Header
View tracker

Idag har jag och Douglas både storstädat lägenheten samt hunnit åka in till stan för en pluggstund på ett nordiskt café som heter Rocket. Jag har varit där en gång innan och tycker verkligen om konceptet. Rocket är svenskägt så det finns många svenska rätter på menyn vilket alltid är lite roligt när man har hemlängtan. Tre timmar, en lunch och två kaffe senare satte vi oss i bilen hem igen.

Nu blir det bara youtube och att ta det lugnt för min del så blir det upp till skolan imorgon klockan 9.00!

Douglas lax sallad // Min sötpotatis och pumpa sallad // Min sallad och Douglas tonfisk macka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Eftersom att jag gjorde ett inlägg om vad man kan ge till sin syster, mamma eller kompis så gör jag det samma med bror, pappa och kompis! Även då pojkvän såklart.

Likes

Comments

För fyra timmar sedan ungefär kom jag och Douglas hit till Starbucks för en pluggstund. Vi beställde en massa jul inspirerande gottigheter för att få lite julkänsla här i värmen. Nu ska vi snart packa ihop för att åka hem och se på julkalendern för att sedan fortsätta plugget imorgon!

Likes

Comments

Jag väntar alltid lite för länge innan jag gör om mina naglar. Den här gången gick det lite överstyr. Jag hade tappat all färg på en nagel, de var trasiga och ojämna + mycket utväxt osv. Igår gjorde jag mina naglar på ett köpcentrum nära där vi bor som heter "nails art". Jätte mysigt och lugnt ställe men det tog hela tre timmar att göra dessa naglar... Ifall inte stolen hade haft massagefunktioner och ifall de inte hade haft TV:n på hade jag gått i bitar. I Sverige använder de en nagelfils maskin typ som gör att hela processen går mycket fortare, men hör filar de varje nagel för sig + att de inte använder plast tippar utan de har någon gel typ.

Igår valde jag att kliva ut ur min comfort zone och gjorde helt metalliska naglar i silver. Jag gjorde dem även mycket kortare än vanligt och måste säga att jag är riktigt nöjd!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Nu sitter jag i skolan och har 2h håltimma innan nästa lektion. Jag kan plugga nu under den här tiden men eftersom att jag är ledig i tre dagar så känner jag att jag har gott om tid att plugga. Just nu så bloggar jag och kollar på youtube medan jag dricker lite ice latte för att piggna till.

Likes

Comments

Julen närmar sig med stormsteg och snart är det dax att handla julklappar! Nedan ser ni några exempel på vad man kan ge till exempel sin mamma, syster, kompis eller varför inte sig själv?

Likes

Comments

Mina fyra bästa träningstips

1. Följ olika tränings instagrams eller liknade för att dagligen få motivation och tips om nya övningar.

2. Kom ihåg att all träning är bra träning. Du behöver verkligen inte träna i två timmar för att du ska få ut något av träningen utan ett högintensivt pass på 20-30 minuter är precis lika bra! Även en promenad på 45 minuter kommer att starta din kropp och du bränner otroligt mycket mer än vad du tror.

3. Gör det inte för komplicerat. Du behöver inte ha ett helt gym med hantlar, pilates bollar osv. Det räcker med ett golv, en stol eller en soffa så kan du göra otroligt många övningar! Många gånger när jag gymmar så använder jag mig bara av kroppsvikt och en yoga matta som jag tar med hemifrån. Svårare än så behöver det inte vara.

4. Ladda ner Freeletics appen. Du har flera olika workouts som har med både löpning samt styrka att göra. Appen säger till dig precis vad du behöver göra, hur många repetitioner, hur lång vila, hur många set osv osv. Det ända du gör är att följa schemat. Super lätt och de tar inte lång tid att få gjort ett riktigt bra träningspass.

Likes

Comments

Dagarna börjar gå i ett och jag känner att alla dagar ser likadana ut. När jag känner så blir jag lite rädd att det blir så enformigt här på bloggen. Mina dagar är ju att åka till skolan, träna, laga mat och sedan att plugga. Det finns så himla många saker som jag inte tänker på att ta upp här som jag egentligen borde. Det är ju helt klart stora kultur skillnader här i Thailand och ett universitets liv här är helt klart annorlunda från Sverige, USA eller något annat mer "western-oriented" land. Jag lär mig saker varje dag där vissa delar är svårare att få in än andra.

Det jag tänkte komma fram till är iallafall att jag ska ta tag mer i bloggen nu och ska försöka att inte få några uppehåll!

Likes

Comments

Följ mig -@rutbergs