Mitt liv har fyllts med jobb på annan ort nu på senaste så det har inte funnits så mycket tid till att varken blogga eller spela in nya videos. Jag har nämligen jobbat i Uppsala 14-21 så har varit helt slut och lagt allt åt sidan ett tag. Nu har vi en vecka kvar i Uppsala innan vi börjar i Gävle, vilket ska bli så himla skönt. 

Idag har jag haft en ledig fredag som bara har spenderats hemma faktiskt. Har inte varit så pigg så har legat ner nästan hela dagen och storstädat hela lägenheten nu på kvällen. Sååå skönt när det är gjort. Kilade även till affären och handlade nya blommor, älskar verkligen vita rosor!! Nu ligger jag utslagen på soffan igen och kollar på Parlamentet, så himla roligt haha. Ska nog förflytta mig till sängen snart så jag har energi och kan spela in en video imorgon!! Juste, filmen jag gjort till Svenska Ishockeyförbundet har nu kommit ut så jag lägger upp den här imorgon!

Likes

Comments

Förlåt att det blivit sån liten aktivitet här på bloggen på senaste. Det har varit rätt mycket nu ett tag.

Idag har jag iaf en ledig fredag så jag ska alldeles strax åka hem till min syster och hennes kille och fixa lite sen vet jag inte riktigt vad som händer ikväll! Jag hade tänkt att jag skulle göra en helgvlogg den här helgen, skulle det vara något tror ni? :)

Likes

Comments

Jag fick ett infall igår att jag ville införskaffa mig en ny byrå. Hade ingen aning om vart jag skulle ha den i min lilla lägenhet så när jag och min syster kom hem kollade vi runt i lägenheten och skrattade då jag verkligen inte hade någonstans att ha den på.. Men provade göra om i min garderob och den blev verkligen superbra där tycker jag!!!

Likes

Comments

Ni som följt min blogg ett tag vet att jag haft väldiga problem med mina käkar. Har gjort en liten storytime gällande käkarna om vad som hänt och vad som kommer hända härnäst! Hoppas ni gillar den!

Likes

Comments

Ni som följt mig ett tag vet ju hur impulsiv jag kan vara ibland. När jag kommer på att jag ska ha/göra något, då ska det ske på en gång. I veckan fick jag ett sånt moment. Jag fick för mig att jag skulle börja tycka om smoothie. Jag är en person som inte tycker om några bär eller frukter över huvudtaget typ. Kollade på "Riktiga karlar" eller vad det heter, som går på tv, och dom tvingades typ lära sig äta grönsaker, så jag tänkte om dom kan så kan fan jag också haha. Så jag tog sprang in på Clas Ohlson och köpte mig en mix and go-mixer haha. Det var faktiskt helt okej, är nog en vanesak skulle jag tro..

Likes

Comments

​En video från i torsdags när vi åkte till Stockholm för att se Justin Bieber. Ni både ser och får höra varför det blev en sådan besvikelse. Men i övrigt hoppas jag att ni gillar videon!!

Likes

Comments

Det blev en väldigt tidig morgon idag då jag fick en förfrågan tidigare i veckan om att filma domare för Svenska Hockeyförbundet, som jag självklart inte tackade nej till! Verkligen superkul!! Länkar självklart filmen när den kommit upp!

Likes

Comments

Nu är den nya videon uppe, den skulle egentligen ha kommit upp för någon dag sedan men det har kommit annat emellan så har inte hunnit redigera den typ. Men här har ni den, hoppas ni gillar den!!!
Om ett tag kommer det även en från i torsdags när jag var i Stockholm på Justin Bieber!

Likes

Comments

Titta här vad jag gjorde med min fula byrå i garderoben. Hade lite kontaktplast över sen jag gjorde om mina fönsterbrädor. Den är inte helt klar än för jag hade tänkt att jag skulle måla den helt vid runt om och även knopparna. När det är klart tror jag att det kommer bli superbra!! Så hade jag även tänkt att jag skulle måla den fula gröna väggen där bakom vit! 
En video när jag rensade hela garderoben kommer upp snart också. Inte världens bästa men :))

Likes

Comments

Om ni bara visste hur besviken jag är. I nästan ett år hade vi väntat på att få se honom och det var bara en enda stor besvikelse. Kommer berätta mer om det i en vlogg som kommer upp senare ikväll eller imorgon förhoppningsvis!

Likes

Comments