Header

Jag måste bara dela med mig av mitt favoritte. Jag älskar te, och vanligtvis är mitt favorit ett svart te med blue fruit smak. Men mamma kom hem med detta en dag och jag ljuger om jag skulle säga att jag inte var skeptisk. För det första gojibär? För det andra. Grönt te. Jag hataDE grönt te. Alla olika smaker har jag ogillat med grönt te. Grönt te smakar hö, punkt.

Men nu har jag tagit mig i kragen och provat och jag har aldrig druckit ett te som jag tyckt om såhär mycket. Det är perfektion. Kommer gråta blod om dem tar bort det. Men ja iallafall, detta rekommenderar jag verkligen. Längtar så till kalla mörka kvällar med filmmys och te. Snart är iallafall augusti slut! 👏

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Söndag igen, veckan har gått riktigt segt samtidigt som det känns som att det precis var måndag. Fy vad fort det går. Haft en riktigt jobbig vecka tack vare ångesten och jag har känt mig så arg och frustrerad för att jag inte kan bli av med skiten. Jag kämpar varje dag med depression och ångest och jag är så äckligt trött på det. Har börjat kolla på lite youtube videos och inspirerande texter för att försöka hitta ett bra sätt att ta mig genom dagen. Motivera mig till att ta mig ur sängen och inte ge upp till depressionen som säger åt mig att det inte finns någon mening med någonting och att jag lika gärna kan ligga kvar i sängen. Jag läste någonstans att det första steget till en bra start på dagen är att bädda sängen. Och det är väldigt upplyftande att komma hem och ha sängen bäddad och städat för den delen också. Så nu försöker jag bädda sängen varje dag. 

Igår följde jag iallafall med på en dressyr tävling med en jobbarkompis för att hjälpa henne med sin häst, hon är så sjukt duktig. Både hästen och Jenny. Det var faktiskt den första tävlingen jag tittat på och det var riktigt roligt! Fler lär det absolut bli.

Hon tävlade i två klasser, LB som hon fick 72,3 % i och LA som hon fick 73 % i. Och vann båda två gjorde hon också! Blir väldigt inspirerad av Jenny och det var så roligt att få följa med henne och hjälpa till med super fina Sheeba! Var precis vad jag behövde efter denna veckan!

Likes

Comments

Sitter och lyssnar på min höstlista på spotify och drömmer mig bort till oktober. Fy fan vad trött jag är på sommaren. Det är skönt med sommar i typ två veckor sen tröttnar jag. Hatar värmen, jag förstår inte hur man kan må bra av värmen. Att hela tiden vara svettig och känna sig kletig oavsett om man duschade för fem minuter sen. Få värmeslag när man ska sova och få andra grandens brännskada på ryggen pga jag jobbade ute och hade 30 i solskydd. Men blev ändå så bränd av solen att jag fick en brännskada. Alla äckliga jävla kryp som är över allt.

Det finns saker jag uppskattar med sommaren absolut men det jag inte tycker om slår det jag tycker om. Jag älskar svenska jordgubbar, ledighet, svala sommarkvällar, lukten av blöt varm asfalt. De gröna nyanserna, havet. Men nu vill jag att augusti ska vara över. Jag vill säga hejdå till allt med sommaren och jag vill säga välkommen till kylan och mörkret. Hösten. Min favorit årstid. 

Likes

Comments

Första veckan är nu avklarad och jag är helt slut. Men jag är väldigt nöjd med veckan. Jag har jobbat mina timmar och några dagar lite längre tillomed. Arbetsträningen/prövningen är nu över och jag är nu en anställd och jobbar på riktigt på ridhuset och det finns inga ord som kan beskriva hur skönt det känns. Hade något sagt detta till mig för ett år sen hade jag aldrig trott på det.

Det är nu nästan exakt ett år sen jag fick komma till ridhuset för första gången för att rida genom ätstörningsmottagningen som terapi. Att jag fick göra det förändrade mitt liv totalt. Jag vill inte ens tänka på vart jag hade varit om det inte hade varit för hästarna. Ugh jag kommer börja gråta om jag går in för djupt på detta nu haha. Men ja, nu vågar jag tro på att det faktiskt blir bättre. I så många år har jag hatat när folk sagt det till mig för jag har inte trott på det. Men det gör jag nu.

Första veckan efter semestern iallafall, jag har bränt mig i nacken och på ryggen och fyyyy vad ont jag har haft. Jag tror inte att jag någonsin bränt mig såhär illa. Får mig bara att längta efter hösten ännu mer. Men nu är det augusti och det är bara en månad kvar tills det äntligen är höst. Eller ja det är väl officiellt höst i oktober men när augusti är över är iallafall dem värsta månaderna över.

Helgen blir iallafall oerhört lugn, är så trött och har sån träningsvärk så tänker göra minsta lilla denna helgen. Möjligtvis städa lite men annars, minsta möjliga.

Ha en fin lördag!

Likes

Comments

Tredje semesterveckan är snart slut och nu har jag bara en kvar. Det har varit skönt med lite ledigt och inte ha några måsten men jag längtar tillbaka till jobbet. Till hästarna framför allt. Och rutiner, jag mår bra av rutiner och när jag är ledig blir det mestadels att jag bara gömmer mig hemma.

Haft en hel del ångest det sista och jag känner hopp om att det kommer bli bättre när jag börjar jobba. Till hösten kommer jag kunna börja rida regelbundet, jag kommer kunna börja på körskolan och äntligen ta mitt förbannade körkort. Jag kommer bli mer självständig och äntligen kunna börja betala hemma. De om något känns så skönt.

Men det är också skrämmande. Uppkörning och teoriprov. Rida i grupp med främlingar. Vad mer som kommer hända i höst. Men jag ser fram emot det, jag är redo för vad hösten har att erbjuda. Och om något är jag redo för att sommaren ska vara över. Är så sjukt trött på värme och ljus. Jag vill ha kyla och mörker.

Dagen blir iallafall inte så spännande, ska städa lite och antagligen köra en sväng. Ha fin söndag!

Likes

Comments