Header

Tjenare bloggen,

Glömde blogga igår på kvällen, men hände inget speciellt direkt, eller jo jag kollade på Talang och jag hittade en del favoriter, typ den här lilla Justin Bieber pojken tyckte jag hade starpower.

Idag startade dagen på bästa sätt, jag fick prata en stund i telefon med min bästavän. Alltid lika trevligt. Sedan vart det en god frukost och nu sitter jag här framför tv'en och bloggar. Planerna idag är väll mestadels att göra rent lite här hemma, duscha och ja en standard söndag helt enkelt. Det blir ju också att planera inför nästa vecka, har lektion på måndag och resten av veckan blir det jobb. Jag arbetar på Södermalm samt Karlaplan då, som jag har längtat att få jobba igen!

Ja hörni. nu ska jag sticka iväg och städa lite, seeyaa

Kramisar 💗

Me and my bestie Irini 👯

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltså det här med positivitet, hur viktigt är det egentligen? Jag skulle säga: SÅ SJUKT VIKTIGT, RIKTIGT VIKTIGT! Varför? Jo, det finns ju dessa människor som ser glaset antingen halvfullt eller halvtomt och utifrån det ger en respons på olika sätt beroende på synsättet. Kalle ser glaset halvfullt och är glad att han har ett nästan fullt glas av cola och är lycklig och glad för det. Medan Johan ser glaset halvtomt om blir olycklig och irriterad för hans läsk nästan är tomt. Det jag försöker komma till är att beroende på hur du ser på saker och ting kommer också att framkalla en respons som bygger på hur du ser på en specifik situation.

Det här med negativa människor, ja vad ska man säga? jag personligen skulle säga, kasta dem. Kanske låter hårt men seriöst, om det enda du får ut av en människa är dålig stämning, är det då värt att investera tid i denna människa? Jag menar vi är inte superhjältar, visst är vi alla lite neg ibland men i viss grad. Om en människa i min bekantskap alltid väljer att klaga och vara retlig över allt brukar jag faktiskt säga till. Brukar säga, ursäkta kan du hålla din negativitet för dig själv? Brukar se negativitet lite som rökning, du vill inte bli en passiv rökare eller hur? Get away from the smoke girlfriend!

Alla ens misslyckanden, ja vi är ju som sagt inte perfekta, långtifrån, vi går igenom en himla massa misslyckanden och kan faktiskt säga såhär, denna termin i universitetet har inte varit den bästa för mig då jag inte riktigt gett mitt allt och varit extremt slapp som har gett en del olyckliga konsekvenser, visst det gör lite ont men kan inte låta det bryta ner mig. Så försök se en framgång i ditt misslyckande. I mitt fall t.ex, jag har lärt mig att inte spara allt arbete till sista sekund. Det är ett stor läxa för mig som har hjälpt mig extremt mycket, så ser absolut mitt misslyckande som något positivt då jag lärde mig och faktiskt bytt beteende sedan dess. Jag är stolt.

Komihåg att du kan uppnå vad du vill och låt ingen hindra dig!

Kramisar ❤

Likes

Comments

Hej bloggen,

Jag har varit borta ett tag nu vilket kanske inte är jättebra men har känt att jag behövt det, har varit mycket att göra och nu känner jag äntligen att jag kan fokusera mer på bloggen. Så vad har jag gjort idag? jag har faktiskt bara städat och planerat lite inför nästa vecka. Ska äntligen börja jobba igen, ja ni som inte vet så jobbar jag på apotek, så har bokat mig på lite pass inför nästa vecka, cash is king. lol.

Jag saknar dock mormor jättemycket så undrar om jag ska svänga förbi där och säga hej, för familjen är så viktig för mig. Aja nu tänkte jag städa rummet lite snabbt, duscha och gå ner och boka tvättid, samt eventuellt om tid finns, åka förbi mormor.

Kramisar ❤

Likes

Comments

Hej bloggen,

Jag vaknade upp idag runt klockan 9, jag låg kvar i sängen och drog mig en hel timma, drog upp persiennerna och njöt av den fantastiska solen. Och alla människor som går runt i T.shirt, härligt! Idag har jag inte varit sådär jätteproduktiv, jag åt frukost med lillebror och hade sedan lite egen tid, jag gjorde rent ansiktet med en guldmask,lyx!

Sedan bestämde jag och brorsan oss för att dra och hälsa på mormor och morfar, och här är vi nu. Jättemysigt! Jag ska försöka städa lite idag också så jag kan börja veckan på bästa sätt imorgon.

Vi hörs you guys, kramisar ❤


Likes

Comments

Hej kära ni,

Jag sitter just nu på föreläsning om barn och socialisering,så himla intressant. Jag kommer sitta på föreläsning fram till klockan 3 idag. Sedan ska jag köra hem till Uppsala igen, ja, ni som inte vet jag studerar i Stockholms universitet men bor i Uppsala. Detta är ju ganska jobbigt ska inte ljuga, funderar lite på att förflytta min utbildning till Uppsala universitet nästa år förhoppningsvis. Jag älskar Uppsala, vägrar flytta hehe. Nej men ärligt, Uppsala i mitt hjärta.

När jag kommer hem ska jag schemalägga studietid för denna termin, disciplin A och O.

Jaja, see yaaa guys! Ska fortsätta lyssna nu :P

Kramisar ❤


Likes

Comments

Hellu😊

Hoppas ni har haft en underbar dag, det har jag. Jag har mestadels umgåtts med min bror och snackat skit om allt mellan himmel och gjord. Tänkte ta mig en liten promenix till ICA och köpa Cola Zero. Alltså, jag är besatt av det, är någon av er också det? helt sick. Kan typ inte gå en dag utan att jag tar mig en klunk av det.

Imorgon börjar jag en ny kurs och jag ser så mycket framemot det! Så imorgon åker jag till Uni. Wihooo (älskar skolan)

Har föresten glasögon på mig idag, vilket jag aldrig brukar ha. Vad tycker ni hit or miss? Jaja ska dra mig mot ICA nu då, jag bjuder på dagens look.

Ha en underbar kväll, ❤

Kramisar ❤


Kappa: Bubbleroom/Klänning: H&M/Jeans: Cubus/Skor: Vagabond/Klocka: Gant/Väska: Ralp Lauren/

Likes

Comments

Hey!

Jag vakna upp till ett fantastiskt väder, bara älskar det. Jag åt en riktigt god frukost, asnice ju att starta dagen med en riktigt god måltid så detta är något jag tänker börja med. Alltså att lägga mer tid på mina frukostar. Bra frukost -> bra energi -> gladare.

Satte på mig kläder och stack ut till Gränbycentrum där jag mötte upp min morfar, vi fikade och han gav mig lite faderliga råd som vanligt. Gud vad jag älskar min morfar❤Jag körde sedan hem och nu är jag här, tänker att jag ska börja laga mat snart, blir nog köttbullar och pasta tror jag. Tror jag i resten av dagen bara ska njuta då jag börjar en ny kurs imorgon.

Vi hörs babes ❤

Likes

Comments

1. Besöka Kolmården

2. Resa utomlands

3. Umgås mycket med nära och kära, passa på att hänga mycket då alla har tid.

4. Grilla massor

5. Roadtripa runt hela Sverige

6. Shoppingresa med mina girls till London

7. Starta företag (top secret)

8. Äta tumblr frukostar varje morgon

9. Unna mig en Givenchy väska, det är jag värd.

10. Läsa massor med bra böcker under sommarsolen.

Märks det att jag längtar till sommaren? hehe


Likes

Comments

Likes

Comments