Det har redan gått ett år sen sist och nu har bilen precis börjat rulla ännu en gång för att ta oss till sälen. Det går inte att beskriva känslan av att vara där uppe, jag älskar stämningen och lugnet. I år har jag till och med anmält mig till den "riktiga" cykelvasan, 90 km lång är den och jag är spänd, samtidigt som jag undrar hur det kommer att gå...

Likes

Comments

godmorgon denna regniga söndag! Vet inte om jag är den enda som uppskattar regnet ibland, det är liksom så avkopplande att höra regent piska mot rutan medan man ligger och myser i sängen hela dagen, utan att känna några måsten. Än så länge har jag faktiskt inga planer för dagen förutom att mysa, förtjänar faktiskt det efter en hel vecka med jobb.

Likes

Comments

Jag hade önskat att få mer struktur på mitt bloggande men jag kan inte påstå att det går särskilt bra. Jag är verkligen säämst på att uppdatera regelbundet, hade jag haft en gnutta fantasi så skulle det kanske underlättat, men jag får väl bara ta mig själv i kragen och försöka bättra på det här.

På tal om annat så har faktiskt mycket hänt under tiden som jag vart frånvarande. Jag minns att jag gjorde ett inlägg när vi var uppe i Ockelbo och hälsade på hos våran moster, dagen därpå tog vi tåget till Stockholm där det bjöds på sjuukt bra väder, shopping, god mat och museum ute vid junibacken.

Dagen därpå åkte vi hem till sunne igen, hela helgen bestod av pip vilket är en typ av festival som anordnades i Karlstad. Därefter har veckorna bestått av jobb vilket faktiskt är min (dåliga) ursäkt till att jag inte varit aktiv här. Men förra helgen var jag ledig då jag deltog i en mountainbike tävling för att sida mig till cykelvasan. Värsta jag någonsin gjort typ, haha det var faktiskt sjukt jobbigt, plus att det regnade de 2 första milen, sen återstod "bara" 4... upp för slalombackar, berghällar och hala rötter i skogen. Ni skulle sett mig efter det, har fortfarande kvar ett mega blåmärke på min skinka nu en vecka senare haha.

Och nu äntligen har Sverige börjat leverera bra väder!! de två senaste dagarna har familjen suttit ute på altanen sent på kvällen och grillat, såå gott!!

För att göra det hela lite mer intressant så kommer här en kolossal blandning av bilder från de senaste veckorna.

crossåkning med min homie, älskar att det går att få med henne på allt & lite till, vilken pärla/ett provrum i stockholm & en shower gel som luktade gott

ett köp från stockholm, gjorde världens tabbe och råkade tappa en hel oljeflaska över tröjorna, alltså HUR lyckas jag!? har insett att verkligen allt som kan gå fel för mig, ja det går fel.. men på något vis lyckades jag rädda dom iallafall!

gamla stan

hemresan ifrån Ockelbo där vi stannade till vid en sjö

kvällens sallad / mountainbike med Oskar & pappa / förra helgens tävling

Likes

Comments