Nu är projekt badrum äntligen igång! Jag har ju ett sjukt litet badrum så det går inte att göra så mycket men idag byttes det gamla handfatet ut mot ett nytt, blev sjukt bra! Nu är det bara en ny spegel + lampa som ska upp och badkaret ska ut. Förhoppningsvis går det att få in glasväggar som man kan vika in mot väggen, men det återstår att se!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är det ett år sedan jag gjorde vad jag trodde, min sista käkoperation. Lite mer än tre år sedan jag gjorde den första och största käkoperationen. Och ännu är jag inte bra. Just nu väntar jag på ett samtal om min kommande operation som blir stt operera bort disken även på höger sida, precis lika som jag gjorde på den vänstra sidan för ett år sedan. Det är jobbigt, jag vill inte. Men dom har kommit fram till att det är antingen det eller att jag går runt och har ont så länge att jag verkligen inte klarar mer. Vissa dagar känns det så. Min kirurg vill inte operera mig, det blir en stor risk av att inte ha någon av diskarna kvar. Vad jag har förstått så är det de enda skyddet. När jag tar bort min andra disk har jag alltså ben mot ben på båda sidorna vilket kan innebära en käkprotes längre fram. Det ordet skrämmer mig. Han vill inte operera bort det sista skyddet jag har kvar, jag är alldeles för ung. Hade jag varit 75 hade han inte tvekat. Jag har hoppats så många gånger på att varje ingrepp är det sista, men haft fel. Kommer det någonsin bli en sista operation?

Likes

Comments

Äntligen fredag och dags att bli brun igen hos Studio Sans! Tänkte tipsa er som ska ta studenten eller bara vill bli lite brunare att gå dit och spraytana er! Sjukt jämt och fint, lika nöjd varje gång! Det är även där jag har varit och fått mina naglar fina igen av Lisse, hon är under utbildning nu så ni kan få lika fina naglar till ett bra pris!

Likes

Comments

Igår var jag och fixade mina naglar hos Lisse på Studio Sans. Vi gjorde en naturlig förlängning och hade på en inte allt för täckande färg också. Blev supernöjd! Tänkte faktiskt passa på att tipsa er om att Studio Sans har ett erbjudande nu som sträcker sig fram till imorgon där ni kan göra helfärgad nagelförlängning för endast 500kr. Det finns ett par lediga tider kvar så gå in här och boka och skriv "kärlek" i meddelandet!

Likes

Comments

Idag började äntligen behandlingen av min högra käke. Jag befann mig på sjukhuset redan 07:00 och fick komma in till ett rum nästan på en gång. Där fick jag byta om, ta alvedon och få blå äckliga tamponader i näsan haha. Redan vid 07:55 rullade vi vidare mot operation och fick komma in nästan på en gång. Väl på operationsbordet gjordes det vanliga typ med alla slangar överallt och kanyl i handen. Sen blev allt svart.
Vaknade upp vid 11 uppe på UVA och kände mig precis som innan, lite trött och seg av narkosen men inget annat. Eftersom jag gjort detta ingreppet en gång tidigare så räknade jag med att jag skulle ha ont, vilket jag inte heller så det va sjukt skönt! När jag kommit hem och sovit ett tag vaknade jag med en jäkla smärta och insåg även då att dom rakat bort håret på vänster sida vilket dom inte gjorde sist dom spolade käken på vänster sida. Så jag tänkte att jag skulle prata med kirurgen imorgon och höra lite vad dom gjort! Hur som helst så hoppas jag verkligen att jag inte kommer behöva genomgå något mer ingrepp utan att den här operationen kommer vara den sista!

Likes

Comments

Nu är det bara 1,5 timme kvar tills jag börjar jobba, Kan ärligt säga att jag inte fått mycket gjort idag alltså haha. Har plockat undan lite här hemma, legat och kollat på tv och ja, det är väl typ vad jag har gjort faktiskt.. Nu sitter jag och ska börja redigera en ny vlogg från gårdagen när jag var hos frisören, vet inte riktigt om det kommer bli något av den. Hoppas på det men det återstår att se. Nej, nu måste jag sätta fart, tänkte åka om typ 30-40 minuter och köpa med mig lite lunch och äta på jobbet innan jag börjar. Hoppas ni alla får en suuuperbra tisdag!

Likes

Comments

Idag har jag spenderat 4h hos frisören, bilden ger håret ingen rättvisa men tänkte att ni kunde få se ändå. Är inte vid det slutresultatet jag vill ha än men jag hade alldeles för mörkt och färgat hår för att kunna komma dit på en gång, men jag är på väg iaf! När vi ljuset upp det så la vi i en rosa "inpackning" typ, men ser vääääldigt rött ut på bilden haha så är det även mörkare i hårbotten! Klippte även av en del så nu känns håret så fräscht!

Likes

Comments

Det är inte bara här på bloggen som jag kommit tillbaka utan jag har även försökt ta upp youtube igen. Som ni ser i videon har jag köpt en "goals-bok" och jag har satt upp ett mål i den att nå 100prenumeranter innan maj och även lyckas med 1 video i veckan. Tror ni vi kan klara det tillsammans?? (Visst har jag en fin rattmuff heheh)

Hoppas ni gillar videon så ses vi snaaaart igen!

Likes

Comments

Mitt hem har verkligen inte varit ett färgglatt ställe och jag har varit livrädd för att typ ha någon annan färg än dom vanliga - svart, vitt, grått och silver. I höstas började jag försiktigt smyga in lite beige som pryder min säng med både kuddar och filt, men idag tog jag ett riktigt stort steg utanför min "comfort zone" och köpte hem lite gammelrosa detaljer. Blev faktiskt rätt nöjd med resultatet!

Likes

Comments

För några veckor sedan fick jag en idé om att köpa en ful "korghylla" på hjul med tre våningar, som jag sedan spraymålade med silverfärg och la i plankor inslagna i marmorplats som botten. Den har bara stått inne i badrummet nu och samlat på sig massa skit som någon (skyldig) har lagt där. Fruktansvärt fult! Så idag när jag och syster var ut till valbo passade jag på att införskaffa mig lite nytt så att jag äntligen kunde piffa upp det lite. Blev faktiskt sjukt nöjd! Gjorde sådan stor skillnad med bara en växt inne i badrummet faktiskt!

Likes

Comments