Hej igen.

När skrev jag senast i april typ? Det är iaf december nu och tänkte skriva lite. Det tar liksom stopp ibland men tror jag ska försöka nu. Är sjukt taggad till jul, så himla mysig stämning med all julmat och alla jul låtar. Ingen snö än men hoppas på det så snart som möjligt, hihi. Så synd att jag ej kan ha julgran för att jag har katter, de är ju så himla busiga!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Glömde helt bort att jag skulle skriva idag, så jag tror 30 day blog challenge nummer 8 eller vad det är kommer upp imorgon. Sitter och lyssnar på musik just nu. Hade tre nationella prov idag, engelska hör och läs förståelse. Det gick bra, sen så hade vi en biologi labb och det gick också rätt bra. Hoppas på det bästa liksom.

Ska snart gå och lägga mig, puss! 

Likes

Comments

Jag har så sjukt ont. Jag har träningsvärk och vet inte ens varför, jag cyklade igår men jag cyklade inte alls långt och idag kan jag knappt gå eller skratta utan att det gör ont liksom. Well, känns bra iaf!

Ska börja cykla mer nu när jag fått min nya cykel, ska ta min vanliga runda. Ska hitta en lite längre runda, men vet inte riktigt vart jag ska cykla. Sitter och skypar med några frändz just nu och ska snart dra tror jag, har två nationella prov imorgon. Engelska hörförståelse tror jag det är och en biologi labb. Engelskan kommer gå bra det är enkelt, men labben får vi se. Det beror på vad det handlar om.

Inspiration & motivation ⬇

Likes

Comments

Varför fanns just den här frågan med? Varför?

Jag har inget drömjobb, jag har ingen aning om vad jag vill bli eller vad jag tänker att jag ska jobba med. Jag har just valt gymnasium och jag valde samhällslinjen (beteendevetenskap). Varför gjorde jag det? Jag vet inte, det lät kul liksom. Jag tänker ta det som det kommer och bara leva i nuet liksom.

Har ni något drömjobb?


Likes

Comments

Stannade hemma idag får mår rätt så dåligt. Men ska iväg igen imorgon för det är ju nationella prov då, så det är viktigt. Jag är jätte hungrig och funderar på vad jag ska äta, ska nog gå ner till grillen och handla något så att det går snabbt liksom hahah.

Jag hör av mig lite senare, puss! 😘


Likes

Comments

Det svåraste jag gått igenom kan jag inte riktigt berätta för jag tycker det är personligt och det angår ingen annan. Det handlade iaf om mig och min "ex bästis" så japp.

Hoppas ni förstår, puss. ​

Likes

Comments

Jag gick till skolan imorse, vi hade idrott. Jag är med på hela lektionen och det går jätte bra och så, men efter lektionen när vi ska tillbaka till skolan så bara tappar jag andan. Asså det var så sjukt läskigt, trodde jag skulle sluta andas. Gick hem tidigare idag för mådde dåligt efter det så. Min nya cykel kom iaf hit idag och kanske ska ta en liten cykeltur sen! Mår bättre nu iaf.

Vi hörs senare puss!

Likes

Comments

Gud vilken seg söndag. Har bara suttit hemma idag vid datorn och vid TVn haha. Ska snart äta smörgås och inte göra något, jag har så tråkigt. Förslag på vad man kan göra eller? D;

Likes

Comments

Idag har jag fått en cykel av min mormor och morfar. Det är då en födelsedagspresent. Jag tänkte ju först på en longboard, fast sen så har jag ju faktiskt mer nytta av en cykel så. Nu kommer jag kunna cykla till sommarjobbet och till massa andra ställen också såklart. Men tycker om den väldigt mycket, gillar färgen och hur den är liksom.

Likes

Comments