Har varit i rossön hela helgen och firat Frida som fyllt 18år!! En sjukt kul helg som jag gärna hade gjort om!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nog det roligaste och bästa jag vet✨

Likes

Comments

Otroligt rolig och lärorik helg i Storåbränna trots dåligt väder och klent med snö. Vi bodde i stugor på Big River Camp och dagarna bestod av skoterkörning tills man var helt slut. Fruktansvärt jobbigt men definitivt något jag skulle vilja göra igen!

Likes

Comments

Idag kom lite grejer som jag beställt från cocopanda,se

Mesauda Milano BB Cream: HÄR

Mascara Nyx: HÄR

Puder translucent Nyx: HÄR

The Balm brynpuder (blond): HÄR

Makeup-svamp från real techniques: HÄR

Allt är saker jag aldrig testat förut, förutom svampen då, och som ni ser så var det dags för en ny. Så det ska bli jättespännande att använda grejerna! Och cocopanda har alltid produkter till superpriser, s

Likes

Comments

Mycket roligt som har hänt på sista tiden, men som vanligt så har jag glömt bort bloggen.
Men då jag för tillfället använder den mest för att komma ihåg saker jag hittar på, så får bilderna nedan tala för sig:-)

Likes

Comments

Skulle till läkaren idag här i Sundsvall vid 5tiden, men for in tidigare med mamma och mormor och inhandlade lite julklappar och bara strosade på.
Nu sitter jag och väntar på att få komma in, men som vanligt blir det alltid försenat. (Är tillochmed en innan mej som väntar på att få träffa läkarn🙄)
Menmen, efter besöket blir det att käka något innan vi börjar dra oss hemmåt.
Ha en fin kväll! < 3

Likes

Comments

Lyxade till det lite i helgen när man ändå är sjuk, lite tråkigt att inte kunna ta del av de roligheter som händer ikväll, menmen. Det får tas igen sedan när jag är kry 🎉

Likes

Comments

Eftersom vi fick lov tidigt (redan i torsdags!!!) så passade jag och mamma på att i fredags ta en tur till Sundsvall och Ikea. Jag behövde köpa lite grejer, blandannat en byrå så de va behövligt även om det sved i plånboken efter😅

Det var iallafall en jättemysig dag☺️

Likes

Comments

I helgen har jag inte gjort så mycket alls faktiskt.
Jag började jobba direkt efter skolan i fredags och slutade runt 9 tiden, så var faktiskt riktigt trött när jag kom hem. Iallafall så följde jag också med Samuel och Sofie till Östersund på lördagen då dom skulle kolla efter en säng, vilket var en supermysig dag! Var också ledig från jobbet så de va lite extra skönt.
Jobbade som vanligt i söndags :-)
I går kom mamma hem från Stockholm, och med sig hade hon en liten present till mig. Nämligen ett berlock till mitt Thomas sabo-armband.
Det är ett evighetstecken som är sååå fint! Världens goaste mamsen <3

Likes

Comments