View tracker

Vilken fantastisk dag jag hade i lördags, den spenderades på Sofiero slott med min man och lilla Skrållan.
Sofiero slott har sedan jag var liten varit min absoluta favorit plats i världen och nu insåg jag att det var ännu vackrare än vad jag minns.
Jag var på Sofiero slott för första gången när jag var runt 6 år gammal och sen dess har det alltid vara min dröm att gifta mig i trädgården & ha festen på slottet. Så när jag och min fiance gick runt i slottsträdgården, bland de vackra blommorna och den fantastiska miljön så fick jag enorma fjärilar i magen och jag kunde inte sluta le.
Så jag kan inte göra något annat än att lägga upp en riktig bildbomb, för herregud vilka fantastiska bilder det blev.
XO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår hade fina Sara sin studentbal och jag fick äran att vara hennes frisör och göra hennes uppsättning. Blev hon inte fantastiskt fin?
Jag minns själv min bal, så mycket nerver, förväntan och lycka. Många säger att balen är bättre än studenten, inte i mitt fall, men jag måste säga att man kände sig som en prinsessa för en dag och det är inte helt fel det heller. Dock så hade jag mitt korta hår på den tiden och för en frisör kändes det lite tråkigt att gå miste om en flott uppsättning i håret.
Men att få åka limousin, med sina klasskamrater, en av de sista dagar man spenderade tillsammans, god mat, bubbel och skratt, ja, det var så man kunde tänka sig att en bal på slottet skulle vara.
Bjuder på en bild på mig och min kära man på min bal, som tyvärr inte fick vara min dejt, men en bild var ett måste!
Idag är det måndag och en ny vecka är här, snart även en ny månad, den bästa månaden av dem alla, den första riktiga sommarmånaden.
Nu ska jag hoppa in i duschen för att senare bege mig på grillkväll med mina fantastiska tjejer.

XO

Likes

Comments

View tracker

Idag hände något fantastiskt kul, jag och min fiance började så smått att planera vårt framtida bröllop.
En väldigt preliminär inbjudningslista, dröm ceremonin och liknande.
Jag har alltid drömt om ett stort prinsessbröllop, som många små flickor gärna gör, men genom åren har det blivit ett mer och mer realistiskt bröllop när man lärt sig vad det faktiskt kostar att gifta sig (herregud ja!!).
Min fiance däremot har aldrig varit något bröllopsfan, men även han har ändrat sig lite genom åren.
Vi har nu varit förlovade i två år och sa redan från början att vi inte tänkte vara speciellt traditionella och gifta oss inom ett år. Både för att vi fortfarande är ganska unga och för att ekonomin har satt lite käppar i hjulen.

Men gud, nu när man väl börjar tänka så smått på dagen-D så pirrar det otroligt mycket i magen måste jag säga, även om det inte kommer hända än på en stund. Jag ska få gifta mig med mannen i mitt liv, mitt livs kärlek. Ja, jag är en lyckligt lottad tjej!

Likes

Comments

Jag måste erkänna en sak, jag älskar att fylla år!
En dag om året, som jag aldrig tror jag kommer bli för gammal för att njuta av, att få lite extra pirr i magen av, en dag som är min.
Trots att jag detta året fyllde 22, en av de tråkigaste åren att fylla, så hade jag en av de bästa födelsedagarna någonsin.
Hela helgen var fylld med överraskningar, av min man, som planerat en överraskningsmiddag följt av fest. Lördagen kom släkten hit på fika och senare på kvällen överraskade mina kära föräldrar mig med middag på min favvis restaurang och min absoluta favorit, musslor, tillsammans med nära och kära.
Ja, att fylla år, det har en speciell plats i mitt hjärta.
Inte för att jag är girig och vill få en massa presenter, tvärt om, jag älskar att ge presenter, inte lika mycket att få. Men mer för känslan, lite som julaftons morgon, eller att vakna super tidigt på den dagen man ska ut och resa. Förstår ni?

XO

Likes

Comments

Kära ni, idag har jag haft en fantastisk dag!

Sommaren verkar ha kommit till södra Sverige & det tänker jag njuta av de sista dagarna innan det är dags att börja jobba ordentligt igen.
Jag tröttnade idag på att sitta på balkongen och mysa så jag packade ihop lite fika och åkte och hämtade min kära mamma, som även hon har lite semester & vi åkte ner till hundstranden.

Det var första gången lilla Skrållan var på stranden, så det var minst sagt full fart på henne. Något som chockade mig var att hon älskade att bada i havet, hon sprang, simmade och hoppade rundor.
Hann trots all lek och bus med både lite träning och lite sömn. Är hon inte den sötaste i hela världen?

Nu ligger båda två utslagna i soffan, Skrållan sover & jag kollar på en av de bästa serierna jag sett, the newsroom, i min Man U tröja och med ett ansikte som går i samma ton som tröjan, ja, solen är ganska stark när man envisas med att bada i olja när man solar.

Min kära man kommer hem från jobbet om någon timme och då ska maten stå på bordet & sen tror jag att jag kommer somna gott.

XO

Likes

Comments

Hej och välkomna, till både er och till mig!
Jag satt ikväll på balkongen, en tidig sommar kväll som det är ikväll, och tänkte på hur mycket som har förändrats sen denna månaden förra året. Det är egentligen inte så mycket som det kan verka, men för mig, så känns det som ett helt liv har startat på nytt.
Dessa tankar fick mig att komma in på att blogga igen, och vi får väl se hur det går denna gången, för ni ska veta att jag har provat på detta otaliga gånger. Men vem vet, denna gången kanske är den rätta.

Denna text & bilden på mig och min fina fästman får bli mitt öppningsinlägg, så ska jag ladda upp med lite sömn och skriver mer, förhoppningsvis även bättre, imorgon.

XO


Likes

Comments