Vilka är med i denna tävling tänkte om de skulle vara en kul grej att var med och se hur mycket bloggen kan utvecklas. Eller vad tycker ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er alla! Hoppas att de inte blåser så mycket hos er här blåser det på ganska bra. Gjorde så att natten blev ganska lång för mig med nästan ingen sömn alls. Sitter just nu på bussen påväg till min intervju och jag kan ju bara hoppas på att de går bra.

Godmorgon! Hoppas att allt är bra med er och att nu har sovit gott trotts stormen som har kommit. Tyvärr störde den mig väldigt mycket under natten vilket resulterade nästan ingen sömn för mig. Är just nu påväg till min intervju och att de går bra.

Likes

Comments

Godkväll på er alla och jag hoppas att ni har haft en superbra dag idag och att ni mår bra? Själv har min dag varit helt okej fick ett intressant samtal om ett jobb tidigare idag så imorn ska jag på intervjun, kan berätta mer om de imorn. Sen har dagen bara rullat på har gjort de jag ska ha gjort idag. Hur jag mår de är bättre.

Kan först börja med att gratta Peder till vinsten på idrottsgalan. Så grattis Peder till jerringpriset i år igen.
Som ni ser på rubriken tänkte jag bara kolla om någon har något tips på en bra hårolja som inte kostar mycket men den ska vara bra. Känner att jag behöver ha de till mitt hår. Så kom med tips!

Dagen idag har rullat på. Hann med att tvätta och fixa lite. Fick ett intressant samtal tidigare idag om ett bra jobb så ska på intervjun imot och jag hoppas verkligen att det går super. Orkar verkligen inte mer med soc och Arbetsförmedligen och allt sånt skit nu vill jag kunna klara mig själv.

Men ska ta och sova lite nu så jag orkar upp och fixa mig och allt men jag kikar in imorn.
Sov så gott alla!

Likes

Comments

Efter en bra dag så säger jag godnatt. Både jag och Enzo är lite trötta eller Enzo är de framförallt behöver bara säga gå och lägg dig och peka dit han ska så springer han och hoppar upp i sängen och bara hoppas på att få ligga kvar.

Hoppas att ni hade en bra kväll de hade jag. Var hos syrran och åt mamma hjälpte hemma med massa mat låder till jobbet så nu har hon lunch till jobbet.
Imorn åker jag och mamma till maxi och ska veckohandla så de blir att gå upp i hyfsad tid så jag hinner rasta Enzo och sen ta hand om min tvätt. Imorn ska jag även ta och tvätta mina äckliga sängkläder eftersom jag har hunden i sängen så vill jag gärna tvätta sängkläderna cirka 1 gång i veckan. Men de är hur mysigt som helst att sova med han i sängen lite som ett extra element eftersom jag fryser så galet mycket.

Men nu ska jag ta och kolla lite youtube och sen blir de att sova om jag kan. Får bara hoppas på de

Likes

Comments

Tänkte kolla med er vad ni skulle vilja se mer eller läsa mer på bloggen? Börjar att få lite bloggtorka jag skriver ju redan hur min dag ha varit och jag ser på statistiken att min hudvårds inlägg är poppis vill ni ha typ som en video eller någon annan rutin eller något annat. BOMBA MED FÖRSLAG

Min stiliga kille

Likes

Comments

Bio med syrran idag. Vi gick och såg Pitch Perfect 3 och själv tyckte jag att den var bra men lite långsam i början men de brukar ju alltid filmer vara. Hoppas att allt är bra med er? Med mig är det helt ok just nu men de har varit en helvetes natt med att jag har vaknat flera gånger och gråtattacker och allt möjligt ha varit såhär i någon månad och jag har försökt med de mesta och det funkar i början och sen efter ett tag är jag på ruta ett igen. Men har fått piller inte sömnpiller dem heter Desloratadine Actavis och är som allergitabletter men vill helst somna utan då jag vet att min dag efter kommer bli helt förstörd.


Hej på er! hoppas att allt är bra med er?
Skrev ju inget om jobbet jag var och provade. Det jobbet fanns utanför Enköping och jag tänker inte nämna några namn pga att om jag få de eller inte. Men var där igår och provjobbade började 09 och fick sluta 12. Fick rida 2 hästar och ja man kan väll säga att de var skönt att få komma upp på hästryggen igen då det var ett tag sen sen sist. Fösta hästen tyckte jag va lite svår då den helst ville krulla ihop sen och inte ta ett riktigt stöd men fick lite små tips under hela ritten hur jag skulle göra och hon sa de att de var inte mitt fel att hästen gick som den gick utan hästen hade blivit fel riden under en längre tid. Den andra jag fick rida var vi bara ute i skogen och skrittade och klättrade lite. Och under den ritten fick jag berätta mer om mig och så.
Kommer att få svar imorn eller på måndag om de blir något annars har jag ett annat jobb. Ska bara höra av mig så ska jag komma och eventuellt på inlärning typ eller vad man nu säger.

