Header

Asså jag har verkligen ett extremt sminkberoende.... Jag har legat sjuk hemma sen i måndags och därför har jag varit helt osminkad i en hel vecka (typ) Det är något som inte händer annars. Nu när jag tänkte att jag imorgon ska sminka mig och hitta på massa skoj blev jag extremt lycklig och helt till mig... inte för att jag har en fett awesome dag som vöntar utan att jag ska spendera minst 4a timma att bara sitta och sminka mig. Är det normalt? eller är jag sjuk på riktigt .. Men sen sminkar jag mig för att jag älskar att göra det och inte bara för att bli snygg även om det är en bonus ;) haha love this quote

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag en rolig nyhet till er söta läsare. Imorgon ska jag på ett Vip Event och jag har gått chansen att ge ut fribiljetter till det öppna huset som är mellan 10.00-16.00. HUR KUL e inte det?
Jag har tidigare varit på event som dom håller i och det är många spännande föreläsningar och extremt mycket skoj. Ni kan läsa mer om eventet på businessbloggersevent.se
Mer info på bilden nedan

Likes

Comments

Det är en sak jag faktiskt funderat på extremt länge.. Varför kan inte killar bara vara ärliga och säga whats up lixom. Jag har flertal gånger "dejtat" killar som verkat vara med på noterna och erkänt att dom gillat en sen bara slutat höra av sig.. Det stör mig så extremt mycket. Varför kan ni inte bara vara ärliga och säga exakt hur det är ist för att suggestivt sluta höra av er. Tror ni det är snällare att låta en tjej gå runt och fundera på vad man gjort för fel än att bara säga " srry jag har inte samma känslor för dig som du har för mig" Eller " Kan inte tänka mig ha ett förhållande med dig men om du är med på det kan vi ses på andra villkor"
Jag känner extremt många tjejer som bara är ute efter en KK men när dom hittar en kille som är otydlig utveklar dom känslor för killen eftersom de tror att kilen kanske är intresserad av mer, innan dom bara slutar höra av sig... så va bara tydliga killar OKEJ?
Tjejer kan också vara extremt otydliga. Men det beror ofta på att det själva inte vet vad de vill inte för att det inte vågar stå för vad det vill.

Likes

Comments

fan vad sjuk jag skulle bli nu då.. Det känns inte alls roligt, men i alla fall. Idag har jag bara tagit det mega lugnt och lagt lite schema för framtiden. Kommer fan hända extremt mycket.
Tänkte göra ett inlägg på över/underskattade skönhetsprodukter senare idag.
Så stay tuned och njut av denna bild på mig så länge..

Likes

Comments

I Back.
Stronger och bättre men en extrem inriktning på Makeup och annat intressant.
Det som har hänt sen sist är att jag har börjat jobba på KICKS och är under utbildning för att bli fransstylist,
Men jag är fortfarande lika rolig om inte roligare så stay tuned

(bild är inte tagen av mig eller mitt arbete, men jäklar vad in Point tho)​

Likes

Comments