Hej på er!

Jag vet att jag inte lagt ut något på jätte länge, har inte lagt ut något på hela sommaren nästan. Jag vet egentligen inte varför men de blir så när de finns annat att göra, jag tänker att jag gör de sen, men de händer aldrig.
Men jag börjar gymnasiet nu, och hoppas att jag kommer igång med bloggen igen eftersom att jag tycker det är riktigt kul.
Jag ska göra mitt bästa & hoppas ni fortsätter läsa 😚

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!
Gud vad tråkigt väder de har blivit nu, de blåser & är riktigt kallt.
Var är solen & värmen? 😙

Likes

Comments

Hej på er finisar!

Idag har jag fixat en massa för min pappa fyller år idag. Jag köpte ballonger & dukade och skrev lite och så. När han kom hem lagade vi mat åt och mös. En riktigt bra onsdag.

Imorgon får jag se vad jag hittar på, vad ska ni göra imorgon? 😚

Likes

Comments

Hej på er!

Igår var jag, mamma och pappa en runda i Helsingborg och gick lite i stan. Eftersom jag inte han äta frukost hemma blev det pommes och cola till frukost, gott 🍟

Vi tog tåget hem sen och åt på en pizzeria! Men innan vi åt var vi hemma och jag solade lite och fixade mig.

Idag har jag solat, duschat och fixat mig för jag och pappa skulle köpa godis till mig 😂 Nu ska jag städa mitt rum och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

kram 😚

Likes

Comments

Hej bästa ni!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det jätte bra och jag har haft en helt underbar dag.

Jag, mamma och pappa åkte till Eslöv och fikade och fixade pappas glasögon. På vägen hem körde vi in om Marieholm för att när jag var mindre köpte vi alltid godis i en liten butik där så vi skulle se om den fanns kvar, och de fanns den!! Så det blev lite godis. Sen när vi kom hem la jag mig och solade och bestämde mig för att cykla en runda. Det var riktigt skönt. Älskar verkligen landet ❤

När jag kom hem tog jag en dusch, fixade mig och sedan åt vi och spelade kubb. Jag och pappa vann!

Imorgon ska vi till Sjöbo marknad, vad ska ni göra imorgon? 😚

Likes

Comments

Hejhej!

Idag gick jag upp vid 10 och fixade mig för att sedan följa med pappa och hämta hans nya glasögon i Eslöv, dom var riktigt fina så nu ser han förhoppningsvis bättre 👀 Efter det hämtade vi min syster och körde till center syd och handlade. Det blev lite kläder, men det bästa. Jag fick en ny cykel! YES, har kollat ett tag efter en cykel och när jag såg den, jag ville bara ha den 😂 

Vi åt även taco-buffé så ikväll blir det ostbricka!! Mys. Nu sitter jag och kollar väskor och ska snart gå ut till familjen och mysa.

Hur har er dag varit? 😚

Likes

Comments

​😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har det inte hänt så mycket. Har nästan bara legat i sängen hela dagen. Låg i alla fall i sängen till halv 3, sedan gick jag ut och gick en runda och tränade lite. Sen duschade jag och resten av kvällen tillbringade jag i soffan. Riktigt skönt.

Imorgon ska pappa hjälpa min äldsta syster att tapetsera i hennes lägenhet och jag ska packa 😜 Om det händer något mer imorgon så får nu höra det då!

puss 😚

Likes

Comments

Hej!

Som ni märkt har jag inte bloggat på några dagar eller veckor. Min ursäkt är att jag varit utomlands i Paris med familjen och hade knappt internet och det passade bara inte att börja blogga då. Sen när jag väl kom hem har det varit segt att komma igång igen. Har lite idé torka osv. Men nu är jag tillbaka på banan igen och ska stanna inom Sverige resten av semestern 😂

Hur har ni haft de? 😚

Likes

Comments