Vad händer egentligen i mitt liv nu för tiden?
Inte mycket om jag ska vara ärlig. Det största som hänt på senaste är väl att jag har bytt jobb skulle jag säga! Jobbet jag hade innan tog bort all min fritid som inte var värt dom pengarna skulle jag nog säga, så nu har jag ett nytt jobb som jag trivs sjukt bra med! Annars så har jag typ bara börjat träna igen och tar det piano. Jag har bestämt mig för att verkligen ta upp bloggen och yt nu igen så ni kommer få se mer av mig!

Likes

Comments

GOD JUL!
Jag hade en riktigt mysig julafton som spenderades med släkt hemma hos min syster. Vi träffades vi 15 och kollade lite på Kalle innan vi gick ut för att spela kubb, vilket har blivit lite av en tradition i vår familj på julafton haha. Ett år var det typ snöstorm, då var det kämpigt kan jag lova er haha. Sedan blev det massa mat och julklappsöppning. En riktigt bra dag och kväll helt enkelt! Hoppas ni alla hade en lika fin jul som mig.

Igår blev det lite firande här hemma hos mig tillsammans med släkt och familj på pappas sida innan det var dags att ge sig av till syster igen där det blev en trerättersmiddag och väldigt trevligt umgänge! 

Likes

Comments

Det har varit tomt här nu ett tag. Jobbet har liksom tagit över mitt liv så jag har inte någon ork när jag väl kommer hem..

För ett tag sedan hade vi den årliga glögg+julklappsspels-kvällen hemma hos min syster. Alla som kommer köper med sig en glögg, så provsmakar vi alla, snackar skit och sedan kör julklappsspelet. Jag fick med mig en popcornmaskin och glas hem. Riktigt trevligt! Hade en sjukt trevlig kväll/natt måste jag säga!

Likes

Comments

Sist jag gick och gjorde naglar hos någon var för typ 6 år sedan, så jag kände att det var dags nu igen. Jag har gjort en del naglar själv under åren men mitt gelé och lite annat hade tagit slut så jag tog med mig viktoria och åkte och gjorde naglar. Jag blev riktigt nöjd faktiskt, första gången jag har akrylnaglar faktiskt! Har ni någon erfarenhet av gelé och akryl? Vilket tycker ni är bäst isåfall?

Likes

Comments

En ny vlogg är äntligen uppe. Ett litet test med den nya kameran. Lämna gärna en tumme upp om ni tycker att jag ska fortsätta vlogga med min nya kamera! 

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen hem min efterlängtade kamera som jag suktat så länge efter. Nu kommer det förmodligen komma upp lite fler vloggar på min youtube! Har varit så drygt att göra det med kameran som jag har idag då det är mer anpassad till att fota. Så fort jag redigerat del 2 till Svenska Ishockeyförbundet ska jag ta tag i mina egna videos!

Likes

Comments

Inte ens ett dygn efter bockinvigningen fick den fina bocken stå kvar. Sjukt sorgligt tycker jag och fruktansvärt onödigt. Låg hemma på soffan och fick en notis från Aftonbladet om att den stod i lågor och trodde inte det var sant. Slängde på mig jackan och gick ut, det luktade som att någon eldade precis utanför min port. Tog en liten promenad ner mot där bocken står och man såg ingenting, allt täcktes av ett stort rökmoln.. För mig gör det ingenting om bocken brinner, men då ska det vara efter julen. Det är inte ens december och bocken har redan brunnit..

Likes

Comments

Så länge jag kan minnas har min familj+släkt träffats en dag i slutet av november/början av december för ett storbak av lussekatter och pepparkakor. Idag var det dags att återigen samlas hemma hos mamma för julbaket. Vi träffades vid 14 och strax 16 hade vi bakat upp en stor lussekattsdeg som vi började med följt av 5,6 kilo pepparkaksdeg. Sedan avslutades baket med hämtmat. Älskar verkligen den här lilla traditionen vi har i vår familj!

Likes

Comments

Efter jobbet i lördags stressade jag och Viktoria till stationen för att hinna med tåget som skulle ta oss till Stockholm. Där var det dags för en "Gathering" med företaget där det bjöds på både mat och dryck. Sjukt trevlig kväll och riktigt roligt att få ett ansikte på alla man jobbar med, då vi jobbar på olika ställen i landet. På söndagen blev det en sväng på stan innan det var dags att sätta sig på tåget hem igen. Sjukt trevlig helg i huvudstaden måste jag säga!

Likes

Comments

Vet ni hur störande det är med folk som blir så sjukt förvånad över att man inte dricker kaffe? Är det verkligen så himla konstigt att man inte gör det? Dricker ni kaffe? Jag håller mig till chailatte, det är nog den godaste varma drycken enligt mig!

Likes

Comments