Header
View tracker

Mayor fail at bloging!

Jag har inte bloggat alls på säkert en månad och jag har inte ens tänkt på det men nu när livet snurrar igång igen kanske jag har lite roligt att skriva om.

Imorgon börjar jag på Lunds universitet. WHAT?! Ja, jag ska gå på universitet på riktigt! Just nu känns det hyfsat bra och jag inte är inte så nervös. Jag känner mig förberedd. Jag köpte en kalender idag som jag har börjat fylla i så jag kan ha koll på allt för jag har även börjat på en mattekurs på Komvux i en annan stad så det blir en del att hålla reda på!

Imorgon ska jag åka en timme tidigare för att verkligen hitta rätt byggnad i Lund. Jag och Lund är inte så bra vänner men förhoppningsvis kanske vi kan bli bra bekanta ;)

Nu ska jag gå och duscha så jag får det överstökat innan det är dags att sova!


Likes

Comments

View tracker

Nu är julen snart över och nyår är runt hörnet. 2017 är redan här, hjälp! Men samtidigt är jag taggad över vad året har att komma med!

Men julen är inte riktigt över så jag har gjort en video där jag berättar om mina julklappar.  Usch vad det lät egoistiskt men jag lovar, det är inte skryt! Jag tycker det är så kul att kolla på sådana här videor :)

Hoppas ni har haft en bra jul!

Såhär såg jag ut på julafton. Älskar jeansvästen som jag lånade av min syster!

Likes

Comments

View tracker

Idag har varit en riktigt bra dag! Jag bjöd in mig på min systers skolas julavslutning som även är min gamla skola och det var så kul att vara tillbaka! Att träffa lärare och vänner igen som jag inte träffat sedan juni. Jag tyckte lite att det kändes som att jag snyltade för jag åt pizza, var med på lekarna men ingen verkade direkt ha nått emot det!

Vi gjorde ett musikquiz det ledde, nu på kvällen mig in på en massa låtar som jag gillade jättemycket när jag var yngre och inte hört på många år. Bland andra Ana Johnsson med The Way I Am. Jag vara besatt av den när jag var cirkus 13-14 år. Lika bra idag!

Supernatural var jag också besatt av men det är inte lika bra idag hehe!

Likes

Comments

Postad i: KREATIVT

Det här med bloggdesign är nått jag har så svårt med. Jag ändrar nått och tycker de blir stilrent och snyggt. En vecka senare, nä det är för tråkigt så ändrar jag igen. Snart kommer jag tröttna på marmorbakgrunden och ta bort den igen. Men just nu tycker jag att det är snyggt! Gillar hur de rosa rosorna matchar med marmorn!

Likes

Comments

I januari ska jag på min bästa väns examensfirande på Grand Hotell för hon går ut Läkarlinjen på Lunds universitet. Jag vill så gärna hitta en riktigt fin klänning att ha på mig. Dels för att det är ett fint firande och jag vill känna mig som en miljon kronor och dels för att nu har jag större chans att hitta en klänning jag verkligen älskar för att jag gått ner i vikt. MEN det är så jäkla svårt att hitta nått. Allt ser likadant ut och inte min stil. Drömklänningen är en klänning som går till knäna, långa tajta armar och "swing stil" eller a-linjeformad kan man nog säga och så ska den vara ribbstickad. Kan väl inte vara så svårt att hitta, eller?

Har hittat de tre ovan på Halens, har inte handlat där på såå länge!!

Har ni tips på var man kan hitta snygga klänningar så hojta! ;)

Likes

Comments

Postad i: PERSONLIGT

Hur känns det? Har ni julstämning än?

Jag var i stämning för typ två veckor sedan men sen Musikhjälpen började så har vi inte lyssnat på julmusik och det känns som det är det som gör det juligt! Ingen snö heller tyvärr. Jag får spela julmusik dygnet runt till fredag så blir det nog bättre!

Likes

Comments