Idag har jag varit ledig vilket har varit väldigt skönt! Haft en dag då jag fått massa gjort som städning, handlat, tvättat och tränat. Ikväll har Linnea och Irma varit här :) Så mysigt, fika och snacka om allt och inget!

pok & nyp i stjärten

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På desenio finns det riktigt fina posters!
Jag har kollat runt lite och har hittat 3 stycken jag är sugen på som jag ska placera bredvid en jag köpt tidigare som står inne i mitt ”matrum” eller vad man ska kalla det och sedan en till sovrummet :) Det är så svårt att välja för det finns så många på hemsidan!


Dom två första har jag tänkt att jag ska ställa inne i matrummet

pok & nyp i stjärten

Likes

Comments

Hallooj underbara lördag! Jag vill ändå säga att lördag också är den bästa dagen, så fredag och lördag får en delad plats där haha.

Just nu sitter jag i soffan och har precis kommit hem från jobbet och jag ska snart ta och hoppa in i duschen. Senare ska jag skjutsa mamma och Fredrik hit in till stan och sen träffa majsan<3 Så det är mina planer för kvällen :)

Bilder från igår då det var underbart väder.
Trodde det skulle vara dåligt idag med tanke på att det var det när jag gick till jobbet men det är ju super härligt nu :)

pok & nyp i stjärten

Likes

Comments

Jag började lyssna på denna podd innan jobbet och lyssnade klart nu påvägen hem, vad i hela fan!? Hur kan det gå så snett i en människas huvud. Att han vill ta livet av sig är tyvärr inte allt för ovanligt i dagens samhälle tragiskt nog, men hur kan man vara så ond att man vill ”ta med sig” ett oskyldigt barn, spädbarn, som inte har någon som helst chans till att rädda sig själv eller säga till om något. Det finns då alla sorters människor och ibland blir jag väldigt rädd för dom eller om jag ska säga oss..

pok & nyp i stjärten

Likes

Comments

Men vad är det som händer, Sara Öberg har gått och skaffat blogg? Egentligen vet jag inte varför, men bara en kul grej antar jag :) Vi får se hur länge det håller i sig för det här är inte riktigt min grej, men vi provar i alla fall haha.

Idag är det fredag, bästa dagen! Jag har jobbhelg framför mig, men det känns bra ändå. Inget planerat i helgen mer än jobb och att kanske mysa med majsan som kommer hem från umä. Jag jobbar till kl. 19 idag och sedan lär jag bara dra hem och lägga mig i soffan framför tvn och kolla på idol, en lugn och skön fredag helt enkelt, så skönt!


pok & nyp i stjärten

Likes

Comments