View trackerAlla lägger upp bilder på sina fina pepparkakshus, lite för att visa hur duktiga och pyssliga dom är. Jag har inte gjort nått i år men tänker lägga upp bilder på de senaste två årens hus som jag och elin gjorde när vi bodde ihop. De är riktigt charmiga;)

Förra årets!


Huset från två år sen!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker


Ska upp 04:45 imorrn så jag borde gå och lägga mig snart, fast kim är påväg till mig och vi ska ha en sleepover eftersom hon ska upp lika tidigt.  Så ikväll blir det en myskväll med film och chips.


Likes

Comments

View tracker


Beställde hem täckbyxor igår, nu är det bara mössa, vantar, jacka, underställ och ett par kloka skor kvar att handla in innan jag åker till kylan. Så tänker jag köpa hem lite varma snygga koftor och sånt.Likes

Comments


Jag drömmer om att jobba med smink och leker rätt mycket hemma med min stora sminkväska. Dagar jag jobbar (vilket är rätt många) så sminkar jag mig nästan inte alls. 

I lördags lekte jag lite med färg och fransar. Tog inge kort på de färdiga resultatet för jag fick bråttom till förfesten så har bara denna utan mascara. (tyckte de va rätt coolt utan ändå)


Likes

CommentsMitt egna hår fick bara vila två veckor.. Nu har jag beställt nytt hår fast ska vänta till jul innan jag sätter i det. Den här gången blir det lite längre än förra gången. 

Jag har haft många färger på håret nu 1.blond 2.platinablond 3.brunette 4.nästan svart 5.rosa 6.rödhårig 

Och nu mahogny brown!

Likes

Comments

Jag sitter nu och kollar på fina mönstrade klänningar som skulle passa till våren. Vintern kan ta slut efter julen tycker jag så vi kan få lite värme igen. Jag borde sitta och leta efter tjocka vinter kläder för jag ska till fjällen i januari men jag tycker inte om när de är snö och kallt.... Vad gör man inte för en kille, frysa kan jag stå ut med för honom i en vecka. Han kommer nog värma mig också om jag fryser;)Likes

Comments


De va länge sen jag var inne och skrev. Jag har nog inte haft nått att skriva om eller nått intressant som har hänt i mitt liv. Nu skriver jag bara för att jag har inget annat för mig och jag har tråkigt. De är så att killen jag träffar har åkt till fjällen för att jobba och jag behöver annat att tänka på. 

Just nu känner jag mig ensam, rastlös och har svårt att sova på kvällarna. Jobbigt för jag börjar jobba 06:15 imorrn... 

Likes

Comments

jag myste med lill killen igår och de va helt underbart. jag blir så glad av att se honom. jag sägde hittar jag en kille snart som jag älskar så vill jag ha en egen knodd snart.

Likes

Comments

 

Många lever med ärr som dom skäms över och täcker för att inte visa. Jag tycker man ska visa sina ärr och vara stolta över dom, de visar en del av ens liv. Jag har själv ett ärr på magen som jag först skämdes över och hatade. Jag brukade gråta på kvällarna för jag ville bara få bort det men nu så är jag stolt.

Med tiden så har jag lärt mig älska mitt ärr. Jag visar gärna upp det och det har blivit en del av mig och vad jag har gått igenom. Mitt ärr påminner mig om den gången i mitt liv som jag hade som mest smärta och hur jag faktiskt överlevde.

Min blindtarm var inflamerad och de är många som får de men min hade spruckit när jag kom till sjukhuset och läkarna kunde inte se nått på ultraljudet och trodde jag var magsjuk så de tog akutfall före mig. Men efter nån timme så bestämde dom sig för att öppna upp mig och kolla runt och se var de va som var fel. De va då de upptäckte allvaret och fick göra tarmsköljning. De tog upp till ett år innan jag var helt återställd för allt i magen var tvunget till att lägga sig till rätta. Om läkarna inte hade öppnat upp mig och låtet mig vara i ungefär ett dygn till efter jag kom till sjukhuset så hade jag dött. Det är läskigt när man tänker på det.

Nu så tycker jag att mitt ärr är snyggt och gör mig till den jag är.

Likes

Comments

 

Våren är här och solen skiner som bara den. Jag har suttit en timme och njutit på balkongen och fick lite färg. Vårsolen tar ju bättre än sommarsolen. Jag laddar upp med bränna inför min utlandsresa så imorrn kör jag lite solarium efter jobbet sen balkongen på söndag.Likes

Comments