Pulkaåkning med kidsen för ett tag sen. 

Vill ha tillbaka vädret från denna dag. Ser dock inte så lovande ut just nu då det var värsta snöstormen igårkväll..

Likes

Comments


Avslutade min tävlingssäsong inomhus med ett resultat på 12,90m igår på hall-FM i Jyväskylä. Fick bli bara tre stötar för min del då det skulle krävts långt över rekord till de tre sista "final"stötarna. Var relativt nöjd med tävlingen även om det kändes som om jag inte fick ut allting ur kroppen som fanns där igår. Men en snabb tanke tillbaka på de senaste veckorna fick mig att inse att det var min bästa vintersäsong någonsin, trots allt strul på vägen, och att jag faktiskt har rätt att vara mer än relativt nöjd. Nu mot sommaren och dess utmaningar, let's go!

Likes

Comments

Mmm, blev bullabak på jobbet igår.

Ikväll ska jag igen på bio, men den här gången med Mathias. Man blir ju värsta filmnörden när man har två vilodagar i sträck, haha. Vi ska se en actionfilm och äta massvis med popcorn. Gårdagens film (Fifty Shades Darker) levde förresten upp till mina förväntningar, den var mycket bättre än ettan enligt mig. I väntan på tredje filmen nästa år.

Likes

Comments


Ikväll blir det KW och bio i sällskap av Linda. Uppföljaren till Fifty Shades of Grey har ju nyss haft premiär så efter middagen tänkte vi direkt åka vidare för att se på den. Var lite missnöjd efter första filmen så jag hoppas att de har lyckats bättre med denna. En bra systerkväll kommer det oavsett att bli har jag på känn!

Likes

Comments


Hur härliga är inte dessa vinterdagar? Då marken är vit, solen skiner från morgon till kväll och det är så varmt att man till och med kan skippa ett lager med kläder. Superduperhärliga, enligt mig. Perfekt fotoväder dessutom, särskilt med ny kamerautrustning ;)

Likes

Comments

Beställde hem ett ordentligt walk-around objektiv, så nu blir bl.a. events, landskap och gruppfoton så mycket lättare att föreviga på bild. Detta är ett 24mm Art objektiv från Sigma, älskar att man med bländartalet kan gå så lågt ner som till 1,4!

Likes

Comments

Svenska YLE


Denna vecka fick sig en lite annorlunda start än normalt. Idag var jag nämligen med på radio för första gången. Pirrigt värre när jag steg in i Yle-huset i Ekenäs kvart över åtta imorse, men visst gick det väl helt okej trots det.
Vi diskuterade det nya rekordet och mina mål för säsongen. Klicka på bilden för att gå in och läsa eller lyssna.

Likes

Comments


På lördagen åkte vi till Malmbacka i Snappertuna. Vi hade länge planerat att åka och nu blev det äntligen av efter att jag och Katte bestämt oss för att det skulle bli en passlig julklapp till kararna. Ifjol fick de välja resa/utfärd och då blev det en dag i Tallinn. Den här gången var det vår tur och vi ville göra någonting lite annorlunda. Det blev en rolig och intressant helg så jag tror att vi lyckades. Vi badade bastu, grillade, gick i skogen, sov i kolarkojor och hade det riktigt mysigt.

Likes

Comments


Solen skiner lika fint som den gjort i flera dagar nu, härligt. Sitter just nu och lyssnar på musik samtidigt som jag funderar på att gå och plocka bort julbelysningen från balkongen, bättre sent än aldrig. Sedan får musklerna en omgång på rullan innan jag drar iväg på träning.

Likes

Comments