Så här har vi myst ner oss i soffan här hemma. Nu ska vi kolla på Johan Falk som precis började på fyran. Annars då? Jo det har varit söndag idag, jag har hunnit med en del även fast jag nog helst bara hade velat sova hela dagen. Varit så fruktansvärt trött så det är sjukligt.
Och nu ligger jag här med en fruktansvärd värk nere i magen och som går ner mellan benen... Någon gravid som haft så? Är som kraftig mensvärk. Är inte skönt iallafall.
Har iallafall fixat en del fotografier för samarbeten, postat lite saker, fikat med Johanna, handlat, varit ute med Asta, målat naglarna, ätit middag framför Parlamentet och tillsist mys i soffan med min familj.

Jag önska så mycket att det var lördag i dag så jag hade kunnat sova läääänge i morgon. Istället är det uppe med tuppen som gäller!

Hoppas ni får det fint såhär in i det sista av helgen!

Likes

Comments

Så nu har jag fixat lite bilder på en del saker som följde med hem igår. Alex och Astas saker finns inte med. Inte heller saker som schampo, bakplåtspapper osv. Känner mig väldigt nöjd efter gårdagen och känner att jag hittade bra saker till lillan.

Här ser ni lite smått jag köpte till mig själv! Så nöjd med vantarna i läder (79kr) och mobilskalet (99kr). Vantarna är dessutom fodrade och kommer vara super gosiga när jag kör runt med barnvagnen i vinter.

Vit body med spetsdetaljer (40kr) // Body med svarta fläckar (50kr). Byxorna (50kr/st).//

Klänning (50kr) // Mössa (20kr) // 2pack strumpor (15kr).//

Overall (90kr) // Pyjamas (70kr), det enda plagget jag köpte i storlek 50.//

"Stol" till badbaljan (40kr).

Skötväska (350kr) // Snutte (70kr) // "Vagnleksak" (40kr).//
Är så nöjd med skötväskan, Alex gillade den också. Den kommer match bra till den gråa vagnen. Dessutom var den prisvärd. Stor med en massa rymliga fack!

Likes

Comments

Nu är vi snart hemma från Ullared. Ska bli så skönt att komma hem, varit en lång dag. Dock väldigt kul. Förutom att vi behövde köa in i typ lite mer än 30min... Och det var galet kallt! Men kön ut var lugn.
Hittade hur som helst massa bra saker till lillan! En del kläder, mycket fint. Sedan lite smått till mig, Alex och Asta (vår hund). Även lite bra att ha saker till hemmet. Faktiskt inget onödigt, eller överflöd. Så känner mig väldigt nöjd!
Kommer såklart lägga upp bilder på allt roligt i morgon.

Måste dock säga att det är tråkigt att ni inte ställt några frågor alls på min frågestund 😢

Nå väl... Snart är vi hemma och då ska jag mysa med mina älsklingar!

Likes

Comments

För att inleda denna fredagen tänkte jag ha en frågestund! Tänkte allra främst att den skulle röra frågor kring graviditeten men har ni annat ni undrar över så fråga på :)

Detta är min allra första frågestund så jag hoppas verkligen på en massa roliga frågor nu! 😘

Likes

Comments

Instagram @sara.raden