Åter igen en dag med jobb direkt följt av träning. Idag hade jag gym och passade på att ta med kameran denna gång.
​Frivändningar och bänk som huvudövningar på programmet. Passligt svettigt innan morgondagens vilodag.

Håller tummarna upp nu för bra väder över helgen.
Trevlig midsommar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Haft en klump i magen hela dagen idag. Den här gången beror det enbart på det man fick läsa om i morse via nyheterna.
​Ta hand om varandra, om era nära och kära. Ge varandra kärlek i mängder.

Efter en lugn dag på jobbet åkte jag och drog en lätt träning innan det sedan var dags för en halvtimme på massagebänken. Nu väntar jag bara på att M kommer hem så jag kan krama om honom hela kvällen. Vi ska fixa vår favoritmat och kolla vidare på Prison Break.

Likes

Comments

Från mina två senaste fotograferingar.
Edde och Anton blev båda två färdiga husbyggare och jag knäppte några bilder på dem under veckoslutet.

Likes

Comments

Det var skönt att kunna ta det riktigt lugnt ett par dagar med familjen i Bromarv.
Vi har badat bastu, ätit god mat, varit ut och ro, åkt till Skatafe på lunch och lyssnat på sommarmusik medan vi turvist försökte vinna i Mölkky.

Likes

Comments

Det går inte alltid som man vill. Torsdagens tävling i Pargas till exempel, förberedelserna och allting gick bra och kroppen kändes energisk innan tävlingen. Men huvudet däremot var väl en orsak till varför inte kroppen kunde göra det den borde. Hade haft ett par mentalt tunga dagar, på grund av flera saker. Inget större hade hänt men jag kände att allting smått blev väldigt stort.

Nu känns det redan mycket bättre. Igårkväll hade vi fingäster så vi bjöd på tacopaj och idag har jag redan tränat och står nu i köket med kycklingen snart klar att ätas. Strax ska vi iväg till Anton på examenskaffe. Efter det kommer vi åka ner till Bromarv där familjen väntar. En liten paus från vardagen kommer göra så gott.

Likes

Comments

Gårdagens loppisfynd. En mörkröd långärmad, en klänning från Zara & ett somrigt spetslinne.

Likes

Comments

Idag efter jobbet drog jag med de andra till parken. Solen sken och allting var toppen, tills jag själv började klättra uppför en stång och det plötsligt rev till i bröstmusklerna. Hmpf, jag har länge haft mina bröstmuskler känsliga och måste alltid värma upp länge för att inte få dem sjuka efter t.ex. bänkpress. Men inte var det liksom det första jag tänkte på just idag i parken, jag ville ju bara vara med och leka, haha! På bilderna är jag gladare för det var påväg ner innan jag var påväg upp...
Åkte hem ganska fort och lade is på, det lättade lite med det så ett par timmar senare var jag redo att köra en förberedande träning i gymmet. Imorgon har jag min tredje tävling för sommaren så det är att tagga till ordentligt redan idag. Är ensam hemma ännu en stund, jag ska tanka in mat och lyssna på musik. Bara ta det riktigt lugnt. Sedan blir det ett par avsnitt Prison Break då sambon kommer hem. Vi är helt fast i serien, även om han t.o.m. sett den redan en gång för några år sen.

Likes

Comments

Jag hade bestämt mig för att jag på söndagkväll skulle ta årets första dopp. Men jäklar vad det blåste kyligt när vi kom fram till stranden. Blev nästan arg på mig själv där jag stod och frös med vattnet bara upp till knäna. Det var ju varmare i vattnet än ovan men det var ändå något som sa att jag skulle vänta. Typiskt mig, haha. Satt ner mig och åt istället eftersom Linda var snäll nog och hade med en liten picnic-korg. Så mitt första dopp får bli en annan dag. Om inte före så kanske på lördag när vi åker ner till Bromarv.
Elwin däremot var modigast av oss alla, när han väl var i med hela kroppen var det svårt att få med honom tillbaka hem
.

Likes

Comments

Igår åkte jag med familjen till Tahvoset och därefter vidare till Pojodagen. Träffade bekanta, åt glass och hade det riktigt bra.
På kvällen var det dejt. Jag och M åt biff på Santa Fe & njöt sedan av de sista solstrålarna nere vid hamnen, med varsin glass i handen såklart.

Idag blev vi bjudna på mat nere i Fagervik men jag stannade hemma, har så konstigt i magen så blev här och vila istället. Magen är redan bättre men jag blev så trött nu på maten så tror jag ska ta en powernap. Tur har jag vilodag från träning idag.
Och förresten tycker jag vädret skulle kunna bestämma sig. Först strålande sol, sedan grått och regnigt och nu verkar det bli riktigt fint till kvällen igen. Finsk sommar, det är vad det är.


Likes

Comments

Äntligen kan jag lägga ut bilder på detta spännande projekt. Mathias har under de senaste månaderna byggt ihop en lekstuga i form av en brandbil. Han har byggt den till mina kära systersbarn och det var så kul att se deras reaktioner när de fick hem bilen igår kväll. Länge sen jag sett dem så ivriga. Jag har själv förresten varit med på ett litet hörn, fått måla lite bräden osv. Så roligt att hjälpa till där man kan.
Duktig är han nog, min byggare till sambo.

Likes

Comments