View tracker
View tracker

Godmorgon!
Jag och mamma är på väg till hovslagaren med Carlsson! Han skos på Löberöds klinik för hans hovar har inte varit dem bästa men med hjälp av hovslagaren där börjar vi få rätt på dem!
När vi kommer hem ska Qalle ridas och båda hästarna ska få sin dagliga massage!

Likes

Comments

View tracker

Jag har så ont i kroppen idag. Jag var hos Niklas min osteopat igår ju. Han tryckte på alla triggerpunkter och släppte på spänningar sen fick jag även akupunktur i benet. Han satte 4 nålar, två vid knäet, en vid låret och en vid höften och det känns inte så mycket i början men sen efter en stund känns det som att muskeln krampar lite. Jag försökte ligga helt still och slappna av men det är sjukt svårt. Det gör så ont men det gör verkligen nytta för jag hade inte ont i knäet efteråt. Sen när han trycker på vissa punkter känns det som att kroppen ska gå sönder men även det känns bra efteråt. Det är en timme där man lider av smärta men det gör otrolig nytta. Allt för att mitt ben och framförallt kropp ska må bra.

Nu dagen efter känns det som att jag har träningsvärk i hela benet men det jag är efter behandlingen så det är ändå något positivt. 

Kommer göra allt för att inte behöva sitta där igen.

Likes

Comments

Imorse red jag båda hästarna! Sen fick dem gå ute till lunch och sen komma in och äta. Båda två var väldigt fina och rida, de jobbade på bra och var mjuka! Det är riktigt roligt att vara igång och rida igen på heltid! Efter stallet var klart åkte jag hem och cyklade en timme på motionscykeln och gjorde mina andra övningar! Det kändes väldigt bra!

Nu sitter jag på firman och ska strax åka till min osteopat och få behandling, det gäller att hålla igång kroppen och checka så allt är bra med benet och knäet!

Likes

Comments

Bilder från de senaste veckorna! Mycket har hänt men det största är att mina hästar har kommit hem igen! Tänkte förklara mer imorgon!

Likes

Comments

För några veckor sedan bokade jag och Erik en resa över nyår. Vi ska åka till Teneriffa och det ska bli så härligt att komma till värmen en vecka när det är så kallt här hemma. Längtar så mycket redan.

Bilder på vårt hotell!

Likes

Comments

I tisdags kväll kom jag och mamma hem från Holland. Så tråkigt att lämna för jag gillar Holland väldigt, kommer åka tillbaka snart igen. Vi har levt i en VIP värld dem dagarna vilket var helt otroligt att få uppleva och oerhört snällt av våra vänner där som ordnade allt detta.

Igår var jag och red Qalle. Som jag saknat mina hästar och nu när jag rider lite mer längtar jag verkligen tills dem kommer hem, man saknar att bara mysa med dem och borsta lite.

Jag har varit hos min fystränare och fått nya övningar och kollat upp mitt knä då jag har haft så otroligt ont på sistone. Vi har kommit fram till varför och gjort upp en plan på hur vi ska lösa det. Det bästa av allt är att jag får rida varje dag nu, börja pressa knäet mer och inte behöva vara orolig av att det gör ont.

Fler bilder från Holland!

Likes

Comments

Igår var jag och mamma på Stal Hendrix visning av auktionshästarna! Vi köpte Qalle hos dem och de är alltid lika hjälpsamma och trevliga. Det var fantastiska hästar, man ser hur bra utbildade dem är för att vara så unga (4-6 år) och ryttarna rider otroligt bra. Vi är väldigt imponerade hästar och ska bli intressant att se auktionen!
En fantastisk kväll helt enkelt.

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen pussa och gosa med vår fina 1-åring som vi har här i Holland! Han har vuxit mycket sen sist men ser ändå väldigt fin ut i kroppen! Han är fortfarande störst i flocken och han var otroligt snäll och lugn, alla i hans flock var väldigt lugna! Vi hoppas lilla Pyret ska bli min nästa stjärna!

Nu sitter jag och mamma i bilen på väg till Stal Hendrix visning av auktionshästarna som ska gå på auktion imorgon! Ska bli så roligt och spännande!

Likes

Comments