Header
View tracker

Har verkligen noll julkänslor, skit tråkigt. Går bara och hoppas på att det ska komma lite snö. Känns helt sjukt att det är andra advent imorgon. Hur fort har det inte gått? Känns som att det fortfarande är september. Känns också som att året precis började. Men nu helt plötsligt är det snart nyår. What?

Idag har jag varit på dop. Min kusin som fått en dotter som döptes. Det var fint. Bara min panikångest som bara förstör hela tiden. Är så himla trött på att ha panikångest, trött på att det hindrar mig och stoppar mig från att ens ta mig iväg på saker. Att allt hela tiden ska vara så himla jobbigt. Trött på depressionen, panikångesten, allt. Psykisk ohälsa suger och jag är så trött på att må dåligt.

Nu blir det film och chips. Peace out.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Pepparkakor eller lussebullar?

- Jag klarar inte saffran, usch. Men pepparkakor är aldrig fel!

Skumtomtar eller knäck?
- Hade det inte vart gelatin i skumtomtar så hade jag sagt skumtomtar för knäck är bara kladdigt.

Ischoklad eller marsipan?
- Ischoklad i en liten mängd.

Köttbullar eller prinskorv?
Julskinka eller julkorv?
Lax eller sill?
Sylta eller pastej?
Revbensspjäll eller Janssons?
- Eftersom jag inte äter kött så inget. Har inte provat något substitut för julmat men är inte jätte intresserad av det heller.
Paradis eller Aladdin?
- Aladdin tror jag.

Glögg eller julmust?
- Julmust all the waaaaaaaaaaaay.

Rödbetssallad eller dopp i grytan?
- Inget av det.

Ris a la Malta eller gröt?
- Nää.

Hemma eller borta?
- Under min uppväxt så har vi alltid firat hemma så jag säger väl hemma.

Utomlands eller Sverige?
- Samma där, aldrig firat utomlands men skulle jag göra det skulle jag aldrig vilja åka till ett tropiskt land under jul. Isåfall New York eller något.

Ge eller få?
- Tycker att det är jätte kul att få men tycker att det är precis lika kul att ge bort och se hur glad personen blir.

Mysteriet på Greveholm eller Sunes jul?
- Såg aldrig Mysteriet på Greveholm faktiskt. Så Sunes jul. Den är mysig.

Chokladkalender eller paketkalender?
- Bara haft chokladkalender men paketkalender låter ju kul.

Plastgran eller äkta?
- Hade det inte vart för att jag och mamma är allergiska hade vi säkert haft riktig. Så himla mysigt med äkta gran men nu så har vi en väldigt fin i plast.

Arne Weise eller Ernst?
- Arne Weise.

När vill du att första snön ska falla?
- Slutet av november typ.

Har du haft en grön gräsmatta på julen?
- Ja man bor ju i Borås.

När är det dags att pynta?
- Några dagar innan första advent.

Kan du komma på något negativt med julen?
- Jag har lyckligtvis inte vart med om det själv men det finns ju barn som spenderar julen med berusade föräldrar. Sen är det synd om dem som firar julen ofrivilligt ensamma.

Favorit julfilm?
- Polarexpressen, den är så himla mysig.

Favorit kalender?
Sjömansmöss och dieselråttor har nog vart min absoluta favorit. Den sändes 2002.

Blir du mätt på julen när den är slut eller vill du ha mer jul?
- Jag brukar bli mätt på julen när januari är slut och sen går det några månader så vill jag ha jul igen.

När öppnar du dina julklappar?
- Vi brukar öppna på eftermiddagen efter Kalle.

Favorit juldoft?
- Äpple och kanel ljus är nog min favorit.

Vad framkallar mest julstämning?
- Snö, doftljus som luktar jul, pynt, julbak och pyssel.

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen hem min nya telefon. Som jag längtat! Blev som sagt en mattsvart och den är dösnygg. Nu väntar jag bara på lite skal från ebay, bland annat ett grön/svart marmor skal som är perfektion och kommer passa riktigt bra med min svarta telefon. 

Utöver att jag är glad över min nya telefon så är jag inte på topp, har prestationsångest bland annat. Tänker mycket på framtiden och får ångest av det. Känner mig pressad och har väldigt svårt att se något bra jag gjort som något bra. Det är aldrig tillräckligt liksom. Jag ska iallafall försöka fly från ångesten en stund och spela lite sims. Ha en fortsatt fin tisdag! 

