Header

Tjena sötnosar, ❤

Jag är snart klar med min praktik, typ nästan bara en vecka kvar. Lite skönt faktiskt då jag går andra kurser under tiden och känner att jag behöver bli mer aktiv till dem också. Jag går ju en engelsk litteratur kurs samt en conversation analysis kurs, och på den en tenta den sista oktober och juste en uppsats som ska in på söndag. Så ja, jag är helt enkelt extremt upptagen. Vet knappt vad jag heter längre.

Så mycket jag vill göra när all denna kaos är över bland annat vill jag prata mer med min älskade familj. Känns som jag inte har tid med att prata med någon. Vill ut och fika med mammis, skratta massor med min komiker till bror, sen vill jag facetima massor med mormor, snacka lite om allt möjligt med min morfar. Vill liksom bjuda över hela min familj på mat typ. Älskar min familj.

När jag klarat av allt detta ska jag nöja mig med att köpa två böcker:


Både Joakim Lundell och Alex Schulman är personer jag tycker är inspirerande på många sätt. Så detta är läsning jag verkligen ser framemot! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej sötnosar ❤

Jag sitter just nu på personalrummet på jobbet. Tog mig just en varmchoklad och satte mig ner. Jag ska ju egentligen ta och bedöma lite texter nu men känner att jag behöver sitta ner lite och ta det lugnt. Har möte igen kvart över tre. Har förövrigt bara 2 veckor kvar på min praktikplats vilket suger. Jag älskar den här skolan och personalen.

Hursomhelst, kommer hem ganska sent idag, och det gör jag varje dag nuförtiden. Det suger eftersom jag egentligen har så mycket att göra. Jag behöver både städa och plugga en jävla massor. Dessutom behöver oljan bytas på bilen. Suck.

Äsch, nu känner jag att jag bara klagar. Nej men det är massa positiva saker som händer mig också. Typ att jag och min man har inrett vårt hem super fint. Skulle ni vilja se bilder på lägenheten?

Nu måste jag iallafall gå och bedöma lite texter.

Kram på er! ❤❤❤

Likes

Comments

För mig är att sätta mål till sig själv otroligt viktigt. Jag gillar att hela tiden utvecklas. Jag funderade häromdagen på saker jag vill uppnå innan jag fyllt trettio, detta är saker jag funderat på:

🌟Innan jag fyller trettio vill jag ha tre barn.

(Om jag hade fått bestämma så skulle jag och min man skaffat 6 barn, haha. Men det vill han inte han vill endast ha två vilket är för lite för mig. Så, vi har kommit överens om fyra som kompromiss. Tänker att jag får de första tre innan jag fyller trettio och en unge lite senare. Självklart vet jag om att man egentligen inte kan styra detta, men detta är alltså om jag fick bestämma.)

🌟Köpa en stor lägenhet i Uppsala

(Jag och min man har kommit fram till att vi inte vill köpa hus i framtiden utan vi vill nog alltid bo i lägenhet. Känns lättare och bekvämare helt enkelt.)

🌟Köpa en fin bil

(Jag och min man har kollat och kärat ner oss i Porche Panamera Hybrid. Jag tycker vi är värda att transportera oss med stil. Därför har vi lagt som mål att kunna investera i en sådan så fort vi har råd.

🌟Åka till Mekka och utföra pilgrimsfärden

(Ja som ni kanske vet är jag en religiös person och pilgrimsfärden är ett måste för en muslim. Jag längtar såå!)

🌟Ge min mamma 100.000 kronor

(Min mamma är min hjälte, hon uppfostra två barn helt själv och samtidigt studerade Apotekarprogrammet på heltid i Uppsala universitet. Detta för mig är så sjukt startkt! Ni vet ju att studenter är ganska fattiga generellt och plussa till två barn på det, ja det säger sig självt. Inte lätt. Trots detta kände jag aldrig att vi hade lite, på något sätt fick vi alltid exakt allt vi ville ha. Så mycket kärlek. Bästa mamsen.)

Likes

Comments

Hemskt mycket hej! ❤

Jamen herregud så längesedan jag skev på denna blogg. Men hörni, det har hänt så mycket, bland annat har jag hunnit gifta mig, flyttat ihop med min älskade man och en hel del därtill.

Hursomhelst är jag uppe i en riktigt bra tid i mitt liv. Jag har ganska mycket i skolan och på det så praktiserar jag i en skola i Sollentuna i norra Stockholm. Det är som sagt mycket men det är så jag gillar det. Jag är en person som tycker om att ha många bollar i luften. Det är då jag njuter som mest.

Till imorgon har jag till exempel en pedagogisk planering som måste bli klar och en litteraturuppgift till en kurs. Livet är ju på topp.

Nu ska jag fortsätta få lite jobb gjort.

Ciao, kramisar ❤

Likes

Comments

Tjenare bloggen,

Glömde blogga igår på kvällen, men hände inget speciellt direkt, eller jo jag kollade på Talang och jag hittade en del favoriter, typ den här lilla Justin Bieber pojken tyckte jag hade starpower.

