Tränat som en galning men fick inte gå i skogen pga ÄLGJAKT. Lösning? Promenera fram och tillbaka från riksvägen. Tidåtgången var 2 timmar 💪 Sluta inte när du känner att du vill. Sluta när du känner att du är klar. 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vet inte vad som hänt men känner mig deppig. Känner mig bara nedstämd konstant 😢

Likes

Comments

Just nu händer en hel del känslomässigt. Så jag är lite frånvarande här men jag är ok. Var iväg på kl resa idag, min första sen jag kom hit! Väldigt glad att jag hitta det jag ville ha.

Anyways jag kanske har något roligare att skriva om imorgon. Den som läser får se 😉

Bild på två av mina kompisar kommer här ❤

Likes

Comments

Hello world, its me! Har sett till att vara i rörelse 90 min varje dag denna vecka. Kanske inte så svårt tänker ni men ni sitter inte in the middle of nowhere. Har tvingat mig att gå på gåbandet trots att det aldrig varit något jag gillat förns idag! Avslutat varje kväll med att gå en promenad till hästarna (FÖLET). Lite bilder från helgen som gått kan jag ge er. Enjoy!

Likes

Comments

Denna vecka kommer jag inte kunna hålla schemat, tyvärr. Lite jobbigt då jag vill få in rutiner. Varannan dag den här veckan blev inte som det ska vara.

Så det blev en spontan promenad förbi hästarna och fåren (lantisvarning) ikväll. Uppskattat av både mig och dem 😊

And with that said:

Likes

Comments

Puh! 😥 Vilken jobbig men ändå otroligt skön vecka det varit! Jag hoppas verkligen jag orkar det i längre perspektiv. Tisdags morse trodde jag tom att jag skulle somna i bassängen innan jag ens var där! Visade sig bara att jag lyckades sätta simglasögonen helt fel 😂. Simpass på 1h 20 min känns bara samma kväll och ger ingen smärta därefter så 3 pass i veckan går bra. 2 ggr styrketräna jag samt gick 3st 45 mins promenader. Totalt träna jag 6 av 7 dagar. Idag blev jag dock totalt godissugen och kunde inte hålla mig borta 🙈🙊

Det har hänt lite saker här men får vara tyst tills vidare. Vill inte berätta för mkt men det är såååå skönt och roligt om det blir som jag hoppas!

Håll tummarna åt mig please!

Likes

Comments

Som rubriken säger så har jag bytt schema. Simmar på badhuset 3 ggr i veckan och gymmar 2. Ska bli intressant hur kroppen mår nu när jag kommer igång helt. Den har inte mått så bra senaste 3 veckorna då jag haft smärtor lite överallt 😥. Fick massage förra veckan och fått en massa blåmärken 😂

Är skittrött just nu, kände verkligen inte för att simma imorse men tvingade iväg mig ändå. Vet att jag får ångest om jag inte gör det!

Jag har haft en permission och den gick sådär. Fick ju mystid med mina älsklingar och sånt är alltid uppskattat. ❤

Likes

Comments

Min allra första dag i simhallen. OMFG vad härligt det var! Har inget mer att säga bara sååå härligt! Hela kroppen är avslappnad 😄

Over and out!

Likes

Comments

Väldig tråkig anledning men vi fick brandmän på besök. Lite ögongodis har väl ingen dött av?!? Hehe 😄😍

Senaste blogginlägget var extremt deprimerande men tiden här har fått mig att reflektera mycket. Borde gjort slut för år sen men nu vet jag iallafall vad jag INTE vill ha. Han är inte rätt för mig men säkert för någon annan. Jag hoppas bara vi kan hitta ett sätt att vara goda vänner iallafall.

Igår hade jag sinnesjuk värk i armarna, var helt övertygad om att jag hade fått ett fästingbet men inte märkt det (typiskt mig). Idag är värken borta och jag tror fan det bara var träningsvärk 😂. Dramaqueen mood?

Nu blir det lunch!

Likes

Comments

Så sjukt sårad just nu, arg, ilsk och deppig. Sex fucking år och det slutar i kaos. Känner mig totalt värdelös just nu. Whatever hoppas det känns bättre imorgon, har iofs terapi så jag får prata ut och bara få försöka sätta rätt ord på tankarna i huvudet.

Gick iallafall 1 tim idag så jag får väl vara glad för det.

Godnatt ❤

Likes

Comments