Header


Bänk och överkropp idag på programmet. Sista veckan har just börjat i vår grundträningsperiod. I söndag kommer jag för första gången på flera månader stå i ringen och stöta igen. Med väldigt lätt kula och utan fart såklart, men det ska bli intressant att se hur det kommer att kännas. Högst antagligen ganska konstigt både fysiskt och psykiskt men jag är ändå rätt taggad. Nej, nu ska jag iväg ner till hallen igen, ska dra juniorträning för sista gången innan jul.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Pappa överraskade igen med sin julbelysning hemhemma. Han har tydligen ännu fler idéer men jag tycker det redan är så otroligt mysigt.

Har just kommit hem från en träff med Cecilia och nu väntar en länk ute i regnet för min del. Igår var det vilodag då jag var in till Helsingfors för mer fysioterapi, massage och kiropraktik. Ryggen är lite rörligare nu än tidigare men jag har fortfarande en hel massa jobb framför om jag ska få den i bra skick och samtidigt sakta men säkert minska på smärtan.

Likes

Comments


Skaffat en HighBaller som kommer från samma firma som min rulle. Ett till bra alternativ till enkel massage hemma på vardagsrumsgolvet eller för att värma upp musklerna innan träning. Både rullan och den nya mojängen hittar ni här.

Likes

Comments


Åh, vad härligt veckoslut. Vi stannade en natt i Caribia från fredag till lördag. Hade det så skönt, simmade, slappade, spelade och åt god mat på O'Learys på fredagkväll. Följande morgon fick vi njuta av en god frukost innan vi tog ett till varv ner till badet. När det var dags att checka ut körde vi sedan vidare till Raisio för shopping. När vi var klara där gjorde vi ännu ett besök in i Skanssi. Fick några julklappar köpta och lunchade. Väl hemma i söder igen blev det direkt att åka på släktkalas.

På söndag gick vi lite på Ekenäs julmarknad innan följande släktkalas stod på schemat. Så himla trevligt att träffa släkten igen. Råkar sig så sällan nuförtiden att alla är på plats samtidigt, min släkt är nämligen ganska stor. Söndagen avslutades med mys och Solsidan på bio. Som stort fan av Solsidan från förut så kan jag ju starkt rekommendera filmen också.

Perfekt veckoslut på alla sätt och vis med nära och kära ❤

Likes

Comments


Jag älskar julmusik. Speciellt lugna och stämningsfulla låtar men ibland även de mer fartfyllda. Här har jag listat upp några av mina egna favoriter som jag gärna lyssnar på i juletider. Alla låtar på min Spotify hittar ni här. Där finns över hundra jullåtar så det är bara att följa om ni känner för det.

Likes

Comments


Bestämde mig plötsligt för att ändra om min bloggdesign helt och hållet. Får se hur länge denna får sitta kvar men jag ska i alla fall försöka hålla mig till den här i någon månad. Brukar ha svårt att låta bli då jag tycker designen är så kul att leka runt med. Några små ändringar kommer säkert att ske nu som då..

Torsdag idag vilket betyder fredag imorgon vilket betyder ledigt veckoslut. Jag och sambon kommer åka till Åbo över en natt och ha det riktigt skönt. Mer om vart vi ska berättar jag senare. Samtidigt ska vi i Åbo också försöka få våra julklappar köpta innan vi kommer hem på lördag. Jag är så taggad på detta veckoslut, det kommer bli hur bra som helst.

Likes

Comments

Var ju tvungna att ha en liten julgran också hos oss.

Igår var det biodags för mig och Katte. Bad moms Christmas, otroligt rolig film om man har lite avvikande humor som oss. Efter bion blev det varma smörgåsar på Serendi. Idag fyller vårt fina Finland 100 år. Jag har jobbat och tränat och ikväll ska vi bort på middag samt hoppeligen hinna kolla lite på självständighetsbalen från slottet.

Likes

Comments


Lilla jul. Salta pajer. Glögg. Pepparkakor. Familjen. Spel. Julmusik. Perfekt.

Likes

Comments


Vi är redo att fira lilla jul! Riktiga julen närmar sig förstås också, det är ju redan den andra december idag. De flesta julklappar är ännu inte köpta men det ska vi hoppas löser sig nästa veckoslut.

Igår hade vi föreningens julfest med mat och stipendieutdelning på Socis. En bra kväll blev det. Denna lördag har också börjat riktigt bra och fortsätter lika då vi väntar både små och stora gäster hem till oss ikväll.

Likes

Comments


Så var vi mitt inne i vecka 48. I måndags hade jag träff med min mentaltränare där vi pratade om min säsong och gick igenom ett par nya grejer. Utöver det har dagarna mest bestått av jobb, träning, mys och framplockning av julpynt. Ikväll ska jag gymma, träffa Krista för utomlandslägersnack och så är vi dessutom bortbjudna på våfflor.

Likes

Comments