Hej hej, ikväll kom två killar som har startat ett helt nytt koncept förbi hemma hos mig, hur lyx? Dom har precis öppnat en cyklande hamburgerrestaurang och kör runt om i Sverige, sååå himla rolig idé! Verkligen ett tips att gå förbi dom om ni ser dom ute på stan någon gång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, igår bokad jag och mamma biljetter till London! Vi åker i december och kommer hem två dagar innan julafton, så det kommer bli en hel del julshopping! Jag ska även boka biljetter med några tjejer till Paris förmodligen, kommer bli så mysigt! Vi kommer åka på påsklovet, ska även försöka se på några olika skolor i Paris och London eftersom jag har en tanke om att plugga där efter gymnasiet.

Likes

Comments

Hejsan hejsan, efter skolan idag mötte jag och Hanna upp Tilda som för övrigt fyllde 18 idag!!!, för en super mysig fika på något nytt ställe för oss alla tre. Så skönt att man kunde sitta ute idag och njuta av dom sista solstrålarna för året och sitta och prata om allt!

Likes

Comments

Igår började dagen med en engelska lektion och sedan träffad vi i studentkommitté våran fest fixare. På kvällen firade vi finaste Linnéa som har fyllt 18!! Blev en super mysig kväll som avslutades tidigt.

Likes

Comments

Hejhej! På lunchen idag gick jag och @hannabexell och Siri till Jos och åt en fräsch sallad. Vi hade det super mysigt och det blev lite vardags lyx på en vanlig Tisdag.

Likes

Comments