View tracker

Hej finisar!

Igår var jag hemma från skolan och satt bara hemma och kollade Youtube. Men idag gick jag till skolan, vi gjorde inget speciellt. Sen följde min pojkvän med mig hem och vi umgicks och nu gör jag läxor.

Imorgon slutar jag 11:5o!!! Får se vad jag hittar på imorgon.

Hoppas ni haft en bra dag idag 😚

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Denna vecka har bara bestått av att städa och julpynta hela huset. Har även varit ute och handlat någon dag men hittade inget speciellt.

Denna veckan har jag inget speciellt inplanerat utom att jag måste gå till skolan 💤 Är så fruktansvärt skoltrött och vill verkligen ha jullov NU.

Hoppas ni får en bra vecka 😚

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Torsdagar är ingen rolig dag. Slutar sent och har spelning på kvällen. En dag full med stress bara.

Idag började jag 08:20 och slutade 13:20. skulle egentligen slutat 15:20 men idrotten var "tyvärr" inställd 😂💃 När jag kom hem pluggade jag och kollade lite Youtube sedan tränade jag och åkte till spelningen.

Just nu ligger jag och pluggar och ska snart göra mig redo för sängen. Förlåt för ett ganska dåligt inlägg men har inte så mycket tid över på torsdagar. Vi hörs imorgon 😚

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett bra tag sedan jag skrev, förlåt för det. Har ingen bra anledning till varför jag inte varit aktiv, det har väl bara blivit så 😂 Men jag är tillbaka igen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva i detta inlägget mer än att jag hoppas ni är taggade på att jag ska börja igen.

Det kommer ett längre inlägg imorgon 😚

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vet att jag inte lagt ut något på jätte länge, har inte lagt ut något på hela sommaren nästan. Jag vet egentligen inte varför men de blir så när de finns annat att göra, jag tänker att jag gör de sen, men de händer aldrig.
Men jag börjar gymnasiet nu, och hoppas att jag kommer igång med bloggen igen eftersom att jag tycker det är riktigt kul.
Jag ska göra mitt bästa & hoppas ni fortsätter läsa 😚

Likes

Comments

Hej!
Gud vad tråkigt väder de har blivit nu, de blåser & är riktigt kallt.
Var är solen & värmen? 😙

Likes

Comments

Hej på er finisar!

Idag har jag fixat en massa för min pappa fyller år idag. Jag köpte ballonger & dukade och skrev lite och så. När han kom hem lagade vi mat åt och mös. En riktigt bra onsdag.

Imorgon får jag se vad jag hittar på, vad ska ni göra imorgon? 😚

Likes

Comments

Hej på er!

Igår var jag, mamma och pappa en runda i Helsingborg och gick lite i stan. Eftersom jag inte han äta frukost hemma blev det pommes och cola till frukost, gott 🍟

Vi tog tåget hem sen och åt på en pizzeria! Men innan vi åt var vi hemma och jag solade lite och fixade mig.

Idag har jag solat, duschat och fixat mig för jag och pappa skulle köpa godis till mig 😂 Nu ska jag städa mitt rum och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

kram 😚

Likes

Comments

Hej bästa ni!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det jätte bra och jag har haft en helt underbar dag.

Jag, mamma och pappa åkte till Eslöv och fikade och fixade pappas glasögon. På vägen hem körde vi in om Marieholm för att när jag var mindre köpte vi alltid godis i en liten butik där så vi skulle se om den fanns kvar, och de fanns den!! Så det blev lite godis. Sen när vi kom hem la jag mig och solade och bestämde mig för att cykla en runda. Det var riktigt skönt. Älskar verkligen landet ❤

När jag kom hem tog jag en dusch, fixade mig och sedan åt vi och spelade kubb. Jag och pappa vann!

Imorgon ska vi till Sjöbo marknad, vad ska ni göra imorgon? 😚

Likes

Comments