vissa dagar känns mer än andra dagar helt enkelt :/ älskade Piri.

Likes

Comments

Om det bara fanns möjlighet för mig att ge dom hela världen så skulle jag göra det. Dom har ställt upp för mig så mycket när jag har haft ekonomiska kriser. Det gör mig så ledsen att inte kunna ge tillbaka någonting. Men jag kan ge tillbaka en text för att visa min uppskattning,

Genom alla kämpiga tider jag har haft så har dom ställt upp, jag önskar att jag en dag kan ge det dubbla tillbaka. En dag kanske..


Jag skattar er högt. Otroligt högt. Kanske har svårt att visa det. Men utan er hade jag inte varit här idag.hade bara en bild på mamma.

Likes

Comments

Kom nyss hem från jobbet men sitter kvar i bilen och väntar på bättre tider...typ..
drack så jäkla mycket kaffe på lunchen så kroppen fick en koffein chock. jag tål inte då mycket koffein men det är från dag till dag vad jag tål. ibland kan jag dricka en kopp kaffe och bli helt skakig, kallsvettig och illamående. undra vad det beror på . känns som vätskebrist typ??
i alla fall så är jag helt slö och orkar knappt ta mig ut ur bilen. är inne på jobbdag 4 av 9.. sen åker jag och Conny till Tyskland nästa helg.
nä jag måste ta mig in nu.
solong..

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>