​idag är det den 20-10 och jag har bara färjlagt och skuggat. Det var svårt att göra handen och jag är inte så nöjd med den men tröjan blev helt okej. 

Nästa gång ska jag göra basketbollen och det kommer bli väldigt svårt jag vet inte riktigt hur jag ska göra det. Är lite stressad så detta blir allt, Baii!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​dena gången kar jag kommit långt! Jag fick bilden förstorad och kalkerade den så nu är den på ett A3. Efter det ritade jag ut outlines i svart och använde vanliga färgpennor (som en blyertspenna fast med färg :P ) jag är inte så jätte nöjd med min lineart eftersom att jag "accidentally smuched it". Det blev helt okej dock så jag är klad ^^

Jag är nöjd med skinet jag fick på håret och jag tror att färgerna jag valde kommer se bra ut, jag är dock orolig för de stora ytorna och att färgen antagligen kommer bli väldigt ogämn. Det var allt för mig denna gången, BAIII!!

Likes

Comments

Min fösta uppgift är att skapa något med temat sport. Jag tängte direkt på att göra något basket eftersom att jag nyligen kollat klart på första sesongen. Jag tängte att det skulle vara en peson (anime style) som dunkar en basketboll i basketkorgen och är glad över det. Jag tängte att jag skulle utmana migskälv och måla med färg på typ ett A3. För att ge mer känsla i bilden tänkte jag att hans hand och bollen skulle vara i 3D och stå ut en bit från bilden.

Likes

Comments

Heej! Jag heter Sara, jag går i 9A (den bästa) och detta är min blog. Här kommer jag lägga upp bilder på mina arbeten i bildsalen och och skriva om hur arbetet gåt på lektionerna. Våra teman denna terminen är natur, identitet och sport! Detta är en bild på min mapp som jag gjorde med vattenfärg!

Likes

Comments