View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det den 24 november och jag är klar med skissen av min varg och har börjat med linjerna i svart. Pennan jag använder är underbar, jag älskar den. 

Jag bestämde mig för att ge den ett öga i pannan och göra pälsen bli till löv och sedan fjädrar i en drömfångare i mitten. 

Jag ville att denna bilden skulle repesentera vargarnas utrotning och att drömfångaren representerar dess dröm att änengång bli en del av det vanliga djurlivet. 

Likes

Comments

View tracker

Hej! V.46 den 17-11.

Jag bestämde mig för att strunta i uglan och göra en varg istället i en doodle style. Stilen är väldigt cool men den tar lång tid att göra.

Jag hadde mycket problem med att få det symmetriskt men jag blev nöjd med det jag fick hitttils.

Jag har bara använt blyerts hitt intils men jag planerar att använda en svart penna för attfylla i mönstret och alla linjer. Baii! ~<3

Likes

Comments

HELLO!

Det är den 10-11/16 och jag känner mig klar med mitt andra projekt, sport. Denna lektionen skissade jag lite på tornugglor, jag tängte att det skulle bli motivet av mitt nästa projekt med temat natur. Jag vet inte exakt vad det ska vara en men nästa lektion måste jag jobba med en konstnär Louise Elisabeth (insert konstigt efternamn här).

Jag tycker att skälva skissningen gick bra även om det inte resultatet blev som jag hoppats. Jag har lärt mig mycket om formen på deras huvuden och hur vingarna fungerar och är uppbygda.

Jag gjorde inte så mycket detalj eftersom att uglans fjädrar är väldigt detaljerade och det var inte ricktigt det jag ville fokusera på idag, jag ville häldre öva på dess form.

Baiii!

Likes

Comments

Det har inte hänt så jätte mycket. Jag holler fortfarande på med temat sport men komer efter det göra natur, jag har redan en idé för det! Jag har svårigheter med att få färgen från pennorna att smälta ihop men jag gjorde mitt bästa för att få det att se så bra ut som möjligt. 

Nästa gånh hoppas jag att kuna bli klar, göra lite final touches men om jag har otur måste jag göra backrunden :(. Hoppas jag slipper BAII!!

Likes

Comments

​idag är det den 20-10 och jag har bara färjlagt och skuggat. Det var svårt att göra handen och jag är inte så nöjd med den men tröjan blev helt okej. 

Nästa gång ska jag göra basketbollen och det kommer bli väldigt svårt jag vet inte riktigt hur jag ska göra det. Är lite stressad så detta blir allt, Baii!!

Likes

Comments

​dena gången kar jag kommit långt! Jag fick bilden förstorad och kalkerade den så nu är den på ett A3. Efter det ritade jag ut outlines i svart och använde vanliga färgpennor (som en blyertspenna fast med färg :P ) jag är inte så jätte nöjd med min lineart eftersom att jag "accidentally smuched it". Det blev helt okej dock så jag är klad ^^

Jag är nöjd med skinet jag fick på håret och jag tror att färgerna jag valde kommer se bra ut, jag är dock orolig för de stora ytorna och att färgen antagligen kommer bli väldigt ogämn. Det var allt för mig denna gången, BAIII!!

Likes

Comments

Min fösta uppgift är att skapa något med temat sport. Jag tängte direkt på att göra något basket eftersom att jag nyligen kollat klart på första sesongen. Jag tängte att det skulle vara en peson (anime style) som dunkar en basketboll i basketkorgen och är glad över det. Jag tängte att jag skulle utmana migskälv och måla med färg på typ ett A3. För att ge mer känsla i bilden tänkte jag att hans hand och bollen skulle vara i 3D och stå ut en bit från bilden.

Likes

Comments

Heej! Jag heter Sara, jag går i 9A (den bästa) och detta är min blog. Här kommer jag lägga upp bilder på mina arbeten i bildsalen och och skriva om hur arbetet gåt på lektionerna. Våra teman denna terminen är natur, identitet och sport! Detta är en bild på min mapp som jag gjorde med vattenfärg!

Likes

Comments