Header

- I samarbete med Twistshake -

Här om dagen fick jag hem två nappar till samlingen, snacka om matchning. Älskar alla härliga färger som Twistshake har på sina produkter och att man kan piffa upp flaskorna bara genom att byta lock, så som jag gjort ovan.
Produkterna är ju inte bara snygga de är bra också!

Du får nu 20% om du handlar hos Twistshake ange bara koden - sararaden20 

Likes

Comments

Kolla vad rund och go hon börjar bli 😍

Har varit tomt här inne och det är helt enkelt så att tiden gått i ett och att jag inte riktigt orkat. Faktiskt knappt grejat med telefonen (oftast den jag bloggar ifrån) sedan igår eftermiddag, vilket är skönt med däremot gjort att det varit tomt på bloggen.

Idag har jag och Signe varit på promenad med en annan mamma och hennes dotter. Så kul att ha någon annan mamma man kan umgås lite med, blev ju en hel del bebisprat såklart. Annars så har vi ätit tacos här hemma och som efterrätt åt vi glass samtidigt som vi kollade på Farmen. Farmen är verkligen favoritprogrammet här hemma, bil följer det slaviskt vilket är lite kul för knappt tittat på Farmen tidigare år. Nu sitter vi i soffan och ammar samtidigt som jag tittar på min favoritfilm - Pretty woman.


Kram

Likes

Comments

Med familjen, en chailatte och en tv-serie. Vi har varit hos Alex föräldrar på lunch och fika, mysigt att komma iväg och Signe fick dessutom träffa på lite kusiner. Idag var hon dessutom vaken nästan hela besöket så det var ju roligare än sist när hon sov sig igenom hela besöket.

Hörs mer senare nu ska vi mysa!


Kram

Likes

Comments

Lilla skrutten sover som en stock. Jag har hunnit äta frukost, duschat och sminkat mig. Helt sjukt. Hon ligger där och knorrar så gott men ska faktiskt lyfta upp henne alldeles strax, vi ska nämligen hem till Alex föräldrar så ska göra iordning henne.
Annars så har natten varit bra, de senaste nätterna har faktiskt varit väldigt sköna. Hon har somnat för natten vid elva-tolv och sedan har hon vaknat runt tre-fyra, då byter jag blöja så får hon ligga bredvid mig och ammas. Så somnar vi om sådär ibland gnyr hon så får hon bröstet. Vid sex-åtta byter vi blöja igen för att sedan återvända till sängen och då ska hon ammas. Liggamma är det bästa, då kan jag sova medan hon äter. Haha!

Nej, nu är det dags att byta blöja och klä på skruttis!


Kram

Likes

Comments

Även fast jag går hemma då dagarna så är det något speciellt med fredagar och helg. Jag och Signe myste ju som sagt ganska länge i sängen. Nu ligger hon återigen och sover efter en promenad. Är så kul för på förmiddagarna är hon så vaken, ögonen och huvudet bara snurrar runt på henne. Så är hon så glad på förmiddagarna, så nöjd!
Jag och Alex sitter i soffan och kollar på ett kasst program, haha värt liksom. Idag ska vi bara mysa, ska gå och köpa lite gott att äta sen också.Kram

Likes

Comments

Instagram@sara.raden