Bara jag och hjärtat

Hej!

Idag har det varit underbart! Mamma skulle ut och rida Gadden lite så jag fick mys med min älskling. Hon tog en liten tur och eftersom att Jolly är ömfotad så rider vi inte honom förren han har fått skor. Han är så sjuuuukt fin för det går inte att hitta en snällare häst som är busig och rolig på samma gång dessutom rolig att rida och väldigt hetsig.

Bjuder på en fin höstbild från idag❤😘

Visst är han sööt❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej

Hur kan man!!!

Jag tar det från början. Igår skulle jag åka till pappa efter skolan. När vi åkte till mamma för att hämta mina kläder släppte jag ut hundarna som vanligt inga problem. På något vis fick jag linan runt mina ben och självklart då fick hunden som jag hade satt på linan syn på men katt så han sprang för att jaga jag for i sten trappan och slog i kanten så jag fick värsta hacket. Därefter ställe jag mig upp fortfarande med linan runt benen och jag ramlade igen fast då slog jag i höften/ryggen i trappan och grejen var att jag inte kommer ihåg så bra eller jag märkte inte att jag slog i knäet ändå var det det som var värst. Det sprutade blod ur knäet och vi åkte till vårdcentralen i akut. Pappa bandagerade innan vi åkte så det skulle sluta blöda och det funkade. Såret var så stort att läkaren sydde typ såhär tio stygn och efter det får jag inte rida eller cykla och jag måste gå med kryckor i en vecka sedan om det går bra klarar jag mig. Så om två veckor tar jag bort stygnen minst.

Att jag ska klara mig från Jolly så länge!!! ( I då den första veckan)

Hoppas ni har haft det bättre;)

Likes

Comments

Hej

Nu var det några dagar sedan men iallafall, då var jag på uteritt (som alltid eftersom vi inte har nån paddock). Den uteritten var inte som vanligt för att den här gången fick min 10 åriga lillebror rida Gadden. Så vi red själva och när vi ser mamma säger jag "vi kan ju gallopera ifatt mamma" brorsan svarar inte och vi gör det, men halv vägs börjar Gadden skena och mamma tänker att om jag går fram och pratar lugnande kan han lugna ner sig. Det gjorde han inte, han kastade sig åt sidan och brorsan ramla av. Samtidigt då hoppar Jolly åt sidan och jag tappar ena stigbygeln. Jag håller mig kvar hoppar av hämtar Gadden, det dumma var att mamma hade vår nya hund Gizmo lös så han jagade Jolly så ah men det ordnade sig tillslut. :)

​Min lilla älskling är så snäll och hjälpsam älskar mitt lilla hjärta❤😍😚

Likes

Comments

Hej

Här kommer lite information om oss ;)

Jag heter egentligen Sara Jacqueline Gustavsson men jag känner att Sara är ett bra namn här eftersom Jacqueline är så långt. Jag er född i November och bor i en villa i Värmland.

Jolly heter egentligen Destinys Jolly Jumper han är min och föddes på gården vi bodde på innan vi flyttade hit. Här nedanför skriver jag lite fakta om honom:

Namn: Destinys Jolly Jumper

Ålder: 4 år blir 5 i April

Ras: Halvblod

e : Big Galahad

u : Bingo Sister

Egenskaper: Han har en väldigt stor personlighet och är för det mesta snäll, han älskar att busa, att gosa och godis. Han är snäll att rida och ibland om han är pigg eller tycker nåt är roligt kan han göra ett litet bocksprång men det händer inte ofta och är inte så farligt.

Han bor på en liten gård i Värmland inte långt ifrån oss med sin pappa. Vi brukar rida i skogen för det är så lite tomt med hagen att vi inte har någon paddock fast det skulle kankse gå om man tog bort allt högt gräs.

Iallafall här va lite information och nästa inlägg handlar om dagens ridpass men jag är hemma och sjuk så det får dröja lite ni får också en bild på köpet som är rätt gammal :)


Likes

Comments