I fredags möte jag upp mamma efter att jag hade slutat, vi gick och åt lunch på Bellora!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Fredagen börjad med att jag slutar 11,10 som var så välbehövligt efter en ganska jobbig vecka.. Åkte direkt hem för att sedan dra till Lovisas fest tillsammans med ett antal kompisar. Hade det super mysigt och alltid så roligt att träffa människor man i vanliga fall inte brukar umgås med!

Finaste Wilma och Iris hemma hos Lovisa

Lördagens började med att jobba fram till klockan fyra och sedan åka raka vägen till Ella som fyller 18 idag!! Vi var ett antal tjejer som träffades först hos Ella för att sedan äta middag på Ester!

Likes

Comments

Hej hej, ikväll kom två killar som har startat ett helt nytt koncept förbi hemma hos mig, hur lyx? Dom har precis öppnat en cyklande hamburgerrestaurang och kör runt om i Sverige, sååå himla rolig idé! Verkligen ett tips att gå förbi dom om ni ser dom ute på stan någon gång.

Likes

Comments

Hejsan, igår bokad jag och mamma biljetter till London! Vi åker i december och kommer hem två dagar innan julafton, så det kommer bli en hel del julshopping! Jag ska även boka biljetter med några tjejer till Paris förmodligen, kommer bli så mysigt! Vi kommer åka på påsklovet, ska även försöka se på några olika skolor i Paris och London eftersom jag har en tanke om att plugga där efter gymnasiet.

Likes

Comments

Hejsan hejsan, efter skolan idag mötte jag och Hanna upp Tilda som för övrigt fyllde 18 idag!!!, för en super mysig fika på något nytt ställe för oss alla tre. Så skönt att man kunde sitta ute idag och njuta av dom sista solstrålarna för året och sitta och prata om allt!

Likes

Comments

Igår började dagen med en engelska lektion och sedan träffad vi i studentkommitté våran fest fixare. På kvällen firade vi finaste Linnéa som har fyllt 18!! Blev en super mysig kväll som avslutades tidigt.

Likes

Comments

Hejhej! På lunchen idag gick jag och @hannabexell och Siri till Jos och åt en fräsch sallad. Vi hade det super mysigt och det blev lite vardags lyx på en vanlig Tisdag.

Likes

Comments

Dagen började med att jag och mamma och Poc åkte ner till Varberg över dagen. När vi väll var i Varberg så gick vi en promenad och åt en super god lunch på någon bar/resturang som tillhörde fästningen, som var super mysig!

Dagen avslutades med en liten "reunion" av vi 10 tjejer som åkte med varandra till Rhodos. Blev tacos och sedan en massa prat. Kvällen blev super mysig!

Likes

Comments

Heej, möte upp Hanna idag för en lunch på tullen och det var så efterlängtat. Har inte sett Hanna sedan midsommar, så har saknat henne så mycket.

Likes

Comments