Jag har kommit i sin sådan skaparglädje sedan jag skaffade Illustrator, det hela känns magiskt.
Och jag känner mig som den där fyraåringen som sätter sig under bordet & målar medan de vuxna äter.
Progress sker också som aldrig förr, jag är verkligen inget proffs än. Men att jämföra denna med min ALLRA första som jag försökte få till 😂. Ja det gör mig fucking stolt över mig själv. Så trots min förkylning blir det köksdans! 💃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Mitt andra försök en slags vidareutveckling av min första människa. Den ser tydligen ut som en lipricon och jag är redo att hålla med. Haha! Hur som helst, jag diggar verkligen detta programmet och det känns så himla kul att få vara kreativ igen! 

Likes

Comments

​Vagina hysterin fortsätter och jag älskar den. Kan vi snälla fortsätta denna underbara trend av underliv. 
Minns så väl att jag tyckte det va så galet kul att måla kukar när en av va liten, men skammen över att måla en fitta eller något som hade med den kvinnokodade kroppen att göra. Kan vi snälla fortsätta denna underbara trend där vi slutar skämmas över vad som finns på och i våra kroppar. Sen kan vi ju börja gå med ett mer jämställdare Sverige också i allmänhet, det vore fett! 

Likes

Comments

​​​​

Möt min senaste komposition. ​

Likes

Comments

Målet med att leva måste väl ändå vara att uppnå lycka?
Jag har sedan så länge varit så sinnesjukt avensjuk på ​alla dessa grafiska formgivare och designers. 
När någon nämnt att det är deras fucking YRKE har jag tittat på dom som en ateist som funnit gud. 
Jag menar HUR BALLT ÄR DET INTE?! Jag tycker det är sinnessjukt ballt och jag har alltid gillat att måla men aldrig satsat på mig själv i den bemärkelsen. Så nu har jag gett mig fan på att jag ska bli queen över Illustrator!! 

Världen jag ger er Picasso!


Likes

Comments

Finns så GALET många intiativ nu som vill rädda världen nu så att jag snart får skallebank. Den bästa skallebanken .
I helgen hängde jag på Foodmaker och det är precis som det låter, vi snackar mat. Sådant där bränsle som göder våra kroppar och som får dom att typ ja, sätta ena foten framför den andra.Typiskt bra.
Vi snackade framtidens mat, kände mig som en vetenskapsperson som satt med spåkula och såg in i framtiden.
Bl.a. så kommer det odlas i vatten. HUR FETT?! Med tanke på att hela jorden lär vara översvämmad av blackfriday växthusgaser, så är det galet FAB.
Vi kommer också odla Permakultur (vilket inte innebär att vi ska odla som på stenåldern, vi visste inte mycket då) och vi kommer med all sannolikhet hitta ett sätt att äta svinn på. Dvs. FULLT ÄTLIG mat som SLÄNGS!!!
Blir så galet upprörd, hur som helst vi är galet smarta och har fett med idérikedom så vi kommer fixa det#evigoptimist

Här kommer lite grymma bilder på vad en kan göra av lite svinn 💚!


Likes

Comments

Detta är vår nya ögonsten✨. Välkommen till familjen Pongo 🐶!
En härlig blandning mellan labrador/bordercollie/dalmatian. 


När jag endast va några månader gammal blev jag introducerad till min livskärlek Emma. En liten terrier som kom att bli min bästa vän, sedan dagen då Emma gick bort har jag drömt om att ha en egen Emma. Dock inte terrier, då det inte skulle matcha med min och min sambos livsstil😜. Vi vill ha en hund med GO i!
Så förra veckan i måndags hämtade vi hem honom, Pongo ✨!

Många kanske tänker, shit vad crazy du som pluggar? Men nu är verkligen bästa tajmingen. Inom 2år kommer jag vara färdig utbildad och då blir det mycket svårare att skaffa valp. