View tracker

det är han med ryssmössan och kängorna.
det är han som är sig själv hela tiden.
det är han som dagligen visar hela sin kärlek till mig.
det är han som har öppnat upp mig till att känna starka känslor igen.
det är han som alltid rullar till min sida på nätterna så jag inte får plats.
det är han som kan visa sig sårbar.
det är han jag har historia med sedan 7 år tillbaka. både fina och mindre fina minnen. men jag tror att allt har en mening. en mening att det till slut skulle bli vi en dag. idag kan vi le åt våran bakgrund.
när jag såg dig igen där inne på bil firman efter att inte ha sett dig på säkert över ett år.. mitt hjärta nästan stannade och jag blev helt plötsligt nervös. du utstrålar alltid sådant lugn energi även fast du egentligen inte är så lugn. hos dig finns en trygghet och värme som jag aldrig tidigare har känt.
en säkerhet som jag tidigare aldrig känt. och att du tar min  plats i sängen på nätterna så jag fått sova på en kant. det gör inget. för då känner jag att du är här hos mig.
jag älskar dig mer än du tror. just för att du är du. och för att du uppskattar mig som person. och får mig att hela tiden sträva efter att bli en ännu bättre person.

tack för att du finns ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

på tal om katter så var andra katten borta i två nätter. Blev lite orolig för hon är den lata av dom och är max ute några timmar åt gången sen ligger hon inne och trynar i sängen och äter mat (inte konstigt att hon är tjock). har letat och letat och inte sett röken av henne. men nu i morse när jag gick ut ca 6.00 så kommer hon Jamandes som om ingenting hade hänt. jäkla katt. vill ge henne mat så hon håller sig hemma men andra katten måste ju fasta innan ultraljudet idag så hon får vänta ett par timmar.
åker och jobbar tidigt idag för att hinna till strömsholm i tid. tänkte vara på jobbet vid sju men jag fastnade här på golvet så blir nog till halv åtta.
grymm får ledigt den här veckan om jag inte longerar eller något i helgen. beror ju på hur det blir med katten.
jag ska ju bo på jobbet denna helg och hålla koll på gården och hundarna för hon jag jobbar med som bor där reser bort. vi får se om det blir operation på katten men det brukar man ju få en tid bokad. hon lider ju inte av knölen så det är ju ingen prio. men hon ska bli drogad och ta lite prover från den samt ultraljud. hon var inte nöjd över röntgen igår och sprattlade ordentligt.

men nu ska jag kanske försöka pilla i mig lite frukost och åka och jobba.

solong !

Likes

Comments

View tracker

det har varit dött här ett tag. har inte känt att jag har haft ro till att sätta mig ner och blogga. men vad har hänt sen sist?
jag bor numera ensam i huset. och det är väl egentligen det enda som har hänt.
var med ena katten till veterinären idag också för hon har en stor knöl på sidan av magen vid revbenen. jag åkte till strömsholm och vad folk än säger så åker jag gärna dit för jag har alltid fått bra bemötande där med katt och hund i alla fall.  (häst akuten kan man diskutera).
jag ska tillbaka i morgon klockan ett för ultraljud.

med grymm går det bra! har skrittar och travar uppsuttet ett par gånger nu och det går superbra:)

det blev ingen mega uppdatering utan mer ett livstecken. Ska försöka ta mig i kragen och städa upp kaoset som jag ställde till i köket i morse när jag letade efter kattens papper.  (varför är allt man behöver borta när man behöver det) .

solong!

Likes

Comments

halloj igen. åkte tillbaka till jobbet för att mocka tills i morgon så det är gjort :). passade på att lastträna grymm också och det fick grymt ;) haha. det var lite tveksamt första gången men när han fattade att det fanns mat där inne så gick han rakt på alla gånger. nästa gång ska jag smalna av lite för nu hade jag det brett. har fått tag i en hovslagare som kunde komma ut i morgon och verka grymm. min hovslagare verkar ha fullt upp då jag ej har fått svar så det är en nödlösning så länge. i värsta fall måste man slå på skor på honom men det känns lite trist då han bara är 3 år..

nu ska jag försöka samla ork till att hoppa in i duschen.
solong !

fick paket från wish idag. tänk att nånting kan vara helt okej :) gillar den!

Likes

Comments

okej idag mår jag bättre;) jag blir ett känslofreak när jag har sömnbrist. har ej ätit än för jag har jobbat. Katie och Elizabeth är här på jobbet från usa Elizabeth är ju katies mamma som äger stället samt min chef. katie hade tävlat igår vad jag förstod och det hade gått otroligt bra för henne och NuNu (Nougat Du Vallet) så det skiner om dom båda idag :). kul! ingen av dom har ju träffat fölen så det var ju jätte bra att dom kom när alla föl och ston var hemma. annars åker dom ju på simin lite då och då. Lilly och hennes föl kom hem igår och två andra åker vi iväg med i morgon så det var bra tajming :)
nu ska jag mocka hagar.
solong!

fint fenja...

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>