Sara Möller
View tracker

Postad i: Hälsa & Välmående, Inspiration, Mental träning

Källan till dessa visdomsord är Inc. Karin Bastin delade dem i sin blogg, och också i podden Veckans bäcka!. Jag tyckte det var så himla bra ord, att jag ville dela dem med er också. Jag satt och översatte listan till svenska, men ungefär halvvägs insåg jag att det gör sig mycket bättre på engelska (om ni ändå vill läsa på svenska har jag googles översättningsverktyg här till vänster i bloggens infospalt).

Läs och begrunda. Fundera. Gör en förändring.


1. You're going to die and you have no idea when.

Stop pretending that you're invincible. Acknowledge the fact of your own mortality, and then start structuring your life in a more meaningful way.


2. Everyone you love is going to die, and you don't know when.

This truth may be saddening at first, but it also gives you permission to make amends with past difficulties and re-establish meaningful relationships with important figures in your life.


3. Your material wealth won't make you a better or happier person.

Even if you're one of the lucky ones who achieves his or her materialistic dreams, money only amplifies that which was already present.


4. Your obsession with finding happiness is what prevents its attainment.

Happiness is always present in your life--it's just a matter of connecting to it and allowing it to flow through you that's challenging.


5. Donating money does less than donating time.

Giving your time is a way to change your perception and create a memory for yourself and others that will last forever.


6. You can't make everyone happy, and if you try, you'll lose yourself.

Stop trying to please, and start respecting your values, principles, and autonomy.


7. You can't be perfect, and holding yourself to unrealistic standards creates suffering.

Many perfectionists have unrelenting inner critics that are full of so much rage and self-hate that it tears them apart inside. Fight back against that negative voice, amplify your intuition, and start challenging your unrealistic standards.


8. Your thoughts are less important than your feelings and your feelings need acknowledgment.

Intellectually thinking through your problems isn't as helpful as expressing the feelings that create your difficulties in the first place.


9. Your actions speak louder than your words, so you need to hold yourself accountable.

Be responsible and take actions that increase positivity and love.


10. Your achievements and successes won't matter on your death bed.

When your time has come to transition from this reality, you won't be thinking about that raise; you'll be thinking about the relationships you've made - so start acting accordingly.


11. Your talent means nothing without consistent effort and practice.

Some of the most talented people in the world never move out from their parent's basement.


12. Now is the only time that matters, so stop wasting it by ruminating on the past or planning the future.

You can't control the past, and you can't predict the future, and trying to do so only removes you from the one thing you can control - the present.


13. Nobody cares how difficult your life is, and you are the author of your life's story.

Stop looking for people to give you sympathy and start creating the life story you want to read.


14. Your words are more important than your thoughts, so start inspiring people.

Words have the power to oppress, hurt, and shame, but they also have the power to liberate and inspire - start using them more wisely.


15. Investing in yourself isn't selfish. It's the most worthwhile thing you can do.

You have to put on your own gas mask to save the person sitting right next to you.


16. It's not what happens, it's how you react that matters.

Train yourself to respond in a way that leads to better outcomes.


17. You need to improve your relationships to have lasting happiness.

Relationships have a greater impact on your wellbeing and happiness than your income or your occupation, so make sure you give your relationship the attention and work it deserves.


18. Pleasure is temporary and fleeting, so stop chasing fireworks and start building a constellation.

Don't settle for an ego boost right now when you can delay gratification and experience deeper fulfillment.


19. Your ambition means nothing without execution - it's time to put in the work.

If you want to change the world, then go out there and do it!


20. Time is your most valuable asset - you need to prioritize how you spend it.

You have the power and responsibility to decide what you do with the time you have, so choose wisely.


Dela vidare, och kommentera gärna vad du anser om detta!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Hälsa & Välmående, Kost, Vardag
Hej finingar! Hoppas ni mår finfint. Om jag ska vara ärlig så är jag själv inte på topp så att säga. Ingen överflödig extra energi att dra nytta av under dagarna här inte. Typiskt november, men jag ser till att försööööka hålla humöret på topp. Jag har som jag tidigare nämnt jobbat väldigt mycket på sistone, och det ser ut att fortsätta i samma takt. Det mesta av min lilla lilla lediga tid spenderas med vila, bokläsning/boklyssning och promenader (ingen löpning just nu). Jag tror jag har slukat 3½ böcker de senaste två veckorna. Det är så jävla fiffigt att lyssna på bok medan jag färdas till och från jobbet. Det blir ju minst en timme sammanlagd restid varje dag. Och jag älskar tanken på att jag använder den tiden till något nyttigt, att utbilda mig själv och lära mig allt om intressanta ämnen såsom hjärnan och mental träning.


