Header

Som jag skrev innan idag har det varit en oerhört krävande vecka med känslor som går upp och ner som en berg-och-dalbana men jag har försökt att fortsätta leva ändå och inte gräva ner mig. Jag känner mig själv och jag kan gå ner mig helt om jag låter det ske och jag vill välja att hylla livet och ta vara på det som jag har kvar för man vet aldrig när det kan ta slut. Jag vill bara minnas min farbror med ett leende på läpparna.

I onsdags och i torsdags befann jag mig i Helsingborg hemma hos min moster för att umgås lite. Det blev två dagar på stranden och det var underbart. Havet är verkligen magiskt! Dessutom har jag lyckats att bli solbränd och en fin sådan, om jag får lov att vara lite ytlig ;)

Likes

Comments

Jag har haft turen att aldrig förlora någon nära mig, tills nu. Aldrig igen kommer jag att få höra hans röst, se min farbror vara som en liten pojke igen med min morfar på våra kalas, se honom gömma de små paketen bakom de stora när vi spelar paketspel till jul och han trodde att vi inte såg. Han har alltid funnits i mitt liv och nu finns bara ett enormt tomrum.

Jag saknar min kusin, hans dotter. Ett av mina största stöd för att hålla mig ovanför ytan. Hon är just nu förkrossad och utan mark för sina fötter. Allt jag vill är att höra hennes röst! Jag vill göra henne glad och ta bort hennes smärta för att se henne lida, krossar mitt hjärta.

Jag känner mig hjälplös.

Likes

Comments

Igår var jag hos psykologen och vi pratade om mina mål för hur jag vill att mitt liv ska se ut om två år. Jag vill gärna ha ett fast jobb med en hyfsad inkomst och en egen lägenhet. Jag vill kunna klara mig själv och vara vuxen och ha en rutin i livet utan att tvivla på mina egna förmågor.

För att komma ditt skulle jag komma på delmål för att komma dit och det jag tänkte på meddetsamma är att jag måste börja våga och jag måste börja göra saker själv utan min familj. Så igår när jag ändå var i Kävlinge för att lämna papper till socialen så gick jag hem till min farmor och farfar som bor ett stenkast därifrån. Jag har aldrig varit hemma hos dem själv förut då vi har ett speciellt förhållande och jag vet aldrig vad jag ska prata om. Därför åker jag aldrig dit fast att jag tänker att jag ska göra det. Men igår tog jag tjuren vid hornen och gick hem till dem och vet ni, det gick hur bra som helst! Jag såg direkt på dem att de var glada över mitt spontana besök och väldigt överraskade. Det var lite stelt emellanåt men jag är nöjd att jag gjorde det!

Jag har jojo sommar, så nu har jag ingen ursäkt att inte utmana mig själv med att åka ut i Skåne och uppleva saker och känna mig mer vuxen och självständig!

Likes

Comments

Rea på HM och för en gångsskull hittade jag en massa! Tre toppar och ett par byxor fick följa med hem.
Joggingbyxor behöver jag desperat för nästan alla jag har är 3-4 storlekar förstora och som clownbyxor! Den randiga tröjan är min favorit och jag känner mig så fin i den :D

Likes

Comments

Snart ska jag på ett års kontroll på Aleris efter min gastric bypass. Jag är extremt nervös över vad de kommer att säga om min viktnedgång och mina blodprov.

Min familj försöker trösta mig att läkarna inte kommer att vara elaka men det är så jag alltid haft det. Håll tummarna för mig!

Likes

Comments

Till sjöarna hade jag med mig fika för om jag  har lärt mig nått så är det att ha med mat och vatten när det här såhär varmt. I min lilla kylväska hade jag en låda med vattenmelon och honungsmelon. Sen hade jag även tuckex, kexchoklad, vatten och Pepsi max! 
Drack båda flaskorna (1liter) så snart är jag uppe i 2 liter idag! woho!

Likes

Comments

Istället för att återigen spendera dagen framför Youtube bestämde jag mig för att packa väskan, göra matsäck och byta om till bikini och spendera eftermiddagen på Sjöarna! Så skönt väder och vattnet är inte för kallt!

Likes

Comments