Något som jag både hatar och älskar är svartvinbär. I saftform, girl. Jag kan dricka hur mycket som helst. Men att äta dem. Ugh nej tack.

Kan inte sova med utsläppt hår, det går bara inte. Måste alltid sova med en knut på huvudet.

Jag önskar att jag hade tänkt mer innan jag tatuerade mig. Har bara tre som jag verkligen är nöjd med. Och jag har åtta. Har en som bara ger mig ångest. Egentligen skulle jag nog vilja ta bort alla förutom dem tre som jag faktiskt är nöjd med. 

Jag är verkligen sämst på att laga mat, har inget intresse för att laga mat och hatar att prova nya smaker. Vilket resulterar i att jag typ alltid äter samma saker.

Mina naturliga naglar är hemska, dem är tunna, mjuka och flikiga. Och går av hur lätt som helst.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilken vecka. Är så himla trött och är väldigt glad att det är helg. Av någon anledning har denna veckan varit uttröttande. Kan vara att jag börjat jobba en timme extra nu när jag tänker på det. Har inga planer för helgen och det känns som att det är precis vad jag behöver just nu. Bara lugn helt enkelt.

Det märks verkligen på morgonen nu att hösten är här. Det är mörkare och mycket kallare. Imorse hade jag både mössa och vantar. Så himla härligt. Jag älskar höstkylan. Speciellt på lediga eftermiddagar när man bara kan mysa ner sig i sängen med massa kuddar och filtar. Skräckfilmer och favoritteet. Helt perfekt!

Veckan har iallafall varit fullspäckad. Det är många hästar på jobbet nu som behöver klippas och vi har lyckats klippa ett par hästar denna veckan. Början av veckan ösregnade det och jag älskar regnet. Men inte när jag måste jobba och vara utomhus såpass mycket. Att bli dyngsur trots regnkläder första timmen på en åtta timmars arbetsdag är inte speciellt kul.

Något som däremot är kul är att jag fått hem massa nya ridkläder och en helt ny Charles Owen hjälm som jag är tokkär i ❤ Tre par ridbyxor, fem par ridstrumpor, två par handskar och ett par ridskor som jag dock måste byta pga för små. Nackdelen av att köpa skor på internet. Nu tänker jag starta en film och krypa ner i sängen och njuta av att klockan inte ringer klockan fem imorgon!

Likes

Comments

Favourite horror or Halloween-themed song?
- Time warp från the rocky horror picture show

Name something you wouldn’t want to run into in a dark forest or in an abandoned building.
- Oj..I en skog, en björn. För fy fan vad rädd jag är för björnar. Inte pandor dock. Men typ brunbjörnar.

Have you ever played with a Ouija Board?
- Ja.. En gång, 13/14 tror jag att jag var. Kommer aldrig göra det igen.

Favourite horror monster or villain?
- Frankensteins monster.

The creepiest thing that’s ever happened while you were alone?
- Jag vet inte, det har aldrig hänt något så som jag tyckt ha varit obehagligt eller läskigt.

If you were dared to spend the night in a “haunted house”, would you do it?
- Nej, när det gäller sånt är jag en mes för jag tror verkligen på sånt.

Are you superstitious?
- Nej det skulle jag inte säga.

Do you ever see figures in your peripheral vision?
- Ja det har hänt otroligt många gånger.

Which urban legend scares you the most?
- Teke teke. Ugggh.

Do you prefer gore or thrillers?
- Det beror helt på vilket humör jag är på.

Do you believe in multiple dimensions or worlds?
- Har egentligen aldrig tänkt ordentligt på det förrän nu. Men jag tror som sagt på ''spöken'' så någon som demission kanske . Alltså det låter så flummigt och jag kan inte förklara på ett bra sätt, jag hoppas att ni förstår vad jag menar.

Ever made a potion of any sort?
- Nej det har jag inte.

Do you get scared easily?
- Beror på. Jag blir inte skrämd av filmer speciellt ofta. Men ibland när jag sitter vid datorn med hörlurar och te x mamma kommer in och jag inte hört det så blir jag lätt skrämd. Och ibland kan mina egna tankar skrämma upp mig.

Have you ever played Bloody Mary?
- Oh ja haha. Det var väldigt populärt när jag gick i typ 3an eller 4an.

Do you believe in demons/the devil?
- Igen det låter skit flummigt men skit samma. Men jag tror på typ onda andar. Men inte på någon djävul.

You’re home alone but you hear footsteps in your house, what do you do?
- Chansen att jag skulle höra det är väldigt liten men skulle jag höra det skulle jag nog kolla om någon var i huset.

If you got trapped in one scary movie, which would you choose?
- Hm.. The ring. För jag skulle överleva. Jag skulle aldrig kolla på något som säger att om man tittar på det så kommer man dö. Så the ring.

