Händelserik tisdag. Först jobb och därpå gymträning, sedan kastskola (juniorernas träning som jag är med och drar varannan vecka) och mot kvällen blev det ännu födelsedagskaffe hos kusin.

Musiken ovanför får spela i bakgrunden den här morgonen medan jag har tänkt googla på datorer. Vi söker nämligen en ny dator, främst en stationär, med grymma egenskaper som klarar av videoredigering etc. Någon som har tips på en fin dator får mer än gärna höra av sig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Helgen i Borgå blev riktigt bra. Har varit så glad hela veckoslutet och det sitter ännu i.
Mitt resultat stannade på 12,06 i kula men jag kammade ändå hem bronset och jag var så nöjd att få stå på prispallen tillsammans med två gamla goda medtävlande till vänner. En från Pargas och en från Liljendal. Tävlade ju också i diskus på lördagen där jag blev på en sjunde plats.
Resten av tiden spenderade jag med föreningsgänget i publiken eller på hotellrummet medan åskan bullrade och regnet piskade ner utanför. Värsta stormen på länge. Tur klarnade det lite upp senare på kvällen så vi hann få middag (texmex) i oss.

Likes

Comments


Idag styr jag och mamma mot Borgå där SFI-mästerskapen avgörs under helgen. Alltid lika roliga tävlingar att delta i.
Dessutom hinner man se så många bekanta ansikten, tummen upp för det. Jag kastar diskus idag och stöter kula imorgon.
Ska njuta för fullt av min (troligen) näst sista tävling för denna säsong!

Likes

Comments


Ett till stort plus kom till på listan igår efter min massage. Vi hoppade spontant in i bilen för att fara ut och äta någonstans.
Bestämde oss för restaurang Sågen i Ingå. Verkligen god mat, dit vill jag gärna snart igen.


Min sambo och bästa vän. När jag är slut i både kropp och knopp känns det alltid lika bra att ha honom vid min sida.
Efter en lång, tung dag finns det inget bättre än att somna i hans armar.
Det var bra att slippa ut lite, ibland blir jag tokig av att vara ensam i vår lägenhet allt för länge. Älskar vårt hem men speciellt när vädret är fint blir jag så himla rastlös och längtar efter det där framtida egnahemshuset med terass och stor trädgård.

Likes

Comments


Dagens tre minus
Att själv försöka kämpa och ge allt men ändå känna sig sviken
Sommaren är definitivt för kort, vi är redan inne i augusti
Nacken och axlarna krånglar fortfarande

Dagens tre plus
Vädret är tillbaka där det ska, soligt och varmt
Vi ska strax få nya fönster (+ balkongdörr) installerade i lägenheten
Har massage inbokat i eftermiddag

Likes

Comments


Smällde i mig en halv honungsmelon till mellanmål. Vet inte varför jag inte oftare köper hem lite mer annorlunda frukter och grönsaker.
​Ska försöka bli bättre på det från och med nu.

Idag har jag vila från träning så när M kommer hem från jobbet ska vi åka ut till familjen & kidsen. Fram tills dess ska jag läsa vidare i min bok som jag är helt fast i. Har börjat läsa de sista böckerna i Unni Lindells serie om Cato Isaksen, så bra! Är lite småstolt att jag hittat tillbaka till läsandet, även om det ännu inte riktigt är på samma nivå som för några år sen.

Likes

Comments


VM i friidrott har kört igång och jag sitter fastklistrad framför rutan mest hela tiden. Måste ju dock hinna göra annat emellan också, hehe.
Idag var jag på Raseborgs sommarteater. Är absolut ingen teatermänniska men de hade även i år lyckats få till en bra show med Footloose.

Jag är ensam hemma nu under helgen. Igår åkte jag därför hemhem på middag och stannade där till närmare midnatt. Kidsen var där också så tiden gick ju fort. Idag ska jag se om jag orkar köra dit igen, det återstår bara att se om vår sköna soffa eller mammas goda mat vinner den här gången.

Likes

Comments


Igår efter att vi varit på kalas drog jag, Mathias och Johanna iväg för att köpa pizza hem till oss. Den satt nog så bra igår kan jag säga.
​Idag har jag vilodag, har jobbat och ska nu bara koppla av och mysa med nära & kära hela resten av kvällen.
Måste också ge tummen upp för vädret, lite mulet ibland men så himla varmt att man äntligen känner att det är sommar i varje fall.

Likes

Comments


Lade ut mer belysning till balkongen så nu är det riktigt extra mysigt där på kvällarna. Speciellt tillsammans med levande ljus. Skulle kunna sitta där hela kvällen lång. I förrgår fixade jag en god milkshake som jag satt och njöt av medan min andra halva var på utryckning. Blandade bara vaniljglass och kakao. Enkelt men så gott ju!

Likes

Comments


Köpte en hel del roliga saker från Buttericks i Stockholm, bland annat dessa kylskåpsmagneter.
Idag är det den första augusti och min födelsedagspresent till M hänger på kylskåpet.

Vad som ligger i brevet är en hemlis men jag berättar mer längre fram då det blir aktuellt 😉

Likes

Comments