Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Summerburst kom på tal förut och jag hade inte alls tänkt att gå, eller var lite osäker, men så tänkte jag varför inte. Så jag köpte en biljett förut och ångrar jag mig är det ju bara att sälja.

Likes

Comments

Firade Sigge och gick därefter ut i fredags, jag fick en riktig jävla karatefylla, hade inga minnen kvar när jag vaknade, men de har sakta kommit tillbaka. Och jag har fått en del berättat och då har jag haft riktigt kul hehe, så ja en bra utgång med mina girls + Tobbe och hans boys❤️
Lördagen åt jag och Tobbe på pinchos, så jävla dröm sen åkte vi och bärsa på notch (eller jag körde), men det var trevligt.
Söndag käkade vi pirre, köpte godis och kollade på the Shannra chronicles som är bra!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag INTE jobbat för en gångs skull och har verkligen njutit av den, även om jag inte gjort något jättekul. Men åkte iaf med Sigge och hämtade Pontus vid 3, svängde förbi Ikea påvägen hem och köpte lite ramar och så för att sätta upp på väggen. Har även bakat 20 muffins och en kladdkaka som är till snickarcupen, har dock en till att baka... Nu sitter jag iaf i soffan och njuter av att inte behöva tänka på att åka till jobbet.

Likes

Comments

Har ej bloggat på ett tag, men har inte gjort något speciellt utan har jobbat, tränat och varit sjuk.
Igår var jag hemma från skolan pga av att jag både är sjuk och att min bil satt fast. Jobbade dock på kvällen/natten ändå för i need them money, det enda jag gjorde var dock att sitta i baren hela kvällen och snacka med bartendern och hans kompis för det var inte en enda gäst där haha, så hade inga spel igår heller. Sen när jag väl fick gå hem vid 1 så var det någon idiot som parkerat bakom mig och låst in mig, så tog ett jävla tag att komma loss och snön hjälpte inte direkt. Men kom hem till slut och idag har jag varit på en lektion, lagat mat och snart ska jag baka till snickarcupen...

Likes

Comments

Ända sen i onsdags när jag fick sån brutal jävla migrän/spänningshuvudvärk så jag fick åka till akuten har jag mått så dåligt. Har haft feber, halsont, känt mig åksjuk och såklart har inte huvudvärken släppt. Jag knarkar ipren då det är det enda som hjälper en yttepytte liten del men inte tillräckligt.
Nu ska jag iaf jobba om 20 min på rockbaren och jag mår verkligen inte bra men kan inte sjukanmäla mig mer så bara att bita ihop och hoppas på det bästa.
Hade G

Likes

Comments