Som känts väldigt kort, åkte till skolan 20 över 10 och hann precis till lektion hehe, vi gjorde dock ingenting på den. Sen hade jag redovisning gick bra, håltimma på 2,5h som jag och mamma passade på att handla inför lördag, hann även ligga hemma i soffan ett tag sen var det dags för att åka tillbaka och skriva prov, gick nog bra tror jag. Kom hem efter 5, åt våfflor och nu ligger jag och kollar serier. Love it.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ligger och kollar på film just nu, hade snart tänkt sova, klockan ringer halv 10 imon så övningskör jag till skolan. Nattiiii

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag tog jag sovmorgon kom till skolan och skulle tydligen ha nationella muntligt i engelska men det gick bra förutom att jag råkade säga "fuck it" hahah men men.
Hade tre lektioner till efter det som gick ganska snabbt, fick sluta en halvtimma tidigare vilket var skönt.
Har bara suttit och pluggat sen jag kom hem, men även planerat lite inför min middag på lördag.
Imon har jag två lektioner, sen håltimma som jag och mamma ska passa på att handla under, sen tillbaka till skolan för att skriva prov som jag missa när jag körde halkan.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Imon har jag testuppkörning innan skolan, slutar skolan 3 och på kvällen blir det plugg och träning. Detta kommer bli en stressig vecka som jag längtar tills den är över.

Likes

Comments

Avslutar söndagen på bästa sätt.

Likes

Comments