Självklart skulle min fina pappa firas så jag körde en snabbvisit ner till Torekov i Skåne för att uppmärksamma papsen denna dag. Mys med familjen och trerätters på Restaurang Hovs Hallar utgjorde en riktigt härlig söndag och självklart fick pappa också en liten present som han kunde ha med sig till Kap Verde.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår arrangerade moderaterna i Göteborg något som kallades Göteborgsdagen vilket var en dag för att diskutera och komma på nya idéer för hur vi kan utveckla Göteborg & Sverige i framtiden. Jag deltog i diskussioner om arbetsmarknaden och om folkhälsan & sjukvården. Spännande & högt i tak och kul med att det var en blandning mellan riksdagsledamöter, ledamöter från region- & kommunfullmäktige men även hobbypolitiker som tillsammans försökte klura ut nya idéer.

Likes

Comments

Fina vänner, hemlagad pizza, rödvin, snack & idol. Finns det något bättre sätt att spendera en fredagsmyskväll?

Likes

Comments

I veckan firade MUF Göteborg 110år vilket firades med tårta och talarkväll med Per Schlingmann på Trädgår'n i Göteborg.

Likes

Comments

Igår körde jag en riktig monsterpromenad på 2,5h. Efter halva så kom jag på att det kunde vara trevligt med sällskap så då ringde jag Madde som var påväg till affären för att köpa godis och fick snabbt in henne på andra planer istället.

Likes

Comments

I lördags var jag på inflyttningsfest hos Nathalie som precis fått färdigt renoveringen av sin fina lägenhet här på Johanneberg. När alla rörde sig ut mot PUSH tog jag en avvikare och gick och hälsade på lite andra kompisar på Smaka istället innan vi drog till Park Lane och slog klackarna i taket.

​Ni får ursäkta tvättställningen i bakgrunden. Jag tvättade 8 maskiner tvätt i lördags så det gick helt enkelt inte att ta någon bild utan att det skulle synas då det hängde kläder, lakan, handdukar och badrumsmattor på tork lite överallt hemma. 

Likes

Comments

I fredags var det först jobb som gällde sen middag hos Hanna innan vi var några vänner som gick på Halloween på Liseberg. Skjut roligt koncept men tyvärr var köerna helt fruktansvärda. Två skräckhus, och två attraktioner var vad vi hann med innan dem stängde men vi hade trevligt iallafall. Hörde förresten att dem hade över 10.000st pumpor, coolt!

Likes

Comments

Igår var en riktigt härlig dag. Inget tentaplugg, inga föreläsningar, inget jobb, inget stress. Bara massa ledighet och vänner. Dagen började med att jag mötte upp Sarah för lunch på stanna följt av shopping och lite fikapauser. Sen hörde Mårten av sig och undrade om jag ville komma på hans stand-up-gig (heter det så, haha?) på kvällen vilket jag såklart ville då jag aldrig sett honom live utan bara på TV så jag drog med mig Sarah & Sofia och fick först njuta av en superrolig kväll där jag skrattade så att jag grät (bokstavligt talat). Efter showen drog vi och komikergrabbarna till Locatelli för att möta upp ÄNNU FLER komiker. Rolig kväll helt enkelt! Glömde helt av att fota men här är några bilder från dagen iallafall.

...Sarah blev lite starstruck när hon träffade Schyffert, haha.

Likes

Comments

I onsdags så skrev jag tenta i mikro och makroekonomi och det är något som mana förtjänar efter att ha skrivit tenta så är det en kväll på stan med goa vänner. Så efter att ha varit och fixat naglarna så började kvällen hos mig, följdes upp av bubbel & drinkar på Pelican & LouLou, dans på Peacock och avslutade med kebab och tvångel, haha. Att dela en taxi med mig betyder inte att jag vill något mer än att smidigt dela en transport med någon som bor nära mig. Han fick inte vad han ville men jag fick iallafall ett gott skratt och en rolig kväll.

Lite bilder från tidigare på dagen:

Likes

Comments