vaknade och kände mig bara.... trött... alltså tröttare än vanligt. drog mig iväg till jobbet och kände väl lite grann att hela världen var emot mig. kände mig trött och förvirrad. grinade en skvätt två gånger utan någon riktig anledning egentligen. bilen har pyspunka... Gör klart det jag ska, släcker ner och bryter ihop igen. tillbaka efter lunchen och jag känner mig på något bättre humör. tar in grymm. Conny frågar på sms om de kunde komma över ett par ikväll. (hans vän och flickvän). Jag själv HATAR när någon annans partner bestämmer om det ska komma folk eller inte och jag är så långt ifrån sån som möjligt. Jag tycker det är kul att träffa folk.  och jag vill gärna att Connys vänner ska komma över. Men jag bryter ihop igen. går in i foderrummet och grinar lite till för att jag inte alls är upplagd för besök ikväll men vill samtidigt inte vara en tjurkärring just för att jag själv är allergisk mot sånt.

står fortfarande kvar u foderrummet. ska försöka byta stigbyglar och ta mig ur i skogen och rensa tankarna lite.

vad fan är det med mig ? jag har inte pms för min mens är snart slut och jag har endast pms veckan innan mensen kommer.
så jag vet inte varför min kropp och hjärna inte vill som jag vill. känner sån irritation mot allt och alla trots att jag inte har en enda jävla anledning att vara irriterad på människor som inte ens har gjort mig något.

någon som har samma problem? jag blir tokig. Vill bara vara glad igen.
i morgon kommer jag må bättre, det vet jag till 90 procent. Men just nu går ingenting bra alls :/...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

jepp, här ligger jag ... är hemma på lunch och fick sån fruktansvärt ont i magen efter maten. känns som att det är "stopp" i övre delen av magen. den är svullen och jag kan inte stå rakt. typiskt. Vill ju ändå ligga ute i solen om jag ändå ska ligga och kvida på marken så jag tog mig ut med en filt och ligger på knä med röva upp i vädret. tur man inte har några grannar för det ser nog kul ut. Men ligger jag inte så så gör det ont. Men det går över snart, det brukar det. Jag har alltid haft problem med min mage. när jag äter blir den uppblåst och 40% av gångerna får jag så här ont.

tur det endast är efter måltider om man ska se det positivt. 🤗

Likes

Comments

Det känns som att vad man än gör eller säger så blir det nånting fel.
Och försvarar man sig så är det fel också.
blir ilsk, less och arg.
tackochhej.

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>