Härom veckan var jag iväg på en "test"-löptur. Jag har ju haft lite problems med mina tår på vänsterfoten, och löpturen var utan vidare framgång. Fick ont efter 20 minuter. Jag börjar sakta misstänka mina skor. Jag har ett par vanliga nike, som jag för övrigt älskar, men det vore kanske på tiden att investera i ett par nya. Är lite lätt sugen på Saucony, dom verkar ju supernajs, och att de är snygga är ju ett stort plus. Erfarenheter av saucony?Idag har jag hunnit vara iväg på matshoppning och maten för denna veckan blev pasta och köttfärssås, som ni kanske ser ovan. Enkelt och gott! HUR gott är basilika förresten? Åh. Men på tal om något annat. Att vandra runt bland hyllorna i mataffären kan vara något bland det trevligaste man kan göra när det nu kommer till vardagssysslorna. Ett "snabbt" besök till prisma blir ju LÄTT en timme. Jag vet att de finns folk av helt annan åsikt, och som liksom får allergiska besvär och nippor av bara tanken på matshoppning. Men även om inspirationen varit låg vad gäller just matlagningen så tycker jag att man alltid finner den när man väl än inne i mataffären. Haha!Anyways.. Niklas drog iväg till gymmet nyss och jag hade tänkt gå på en promenad, men idag tror jag minsann att jag ska ta och ägna mig åt lite mental avslappning och målprogrammering. Jag jobbar ju med lite olika "områden" i olika perioder vad gäller den mentala träningen för mig egen del. Nu känns det som att målprogrammering är det rätta här näst. Den närmsta månaden iallafall.

Kram på er!


Likes

Comments

View tracker

Postad i: Hälsa & Välmående, Vardag

Jag har haft många fina dagar på sistone. Och det är en sån himla tur att man kan fylla dagarna med mycket fint för att väga upp mörkret och det trista vädret.


I lördags t.ex. var vi och såg kent live. Och det var fantastiskt. Vi hade sittplatser på ena sidan av scen. Vi satt liksom så nära scen att vi nästan kunde peta Jocke Berg i örat. Okej okej, inte riktigt. Men nästan ändå. Det här var min tredje, och tyvärr, sista kent-konsert i mitt liv eftersom detta är deras avskedsturné. Det sticker lite i hjärtat när jag skrivet det. För även om jag inte lyssnar slaviskt på kent numera så har deras musik ändå haft en betydande roll i mina tonår.


I söndags brunchade vi på Fazer café. SåÅåååå gott. Det må vara alla bloggares dröm med tanke på fotomöjligheterna (heheee!). Men jag knäppte liksom EN bild (och du ser den ovan), för att till fullo kunna njuta av sällskapet och maten. Och även om det var himmelens trångt där i Fazers lilla utrymme och ljudnivån var något utöver det normala kan jag ändå rekommendera ett besök dit under deras brunch.


Jag och Niklas matchar i air max. Och är det något jag uppskattar så är det TID med Niklas. Det här med att bo tillsammans betyder inte nödvändigtvis att man ses ofta. Niklas har "normala" arbetstider, åtta timmar om dagen måndag till fredag och jag jobbar kanske mer "onormala" arbetstider. Dvs mycket kvällar och helger. Sen diverse fritidsintressen och träning på det. Det blir liksom automatiskt så att den enda tiden man är hemma tillsammans är någon timme strax innan läggdags. Igår t.ex. ramlade jag in genom dörren strax efter 23 och dessutom URTRÖTT och hungrig. Så bara en promenad genom stan eller att äta middag TILLSAMMANS en dag betyder så himla mycket för mig. För han är så fin, min Niklas.


Hösten må vara vacker på alla sätt och vis. Men jag kan ska inte sticka under stolen med att det får mig att må lite sämre än vanligt. Jag känner mig väldigt ofta trött den här perioden på året. Igår var kanske den värsta dagen. Tio timmar jobb kombinerat med svårt dalande humör och sen trötthet på det. Jag låg liksom på bristningsgränsen hela dagen trots alla knep jag besitter tack vare den mentala träningen. Men så slår det ju mig att jag är bara människa. Hur ofta jag än brukar önska att jag hade extra superkrafter.


