Header

Jag älskar att lyssna på musik men ibland är det bara jobbigt. Beroende på vad man är på för humör. När musiken bara är irriterande. Då lyssnar jag i nio av tio fall på poddar. Gillar även ljudböcker men är inte så hajp på att betala en massa varje månad. Även om man kan lyssna och läsa hur mycket man vill. Iallafall, poddar fungerar precis lika bra när man, ja. Asså bara vill lyssna på någon som pratar. Så jag tänkte dela med mig av vilka poddar jag lyssnar på!

Dem jag följer slaviskt är:
Creepypodden
Mathilda och Andrea
Svenska mordhistorier
Therese & Zäta
Död mans pod
Ridpodden

Dem jag följer men inte lyssnar på alla avsnitt
Paranormalia
Fredagspodden med Hanna och Amanda
Ångestpodden
Alex & Sigge
Inga gränser med Daff

Likes

Comments

I torsdags åkte jag och Natalie med tåget upp till Stockholm. Tåget var riktigt fint och bekvämt. Tog ungefär två och en halvtimme. Trodde att det skulle vara en längre resa. Tiden gick relativt fort. När vi kom fram i Stockholm så köpte vi 24 timmars SL kort. Så, för första gången skulle jag åka tunnelbana. Vi åkte typ tio minuter bara men, jag är inget fan av att åka tunnelbana. Iallafall så fick vi gå typ fem minuter till vårt hotell, vi kom dit och checkade in. Det var ett mysigt litet hotell, det var fräscht vilket är typ det viktigaste enligt mig. Sen var det första gången jag var på hotell också.

Vi var framme i Stockholm typ halv tolv och konserten började ungefär 19. Så vi hade lite tid att döda, vi åt lunch på jensens, Natalie köpte lite smink på Åhlens och jag köpte ett par nya ridbyxor på Hööks. Sen gick vi bara runt och kollade i lite olika affärer tills klockan var tillräckligt för att åka tillbaka till hotellet och börja fixa oss inför konserten.

Efter att vi fixat oss började min ångest spöka. Var väldigt nervös inför hur mycket folk det skulle bli. Men vi tog oss iallafall till tunnelbanan och hoppade på tåget mot globen. När tåget stannade på tcentralen. Fy fan, så mycket folk som skulle knö sig på. Det blev riktigt tjockt med folk och man kunde känna hur irriterade folk som inte skulle på konsert var.

Mådde skit på tåget till globen och ville bara ut. Jag gillar inte tanken av att vara fast i ett tåg under marken. Ugh. När vi kom fram iallafall så kändes det väldigt skönt med luft, dock hade det börjat snöa. Asså, huh? Varför kan det inte bara få vara vår.

Vi kom in i bra tid till våra platser, ångesten var fortfarande med mig och allt jag ville var att konserten skulle börja så jag kunde fokusera på musiken istället för ångesten. Första förbandet började vid ja, sju typ. Tror killen hette Ryan McMullan. Live så tycket jag inte att han var så bra, hans röst skar väldigt i öronen. Efter McMullen kon Anne-Marie och dem var lite bättre, det skar inte i öronen iallafall. Dock, kändes det inte så bra med den höga musiken, basen. Mixat med ångest. Det triggar liksom ännu mer.

Jag var så himla trött vid den här tiden, hade vart vaken sen fyra på morgonen för att jag inte kunde sova. Hållit igång hela dagen och jag ville bara att Ed skulle börja. Det kröp i benen och globen började fyllas mer och mer.

Men, när Ed äntligen kom på scenen och började spela på sin gitarr och sjunga. Ångesten försvann, tröttheten, oron. Allt. Han var så jävla grym och det var en riktigt härlig upplevelse att se honom live. Så allt var värt det, det var värt att åka tunnelbana och ha ångest över allt folk. För han levererade verkligen.

Igår så slöade vi i stan hela dagen och längtade bara hem. Tåget hem gick 19.24 och vi ångrade oss grovt att vi bestämt oss för att ta ett tåg hem så sent. Men det var iallafall en riktigt bra konsert. Jag utmanade min ångest otroligt mycket, jag är glad att jag vågade trotsa ångesten och socialfobin och åka till Stockholm, gå på konsert i globen.

Likes

Comments

Jag kan: mer än jag tror.

Jag köper: sånt som jag egentligen inte behöver.

Jag borde: blir bättre på att spara pengar.

Jag måste: ta mitt körkort.

Jag vet: vad jag vill göra i framtiden.

Jag ser: dåligt. Utan linser eller glasögon är allt bara suddigt och allt smälter ihop.

Jag tänker: allt för mycket på framtiden.

Jag lyssnar: på sleepover av Hayley Kiyoko.

Jag drömmer: om att utbilda mig till hippolog.

Jag längtar: efter att kunna rida oftare.

Jag blir: ledsen när jag tänker på att jag aldrig kommer på se Freddie Mercury live.

Jag äter: helst quorn nuggets och jasminris.

Jag dricker: gärna vatten utan kolsyra eller cola zero.

Jag ska: se Ed Sheeran 30 mars.

Jag sparar: till körkort.

Jag brukar: lyssna på Queen.

Jag tittar: på youtube varje dag.

Jag läser: ibland mår jag inte så bra av Therese Lindgren.

Jag vill: ha iste med persikosmak och långt hår.

Likes

Comments

​Har precis kommit hem från jobbet. Har jobbat från ungefär 15.30-20.00. Gick super bra, gillar att vara där på eftermiddagen och kvällen. Det är mysigt, kvällsfodra och mysa med trötta hästar. Mådde sådär på morgonen, ångest och allmänt deppig. Men när jag kom till stallet så mådde jag mycket bättre. Hästar är verkligen helt fantastiska. Men nu är jag helt dödstrött och ska lägga mig och kolla på youtube!

Likes

Comments

Skorna är otroligt sköna. Hade inte förväntat mig att dem skulle vara så bekväma direkt. Nästan alla skor som jag har köpt har varit hemska i början och sedan blivit super sköna. Typ Dr Martens. Dem är ett helvete att gå in. Mina fötter blödde både på fötterna och på hälarna när jag gick in dem. Så jag är väldigt glad att dessa är sköna från början.

Nu har precis kommit hem från stan, har veckohandlat med pappa och kört hem. Gick bra att köra, vill verkligen ha mitt körkort nu asså. Och snön får väldigt gärna dra långt åt helvete. Är så trött på vinter. Det kan väl få bli vår iallafall, sol och torrt. Slippa vinterjackan och få ta fram skinnjackan istället. Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna ha min skinnjacka när vi drar till Stockholm.

Annars så har jag jobbat idag. Försov mig nästan tre timmar imorse. Skulle gå upp klockan 6 men när jag vaknade så kände jag mig lite så där utvilad och vände på mig. Sen tänker jag ''vänta vad är det för dag..?'' Jo du, vanlig torsdag och klockan är nästan nio. Fattar inte, har min klocka inte ringt eller har jag inte hört den? Men tio minuter efter att jag vaknat och insett att jag försovit mig så stod jag på busshållplatsen.

Men när jag väl kom till jobbet så va allt lugnt och dagen har gått bra. Det är Arwen på bilden, när dem fått komma in på eftermiddagen var hon så himla trött. Hon var som ett litet barn som inte ville somna. Så söt.

Nu ska jag iallafall kolla på Jocke och Jonnas nya spökjakts video, älskar deras spökvideos! Och här är tre låtar som jag lyssnat mycket på denna veckan också. Ha en fin torsdags kväll!

Likes

Comments