Idag var de jobb som stod på schemat, 13-21.30 och sen hämtade killen mig. Så nu har jag käkat och fixat mig inför att lägga mig men först blir de lite modern family och mys.

Imorgon är de seminarium och plugg som gäller och så kanske utgång på kvällen om vi orkar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

15 min kvar. Måste börja packa ihop. Måste ta mig till jobbet. Det sitter något över bröstet, en tegelsten, nej mer som ett helt hus. Halsen har stängt sig, blockerad, all kraft behövs för att bara fortsätta andas. Jag kommer dö. Står i hallen, försöker få ner fötterna i skorna. Försöker få kontroll över kroppen. Det går inte. Jag gråter, skriker, darrar. Bollen på hallgolvet är jag och ändå inte, för allt jag är i den stunden är ångest, rädsla och uppgivenhet. Min röst är sliten, trött och vill inte mer. För vad är ens poängen. Jag vill inte leva längre. Jag är livrädd för att dö. Ångesten är som ett svart hål inom mig, allt annat sugs upp och försvinner. Pillret sväljs.
Jag står på perongen, tåget kommer snart, på något sätt har jag tagit mig från huset och hit. Jag tittar ner på spåret. Tanken försvinner inte. Jag överväger. Hinner inte längre fören tåget anländer.

Den dagen kändes det som om allt jag var va en ångest varelse. Som de där svarta hålet hade sugit upp allt annat. Jag hoppade inte den dagen. Det var inte första dagen den tanken fanns där, inte heller den sista. Jag har ångest. Social, separations, generell och OCD(nej, jag tvättar inte maniskt mina händer och nej bara för att du gillar ordning har du inte OCD). Jag lever idag ett någorlunda funktionellt liv men har inte alltid gjort. Upplevelsen ovan var inte ensam och tog plats för ca ett år sedan. 2016 va året jag inledde oförmögen att lämna huset när jag ville. Och slutades jobbandes. Jag är fortfarande inte frisk. Kommer kanske aldrig vara det men kommer alltid kämpa. Det blir bättre. Jag vet att det inte känns så men det blir de.

Idag är jag så lycklig att jag inte lyssnade på den där tanken den dagen och hoppade. För då hade jag inte varit här idag. Jag hade inte fått uppleva allt jag har gjort sen dess. Det finns hjälp. Det finns människor som vill lyssna. Igår va det #worldmentalhealthday och jag vill bara uppmana alla att prata om psykisk ohälsa, din röst kan rädda liv.

Likes

Comments

Dagen började med plugg och sen blev det hem till killen och telefon intervju ang ett nytt jobb. Lätt lovande så hoppas hoppas. En av min killes kompisar kom över på middag och häng. Efter han drar blir de nog bara mys. Imorgon är de plugg som gäller hela dagen i princip.

Fan va man saknar sommaren

Likes

Comments

Helgen är över och efter att ha gjort absolut ingenting bara mysa med killen så kör veckan igång med fullfart. Är just nu i bilen med pappa påväg hem till föräldrarna och dagen har spenderats i Kista pluggandes. Ikväll blir de chilla hemma och träffa bästis och ladda krafter inför plugg imorgon och arbetsintervju.

Likes

Comments

Äntligen fredag! Har min första lediga helg på flera veckor och det ska firas. Elr har en del plugg att göra men inget jobb åtminstone. Ska mest ta de lugnt och mysa med killen i helgen men ska bli så himla skönt.

Precis lämnat Kista och åker hemåt och så blir de en vända förbi systemet.

Likes

Comments