Header
View tracker
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Nu när det börjat bli finare väder är klänningar så skönt och snyggt att ha på sig. Det är så enkelt samtidigt som det ser ut som att man försökt med sin outfit, speciellt om man hittar de perfekta klänningarna. Nelly har väldigt många fina vårklänningar och peppermayo också några lite mer somriga. Och på tal om klänningar måste snart beställa min klänningar till studenten :O 

Likes

Comments

​Alltså? Jag brukar inte lyssna på den här typen av musik men jag hittade låten innan och den fastnade direkt? Jag får värsta sommarkänslan av denna låten. Vill verkligen har sommar nu! Värme, långa ljusa dagar, man mår så mycket bättre på sommaren. 

Likes

Comments

​Hej lovies! Idag hade jag skola till 11 men stannade kvar i skolan till kanske halv två. Sen åkte jag hem, vilade lite och sen fixade jag mig och åkte till Malmö för att fira en annan vän idag som fyller år imorgon den 8e på kvinnodagen :O Men jag och några andra vänner firade henne idag på TGIF och det var verkligen super mysigt! Hoppas ni har haft en skön dag.

Likes

Comments

View tracker

​Hej lovies! Hur är det med er? Med mig är det bra, lite trött bara har jobbat idag. Haha lite kul hur jag skrev i ett inlägg för inte så längesen att jag inte hade något jobb. Men nu har jag, jag jobbar som telefonförsäljare och jag tycker faktiskt att det är väldigt kul. Både själva jobbet och min arbetsplats är super härlig. Känner mig dock helt ny haha vilket jag är men jag antar att jag bara behöver komma in i det lite grann. Va hemma runt halv 6 så nu tar jag det mest lugnt.

Igår kväll firade jag och några andra tjejer en vän till mig som fyllde 19år. Så här har ni lite bilder från gårdagen. Ni får ha det underbart tills vidare :*Likes

Comments

Mitt schema från och med imorgon fram till på tisdag nästa vecka är OVERLOADED! Det var faktiskt längesen jag hade så här mycket att göra. Jag ska försöka blogga så mycket jag bara kan och som sagt jag är på jakt efter en bra och smidigt kamera. När jag skaffat en kommer jag hålla igång bloggen regelbundet.

Likes

Comments