I helgen har jag inte gjort så mycket alls faktiskt.
Jag började jobba direkt efter skolan i fredags och slutade runt 9 tiden, så var faktiskt riktigt trött när jag kom hem. Iallafall så följde jag också med Samuel och Sofie till Östersund på lördagen då dom skulle kolla efter en säng, vilket var en supermysig dag! Var också ledig från jobbet så de va lite extra skönt.
Jobbade som vanligt i söndags :-)
I går kom mamma hem från Stockholm, och med sig hade hon en liten present till mig. Nämligen ett berlock till mitt Thomas sabo-armband.
Det är ett evighetstecken som är sååå fint! Världens goaste mamsen <3

Likes

Comments

Fick detta underbart fina armbandet som jag önskat mig såå länge av pappa idag! Världens bästa är han!!
Det är köpt på Lilla Larssons Guld efter gågatan i Östersund. (De säljer smycken och klockor)
Tjejen som jobbade där var så himlans go och snäll! Vi fick med fyrklöver-berlocket av henne som egentligen skulle kostat 349:- för att hon tyckte vi var så trevliga.
Underbart att stöta på sådana människor!

Likes

Comments

Nu har jag den bästa jag vet hängandes och pryder min vägg i sovrummet så fint!💓

Likes

Comments

Hade en superrolig helg med två underbara vänner, den glöms inte i första taget!

Likes

Comments

​Ikväll har jag och mamma varit på fika och firat goaste Sofie som fyller 20 år idag. En supermysig kväll helt i min smak! 

Likes

Comments

I helgen har jag bl.a varit i Sollefteå och firat Momma som fyllt 75år. Jättetrevligt!
På lördagkväll åkte jag till Ramsele och träffade upp några kompisar och hade en superkul kväll där! Tog dock inga bilder därifrån, glömde helt bort det, menmen.
Idag är det måndag igen och jag är sjuk. Hoppas det går över fort!
Hoppas ni får en bra vecka och att ni hittar på något skoj i helgen, för det ska förhoppningsvis jag göra! :)

Likes

Comments

Hur mår ni idag? Jag själv mår bara bra, endast två skoldagar kvar och sedan äntligen helg igen! Det är även min lediga helg vilket får mig att längta ännu lite mer :D

Idag är jag i Östersund för både jag och min bror skulle hit, men medans han är och gör det han skulle göra, så sitter jag nu på espressohouse och pluggar upp lite av det som jag missar idag. Jag köpte också frukost som innehöll macka, juice och en varm dryck som verkligen var supergott! 

Jag tänkte nog sitta en liten stund till innan jag går en sväng på stan tills Simon är klar så vi kan käka lite lunch och så innan jag har min tid på sjukan. 

Likes

Comments

Kanske inte helt bokstavligt-talat telefonlös, men med min iPhone på lagning så känns det nästan som så. Tills den kommer tillbaka har jag fått låna pappas gamla HTC.

Idag började jag också skolan, första året på gymnasiet. Känns spännande och kommer säkert bli jättebra, återstår att se!

Imorgon är det fredag igen, kändes väldigt skönt med en mjukstart att bara gå två dagar och sedan helg. Har också sovmorgon varje fredag till strax efter 10 vilket jag tycker känns uuurskönt! Även resten av vårt schema tycker jag känns helt okej, så jag är nöjd. :)


(gammal bild)​

Likes

Comments

Ännu en fin dag med en fin vän. Bäst att ta vara på dom sista sommarlovsdagarna när de går, speciellt eftersom skolan börjar nästa vecka :)

Likes

Comments