If you could only wear one halloween costume for the rest of your life, what would you be?
- Häxa.

Would you ever go to a graveyard at night?
- Har aldrig gjort det och skulle nog undvika det också. Men skulle jag vara med någon som jag känner mig trygg med så kanske jag skulle kunna tänka mig och göra det.

In a zombie apocalypse what is your weapon of choice?
- Machete antagligen eller en modern armborst. Daryl Dixon style.

Would you rather go to a Halloween party or go trick or treating?
- Jag tror inte att det är socialt accepterat att gå bus eller godis när man är 21. Så halloween fest.

You’re in a horror movie. Are you the final girl, the first to die, the comic relief, the skeptic, the smart one, or the killer?
- Skulle vilja tro att jag skulle kunna vara den smarta, om man tänker på hur arg man kan bli på folk i skräckfilmen om valen dem gör så. Skulle kunna vara den skeptiska också.

Do you have to watch something happy after watching a horror movie so you can go to sleep?
- Nä. Händer ibland att jag somnar när jag kollar på skräck så.

Whilst watching scary movies, are you the person who yells at the characters, the person with their eyes covered the whole time, or the person who falls asleep?
- Kollar jag på skräckfilm med andra gör jag aldrig något av det. Men som sagt ibland somnar jag. Håller aldrig för ögonen eller sitter och direkt skriker.

Are you the one who gets scared, or the one who does the scaring?
- Jag är den som skrämmer. Mohaha.

Favorite scary book?
- Jag har läst alldeles för lite skräckböcker. Men när jag var 10/11 så läste jag många kalla kårar böcker. Vill minnas att min favorit hette något i stil med det förkrympta huvudet eller något.

How old were you when you saw your first horror movie?
- 10 eller 11. Där någonstans tror jag.

What was your first Halloween costume?
- Säkert en häxa. Rätt basic.

What are you going to be for Halloween this year?
- Jag vet inte om jag kommer vara något speciellt. Vet inte än hur min halloween kommer att bli men om jag kommer gå på något halloween fest så kommer det garanterat att bli gory.

If you could have a spooky halloween pet (black cat, owl, bat, rat, wolf), what would you pick?
- En varg, lätt.

Likes

Comments

Usch vad sjuk jag är. Har så ont i halsen att jag nästan inte vågar andas. Hur mycket näsdukar jag konsumerat dem senaste dagarna ska vi inte ens prata om. Febern har iallafall gått ner nu och jag klarar av att sitta upp, vilket är skönt för tillslut blir det bara jobbigt att ligga i sängen. Speciellt när näsan rinner som en kran. Passar på att läsa lite nu iallafall när jag är sjuk. Harry Potter såklart. 

Jag har funderat så mycket det sista om vad jag vill göra i framtiden. Innan så var jag bergsäker på att jag vill jobba med hästar men nu börjar jag bli lite osäker. Har funderat på att satsa på att utbilda mig till make up artist och sen fördjupa mig i special effekter. Men jag vet inte. Sen har jag ända sen jag var liten velat bli arkeolog, så jag har kollat på lite utbildningar om det. Men jag har så svårt för att bestämma mig för jag vet inte vad jag vill göra. Känns som att jag kommer bli en sån som pluggar hela livet. Tänker bara på en karaktär från filmen/boken i hundraåringen som klev ut ur fönstret och försvann. Som pluggar allt men inte gör färdigt någon utbildning och säger att han är nästan allt.

Önskar att jag bara kunde ha ett drömyrke som jag velat bli hela livet och sen bli det. Men nej så lätt ska det inte vara, jag vill sminka zombies i Hollywood eller gräva fram främmande dinosauriearter och historiska fynd. Ugh.

Likes

Comments

What is your favourite ‘burr’ month Sept-Oct-Nov?
Oktober helt klart, det är den ultimata höst månaden. I september kan det fortfarande vara relativt varmt vilket jag inte är ett fan av så när den krispiga luften kommer i oktober. Då mår jag bra.

What is your favourite autumn leaf?
Lönn är ju otroligt fina höstlöv och vi har en del lönn här men sen är rönn och ek också väldigt fina höstlöv.

What did you dress as for Halloween last year?
Det var ett par årsen jag firade halloween på det sättet, med att klä ut mig. Förra året klädde jag inte ut mig, spenderade dagen med skräckfilm och gott.

What is your favourite things to eat and drink during fall?
Häller typ i mig te på hösten, älskar te men jag klarar inte av att dricka det på sommaren när jag redan är asvarm. Sen gillar jag också satsumas, inte clementiner. Satsumas ska det vara, det är väldigt stor skillnad på dem.

Do you have any fall traditions?
I september brukar jag ta fram mina silkes löv och pynta lite med dem i mitt rum, köpa nya doftljus som luktar typiskt höst för mig. Köper också små dekorations pumpor om jag hittar det.

