Tredje veckan på ”Kickstarten” börjar alltså imorgon, så nu har alltså halva tiden gått. Det väl gått helt okej tycker jag, man ska äta lite väl ofta och lite svårt att få ihop det hela tiden. Tycker ändå att det gått bra!
Nu när tredje veckan börjar så ökas även träningen så ska bli spännande att försöka få ihop det med jobb! Men är det något jag lärt mig under dom här två veckorna är att- vill man, så kan man!
Mitt i allt detta så har vi en egen variant av ”Den svenska klassikern” på jobbet också, så måste försöka få in det mellan mina gympass också haha, ska bli spännande!

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Ska till Lisse på Studio Sans och få lite fransar, fixa matlådor, en sväng till gymmet och hinna förbi hos min faster. Riktgt bra ledig måndag måste jag säga!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att jag skulle spendera två timmar på gymmet en lördag trodde jag aldrig skulle hända för två veckor sedan. När man har ett schema att följa så blir det så mycket enklare att ta tag i det och verkligen genomföra det. Även om det va tungt att åka dit så kändes det så jäkla skönt efter! Efter träningen blev det iaf hem och duscha och äta för att sedan gå på bio med syster. Valde mellan Ted och Pitch Perfect 3 och det blev den sistnämnda! Nu sitter vi hos Evve och hade planen att färga mitt hår men insåg att det var ett svårare projekt än vi trott.. vi får se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt!

Likes

Comments

Idag tog det emot att ta sig till gymmet. Satt och velade om jag skulle åka eller inte, men tänkte att de är lika bra att ta sig dit. Det blev faktiskt ett riktigt bra pass! Man tappar liksom motiveringen lite när man inte kan göra allt man ska pga foten.. Men det är väl bara att kämpa på antar jag, förhoppningsvis blir den helt bra snart!

Likes

Comments

För ett tag sedan fick jag för mig att jag ville ha en kappa/rock, vilket inte riktigt hör till min vanliga stil. Har velat ha något som är som är lite finare än en vanlig dunjacka som jag har nu, men som ändå är varmt. Idag hittade jag den perfekta, äntligen! Gick in på Carlings i tron om att dom absolut inte skulle ha något, men ack så fel jag hade. Är verkligen sååå nöjd!

Likes

Comments

Dagarna blir så himla långa nu när man bara är hemma och är sjukskriven. Så segt.​
Idag tror jag att jag ska ta mig en sväng till gymmet ändå och köra ett pass där jag inte behöver belasta foten, typ överkropp eller så. Först måste jag bara kolla klart på avsnittet av 90210. Älskar verkligen den serien!

Likes

Comments

Trots att jag nog egentligen är en mer "in-ear-hörlurar"-typ, så införskaffade jag mig dessa hörlurar idag. Ett par trådlösa rackare från Urbanears. Så mycket skönare att träna med faktiskt. Ingen sladd som kommer i vägen!

Dagarna blir så långa när man är sjukskriven och inte kan ta sig någonstans. Nu är det dock lite enklare, åkte och lånade en bil hos mamma igår som är automat, så jag behöver inte använda vänsterfoten alls. Ganska skönt faktiskt, så man iaf kan ta sig någonstans trots foten! Så på förmiddagen idag åkte jag ut en sväng till Mediamarkt och kom som sagt därifrån med nya hörlurar!

Likes

Comments

Det blev ingen lång innebandymatch för min del idag kan man ju säga. I början på andra perioden klev jag snett/fastnade mellan en annan spelares ben (tror jag) och fick såklart avbryta. Åkte upp på akuten direkt efter där som konstaterade att det var en rejäl stukning och att det blir kryckor kommande veckan.. Känns så jävla pissigt nu när man kommit igång sjukt bra med träning och allt. Kommer ju inte kunna jobba heller eftersom jag jobbar i butik.. SEGT. Men jag hade väl iaf tur i oturen att det inte var brutet!

Likes

Comments

Nu är lampan, krokarna och mitt nyckelhorn äntligen på plats och jag tycker verkligen det blev sååå bra! Nu ska jag bara försöka lösa en bättre förvaring till böckerna på hyllan, en bättre matta och någon växt och tavla till väggen som dock inte syns på bilden!
Tycker ni det blev bra?

Likes

Comments

Alltså jag är så nöjd!! Spenderade hela kvällen igår med att måla och fixa i hallen, dock kunde jag inte sätta upp min lampa och dom nya krokarna som den här gången ska sitta under tavelhyllan, eftersom det var så sent och det behövdes borras, det får bli eftermiddagens projekt! Tror det kommer bli sjukt bra när allt är klart faktiskt! Kommer en ny efterbild när allt är klart!

Likes

Comments

Ni som följt mig ett tag känner nog till att jag är väldigt "jag vill ha/göra det här och det ska hända nu".
Alldeles precis fick jag en idé om att måla om min hall (förlåt pappa).. Jag älskar verkligen väggarna där nu, men det är lite väl mörkt. Så kvällen efter dagens arbetspass kommer alltså spenderas i hallen med en burk färg. Vill typ inte åka och jobba nu, vill bara åka ut till Ikea, köpa en ny lampa och bara sätta igång och göra om och måla.. Jag får dock hålla mig för nu måste jag verkligen börja rulla mot jobbet!

Likes

Comments