Header

Nu har vi kommit fram till vår resort på ön Phu Quoc. Douglas har tyvärr fått feber så bestämde oss för att bara ligga i sängen hela kvällen med lite film. Det blev fried rice med kyckling på sängen haha.

Likes

Comments

Första kvällen i Vietnam spenderades på restaurangen 4 piece pizza i centrala Ho Chi Minh. Det var en av de godaste pizzorna jag smakat, rekommenderar starkt den restaurangen ifall ni åker till Ho Chi Minh. Efter vi åt middag på 4 piece så gick vi till baren Qui Cuisine Mixology där vi drack var sin drink innan vi tog en taxi hem igen.

Likes

Comments

Douglas överraskning var att vi ska vara i Vietnam i 12 dagar! Nu är vi i staden Ho Chi Minh där vi ska spendera första natten innan vi åker vidare till en ö för en veckas bad och sol. Det är verkligen speciellt här i Ho Chi Minh med helt galen trafik där gatorna är fulla av liv. Gamla byggnader bredvid sprillans nya längs stadens gator.

Likes

Comments

Idag var första dagen i Bangkok. Vi åkte från lägenheten vid halv elva tiden för att fixa några ärenden på banken. Vi åkte runt i stan och var b.la. på central world en stund och åt middag som ni ser på bilderna nedan. Imorgon ska vi upp redan 03.30 då Dogges överraskningsresa börjar! Jag är sjukt taggad på att få veta vart vi ska!

Likes

Comments

Nu är jag äntligen framme i längenheten här i Bangkok! Direkt när vi kom hem från flygplatsen så gick vi och la oss då ingen av oss sovit mycket under natten. Vi gick upp igen vid 13.00 tiden och Douglas lagade lite lunch till oss. Planen idag är väl att vara hemma och vila upp oss lite inför de kommande dagarna.

Så himla skönt att äntligen vara här!

Likes

Comments

Nu sitter jag på flyget och om 11 timmar är jag i Bangkok..

Likes

Comments

Igår kom vi fram till Hilton på Kastrup flygplats vis nio tiden. Vi lämnade bagaget på rummet och gick sedan ner för middags buffén som vi hört skulle vara jätte bra. På kvällen såg vi en film på rummet och sov sedan fram till 8.30. På morgonen åt vi hotell frukosten och nu är vi tillbaka på rummet och ska packa ner det sista innan vi går till flyget.. Det börjar bubbla ordentligt i min mage och jag blir allt mer nervös.. Om 15 timmar är jag där..

Likes

Comments

Instagram @rutbergs