Fredag.

För oss började helgen redan på fredagsmorgon då Alex var hemma. Vi startade det hela med att åka ut till Överby för att köpa oss kläder till Alex systers bröllop som är NÄSTA helg. Snacka om att vara ute i sista minuten... Efter flera timmars letande hittade både jag och Alex kläder som vi föll för. Köpte mig en jätte fin klänning från Gina.

På tal om bröllopet. Tanken är att min mamma ska vara barnvakt åt Signe. Därför har jag pumpat ut massa mjölk och vi har försökt flaskträna Signe. Vilket inte går bra... Hon suger/biter på napparna men så fort mjölken kommer så får hon choken. Så hon är inte förtjust i flaskan och därav får hon inte i sig någon större mängd... Har ni några tips? Eller är det bara så att vissa barn helt enkelt inte tar flaska?

Men ja, efter att vi hade handlat kläder så åkte vi upp till Alex föräldrar. Vi låg på deras altan och solande lite i omgångar. Blir vitast i kvarteret i år... Haha. Vi blev bortdömda med god mat som vi kunde äta ute. Så härligt att kunna sitta utomhus inpå kvällen.
Väl hemma så somnade jag ganska fort.

Lördag. 

Lördagen startades med att jag gick till affären (efter att varit ute med Asta) och så slog jag till med en dunderfrukost. Signe stensov så vi fick dessutom äta den i lugn och ro.
Med tanke på de varma temperaturerna så bestämde vi oss för att grilla korv till lunch. Var väldigt mysigt, vår första familjepicknick. En av många. Kändes väldigt speciellt att ha en bebis liggandes där på filten. Även fast hon är självklar så kan det vara svårt att förstå att vi är föräldrar. Blev hur som väldigt mysigt. <3

Idag har det varit något kallare ute men vi har ändå varit på promenad och ätit kulglass. Nu sitter vi och kollar på hockeyn, där Sverige precis vann. Signe pratar, hon testar sin röst så mycket nu. Verkligen på ett annat sätt än tidigare.

Vad tycker ni förresten om mina bilder nu när de är i en varmare ton? Var sugen på något nytt men vet inte vad jag tycker är finaste. 🙈 Så ers åsikter uppskattas.
Hoppas ni haft en fin helg,


Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

... Blev årets första sommardag. Åh. Vilken värme. Älskar älskar älskar. <3
Blev en sådan mysig dag igår, försökte verkligen ta till vara på vädret. Var ute på promenader och Signe tillät mig sitta i solen i en hel timme, hon var så nöjd med att ligga i liggdelen. Hon kollade runt, tuggade på sina händer och pratade med mig. Det blir verkligen bara roligare och roligare att vara hennes mamma, att få lära känna hennes person. Älskar att jag kan prata med henne och ändå få något tillbaka, i form av leenden, ljud och skratt. <3
Men efter den där ljuvliga timmen mot solväggen bjöd hon också på en timmes skrikfest. Tills hon tillslut slocknade av utmattning... Likt som det blir roligare för var dag att vara hennes mamma blir vissa stunder också lite mer krävande ju äldre hon blir. Hennes humör alltså. Herre säger jag bara. Haha. Men sedan vaknade hon på gott humör, lagom tills hennes far kom hem. Då drog vi ut igen, först promenad och sedan för att handla tacos. Från affären köpte vi med oss varsin glass som vi åt på vår innegård, medan Signe hade somnat i vagnen. Så skönt. Sedan lagade vi ihop tacosen tillsammans och Signe var glad under middagen.

Vi fick en himla härlig torsdag helt enkelt och vi hoppas på en minst lika mysig fredag. Idag är Alex hemma, så härligt! Han kommer vara borta tisdag-fredag nästa vecka... Kul för honom (han ska iväg och fiska) men mindre kul för mig. Haha.

Nu ska jag ta tag i denna dagen,


Kram

Likes

Comments

I samarbete med Kopbarnvagn.se så kan jag nu ge er 15% rabatt när ni handlar hos Köpbarnvagn med koden SARARADEN15.

Rabatten gäller på Barnrum, Baby & Barn samt Förälder (ej redan nedsatta varor). Koden gäller i en månad så passa på.

Kod - SARARADEN15Kram

Likes

Comments

Inför firandet av mors dag
ALLT OM DIN FÖRSTFÖDDA

Epidural? Nej
Igångsatt? Nej
Visste ni könet innan?
Ja :)
Beräknat datum? 24e januari 2017
Födelsedatum? 14e januari 2017
Illamående på morgonen? De första veckorna, frukost gick inte ner. Fast mådde faktiskt illa nästan hela dagarna i början. Inga kräkningar dock, evigt tacksam. Haha.
Cravings? I början åt jag typ inget godis, helt sjukt för jag är ju en gottegris. Men sen åt jag en del satsumas under hösten och drack en massa JULMUST. Signe är typ närd på julmust... Blev så lycklig när påskmusten kom, smakade precis så gott som jag mindes det.<3
Hur många kilo gick du upp?
11kg
Pojke eller flicka?
Flicka
Vart födde ni? Näl, Trollhättan
Antal timmar med värkar?
Totalt ca 18,5h. Aktivfas 6h. Krysta 1h.
Bebisens vikt? 3428g
Bebisens fullständiga namn? Signe Borghild Samuelsson Rådén <3
Hur gammalt är barnet idag? Fyra månader <3

Likes

Comments

Bilder från senaste dagarna.

Här sitter jag med en halvsovandes bebis på bröstet. Lilla godingen. <3

Halva veckan har gått och vi har hittills fyllt den med lite besök hos bvc, besök av (Signes) mormor, babymassage, besök på jobbet och vanliga vardagssysslor.

I måndags var vi alltså på fyramånaderskontroll på bvc. Tänk att vår lilla skrutt är över fyra månader (fyra månader i söndags), det är verkligen så märkligt. Besöket gick jätte bra, hon växer på bra, bakhuvudet som hade varit lite platt har rättat till sig och vi pratade om smakportioner. Men hon har faktiskt inte fått smaka något än. Fast är ju inte direkt någon brådska, men känns ju så märkligt att hon tillslut ska äta enbart vanlig mat! Haha.

Annars så gick massagen idag väldigt bra, fast mot slutet ville Signe sitta upp. Det är ju mycket roligare att kolla på alla föräldrar, bebisar och fina färger som finns runt omkring. Haha. Men det är roligt att hon är så nyfiken, dock lite väl otålig ibland... Ska hon upp, så ska hon ju upp NU. Vänta existerar ju inte hos vår lilla plutt.

Nu sitter vi alla i soffan, alla är nyduschade eller badade. Mätta och belåtna, så vi ska alldeles strax titt på dokumentären Fallet Kevin.


Kram på er!

Likes

Comments

Instagram@sara.raden