Hoppas ni alla hade en lika bra nyår som jag hade 😚

Likes

Comments

Hej!
har inte bloggat nu över julen för jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har haft en super bra jul och jag hoppas ni också haft de även om ni inte firat det iheller ❤
Nu framåt ska jag försöka hålla igång & tro på mig själv, tror det är en bra början 😚

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det 3 dagar till julafton, jag längtar som tusan. Jag fick också jullov idag, kan inte fatta att jag nu gått ett halvår i 1:an. Känns super konstigt med samtidigt sjukt bra. Jag trivs jätte bra och har hittar super fina vänner!

Har ingen aning vad jag ska göra dagarna nu innan jul, har fixat alla julklappar och är klar för julafton 😉 Fick även min första julklapp idag 😌 😏 Får se när jag visar den!

😚

Likes

Comments

Hej!

Det börjar närma sig jul nu och jag tänkte ge lite tips på vad man kan köpa till sin flickvän, mamma, pappa. Hoppas jag kan hjälpa någon med presenter iallafall 😉

Så det första julklappstipsen kan man köpa till både syskon, mamma och flickvän.

Det enklaste är att kanske ge ett presentkort på någon affär som de tycker om att handla i eller att man köper något plagg som man vet att dom vill ha från någon butik. Man kan även ge nagellack om personen brukar måla naglarna.

Något som jag tror alla verkligen blir glada för är parfymer. Själv så älskar jag att få parfymer. Sedan kan man ge ett sådant paket med någon kräm till också om man vill ge lite extra. Eller så kan man köpa någon kräm.

Det sista jag hade tänkt rekommendera till tjejer är fluffiga strumpor. Åh, det är så himla mysigt och särskilt på vintern när det är kallt!

Nästa julklappstips kan du ge till din pappa, pojkvän, morfar och så vidare.

Samma som till tjejer funkar det alltid med att köpa parfym, de flesta använder det och behöver det.

Man kan också köpa tröjor i den stilen som passar dom. Även så kan man köpa kalsonger och strumpor för det har dom alltid användning av och är därför ett säkert kort 😂

Jag är inte så bra på spel och så, men ni kanske har bättre koll och kan köpa något spel som han tycker om att spela.

Vet inte om ni ger julklappar till era kompisar? Men tänkte iallafall ge några tips på lite billigare saker som man kan ge till en kompis som kostar runt 15o:-

Man kan köpa någon sminprudukt man vet att som tycker om eller köpa något nytt som dom aldrig testat. Man kan även köpa förvaring till sminket så det kan ställa sminket någon stans.

Kepsar kanske inte alla använder med om man har någon vän som gör det är det en perfekt julklapp! Även att ge bort ett smycke, om personen använder mycket smycken.

Sist men det som alla använder är hörlurar. Själv önskar jag mig det varje jul för jag tar sönder mina hela tiden 😂 Det är även alltid bra att ha ett par extra om dom andra man har skulle gå sönder.

Så, det var alla tips jag kunde komma på. Såklart är det svårt att veta vad alla människor vill ha men jag hoppas jag gav någon inspiration och hjälpte någon med stressen över att handla julklappar 😚

Likes

Comments

Hej på er!

Har inte haft mycket tid för att blogga, har haft en jobbig vecka och i helgen har vi bakat och satt upp julgranen. Tycker verkligen julen är så himla mysig, om man bortser från all stress och press man har över julklapparna 😂

Jag funderar lite på vad jag ska skriva om här så jag inte alltid skriver om mina dagar? har ni tips så tar jag gärna emot dom 😚

Likes

Comments

Hej finisar!

Igår var jag hemma från skolan och satt bara hemma och kollade Youtube. Men idag gick jag till skolan, vi gjorde inget speciellt. Sen följde min pojkvän med mig hem och vi umgicks och nu gör jag läxor.

Imorgon slutar jag 11:5o!!! Får se vad jag hittar på imorgon.

Hoppas ni haft en bra dag idag 😚

Likes

Comments

Hej på er!

Denna vecka har bara bestått av att städa och julpynta hela huset. Har även varit ute och handlat någon dag men hittade inget speciellt.

Denna veckan har jag inget speciellt inplanerat utom att jag måste gå till skolan 💤 Är så fruktansvärt skoltrött och vill verkligen ha jullov NU.

Hoppas ni får en bra vecka 😚

Likes

Comments

Hej på er!

Torsdagar är ingen rolig dag. Slutar sent och har spelning på kvällen. En dag full med stress bara.

Idag började jag 08:20 och slutade 13:20. skulle egentligen slutat 15:20 men idrotten var "tyvärr" inställd 😂💃 När jag kom hem pluggade jag och kollade lite Youtube sedan tränade jag och åkte till spelningen.

Just nu ligger jag och pluggar och ska snart göra mig redo för sängen. Förlåt för ett ganska dåligt inlägg men har inte så mycket tid över på torsdagar. Vi hörs imorgon 😚

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett bra tag sedan jag skrev, förlåt för det. Har ingen bra anledning till varför jag inte varit aktiv, det har väl bara blivit så 😂 Men jag är tillbaka igen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva i detta inlägget mer än att jag hoppas ni är taggade på att jag ska börja igen.

Det kommer ett längre inlägg imorgon 😚

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vet att jag inte lagt ut något på jätte länge, har inte lagt ut något på hela sommaren nästan. Jag vet egentligen inte varför men de blir så när de finns annat att göra, jag tänker att jag gör de sen, men de händer aldrig.
Men jag börjar gymnasiet nu, och hoppas att jag kommer igång med bloggen igen eftersom att jag tycker det är riktigt kul.
Jag ska göra mitt bästa & hoppas ni fortsätter läsa 😚

Likes

Comments