Var och såg Pitch Perfect idag och jag säger bara att dem filmerna tycker jag är sjukt bra och det är ju synd att de inte kommer att komma någon mer Pitch Perfect.
Men nu ska jag ta och sova lite eller rättare sagt jag ska se en film sen sova

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er? Med mig blir de bara bättre och bättre jag börjar komma tillbaka till de vanliga jag kan man väll säga. Började dagen med en ovanligt lång sovmorgon som sen ledde till ett väldigt intressant samtal ifrån landstinget. Tog en långpromenad med Enzo eftersom vi sov så länge idag så förtjänade han en långpromenad i detta kalla vädret som han såklart älskar men vi tog inte någon långlinjen idag som vi brukar när vi går långt med de ska han nog få gå i senare idag ska ut vid 15 så då kommer han få gå i långlinan.

Hoppas att alla har haft en bra dag om jag ska vara helt ärlig så har min dag bara börjat tog en ovanligt lång sovmorgon så jag gick upp vid 12 och de hör inte till vanligheterna vill ju oftast gå upp vid 09 åtminstone eftersom Enzo måste ut men idag vart de sovmorgon och med de blev de längre promenad än vanligt. Fick ett väldigt intressant samtal ifrån landstinget innan min promenad med Enzo och de var ett jobb som jag sökte igår. Dem var intresserade av mig och ville att jag skulle komma på inlärning under nästa vecka. Jag ska ju på provjobb imorn så om jag inte får de jobbet så ska jag höra av mig till dem och sen på inlärning så denna månaden kommer bli intressant och se hur detta kommer att sluta men jag bara hoppas.

Att ha varit arbetslös i snart 2 år och att man är van att göra saker om dagarna rida och fixa i stallet de gör mig väldigt uttråkad att jag inte har något att göra. Mina vänner hör aldrig av sig förutom en som är verkligen den bästa jag har haft. Vi kan träffas efter nästan 6månader och de känns som att vi träffades igår och de är precis så jag känner att de ska vara.

Likes

Comments

Tänkte om de skulle vara kul med en frågestund eftersom det är ett nytt år! Vad skulle ni tycka om de?​

Likes

Comments

Snart är det 2 år sen jag tog studenten och jag har fortfarande inte hittat ett jobb. Att få motgång på motgång tar verkligen på krafterna och vissa månader önskar jag bara att jag kommer få de jobb jag ha sökt med jag får ALLTID svaret tillbaka att dem har gått vidare med andra kandidater och det tar på mitt självförtroende väldigt mycket.

Hej på er och hoppas att allt är bra med er? Själv mår jag bra just nu för tillfället och tack så himla mycket för alla kommentarer och allt fint ni har skrivit de hjälper verkligen. Idag har de int hänt så himla mycket var nere på stan och kollade lite på AF men var lika fort ut där ifrån. Ni som inte har följt mig vet inte att jag tycker inte om folk alltså jag har socialfobi och de är något jag kämpar med varje dag. Vissa dagar går de bättre än andra.

Satt inne på platsbanken under nästan hela förmiddagen och kollade på jobb. Jag har snart varit arbetslös i 2år och att bara få motgång på motgång hela tiden det tar verkligen på mitt självförtroende. Söker jobb som jag inte änns har någon utbildning till precis allt med alltid för jag tillbaka att dem har gått vidare med andra kandidater. Och de gör ju så att jag inte vill ha förstora förväntningar när jag åker på tillexempel på intervjuer eller på provjobb.

Men jag har en rolig nyhet på fredag ska jag åka och provjobba. Det ska bli super kul men som sagt vill jag inte ha förstora förväntningar på detta jobbet.


Måste bara ha denna bilden jag och min hund somnade tillsammans i soffan

Likes

Comments

Godmorgon på er! Sista dagen på denna vecka och första veckan på detta året är slut. Mitt mående har varit bra till och från vissa dagar är bättre än andra och vissa dagar vill jag bara dö.

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er? Med mig är de bra till och från hela tiden och de är därför de inte har kommit någon update för jag har tagit mitt mående först.
Idag blir de att fixa lite papper ska åka och bada med syrran och sen fixa lite annat.
Vad ska ni göra idag?

För någon dag sen lossnade en utav mina naglar så jag tog beslutet att ta bort alls naglar. Fick bort dem men nu känns de konstigt och gör lite ont men bara dem får växa till sig så kommer det att kännas bättre

Likes

Comments