View tracker

Instagram@saraolandeer

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Kommer ni ihåg denna underbara tjejen som skrev FUCKBOY , nu gör hon det igen en underbar text igen börja med att sätta på låten och sen läs .

https://m.youtube.com/watch?v=OGKEDjuxyF0

Jag vet att många har gått igenom otrohet och blivit sårade som aldrig förr.. Många har också fått uppleva de där sömnlösa nätterna för att inte kunnat hitta den rätta. Många har nog haft frågor i huvudet, som tex varför har min partner varit otrogen? Är jag inte tillräcklig? Är det något som fattas hos mig? Vad borde jag ändra i mig? Och ja.. Listan fortsätter..

Nu vill jag ta över en bit och svara kort på dessa frågor!
Sanningen är, att felet är på din partner och inte dig, hens hjärta och inte ditt, hens hjärna och inte din. Många av oss försöker alltid hitta & ge en massa anledningar som får en att vara otrogen. Men ta och lyssna på detta, kort och gott! Det finns ingen anledning att vara otrogen mot sin partner.. Är det något som du tycker är fel hos din partner? Ta och rätta till de. Något du ogillar? Testa och gilla de..
Ta tag i allt som du kallar för ursäkter till otrohet och rätta till de, få de och fungera mellan er istället för att titta uttåt. Försök älska & acceptera hen för den människan den är.. För jag mena, så som du ogillar saker och ting hos din partner, kan jag garantera dig att din partner ogillar massor med saker hos dig med.. Ingen av oss människor är perfekta!
Men kanske finns det en liten skillnad mellan er och de är, att du lyckas tänka på de negativa hos den personen, och ändra de till en ursäkt för att vara otrogen, medan den personen hittar de negativa i dig och gör det till det positiva i de hela... Råd från mig till er där ute älska & nöj din partner, för om inte du gör det så kommer någon annan ta chansen och göra det, och det är den dagen det är försent att ångra sig.. Ta vara på det du har, innan det blir till något du hade.. //lobbna

Ni hittar hennes Fb här

https://m.facebook.com/profile.php?id=1405953198

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker