På fredagkväll drog vi iväg syrrans på deras hemliga bröllopsgåva. Det var nu tredje gången detta år som jag körde omkring på någon som inte hade en aning om vart vi skulle, haha. Nu blev det först ett par timmar i Flamingo Spa o så mat och bowling på det.
​Verkligen lyckad kväll, så avslappnande och roligt!

På lördagkväll/natt stod jag sedan i narikkan på en countrytillställning här i stan. Även den kvällen blev riktigt bra. Söndagen blev det mest att slappa men vi hann också en tur till Fagervik på mat och efteråt lek med kidsen.

Likes

Comments


Lite annorlunda jobbdag igår då vi bestämde oss för att åka iväg på en liten rundtur med taxin.
Strålande väder och fina vyer.

Likes

Comments


​Kommer försöka mitt allra bästa för att de kommande månaderna ska bli skönare att ta sig igenom än vad de varit de senaste åren.
Jag tycker inte om hur jag brukar känna mig under vinterhalvåret, så just nu kämpar jag för att det ska bli ens en liten ändring där.
Fortsätta träna hårt men försöka ta det mer lugnt däremellan. Tända några ljus, sluta stressa, umgås så mycket som möjligt med nära & kära, läsa några böcker eller bara ligga och mysa i soffan framför en bra film och inte behöva fundera på det ena eller det andra. Det behöver jag.

Likes

Comments

Sötaste cykeln i stan. Lätt min favorit för blommor.

Måndag, igen. Har känt mig lite tröttare än vanligt de senaste dagarna och nu är halsen även den lite sjuk. En ny jobbvecka är påbörjad men dagens träning står jag nog över, för säkerhets skull. Om det känns bättre imorgon är det dock dags för första teknikträningen för denna säsong. Kommer kännas konstigt att stå i kulringen igen men det ska bli skoj.

Likes

Comments

Kvällsmums de senaste veckosluten.

Har en rätt så lugn helg pågång igen, bara ett par träningar igår och idag, resten av tiden har jag tagit det lugnt här hemma med en förkyld sambo. Fyra av de senaste Beck-filmerna har vi hunnit med sen igårkväll. Som vanligt sjukt bra filmer.

Likes

Comments

Har nyss fått upp en ny snygg hylla, ovanför skrivbordet, som sambon själv byggt ihop,
Så nu finns det ännu mer plats för mappar och dylikt, samt ordentligt med ljus då man vill jobba framför datorn eller med vanligt pappersarbete.

Likes

Comments

En lugn helg bakom. Har hunnit på bio, till gravgården, fått prata med bästa vännerna om allt mellan himmel och jord,
varit på kalas, gått på barnloppis, varit hemhemma, tränat, på handbollsmatch och så såklart busat med systerbarnen.

Likes

Comments

Letade länge efter en passlig blender och för någon månad sen hittade jag denna. Används just nu väldigt flitigt hos oss. Till frukost, till mellanmål, smoothies, milkshakes, och ja allting. Mycket nöjd.

Likes

Comments