Ibland ifrågasätter jag varför jag egentligen bor på denna del av jorden den här tiden på året och kan liksom inte komma på något bra svar. Det är så uppenbart hur denna årstid påverkar mig på ett negativt sätt, om än mycket lindrigare nu än tidigare år. Mitt liv är indelat i "före jag upptäckte mental träning" och "efter jag upptäckte mental träning". Det ÄR stor skillnad, men bara för att jag har MT i bakfickan så blir jag inte immun mot något negativt, jag kanske kan hantera det på ett bättre sätt. Men det är ändå störande att jag har sååå lite krafter att göra något "extra". Jag vill kunna orka mera, och känna mig äääännu gladare. Men som sagt, det är sannerligen tur att man kan fylla dagarna med massa fint och välja härligt sällskap, annars hade det ju inte gått. 


Hur påverkas du av den här årstiden? Och hur hanterar du det?Likes

Comments

Postad i: Hälsa & Välmående, Kost


Vad är gurkmeja?

Gurkmeja har på senare tid fått mycket uppmärksamhet och kan räknas till kategorin superfoods. Gurkmeja kallas ibland för det antiinflammatoriska guldet. Det är en tropisk ört som ingår i familjen ingefärsväxter och räknas som en av de nyttigaste kryddorna som finns. Inom indisk läkekonst har gurkmeja använts i tusentals år eftersom den anses ha fantastiska egenskaper och hälsofördelar. Gurkmeja odlas i bl.a. Indien och Kina. Den torkade jordstammen används både för att färga växter och bakverk och är en viktig ingrediens i kryddblandningen curry.


Varför ska man äta gurkmeja?

Gurkmeja är bra mot mycket. Och för att nämna några fördelar såå...

 • Gurkmeja är en av de starkaste antiinflammatoriska ämnena som finns. Den har flera läkande egenskaper och är en mycket kraftig antioxidant som är tio gånger starkare än vitaminer.
 • Gurkmeja kan användas för att förstärka effekten av andra vitaminer.
 • Gurkmeja kan förhindra/förbättra alzheimers genom att den stärker makrofagernas effekt i hjärnan, vilket rensar och tar bort plack i hjärnan.
 • Gurkmeja förhindrar bildningen av blodkärl i tumörer (en process för tumörens tillväxt).
 • Gurkmeja stärker och förbättrar matsmältningen.
 • Gurkmeja är renande för blodet.
 • Gurkmeja skyddar levern mot gifter och stödjer hälsosam leverfunktion
 • Gurkmeja ökar insulinkänsligheten och reglerar blodsockernivån.
 • Gurkmeja kan användas utvärtes på sår, utslag, blåmärken, insektsbett och svullnad.


Hur ska man äta gurkmeja?

Gurkmeja kan användas på alla möjliga sätt. Vanligast är gurkmeja i pulverform och det hittar man eaasypeasy i affärens kryddhylla. Använd det i matlagning, smoothies eller koka te på det, eller riv ner färsk gurkmeja i varmt vatten tillsammans med honung och ingefära. Trendigt just nu är gurkmejashot och "guldmjölk", googla det om ni är sugna på recept. Jag ska nog ta och testa guldmjölk vid något bra tillfälle. Det låter ju inte jäääättegott, men man kan ju bli överraskad, haha! Och med tanke på hälsofördelarna så är det värt. Och som ni kanske förstått är jag mucho förjust i smoothies i alla variationer så häromdagen vågade jag mig på en smoothie på färsk gurkmeja, färsk ingefära, fryst mango, banan, MSM och vatten. Den var supergoooood! Testa den.Bra att tänka på: Färsk gurkmeja färgar av sig väldigt mycket på dina tänder, händer och köksredskap.


Likes

Comments

Postad i: Hälsa & Välmående


1. Finland ligger lååångt nere på listan över världens mest empatiska länder. Det här är så tråkiga nyheter. Vi behöver förändring snarast tycker jag. Empati är något SÅ viktigt. I topp ligger Ecuador, Saudiarabien och Danmark. Det är ju lite intressant, och otippat kan jag tycka. Läs mer HÄR!


2. Nu är på man den fysiska källan till depression på spåren. Det kan vara så att personer som lider av depression har svårare att få tillgång till glada och positiva minnen eftersom denna delen av hjärnan har färre och svagare kopplingar. Jag hävdar att det finns en lösning på detta, och det är mental träning. Nu är jag om möjligt ännu mer övertygad om att ALLA behöver mental träning, med början i redan ung ålder (men det är aldrig för sent att börja). Hjärnan är plastisk, dvs formbar. Träna upp starka kopplingar i hjärnan och förebygg depressionen. Läs mer HÄR!


