Header
View tracker
View tracker
View tracker

Postad i: PERSONLIGT, YOUTUBE, FITNESS

Nej, jag har inte börjat jobba som PT utan jag tog idag med er till gymmet som jag inte varit på på en hel månad. Inte bra men jag är igång igen iallafall. Gymmet var tomt så det var fritt fram att ta fram kameran och filma mitt pass. Jag är inte så haj på det utan jag försöker göra så som jag blev instruerad att göra. Jag tyckte det var kul och det var skönt! :)

Likes

Comments

Helgen som gått har varit väldigt bra! Eller egentligen har de senaste två veckorna varit jäkligt bra då pappa har varit sjukskriven och det är så mysigt när han är hemma hela dagarna :)

Men åter till helgen. I fredags var vi, hela familjen på IKEA för att fira mammas födelsedag med julbord. Jag åt dock inget julbord för 129 kr för så pass lite mat jag äter är lite slöseri tycker jag. Jag åt istället panerad rödspätta med kokt potatis och det var faktiskt sjukt gott. Jag tyckte detta var sjukt mysigt för vi äter aldrig någonstans så detta var verkligen en "treat".

Igår var jag och pappa och handlade mat och även gjorde småärenden. Jag bjöd pappa på kaffe från Espresso house för han skulle aldrig köpa det till sig själv. Vi testa två nya smaker. Ginger cookie latte och Sticky toffee nut latte. Jag drack den sistnämnda och den var supergod! Jag körde även mellan alla våra stopp och det var pricken över i:et. Jag vill ta körkort och att köra så mycket som möjligt, möjliggör det. Jag börjar faktiskt bli riktigt bra. Att parkera hade jag så svårt för, för ett par månader sedan men nu går det såå mycket bättre.

Idag är det första advent och jag har lagt ut en liten adventshälsning på min youtubekanal. Det har bara varit en ganska chill dag. Gjorde middag, diskade och sedan spelade in en video. För att jag ville det och inte för att någon sa till mig det. Det blev bara roligt, inte en syssla.

Kvällen avslutades med ett par avsnitt av Game Of Thrones som jag kollar om med pappa för han har inte sett dem:)

Likes

Comments

Postad i: YOUTUBE

Söndag igen, åh gud vad veckorna går fort. Det är som att livet springer ifrån oss. Det enda jag har åstadkommit idag är jag har spelat in en video på mitt smink som jag hade på mig i min förr video (förra inlägget). Lila/rosa och silver med en winged eyeliner. Så himla fint!!

Likes

Comments

Postad i: MODE, YOUTUBE

Idag fick jag hem mitt paket från H&M som jag beställde häromdagen när de hade rea på rean. Jag passade på för kläder är nått jag verkligen behöver! Jag tog även en risk och beställde ett par byxor. Det är alltid ett lotteri att beställa byxor men anledningen till att jag tog mod till mig var för de har slitningar och hål på knäna! Jag tycker det är så snyggt! Jag har aldrig kunnat ha sådana innan för det är bara coola som har sådana byxor. Fast betyder det att jag är cool nu?

Kolla gärna på min video som jag spelade in för där provar jag kläder för första gången i en video. Dessutom blev jag så himla nöjd med min sminkning så kolla extra på det haha!

Likes

Comments

Postad i: PERSONLIGT, YOUTUBE

Idag har jag tagit mod till mig att filma en "What I eat in a day"-video som jag har velat göra jättelänge men inte vågat. Mat är ett känsligt ämne, speciellt på Youtube där alla klagar på allas matvanor. Dessutom har jag ju kravet på mig att jag ska vara så nyttig och duktig som möjligt för att jag håller på att gå ner i vikt efter min Gastric bypass. Därför är jag rädd att få dumma kommentaren. Men jag är inte mer än människa och jag äter godis och annat onyttigt också. Bara för att jag genomgått denna förändringen har jag inte fått superkrafter att motstå alla godsaker som nödvändigtvis inte är så bra för våra kroppar men våra själar.

Likes

Comments