Hey!❤

Nu er det jo snart sommerferie, så tænkte at jeg ville lave et indlæg om hvad jeg skulle lave i sommerferien.


Fra d. 1. Juli til d. 7. juli skal jeg i sommerhus i Søndervig. Det er med min ene mor og hendes kæreste's familie. Min søster er selvfølgelig også med. Det glæder jeg mig rigtig meget til, og det bliver hyggeligt bare at slappe af, bade og spise en masse is.


Fra d. 17. Juli til d. 24 Juli skal jeg på Malta ved St. Pauls Bay, Mellehia. Det er faktisk 4. gang vi er på Malta, fordi vi så godt kan lide det. Det er med min anden mor, hendes kone og min søster. Det glæder jeg mig virkelig også til, da det er lang tid siden vi har været på sol/badeferie. Vi skal på et hotel hvor der også er nogle andre aktiviteter end at bade. Der er bland andet tennis. Det går min storesøster Julie til, så det kommer vi også til at spille.


Udover det skal mig og min mor også på en en-dags tur til København for at shoppe, jeg skal også være sammen med mine veninder, og så skal jeg bare slappe af og nyde ferien.


Jeg glæder mig rigtig meget til sommerferien, og jeg kan blogge en masse fra de forskellige steder.

Det var alt for dette indlæg, håber i kunne lide det og så ses vi❤

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej❤

Jeg vil lige skrive lidt om mit ynglings musik lige nu. Jeg hører RIGTIG meget musik, og skifter tit ynglings sange. De sange jeg hører er for det meste dem der er populære på musical.ly, så jeg finder også ud af hvad sangene hedder derinde. Jeg har valgt seks af mine ynglings sange, men de er nok anderledes bare om en uge😂
Den første sange er "Attention" af Charlie Puth. Jeg synes bare den er MEGA god, og går og nynner den heletiden.Den næste sang er af Shawn Mendes og hedder "Thereś noting holdin' me back" Jeg ELSKER virkelig også denne her sang og i omkvædet får jeg helt lyst til at danse.Denne her sang hedder "Stay together" af Noah Cyrus. Den er bare syygt god. Jeg får virkelig også lyst til at danse af denne her sang."Issues" af Julia Michaels. Den er virkelig god, jeg ved godt jeg siger det om alle sange, men de er alle sammen bare så gode😍. Jeg elsker og høre den her sang i bussen.Den næste sang er "Despacito" af Luis Fonsi, Daddy Yankee ft. Justin Bieber. Jeg ELSKER virkelig også denne her sang, og bliver bare i så godt humør af den.Denne her sang hedder "Dream" af Selena Gomez, Alan Walker og Kygo. Den er mega god. Jeg hører tit når jeg bare sidder og tænker eller når jeg sidder i bussen på vej til skole.Det kan være jeg laver dette til en serie jeg laver hver måned, fordi jeg jo så tit skifter ynglings sange, og kan rigtig godt lide at lave det her slags indlæg.

Det var alt for dette indlæg, håber i kunne lide det og så ses vi❤

Likes

Comments

Hej igen :-)

I dette indlæg kommer jeg til at skrive om accessories da jeg elsker dem😍 Jeg har valgt fem af mine ynglings accessories, som i kan læse om herunder.

SELVFØLGELIG øreringe! Jeg elsker øreringe og går med dem hverdag. Jeg har valgt mine to ynglings par, som i kan se herover.

Det første par er SÅ flot. Jeg købte dem i påskeferien, og har brugt dem rigtig meget siden. De var mine ynglings lige indtil jeg fik det andet par som i kan se på billedet. De er fra en butik i Italien, så har desværre ikke et link.

Tasseløreringene elsker jeg virkelig også. Har ikke haft dem i så lang tid, da jeg købte dem til min søsters konfirmation d. 25. Maj. De er virkelig flotte, men også ret tunge, så de kan gøre lidt ondt at have på. De er fra instagramsiden @earrings.by.us


Jeg elsker smykker så har selvfølgelig også en halskæde med. Min ynglings halskæde for tiden er denne her fra ByBiehl. Den hedder Beautiful World, og som i kan se er den i forgyldt sølv. Her er et link: http://www.bybiehl.com/collection/necklaces/beautiful-world/beautiful-world-with-necklace.

Jeg har også nogle solbriller med. Jeg kan rigtig godt li' de her solbriller, fordi der er cateye og print på siden. De er fra Ferragamo, men jeg købte dem i Neumunster outlet sidste år, så tror ikke de er på hjemmesiden længere.

Jeg har også taget denne lille pels nøglering med. Når jeg har en taske med mig har jeg næsten altid den her pels nøglering på. Jeg kan rigtig godt lide den her fordi den er så blød og pæn, synes man kan få mange der ikke er så pæne. Den her er fra http://pariz.dk. Her er et link til nøgleringen: http://pariz.dk/collections/accessories/products/pels-noglering-gra?variant=13723256455.

Det var alt for dette indlæg. Håber i kunne lide det og så ses❤

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog :-)

Inden jeg begynder at blogge rigtig vil jeg lige skrive lidt om mig selv, og hvad jeg kommer til at blogge om.

Jeg hedder Sara Kirstine Mau Qvist, er 12 år gammel og bliver 13 d. 30/9. Jeg skal i 7. klasse efter sommerferien. Jeg har en søster der hedder Julie, hun skal i 8. klasse efter sommerferien. Jeg bor i en lille by i Nordjylland.

Jeg elsker mode, og det er det jeg kommer til at skrive mest om. Jeg kan også rigtig godt lide musik, mad og livstil, så det kommer jeg også til at skrive en masse om. Jeg glæder mig til at komme igang, da jeg elsker at skrive.


Håber i vil følge med og så ses vi❤

Likes

Comments