Header

​Denna veckan har jag verkligen längtat efter helg. Har inte vart på topp så det är skönt att det äntligen är fredag. Arbetsträningen eller prov jobbet på ridhuset går bra. Jag är så glad över att få vara mer i stallet och greja. Idag har jag varit på ett möte på ätstörningsmottagningen vilket gick bra. Det förstörde iallafall inte mitt goda humör jag haft hela dagen. Skönt att få må lite bra i mellan åt. 

Fredagskvällen blir lugn, har möblerat om och städat så ska bara mysa med film eller något. Är väldigt sugen på att kolla någon Harry Potter film samtidigt som jag är väldigt sugen på att läsa om böckerna också. Får se vad det blir. 

Har börjat komma igång med körkorts teorin också. Fan äntligen, jag började övningsköra september förra året så jag köra bil kan jag, bara lite backning och fickparkering som jag behöver öva på. Sen är det bara teorin som behöver komma ikapp. Ska försöka gå risk 2 innan året är slut och kämpa för att förhoppningsvis kunna ta mitt körkort till våren. Hade vart är så härligt, älskar att köra bil. 

Likes

Comments

En film som jag tycker om riktigt mycket som INTE är Harry Potter eller en skräckfilm är The perks of being a wallflower. Kan ju tillägga att jag älskar boken också.

Älskar lukten av häst. Vet inte exakt vad det är men jag gillar det.

Jag gillar inte att fylla år. Nuff said.

En dröm jag har är att bli specialeffekts makeupartist för skräckfilmer. Dock tror jag inte att det aldrig kommer bli så. Hade jag bara haft pengar nu så hade jag lätt gått utbildningen nu direkt och jagat min dröm. Men det känns relativt omöjligt. Iallafall just nu. Men man vet aldrig vad som händer i framtiden.

Jag avskyr clementiner men älskar satsumas. Smakar helt olika.

Likes

Comments

What is your favourite month September, October or November?
- Utan tvekan så är det oktober!

What is your favourite autumn leaf?
- Klassiskt lönn löv.

What did you dress as for Halloween last year?
- Jag klädde inte ut mig förra året, eftersom jag inte går på fester eller så. Lite sad om jag skulle göra det i all min ensamhet haha. Men det händer att jag leker med blodigt smink. Men jag köper inte kläder eller speciella prylar för att klä ut mig.

What is your favourite fall food?
- Mat och mat. Jag älskar satsumas och te. Speciellt i höst och vintermånaderna.

Do you have any fall traditions?
- I oktober är det minst en skräckfilm per dag. Annars inget speciellt.

What music do you like to listen to during fall?
- Egentligen så förändras det väl inte så mycket.

Do you have any Halloween traditions?
- Inte direkt någon tradition. Men hela dagen består i princip av skräckfilm.

Favourite horror movie?
- The shining och psycho.

S’mores or pumpkin pie?
- Har aldrig ätit pumpapaj eller s'mores men s'mores är mer troligt att jag någonsin skulle prova för jag hatar all paj.

Hot chocolate or warm apple cider?
- Varm choklad, varm äpplecider låter inte alls gott. 

Do you like Pumpkin Spice Lattes?
- Aldrig druckit men eftersom det är kaffe så tvivlar jag på det.

What is your favourite day of the year?
- Oj jag vet inte. Fredag den 13 kanske. För att folk är vidskepliga och tror att det är en otursdag. Eller halloween eller julafton. Svår fråga.

What is the best thing about your town during fall?
- Det händer väl inget speciellt egentligen. Det är höstmarknad men den går jag inte på för ew people.

Tea or coffee?
- Te, jag hatar kaffe.

Halloween or Christmas?
- Elak fråga. Riktigt elak. Men måste jag välja så väljer jag jul.

Cats or bats?
- Katter.

What is your favourite fall colour?
- Mörk rött och rostig orange.

Spooky or sweet?
- Spooky.

Trick or treat?
- How about trick.

Do you enjoy ice skating?
- Nej jag har inte tillräckligt bra balans för det.

Do you enjoy the other seasons?
- Jag gillar vintern och början av våren men är inget fan av varm sommar.

How do you plan to spend this Halloween?
- Spendera hela dagen framför klassiska skräckfilmer med massa gott, tända ljus och sminka mig lite.

In ONE sentence… WHY do you love fall so much?
- Det är omöjligt. Vet knappt själv. Hur kan man inte älska hösten.

What is your favourite fall makeup look?

- Jag tycker att mörka läppar är dödligt snyggt men jag tycker inte att jag passar i läppstift eller liknande produkter. Tycker att mina läppar är för små. Men det är snyggt.

Do you enjoy Christmas?
- Yes, yes I do.

Do you enjoy cold weather?
- Mycket.

What is your least favourite thing about fall?
- Att det är över så fort.

What is your favourite Halloween candy?
- Ingen aning. Nu är det min första halloween som vegan. Men det hade vart kul att baka halloween cupcakes. Inte riktigt svaret på frågan men jag vet inte vad för halloween godis som är veganskt.

What do your friends and family think of your fall obsession?
- Dem tycker väl inget speciellt om det.

Do you enjoy rain?
- Oh ja.

Likes

Comments

Härom dagen så städade jag i mitt rum och kände för att höst pynta lite. Hade lite grejer som jag köpte förra året. En pumpalykta, lite plastblommor i höstfärger och höstlöv. Så det fick komma fram, löven har hamnat lite överallt i mitt rum men det är mysigt. Tog mig även en sväng till närmaste blomsteraffär med mamma och av henne fick jag två små pumor. Älskar dem, tycker att dem är så söta. Köpte en kvist krysantemum också, det piggar upp med lite färska blommor. Eftersom jag knappt kan hålla kaktusar vid liv så passar det bra att köpa en snittblomma då och då istället.

Det är så härligt att det äntligen är höst. Jag älskar mörkret, kylan, alla höstfärger, dem krispiga löven, regnet. Älskar att mysa med tända ljus, skräckfilm, filtar och varmt te. 

Likes

Comments

Igår fick jag hem ännu en skiva. Queen - Sheer heart attack. Älskar att min samling växer. Man kan inte få för många skivor. Och definitivt inte för många Queen skivor. Denna beställde jag från Discogs. Just denna kommer ifrån England och är begagnad. Men den funkar att lyssna på och det duger för mig! 

Likes

Comments

I helgen så beställde jag dessa två godingar från Bengans och idag kom dem. Har redan lyssnat på dem och fan vad jag älskar att lyssna på vinylskivor. Väntar också på Sheer heart attack som är på väg till mig från England. Hoppas innerligt att jag får den nästa vecka.

Hade så gärna velat åka till Göteborg och gå och kika på alla skivor i den fysiska butiken. Men just nu känns det omöjligt att både ta mig dit och att klara av allt folk. Det är tur att man iallafall kan beställa så jag iallafall får glädjen av att lyssna på skivorna hemma. Men inom en snar framtid ska jag trotsa min elaka socialfobi och ta mig till Bengans. 

Likes

Comments