3. Instagram försöker motverka psykisk ohälsa genom ett nytt verktyg. Det är alltså en funktion som fungerar som så att om man ser ett inlägg som tyder på självmordsförsök/självskadebeteende kan man anonymt rapportera det till Instagram och där sitter då härliga människor 24 timmar om dygnet och går igenom alla rapporterade inlägg och ska hjälpa den som postade inlägget. Hur fint? Jag hoppas det kommer fungera framgångsrikt. Läs mer HÄR!


Likes

Comments

Postad i: Hälsa & Välmående, Mental träning

Jag skrev nyligen en snabbguide för dig som kanske vill komma igång med meditation men inte vet hur du skall gå till väga. Det kan läsa inlägget HÄR! Nedan har jag listat fördelar med långvarig och regelbunden meditation.


 • Meditation minskar stress
 • Meditation sänker blodtrycket
 • Meditation ökar blodflödet
 • Meditation förbättrar koncentrationsförmågan
 • Meditation hjälper vid behandling av ADHD
 • Meditation gör dig medveten om dina tankar och "inre klimat"
 • Meditation minskar depression
 • Meditation förbättrar sömnkvalitén
 • Meditation förbättrar minnet
 • Meditation hjälper till att bota huvudvärk
 • Meditation sägs ha anti-aging effekt
 • Meditation förbättrar immunförsvaret
 • Meditation ger ökad närvaro, vakenhet och skärpa
 • Meditation minskar muskelspänningar
 • Meditation bidrar till ökad självkänsla och självförtroende
 • Meditation minskar mängden grå substans i amygdala
 • Meditation ökar mängden grå substans i hippocampus
 • Meditation förbättrar hjärnans informationshantering och beslutstagande
 • Meditation gör oss mer smärttåliga
 • Meditation lindrar smärta
 • Meditation lindrar PMS
 • Meditation minskar risken för alzheimers
 • Meditation ökar vår empatiska förmåga


Likes

Comments

Postad i: Vardag

1. Det finns fortfarande folk som tycker Galan är en himla töntig grej. Då vill jag bara säga att det är som vilken businesskonferens som helst (och att det är så hejsan att vem som helst kan delta). För det är just det vad bloggar och socialmedia är, BUSINESS. De personer som inte har insett bloggarnas och bloggvärldens makt ännu, hohho.. Hur ska jag fatta mig kort? Socialmedia är den mest effektiva marknadsföringen idag. Och då är vi bara i begynnelsen av en ännu större boom. Det är den NYA marknadsföringskanalen. Lååt bloggarna/instagrammers/youtubers/snapchatters skiinaaa. 🎶


2. Jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag ska klä mig. Ifjol hade jag långklänning, vilket jag ääälskar. Men sen på efterfesten blir jag så himla obekväm om jag inte kan dansa. DILEMMA DELUXE. Långklänning och dansgolv är ingen vinnarkombo för mig, jag blir stel som en lyktstolpe. Förra året var jag hem och svirade om till kort klänning mellan tillställningen och efterfesten. 


3. Jag får lite panik över minglet. I år igen. Jag vill liksom hinna snacka med alla, samtidigt som mina mingelskills är sisådäär. Jag har lovat mig dyrt och heligt att vingla utanför min comfortzone big time i år. 


Och till mitt viktigaste budskap..


4. Nomineringar. Ja. Första röstningsfasen är igång och blogginlägg om "varför man ska rösta på just mig" dyker upp varje dag. Jag älskar människor som öppet vågar berätta vad de är bra på och varför de förtjänar ett pris/nominering eller dylikt. Dock verkar det finnas personer som irriterar sig på detta och starkt hävdar att de minsann inte röstar på någon som fiskar röster. Haha. Suck och stön. (Varför? Hej Jante?) Jag orkar inte ens ta den diskussionen. Men glöm jante en stund. Däremot tror jag inte att det finns något en bloggare kan säga som förändrar läsarens åsikt. Om en läsare röstar på mig, så har hen tänkt göra det INNAN hen läst ETT inlägg om varför jag tycker att jag borde vinna. Det tror jag. För tro det eller ej, men mina läsare har en bättre helheltsbild av min blogg än vad jag själv har. Därmed inte sagt att man INTE ska skriva inlägg om hur bra man är, för det älskar jag. Fortsätt med det. Vill också passa på att meddela alla bloggare som läser detta: även om du inte vinner eller öht blir nominerad, så skriver du fortfarande en kickass bra blogg och dina läsare älskar dig lika mycket.