Idag startade dagen på bästa sätt, jag fick prata en stund i telefon med min bästavän. Alltid lika trevligt. Sedan vart det en god frukost och nu sitter jag här framför tv'en och bloggar. Planerna idag är väll mestadels att göra rent lite här hemma, duscha och ja en standard söndag helt enkelt. Det blir ju också att planera inför nästa vecka, har lektion på måndag och resten av veckan blir det jobb. Jag arbetar på Södermalm samt Karlaplan då, som jag har längtat att få jobba igen!

Ja hörni. nu ska jag sticka iväg och städa lite, seeyaa

Kramisar 💗

Me and my bestie Irini 👯

Likes

Comments

Alltså det här med positivitet, hur viktigt är det egentligen? Jag skulle säga: SÅ SJUKT VIKTIGT, RIKTIGT VIKTIGT! Varför? Jo, det finns ju dessa människor som ser glaset antingen halvfullt eller halvtomt och utifrån det ger en respons på olika sätt beroende på synsättet. Kalle ser glaset halvfullt och är glad att han har ett nästan fullt glas av cola och är lycklig och glad för det. Medan Johan ser glaset halvtomt om blir olycklig och irriterad för hans läsk nästan är tomt. Det jag försöker komma till är att beroende på hur du ser på saker och ting kommer också att framkalla en respons som bygger på hur du ser på en specifik situation.

Det här med negativa människor, ja vad ska man säga? jag personligen skulle säga, kasta dem. Kanske låter hårt men seriöst, om det enda du får ut av en människa är dålig stämning, är det då värt att investera tid i denna människa? Jag menar vi är inte superhjältar, visst är vi alla lite neg ibland men i viss grad. Om en människa i min bekantskap alltid väljer att klaga och vara retlig över allt brukar jag faktiskt säga till. Brukar säga, ursäkta kan du hålla din negativitet för dig själv? Brukar se negativitet lite som rökning, du vill inte bli en passiv rökare eller hur? Get away from the smoke girlfriend!

Alla ens misslyckanden, ja vi är ju som sagt inte perfekta, långtifrån, vi går igenom en himla massa misslyckanden och kan faktiskt säga såhär, denna termin i universitetet har inte varit den bästa för mig då jag inte riktigt gett mitt allt och varit extremt slapp som har gett en del olyckliga konsekvenser, visst det gör lite ont men kan inte låta det bryta ner mig. Så försök se en framgång i ditt misslyckande. I mitt fall t.ex, jag har lärt mig att inte spara allt arbete till sista sekund. Det är ett stor läxa för mig som har hjälpt mig extremt mycket, så ser absolut mitt misslyckande som något positivt då jag lärde mig och faktiskt bytt beteende sedan dess. Jag är stolt.

Komihåg att du kan uppnå vad du vill och låt ingen hindra dig!

Kramisar ❤

Likes

Comments

Hej bloggen,

Jag har varit borta ett tag nu vilket kanske inte är jättebra men har känt att jag behövt det, har varit mycket att göra och nu känner jag äntligen att jag kan fokusera mer på bloggen. Så vad har jag gjort idag? jag har faktiskt bara städat och planerat lite inför nästa vecka. Ska äntligen börja jobba igen, ja ni som inte vet så jobbar jag på apotek, så har bokat mig på lite pass inför nästa vecka, cash is king. lol.

Jag saknar dock mormor jättemycket så undrar om jag ska svänga förbi där och säga hej, för familjen är så viktig för mig. Aja nu tänkte jag städa rummet lite snabbt, duscha och gå ner och boka tvättid, samt eventuellt om tid finns, åka förbi mormor.

Kramisar ❤

Likes

Comments

Hej bloggen,

Jag vaknade upp idag runt klockan 9, jag låg kvar i sängen och drog mig en hel timma, drog upp persiennerna och njöt av den fantastiska solen. Och alla människor som går runt i T.shirt, härligt! Idag har jag inte varit sådär jätteproduktiv, jag åt frukost med lillebror och hade sedan lite egen tid, jag gjorde rent ansiktet med en guldmask,lyx!

Sedan bestämde jag och brorsan oss för att dra och hälsa på mormor och morfar, och här är vi nu. Jättemysigt! Jag ska försöka städa lite idag också så jag kan börja veckan på bästa sätt imorgon.

Vi hörs you guys, kramisar ❤


Likes

Comments

Hej kära ni,

Jag sitter just nu på föreläsning om barn och socialisering,så himla intressant. Jag kommer sitta på föreläsning fram till klockan 3 idag. Sedan ska jag köra hem till Uppsala igen, ja, ni som inte vet jag studerar i Stockholms universitet men bor i Uppsala. Detta är ju ganska jobbigt ska inte ljuga, funderar lite på att förflytta min utbildning till Uppsala universitet nästa år förhoppningsvis. Jag älskar Uppsala, vägrar flytta hehe. Nej men ärligt, Uppsala i mitt hjärta.

När jag kommer hem ska jag schemalägga studietid för denna termin, disciplin A och O.

Jaja, see yaaa guys! Ska fortsätta lyssna nu :P

Kramisar ❤


Likes

Comments