Solat, gått en promenad och nu lunch med vänner. Senare plugg och eventuellt en springrunda. Vårkänslor är underbara!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mys i solen, ikväll blir det middag och studentplanering sedan lutar det åt tjejdrinkar på Fridays. 😍Likes

Comments

Något som de flesta inte vet om mig är att jag är världens pluggtorsk. Är på väg till skolan nu och funderar på vad mitt svenska nationella tal ska handla om. Temat är "hur skriver vi?" 

    Det har tjatats en del om särskrivning och felstavning men det är enligt mig till för språkpoliser och besserwissrar, såvida det inte kommer till texter i seriösa sammanhang. 

     Funderar på att skriva något i stil med "sär skrivning är skit roligt".

* Rök fritt / rökfritt = Rök bäst du vill i området du befinner dig i eller i området du befinner dig i är det förbjudet att röka. 

* Gift orm / Giftorm = En orm som ingår i ett äktenskap eller en orm som är giftig. 

* Sjuk sköterska sökes / Sjuksköterska sökes = Ja, ni fattar poängen.

As kul bara. Vi höres senare! 

Min nya jacka, älskar den ❤️


Likes

Comments
Idag har jag:

* Varit i skolan
* Shoppat lite
* Lagat middag
* Kollat tre avsnitt av Gossip Girl
* Tagit ett långt bad

Totalt ointressant dag egentligen, men vad gör man? 

Nu tänkte jag sätta mig vid datorn ett tag innan det är dags för den nattliga dosen av skönhetssömn. Kul att så många hittat hit idag förresten. Lite bilder och efter det godnatt! Puss ☺
Likes

Comments

Tänkte dela med mig av en rätt sjuk sak som hände mig för några veckor sedan. Jag blev antagen till en skådespelarskola i Los Angeles och beviljad ett stipendium för en ettårig utbildning. 
    Hela grejen var rätt oväntad. Skådespeleri har väl legat som ett tyst intresse som jag aldrig riktigt delat med mig av. Det har känts lite klyschigt på nått sätt. Dessutom har jag 0 % erfarenhet.
    Det började med att jag och en vän var på en mässa för utlandsstudier. Vi kollade på skolor som erbjöd ekonomiutbildningar men hela tiden gled mitt fokus iväg till en monter som erbjöd något annat, nämligen filmstudier. Precis innan vi skulle lämna mässan blev jag i princip framknuffad av min mamma och mitt sällskap. Alltså jag lovar er... Som en blixt från klarblå himmel började mina ögon tindra, jag blev helt rosig om kinderna och började babbla som att jag levt i USA i tio år. Jag var helt såld. 
    Bilfärden hem präglades inte direkt av ekonomisnack utan det var bara film, film, film. Väl hemma startade jag datorn och började googla. Till min stora förvåning skulle skolan hålla auditions, här, i Stockholm två dagar senare (!!!) Mission nummer ett var att anmäla mig. Mission två var att hitta två monologer från nutida filmer på 60-75 sek. som skulle passa mitt kön och ålder. Det var fan inte lätt vill jag lova. 

På auditionsdagen hade jag suttit och stammat framför mig själv i spegeln och kände att, nä, det är kört. Jag ringer och berättar för mamma att jag tänker strunta i det varpå hon ger mig en telepatisk spark i arslet och ett rejält pepp-talk. 
     Efter att läst varenda auditionstips som google har, fyllt i alla blanketter, trippar jag iväg mot bussen i lagom tid. När jag precis ska kliva på har jag glömt min förbannade plånbok hemma. Nåväl, det ena ledde till det andra och jag höll på att missa allting men hann i sista sekund. Anländer helt kallsvettig och skakig efter all stress, sminket rinner efter en stressgråtattack och jag känner mig helt illamående. 
   Min tur i kön. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervig. Mina ben skakade så mycket att jag kunde generera el till hela Stockholm, men fan vad nöjd jag var med framförandet. Fick jätte bra respons och kände att jag lyckades förmedla en bra sida hos mig själv. Kände mig redan som en vinnare när jag gick därifrån, oavsett om jag skulle bli antagen eller inte. 
   Efter ett par månader kom det efterlängtade och helt förbryllande beskedet om att jag blivit antagen och beviljad ett stipendium. Trodde jag skulle gå i bitar av glädje. Jag har ännu inte tackat ja, men har världens support hemifrån och jag känner verkligen att det är once in a lifetime. Så önska mig break-a-leg eller något! 😃
Hoppas att ni orkade läsa allt. Puss och kram! 

Likes

Comments

Som rubriken låter, here we go again. Följ min vardag här! 😊
Likes

Comments

Wow, har haft två helt otroligt roliga dagar till sjöss. Skrattat, dansat, festat och umgåtts med sköna människor.
10/10! Här kommer lite bilder. Puss
Likes

Comments

Hallå i stugan!

Imorgon ska jag dra på 100% party kryssningen med ett par partypinglor, är helt jäkla cp-taggad!

Jag och Sofia ska packa ner det sista och sen ska vi försöka sova, vi hörs imorgon 😃 Puss!

Likes

Comments

Som rubriken låter - Jag börjar blogga igen! 
Har tänkt på det ett tag och nu, så nu sätter jag igång igen. Välkomna! noLikes

Comments

God kväll!

Sitter och spelar lite cs just nu. Haha, så kul att se hur provocerade datanördarna blir av att man nickar sitt bloggnamn. Gratis marknadsföring, hello?
Igår kväll var jag och bowlade med några. Var sjukt skeptisk innan, men det visade sig att det var sjukt roligt!
Kan stolt säga att jag kom på åttonde plats, av 8... yes

Idag var jag i stan och fikade med mina flickor, A.K, Fidde och Cattis. Det var riktigt skönt faktiskt, ni är bäst!

Nu är det dags för middag, sen kommer Yasse och Kim hit. Vi ska kolla på melodifestivalen,haha, det var ett par år sen.

Här har ni några gamla bilder på mig:
(Den understa är fyra år gammal, de två övre är typ ett år gamla).

 

Likes

Comments