Hej!

Så spännande med ett första blogginlägg. Vet inte riktigt hur det här fungerar men tänker att det nog bara är att skriva lite av det som poppar upp i huvudet.

Just nu sitter vi på Frankfurts flygplats och väntar på vårt anslutningsflyg. Med den studentbudget vi har bokade vi givetvis de billigaste biljetterna vi kunde hitta. I detta fall innebär billiga biljetter - låååång väntetid. Första stoppet här i Tyskland är på 8,5 h och just nu har vi avverkat 7 av dessa timmar. Vi flyger sedan vidare till Singapore där vi har en väntetid på 10 h (!) för att flyga vidare till Cebu där vårt sista anslutningsflyg tar oss till den Filippinska ön Siargao.

Lång resa - men den som väntar på något gott?

När vi kommer fram till Siargao väntar spännande och roliga projekt och dessutom så verkar ön Siargao vara helt magisk. Har läst om vita stränder, laguner, grottor, vattenfall, vackra korallrev etc etc. Huvudet spinner iväg när jag tänker på det. Matad med massa inspiration och så pepp på att komma igång och skapa skapa skapa. Men än så länge är det några (läs många) timmar innan vi är där så får försöka hejda mig lite. Hade gärna varit där nu på momangen men tycker det är rätt hyggligt att sitta på en flygplats också. Det ligger någon magi över känslan som infinner sig på en flygplats av att något nytt kommer hända och av att vara påväg. Påväg mot nya äventyr. Jag älskar den känslan. Dessutom åker jag i världsklass sällskap med bästa Sara så timmarna ska nog ticka på bra <3

Kärlek.
Sandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments