Header
View tracker

Detta är min vy ju just nu. Inte helt fel vill jag lova, så himla härligt att bara ligga här hela familjen.
Det här är vår nya favoritsyssla, bara få ligga i soffan. Slötitta på olika saker på tv:en, amma, somna och äta. Ja allt det kan man göra här.

Min bror åkte härifrån vid tre ungefär. Var himla mysigt att få besök och visa upp vår skatt. Men vad trött man blir, så konstigt för man anstränger sig ju egentligen inte. Lillan sov större delen av besöket men mot slutet vaknade hon till så de fick se henne lite med öppna ögon också. Signe fick två väldigt fina presenter, åh vi har fått så mycket fint till henne från de som varit här. Idag fick vi som ett kitt med gips och ramar för att trycka händer och fötter, vi fick även en super fin filt. Får ta kort på allt fint hon fått någon dag, är hur mycket som helst!

Nu ska jag fortsätta mysa här med mina älsklingar och dricka upp min Cola.


Kram

Likes

Comments

Kolla på min sköna böna! Sötast i hela min värld. Dessutom lät hon mig sova till sju idag, då var det dags för mat och blöjbyte. Sedan somnade hon som en stock igen i sitt babynest jag däremot låg vaken en liten stund tills även jag somna. Först vid tio vaknade jag och efter en stund vaknade även Signe.

Nu är vi redo för att ta emot min bror, Signes ena morbror med fru och kusiner som kommer när som helst. Signe har precis stensomnat på min arm, hon är så social när hon får besök ;)

Hoppas ni har en härlig söndag!


Kram

Likes

Comments

Idag fixade vi till oss lite här hemma, Signes ena moster och två kusiner har varit här. Hur söt är hon inte med den där lilla rosetten? Jag smälter.

Min syster och hennes barn kom hit vid två, Alex hade köpt hem varsin semla. Så goda! Han och jag har varit sugna på det ett tag så det satt riktigt fint. Signe fick massa uppmärksamhet men kunde inte bry sig mindre, hon sov hela tiden. Haha. Fina presenter fick hon dessutom, kläder i stl. 62 och en jätte söt skallra.

Nu sitter hela familjen i soffan efter att ha ätit thaimat samt bröstmjölk. Signe sover, jag och Alex kollar på New Girl.
Imorgon är det dags för ännu mer besök, snacka om att ens hem helt plötsligt blivit populärt. Eller ja, är ju Signe som är populär. Vi har aldrig haft så mycket besök här eller inbokade som sedan i måndags när vi kom hem. Men det är ju verkligen mysigt med besök, man är ju så stolt och vill få visa upp det vackraste man har!

Nu ska jag fortsätta mysa här i soffan :)


Kram

Likes

Comments

Hur är det möjligt? Vår lilla Signe har funnits här hos oss i en vecka redan. Känns helt galet. I bebisbubblan går liksom dagarna in i varandra och jag har noll koll på tiden. Men nu har jag förstått att vår skrutt levt på utsidan redan i en hel vecka!

Vad har hänt under veckan då? Jo JAG har blivit mamma! Kan ni fatta det, JAG är mamma. Det känns lika märkligt varje gång jag tänker/säger det.
Vardagen/livet anpassas nu efter Signe, hon styr nu mera över livet.
Vi har lärt oss att det är fysiskt möjligt för en minimage att bajsa sjöar, flera gånger om dagen.
Hon gör världens sötaste miner när hon sover, det är då tarmar jobbar antar jag för det slutar med en rejäl spänd liten kropp. Som sedan toppas av lite fina ljudeffekter...
Tutten är det bästa som finns, speciellt vänster.
På tal om bröst, jag har blivit kossa. Det kan på riktigt spruta rätt ut av sig själv.
Signe fokuserar med blicken och tittar runt lite mer för varje dag, så söt.
Framför allt har vi lärt oss att vi har en riktig charmör till dotter, hon får en verkligen på fall ❤

När det liksom började bli tråkigt att ligga sådär, haha. Hon är inte sen med att visa vad hon tycker kan man väl säga.


Kram

Likes

Comments

Har gult bajs i hela babynestet... Lillan hade sparkat av sig blöjan i natt, eller ja tidig morgon. För hon var vaken mellan tre och sex. Tyckte så synd om henne när jag upptäckte att hon låg i massa bajs. Nu är allt fixat och hon är nöjd. Hon är ren och ligger här med mig i sängen och ammar. Snart är det även dags för mig och Alex att få i oss lite frukost.

Annars så är dagens planer lite besök av Signes moster och två kusiner. Så vi ska väl fixa till oss lite här innan de kommer. Själv så hoppas jag på att piggna till snart känner mig som i en dimma just nu...

Hoppas att ni får en himla fin lördag!

Kram

Likes

Comments

View tracker

Instagram@sara.raden