Header

Hej och hå, här såg det annorlunda ut! Ja, jag har ju varit borta ett tag härifrån Nouw så det är ju inte så konstigt kanske.

Livet går ju upp och livet går ner och det är tyvärr ingenting man kan göra nått åt. Men det hade ju varit kul om livet hade gått upp lite mer än ner. Sommaren som gick har både varit så himla bra men även också den sämsta i hela mitt liv. Min farbror gick hastigt bort och mina underbara nära och kära mår inte bra. Samtidigt försökte jag ta vara på tiden så jag verkligen fick ett uppvaknande att livet kan ta slut när som helst. Så jag gjorde saker jag var rädd för att göra egentligen. Jag drack alkohol på en fest, jag gick på restaurang två gånger på en vecka och jag har åkt tåg flera gånger utan att det blivit fel. Jag vågade att ta steget att prata med en kille som var underbar och jag var inne i en rosa bubbla, svävandes på moln tills en dag då han tar tillbaka allt han sagt och nu har jag gått tillbaka till att inte kunna lita på någon igen. Även fast vi bara pratade i en vecka så var jag fast. Det var min första erfarenhet av någon slags relation till en kille och det tog hårt på mig. Både positivt och negativt. Jag slängde mig ut och gav allt och det gav ingenting, det krossade mitt hjärta.

Sakta men säkert försöker jag ta mig upp och vidare. Jag vill inte fastna på honom trots att jag kan sitta och tänka på honom tills gråter. Jag vill inte ge någon den makten över mig, speciellt om han inte bryr som fem öre om jag mår dåligt eller inte.

Jag har spännande saker framför mig som jag måste fokusera på för att må bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

JAG ÄLSKAR AVOKADO! Men det är säkert ingen nyhet!

Här har ni min avokadoplanta som har växt till sig så mycket under sommaren. Jag hoppas verkligen att det blir frukt på den så att jag kan få gratis avokados men oavsett så tycker jag den är så fin. Det känns som det är hipsters som odlar avokado och därför är det trendigt men jag bara tycker det är roligt för någon hipster är jag icke!

Gillar ni avokado? Hur äter ni den då? :)

Hur jag äter det? Kul att du frågar!
Jag äter det oftast skuren i bitar med flingsalt på till mat men ibland gör jag avokadomackor med skinka på. Nått som är riktigt gott är mosad avokado på en macka med ett stekt ägg med rinnig gula ovanpå. Mums!Likes

Comments

Jag var på en riktig restaurang för första gången i maj när jag var med och firade min kusins födelsedag. Det var extremt jobbigt men jag är så nöjd att jag gick och jag hade så roligt!

För en vecka sedan blev jag inbjuden igen på födelsedagsmiddag på en asiatisk restaurang i Helsingborg som heter Khai & Mui. Jag åkte dit med min syster för att fira min andra kusin och trots ångest när vi skulle ta mat i buffén så gick det hur bra som helst. Jag till och med med lite berusad och väldigt modig haha!

I torsdags var det dags för ett till födelsedagsfirande för min moster (bilden), även det på en restaurang i Helsingborg som heter Mezo. Jag trotsade regnet och tog tåget för att fira min älskade moster med hennes vänner. Det var jobbigt men betydligt enklare när jag varit på restaurang två gången innan. Det stämmer verkligen att om man utsätter sig för situationer man tycker är obehagliga så blir man modigare och man tar bort skräcken man bygger upp i sitt huvud.

Är så nöjd med mig själv att jag vågar mig ut, utan mina föräldrar. Har tagit tåget (det skrämmer mig också) flera gånger denna sommaren. Varit på restaurang med folk jag inte känner och jag har varit social. Det går verkligen framåt!

För att förtydliga för er som inte vet så har jag social fobi så social situation är krävande för mig MEN jag jobbar på det ;)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Efter en lång paus från både bloggandet och filmskapandet på youtube har jag nu tagit nya krafter och inspiration till att göra en nystart. Och varför inte börja blogga igen med ett tips på en suveränt bra mascara?

Jag har ju bestämt mig för att anstränga mig mer när det gäller mina inköp av skönhetsprodukter och gå över till att bara använda smink som inte är testat på djur. Det är verkligen en process att hitta märken som inte testar på djur, är bra och inte för dyra. Men jag älskar djur så det är en liten ansträngning för att de inte ska behöva lida!

Jag har börjat så smått att byta ut mina tidigare produkter när de tar slut så man ska slippa köpa allt nytt på en gång. Först ut är mascara och det är jag jättepetig med för att mascara är min favoritprodukt när det kommer till smink. Har jag en bra mascara så behöver jag inget annat.

Min favoritmascara från Maybelline (som testar på djur) tog slut och jag frågade på instagram efter tips och googlade efter nya mascaror och hittade denna. Elf Mineral infused mascara. Jag var tveksam först för att billiga mascaror brukar inte vara bra och att det är sånt neutralt utseende lockar inte mig alls. Men nu har jag provat den och jag tycker den är jättebra!!! Mina fransar blev så långa. Den gör det inte så tjocka men om man vill ha längd, som jag så är denna riktigt bra. Det enda negativa med den är att den är så lätt men jag vänjer mig haha!

Likes

Comments

Som jag skrev innan idag har det varit en oerhört krävande vecka med känslor som går upp och ner som en berg-och-dalbana men jag har försökt att fortsätta leva ändå och inte gräva ner mig. Jag känner mig själv och jag kan gå ner mig helt om jag låter det ske och jag vill välja att hylla livet och ta vara på det som jag har kvar för man vet aldrig när det kan ta slut. Jag vill bara minnas min farbror med ett leende på läpparna.

I onsdags och i torsdags befann jag mig i Helsingborg hemma hos min moster för att umgås lite. Det blev två dagar på stranden och det var underbart. Havet är verkligen magiskt! Dessutom har jag lyckats att bli solbränd och en fin sådan, om jag får lov att vara lite ytlig ;)

Likes

Comments

Jag har haft turen att aldrig förlora någon nära mig, tills nu. Aldrig igen kommer jag att få höra hans röst, se min farbror vara som en liten pojke igen med min morfar på våra kalas, se honom gömma de små paketen bakom de stora när vi spelar paketspel till jul och han trodde att vi inte såg. Han har alltid funnits i mitt liv och nu finns bara ett enormt tomrum.

Jag saknar min kusin, hans dotter. Ett av mina största stöd för att hålla mig ovanför ytan. Hon är just nu förkrossad och utan mark för sina fötter. Allt jag vill är att höra hennes röst! Jag vill göra henne glad och ta bort hennes smärta för att se henne lida, krossar mitt hjärta.

Jag känner mig hjälplös.

Likes

Comments