What music do you like to listen to during fall?
En låt som jag absolut älskar att lyssna på på hösten är autumn leaves med Ed Sheeran. Men generellt vad jag lyssnar på på hösten är mest akustisk musik, det är så mysigt.

What is your favourite fall outfit?
Jag har en orange stor stickad tröja så den, en flanell skjorta under, ett par svarta strumpbyxor och tjocka strumpor.

Favourite spooky movie?
Asså spooky då tänker inte jag direkt på skräck, då tänker jag mer på corpse bride eller a nightmare before christmas. Eller beetlejuice kanske. Men pratar vi skräck, då är min absoluta favorit the shining.

S’mores or pumpkin pie?
Tycker helt ärligt att smält marshmallows är skit äckligt och inte ens choklad kan rädda det. Men pumpa paj har jag aldrig provat men jag provar hellre att smaka på pumpa paj än att äta s'mores.

Hot chocolate or warm apple cider?
Varm choklad går aldrig fel. Gillar äpple cider men varm? Nej tack.

Do you like Pumpkin Spice Lattes?
Aldrig provat men latte är kaffe såååå. Antagligen inte.

What is your favourite day of the year?
När sommaren officiellt är över.

What is the best thing about your town during fall?
Det ända som händer är att det är höst marknad, vilket absolut är mysigt. Lukten av nybakta munkar är fantastiskt. Men det är så sjukt mycket folk så jag är inte på taggad på det.

Tea or coffee?
Te, hatar kaffe och min kropp hatar koffeinet.

Halloween or Christmas?
Christmaaaaaas.

Cats or bats?
Innan har jag inte varit ett speciellt stort fan av katter, men nu det sista har jag börjat tycka mer och mer om dem. Vi har en katt på jobbet som har ändrat min uppfattning om att alla katter är opålitliga haha.

What is your favourite fall colour?
Mina favoritfärger året runt är rostig orange, vinrött och senaps gult.

Spooky or sweet?
Spooky.

Trick or treat?
Trick.

Do you enjoy ice skating?
Oj det var många år sen nu jag åkte skridskor. Men vad jag minns har jag aldrig varit ett fan av det, jag är typ som bambi på isen.

Be honest… are you already stocking up for fall?
Most definitely #noshame

Do you enjoy the other seasons?
Jag gillar vintern ett tag, sen i slutet av mars får våren gärna komma och sommaren tröttnar jag på efter två veckor.

How do you plan to spend this Halloween?
Med massa te, popcorn, tända ljus i mörkret och massa klassiska skräckisar.

Likes

Comments

Jag måste bara dela med mig av mitt favoritte. Jag älskar te, och vanligtvis är mitt favorit ett svart te med blue fruit smak. Men mamma kom hem med detta en dag och jag ljuger om jag skulle säga att jag inte var skeptisk. För det första gojibär? För det andra. Grönt te. Jag hataDE grönt te. Alla olika smaker har jag ogillat med grönt te. Grönt te smakar hö, punkt.

Men nu har jag tagit mig i kragen och provat och jag har aldrig druckit ett te som jag tyckt om såhär mycket. Det är perfektion. Kommer gråta blod om dem tar bort det. Men ja iallafall, detta rekommenderar jag verkligen. Längtar så till kalla mörka kvällar med filmmys och te. Snart är iallafall augusti slut! 👏

Likes

Comments

Söndag igen, veckan har gått riktigt segt samtidigt som det känns som att det precis var måndag. Fy vad fort det går. Haft en riktigt jobbig vecka tack vare ångesten och jag har känt mig så arg och frustrerad för att jag inte kan bli av med skiten. Jag kämpar varje dag med depression och ångest och jag är så äckligt trött på det. Har börjat kolla på lite youtube videos och inspirerande texter för att försöka hitta ett bra sätt att ta mig genom dagen. Motivera mig till att ta mig ur sängen och inte ge upp till depressionen som säger åt mig att det inte finns någon mening med någonting och att jag lika gärna kan ligga kvar i sängen. Jag läste någonstans att det första steget till en bra start på dagen är att bädda sängen. Och det är väldigt upplyftande att komma hem och ha sängen bäddad och städat för den delen också. Så nu försöker jag bädda sängen varje dag. 

Igår följde jag iallafall med på en dressyr tävling med en jobbarkompis för att hjälpa henne med sin häst, hon är så sjukt duktig. Både hästen och Jenny. Det var faktiskt den första tävlingen jag tittat på och det var riktigt roligt! Fler lär det absolut bli.

Hon tävlade i två klasser, LB som hon fick 72,3 % i och LA som hon fick 73 % i. Och vann båda två gjorde hon också! Blir väldigt inspirerad av Jenny och det var så roligt att få följa med henne och hjälpa till med super fina Sheeba! Var precis vad jag behövde efter denna veckan!

Likes

Comments