Vad har du som läsare/bloggare för tankar kring detta? Berätta gärna?KLICKA HÄR

FÖR ATT GÅ IN OCH RÖSTA PÅ DINA FAVORITER!

Likes

Comments

Postad i: Hälsa & Välmående, Kost


Hejhej på er! Jag är ledig idag och det är såå härligt. Jag har haft en riktigt jag-dag idag. När jag vaknade låg jag i sängen och kollade Svenska Hollywoodfruar och Wahlgrens värld. Båda programmen är verkligen humörhöjare för mig. Jag får sällan Niklas att titta på dessa serier med mig, så därför passar det utmärkt att ligga kvar i sängen på morgonen när han åkt till jobbet och titta på dessa program på läsplattan. Så mysigt!

Jag är förbannat sugen på ett löppass idag, men jag har inte kunnat springa på en vecka och kan högst sannolikt inte idag heller. Däremot var jag iväg på en promenad tidigare idag och får nöja mig med det. Det började med att jag fick riktigt ont i vänster sida av höften förra veckan. När jag vaknade upp i förrgår var smärtan i höften borta men hade förflyttat sig till TÅRNA. Alltså kan någon förklara? Jag vet inte om de har något samband med varann. Hur som helst har jag iallafall så sjutusans ont i de två tårna bredvid lilltån och det gör att jag går väldigt underligt och löpning har liksom inte funnits på kartan.Jag är inget fan av värkmedicin och undviker det in i det sista. Däremot mental träning, rörelse i form av lugna promenader, guidad tå-gymnastik (yes, that's a thing) och antiinflammatoriska livsmedel tror jag kan reda upp detta. Så nu har jag tagit fram en supersmoothie. Jag drack en variant av denna igår och då hade jag även i hallon och spirulina. Idag gjorde jag en enklare variant och den är så himla fräsch. Du måste testa!Du behöver:

- Kokosvatten || Ett äpple || Två citroner || En stor bit färsk ingefära || Vatten || MSM || Isbitar -Pressa citronerna, skala äpplet och skär det i passligt stora bitar för mixern, skär och skala ingefära i den mängd du önskar (jag använde en mängd som motsvarar hm... typ.. en halv golfboll (internationellt mått, haha)). Lägg allt i en smoothiemixer och fyll upp med lika delar kokosvatten och vatten. Jag gillar mina smoothies kalla, iskalla. Så därför väljer jag att lägga is i. Skulle jag våga så hade jag nog slängt i lite gurkmeja också, men är liiite rädd att det skulle ta över smaken, jag är väldigt petig med smak. Men hur som helst.. MIXA!


I ett tidigare inlägg har jag skrivit lite kort om ingefärans egenskaper ifall du är intresserad, in och LÄS!


Likes

Comments

Postad i: Hälsa & Välmående, Mental träning

Ifall fakta har gått förbi någon så är jag ju utbildad mental tränare och intresserar mig mycket för hjärnan. Jag pratar om mental träning så fort jag får möjlighet och drar konstant paralleller till mental träning och hjärnan (ni som lyssnar på podden vet ju! Haha). Jag vet att det kan vara svårt att komma igång med systematisk mental träning utan hjälp, men det hjälper jag gärna dig med ifall du är intresserad. Isåfall är det bara att maila mig!

Något man lätt kan komma igång med som också är främjar hjärnhälsan är MEDTIATION! Meditation är inte något bara för buddhistiska munkar, nej. Meditation är för alla. Hälsofördelarna är många, och jag har för avsikt att skriva ett separat inlägg om just det (men bara för att nämna några så sänker det blodtrycket, förbättrar minnet, ökar koncentrationen, minskar ångest och depression, ökar sömnkvalité osv..). Det finns olika typer av meditation och bara det kan ju kännas som en djungel, men den gemensamma nämnaren är att meditation är till för att hitta det inre lugnet.1. Sitta eller ligga?

Jag lovar, du behöööver inte sitta i skräddarställning med händerna vilandes på varsitt knä med tummen och pekfingret ihop. Du får om du vill såklart! Om du väljer att sitta, se till att din hållning är BRA. Rak rygg och lång nacke. Personligen föredrar jag att ligga raklång, då antingen i sängen eller på en yogamatta på golvet.