Likes

Comments

Denna skönheten fick jag hem för typ två veckor sen men har inte fått tummen ur och laddat kamera batteriet förrän nu. Men nu så. Det är ett riktigt bra album och det är bara lycka som kommer när Queen samlingen växer. Nästa skiva jag tänker köpa kommer antagligen att bli Made in heaven. Att musik kan göra en så lycklig ❤

Likes

Comments

Det är ju inte utan att man är lite förvånad över att det är snö i november. Det brukar ju regna och vara super grått o november. Men det är faktiskt lite mysigt, även om det kom väldigt plötsligt och jag inte riktigt släppt hösten så älskar jag vintern och snön också. Sen tror jag ärlig talat inte att det kommer stanna så länge. Som alltid brukar det ju komma massa snö och i slutet av dagen är typ allt borta.

Jag blir väldigt sugen på julmys, kolla på julfilm, dricka julmust och ha doftljus tända som luktar juligt.

Typ för första gången någonsin längtar jag till imorgon, ja måndag längtar jag efter. wut. Men det är för att jag har (Ä N T L I G E N) beställt en ny telefon. Har haft en samsung galaxy s4 i lite mer än två år och den är sämst. I början var jag nöjd men det tog inte speciellt lång tid tills jag började längta efter en iPhone igen. Min telefon är extremt seg och har så lite minne att jag bara vill skrika. Har nog 8gb och jag får inte plats med någonting. Basic appar bara, inget extra roligt som bildredigering etc. Har knappt några bilder och kan inte uppdatera några appar alls för det finns ingen plats. Sjukt störigt. I mellan åt när jag skickar sms också, då står det att jag har skickat smset men den jag skickat smset till har inte fått något. Ugh.

Men nu förra veckan beställde jag äntligen en ny telefon, en iPhone 7 i mattsvart och med 128 gb minne. Äntligen äntligen äntligen. Som jag har längtat. Den är skickad och jag tror att den kommer komma imorgon! Hoppas verkligen det!

Likes

Comments

Egentligen vet jag inte vem som egentligen skulle tycka att detta är intressant men fluff it, detta är min blogg och jag bloggar om vad jag vill. Idag blir det sims.

Detta är iallafall familjen som jag spelar med just nu. Egentligen brukar jag mest bygga hus och göra simmarna sen tappar jag lusten. Men denna familjen har jag verkligen fastnat i. Vilket är riktigt kul för det är kul att spela och inte bara bygga.

Familjen består iallafall av mamma Gracie, pappa James, deras äldsta son John och deras bebis Oliver. Inte helt omöjligt att dem kommer skaffa ett till barn, men sen är det tillräckligt.

Gracie älskar naturen och älskar att spendera tid i trädgården där hon odlar frukt,grönsaker, örter och blommor. Hon är väldigt kreativ och målar ofta mästerverk. Hon är också riktigt duktig på att grilla. Gracie är även den simmen som jag började allt med. Innan hon blev gravid med sitt första barn jobbade hon som sjuksköterska men är nu mera hemma med barnen.

Hon träffade James och tillslut gifte dem sig. James jobbar som investerare på kontor och har en bra lön. Han är en riktig familjefar och vill verkligen se till att hans familj har det så bra som möjligt. Han är även riktigt duktig på schack och gillar att campa.

John ser verkligen upp till sin pappa och de spelar gärna schack tillsammans. John drömmer om att bli astronaut och är fast besluten om att någon dag gå på månen.

Det är så mycket roligare att spela när man inte fuskar med pengar, låter simmarna jobba fram stålarna själva. Är väldigt sugen på att göra någon challenge men vet inte vilken jag vill göra. Har börjat 100 baby challenge en gång men seriöst. Orka. Skaffa. 100. Barn.

Är även inne i en period där jag inte har några nedladdade möbler alls och allt jag har nedladdat till skapa en sim är maxis match. Lämnar några länkar som är mina favoriter att ladda ner från! Huset finns förresten att ladda ner på min profil i simsgalleriet, välj ea-id i sökfältet och sök på: zarturnuz

Lilsimsie Faves // SimLaughLove // MaxisMatch4Sims // Aveira

Likes

Comments