Tröttnat totalt på att han tar upp gamla saker att tjaffsa om när han gjort nya fel. Den här gången tog han dessutom hjälp att två vuxna som borde veta bättre. Att de två dessutom har barn känns ju verkligen inte bra. Så trött på lögnerna Im so over this shit. Att han ens försöker göra sig till ett offer gör mig spy färdig. Ska jag göra som han och ta upp allt han gjort? För den listan är lång det kan jag garantera! Usch lets forget this shit.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Katastrof känslan kom över mig igår och jag har inte hämtat mig efter att en person gjorde mig så besviken. Jag tappade kontrollen helt vilket inte är bra. Personen jag blev besviken på har visat mig att det inte går att lita på h*n. Men jag kan inte ha någon typ av relation till någon jag inte har tillit till. Det funkar inte för mig.

Jag är fortfarande inte bra efter virus helvetet och det blev värre igår när skiten hände. Jag förtjänar att må bra och få respekt. Trist att vissa inte fattar.

Likes

Comments

Tjoho äntligen påväg att bli bättre! Efter sju dagar med feber 😝 Trodde nästan att jag var döende tills jag var hos läkaren. Visade sig att jag fått en virus sjukdom så enda sättet att bli bättre är sjukt mycket vila. Men idag är jag i princip feberfri men det här viruset har varit lurig tidigare så tveksamt positivt just nu. Nu ska jag vila hörs snart igen!

Likes

Comments

Fortfarande sjuk med feber men har inte lyckats lista ut om det är influensa, förkylning eller något annat. Ger detta tills onsdag. Om jag inte är bättre då får vi försöka boka en läkartid 😝🤒

Likes

Comments

Skit också! Idag har jag fått feber och mår allmänt rätt pissigt 😝

På toppen av allt det googlade jag fram att det inte är troligen att Gåsmamman kommer sända en säsong 4a! Liksom va?! Känns som det slutade mitt i!

Likes

Comments

Jag är helt fast i gåsmamman-serien men redan igenom halva säsong 2 😱

Bron påbörjade säsong 4 igår så jag har lite att se de närmaste timmarna 😁 men idag var jag duktig och tog ett promenad break med Sissi. Ibland behöver man gå ut och rensa skallen.

Gott nytt år föresten!

Anyways tillbaka till tvn nu ❤

Likes

Comments

Fullt ös idag då familjen kom hit på jullunch. Fick även upp min hall lampa som blev så sjukt SNYGG! Femåringen tyckte den var asball och jag håller helt klart med om det omdömet 😎.

Romeo skötte sig bra runt kidsen men Julia var lite mer tveksamt inställd. 😂 Men överlag är jag faktiskt imponerad av hur de skötte sig.

Helt slut nu så det blir en tidig läggdags för mig ikväll ❤ Godnatt och God jul alla bloggläsare

Likes

Comments

Vissa kallar det att vara intensiv men jag skulle nog hellre kalla det för impulsivt. Min borderline ställer ofta till det för mig från ingenstans och jag klarar inte ens att läsa om hur den funkar utan att känna precis de känslor som tas upp. Jag kan gå från hur jävla glad som helst till ren panik på några få sekunder utan att min omgivning fattar att det ens händer eller varför det händer. Min bristande impulskontroll är katastrofalt dåligt och jag förstår inte ens hur jag snart lyckats hålla mig nykter i ett år! Ett år! Det trodde jag inte kunde hända. Men here we are. Jag och min borderline kämpar vidare.

Likes

Comments

Äntligen börjar allt komma på plats, det känns såååå skönt att göra och pyssla på sitt eget vis. Göra som jag vill ha det, inreda som jag vill men allt tar lite längre tid när man inte har någon att bolla allt med på plats.


Nu känner jag att det är dags att ta tag i träning igen för det har verkligen inte blivit bra de senaste två månaderna. Men först är det dags för att klippa lugg igen för jag känner att jag inte riktigt tål att vara utan den mer.


Jag hade en svacka här i helgen igen men det känns bättre idag. Jag får se till att ta det så lugnt som det går så inte min sociala fobi blir värre igen.

Likes

Comments

Kan man göra annat än att vilja sätta sig med en varm kopp CHOCKLAD när man vaknar upp till det här? 👌❤☕

Likes

Comments