2. Plats

Det råder delade meningar. Men jag mediterar lika bra i sängen som på badrumsgolvet. Hitta ett ställe som passar dig. Det ska vara bekvämt och kännas tryggt. Om du väljer att sitta och ha ögonen öppna (läs nästa punkt!) så kan ett levande ljus framför dig kännas väldigt avslappnande.


3. Ögonen

Du kan välja att ha stängda eller öppna ögon. Personligen föredrar jag att ha mina ögon stängda, eftersom jag också har det under min mentala träning. Det är enklare för mig att nå avslappning med ögonen stängda. Det sägs dock att öppna ögon håller dig mer "närvarande". Gör det som känns rätt för dig!The thing about meditation is: you become more and more you4. Andningen

Andningen är den centrala delen av meditation. Rätt andning är nyckeln till avslappning. Andas djupa andetag med magen. Om jag känner mig extra stressad av någon anledning brukar jag "räkna" andningen. Jag andas in och räknar till fyra, håller andan medan jag räknar till fyra och sedan andas ut medan jag räknar till sex. 4-4-6. Det fungerar för mig. Vad fungerar för dig?


5. Tankar

Om du är nybörjare kommer du bombarderas av tankar när du försöker slappna av, det är inga konstigheter och det finns ingen orsak till att försöka stoppa tankarna. Vi är tänkande varelser och hjärnan är en problemlösare av rang. Tankar kommer att komma hela tiden, och det finns ingen orsak att klandra dig själv för det. Låt tankarna komma, acceptera, och låt dem gå och skifta fokus tillbaka till andningen.


6. Tystnad eller musik?

Smaksak, som allt annat. En del känner en stor hjälp av att ha meditationsmusik på. Det finns otaliga spår på både youtube och spotify med allt från havsbrus till fågelsång. Om ni frågar mig så finns det ingenting som slår total tystnad, det är mer rogivande är något annat för mig. Därför väljer jag oftast att meditera när jag är ensam hemma.


7. Tid

Ungefär 5 minuter kan vara bra att börja med. Känns det jobbigt länge? Pröva en minut istället. En minut blir lätt flera minuter när man märker hur otroligt härligt det kan vara. Men öka tiden vartefter du börjar känna dig bekväm. Jag började på 5 minuter och har successivt ökat till 20. Sen finns det inget som säger att du inte kan hålla på längre. En timme är inget ovanligt. Använd timer.

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Q & A


Hejhejhej! Hur härligt med helg? Jag jobbar visserligen men ni är säkert lediga. Några av er åtminstone. Igår var det full rulle hela dagen. Jag jobbade till 18 och direkt efteråt fortsatte planeringen för framtida projekt och vips så var klockan 00 mitt i natten. Men det är ju så när något är roligt, och man gillar läget.Dagens humör/mående: Jo men bra, tack! Jag är på snudd till trött, men det är minsann prima ändå!

Dagens borde: Sminka mig. Skicka iväg ett mail och komma ihåg att äta mat.

Dagens frisyr: Troligtvis kommer jag slänga upp det i en tofs på huvudet. Det är mest praktiskt när jag är på jobbet och flänger runt.

Dagens smink: Jag har nästan alltid samma sminkning, och idag kommer nog inte vara ett undantag. Foundation, concealer, eyeliner, mascara och hela köret.

Dagens klädsel: That would be arbetskläderna dåraa..

Dagens planer: Se ovan så får ni en hint. Haha! Jag ska alltså jobba idag. Och efter jobbet blir det chillkväll i soffan, för det blir tidig väckning imorgon. Jag och Niklas ska upp och fota lite bilder. Jag ber till vädergudarna att det är vackert väder imorgon.

Dagens materiella vill ha: Det är mycket jag vill ha ska ni veta men just nu skulle det sitta bra med lite extra cash. (Spoiler alert!!! Jag vann INTE 90 millar på eurojackpot igår, det gjorde däremot någon annan lycklig spilevink). Så att jag kunde köpa en heeeeelt ny uppsättning kläder och slänga allt gammalt. Jag är så trött på mina kläder just nu.

Dagens fundering: Det snurrar mycket i mitt huvud just nu.

Dagens tråkigaste: Vädret, utan tvekan. Det är liksom fifty shades of grey..

Dagens längtan: Jag längtar tilll ikväll när jag får sätta mig i soffan och ta det lite lugnt tillsammans med Niklas.


Vad ska du göra idag?Likes

Comments

Instagram@rasasara