Två veckor utan soffa och jag är vigare än någonsin förr! Man borde kanske sitta på golvet och stretcha jämt när man kollar på tv. Imorgon kommer dock äntligen vår lilla pärla med tillhörande fotpall, och jag kan inte förneka att jag ser fram emot att tillbringa hösten och vintern i den under en filt med en kopp te i högsta hugg.

Vi har nästan kommit i ordning nu och trivs som bara den. Ska bara få undan ett par lådor till och hitta någon hallmöbel, men det känns inte som att det är någon brådska, det är skönt att bo in sig lite först med tänker jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förra veckan var kaos. Så rörigt, både i huvudet och utanför. Att bo i flyttlådor är verkligen ingen hit! Men, nu är vi på plats! I vår egna lilla lägenhet. Det är lite kvar att fixa, men det är mest bara kul grejer!

Är så tacksam för all hjälp vi fått och alla lyckönskningar. Life is pretty good!

Likes

Comments

Mörkare kvällar, tända ljus och oräkneliga koppar te. Är hösten här? Det är okej i så fall. Jag känner mig ändå ganska redo för dimmiga morgnar, starkt kaffe, strumpbyxor, stickade tröjor och oktobers friska, kyliga omfamning.

Dagen började tidigt och har innehållit både dramahandledning, en föreläsning, ett snabbt pass på gymmet och lite matlagning. Resultatet finns att beskåda på bilden ovan, vegetarisk lasagne med quornfärs, squash, svamp och en massa ost!

Likes

Comments

Ännu en vecka har förflutit. Vi läser psykopatologi och psykosomatik nu och det är en tuff kurs, på många olika sätt. Ämnena är tunga och svåra att smälta och gör mig trött på något sätt.

Jag önskar att jag såg det. Att jag förstod dig då. Att jag gjort saker annorlunda.

Helgen var fin. Vi tog en tur till Falkenberg och hjälpte min gudfar på vingården med skörden. Över 100 liter vin verkar vi ha fått ihop, ska bli så spännande att få smaka på det nästa år.

Likes

Comments

Vilken fin helg vi haft. Mamma har varit på besök och hjälpt oss med en massa saker inför flytten. Vi har ätit en massa gott och varit ute och gått i Slottskogen och botaniska. Så mysigt, härligt och värdefullt.

Likes

Comments

Tog en mysig promenad vid stenpiren med en god vän igår. Har njutit av en sån underbar sensommar de senaste dagarna. Skolan har dragit igång ordentligt nu och det känns i både huvud och kropp. Tänkt vilken vanemänniska man är! För Philip har thaiboxningen börjat, och det känns väl mest i kroppen kan jag tro. Annars rullar dagarna snabbt förbi och vi räknar ner till flytten. Längtar längtar längtar!

Likes

Comments

Sådär, då var sommarens sista arbetspass avklarat. Jag fick en liten present med mig hem, från en av alla supergoa medlemmar. Det känns alltid lite vemodigt med avslut, avsked, förändring... Men det skapar också plats för så mycket nytt. Så, nu ber jag för att september, oktober, november och december blir månader fyllda av möjligheter, roliga överraskningar, ny kunskap och plats för att växa.

Likes

Comments

Det pratades så mycket som att det var sista sommardagen igår och därför kunde ingen förkylning hindra mig från att suga i mig lite sol i alla fall. Efter Philips träningspass tog han med mig ut till bönor och bagels där vi njöt av solen medan vi sippade på en god juice. Morot, citron och ingefära tror jag är bästa medicinen! Idag har vi haft en fixardag och jag har jobbat ett par timmar. Kan fortfarande inte riktigt greppa att skolan börjar imorgon :o

Likes

Comments

​Det är så lätt att vara vegetarian nu för tiden. Det finns verkligen substitut till allt man kan komma på, hamburgare, biffar, köttbullar, korv... Det är bara att byta ut det man tänkt att äta mot ett vegetariskt alternativt om man inte har har tid att göra saker från grunden. Idag testar vi veganägg. Let's save the planet!

Likes

Comments

Jag smälter varje gång Philip köper blommor till mig. De här rosorna var något utöver det vanliga med, har aldrig sett så många kronblad?!

Vaknade upp med en rejäl förkylning i morse. Kroppen har verkligen stenkoll på när man är ledig... Feber, huvudvärk och halsont = sängliggandes hela dagen. Ikväll blir det the get down och hinkvis med te. Mer spännande än så blir det nog tyvärr inte idag!

Likes

Comments

Instagram @yasminaram