Header

Tjena! Nu har jag äntligen tagit mig igenom veckans längsta dag! Pappa kom nyss hem med lite asiatisk hämtmat, vilket ska bli såå gott! Även fast dagen varit full av långa tråkiga lektioner har jag även hunnit med lite roligare saker. På lunchrasten tog jag och Mira bussen till Ica Maxi för att köpa tårta! Vi har nämligen tre i klassen som fyller år denna veckan, och därför tänkte vi överraska dem. Eftersom vi har klassråd varje tisdag har vi nu lyckats införa "fika-tisdagar". Alla går ihop två-och två och får en vecka under terminen, sen får de tillsammans köpa eller baka något som klassen kan ha till fika under klassrådet. Skitmysigt!
Efter dagens sista lektion, som var en timmas kinesiska.., drog jag och några fler ner till Viskan. (hehe standard) Vi satte oss vid det mysigaste bordet längst in i caféet och jag köpte en stor kopp kanelté - vilket är min favorit! Sen var det två timmar av stenhårt fokus. Alla skrev nämligen på sina ansökningsbrev till skolans olika föreningar.

Föreningslivet är något jag verkligen gillar med min skola, och även fast jag inte är med i någon (än), tycker jag att det verkar riktigt kul! Nu ska jag kolla igenom min kemiläxa lite snabbt, och sen ska jag och pappa kolla på en film! Imorgon har jag sovmorgon, (ÄLSKA ONSDAGAR!)  Men har ej bestämt mig om jag ska lyckas ta mig upp och träna lite innan skolan börjar? Det återstår att se...
Kram sålänge:)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och Matilda gjorde oss i ordning tillsammans och käkade lite sushi innan vi drog vidare. Perfekt start på kvällen!

Hemma hos Mira med första drinken som var Bittersweet Grape. Två fina tjejer!

Glömsk som jag är, blev det inga kort på drinkarna... Men alla tjejer gick ihop två och två för att blanda en drink till resten. Totalt blev det åtta drinkar (tror jag), och det var allt från Strawberry Daiquiri till Piggilin drinken.

Mina favoriter var nog Wilma och Stinas drink (Fläder&Lime), eller Emma och Klaras (Fizzypop)!

Oj vad kul vi hade! Alla levererade grymma drinkar, och tiden bara försvann. Riktigt härliga tjejer allihopa, och en kväll som måste göras om!

Idag har jag haft en lugn dag nere på stan. Vi kollade lite på Kretsloppet, men sen satte vi oss på Viskans uteservering för att fika. Första gången på två veckor som det inte regnar:)) Det slutade med att vi satt där i typ fem timmar och bara snacka om allt och ingenting. Oavsett vad man gör med dessa brudar har vi alltid kul tillsammans. Nu tänkte vi sätta oss och äta lite middag, och sen blir det nog en rejäl myskväll.

Likes

Comments

Hej igen!

Under veckan har dagarna fyllts av skola, nässpray, plugg och halstabletter. Tyvärr har de regnat i princip heela veckan, och energinivån har varit extremt låg. Därför tänkte jag dela med mig av sommarens kanske mysigaste utflykt.

Jag och min syster drog nämligen lite spontant ner till Köpenhamn. Vi stannade inte längre än två nätter, men vi hade så himla kul! Vi lyckades tajma Malmöfestivalen, och perfekt soligt uteserveringsväder!

Första kvällen spenderades på Malmös gator. Vi hade bokat in oss på en trendig liten resturang mitt på lilla torg. Problemet var att när vi precis beställ en fördrink och maten, inser vi att vi satt oss på FEL resturang...! Dock var kvällen supermysig, så i efterhand är det bara något vi skrattar åt.

Andra dagen tog vi tåget över till Köpenhamn och hade en perfekt dag med shopping, strosande längst Nyhavn, och mycket god mat! Hett tips: om ni någonsin är i centrala Köpenhamn rekommenderar jag verkligen "The Market". Kan faktiskt vara en av de bästa restaurangerna jag vart på. Två dagar, och minnen för livet! Jag och min syster har haft våra problem under åren, men jag är superglad att vi kommit närmare på senaste tiden! Älskar henne något oerhört. Puss<3

Likes

Comments

Hej!
I mitt allra först inlägg här på bloggen tänkte jag dela med mig av några sommarminnen. Personligen, har jag haft den bästa sommaren hittills i mitt liv. Tillsammans med nära och kära har sommaren bjudit på några underbara veckor. Jag har lärt känna nya vänner, varit med om massa roliga upplevelser, och ätit en massa god mat!

Olyckligtvis går tiden snabbt när man har roligt, och sommaren är den redan över...:( Men med det kommer även nya perioder. Jag har precis börjat en ny skola vilket är superroligt, och inom den närmsta tiden har jag mycket att se fram emot!
Kram sålänge!

Likes

Comments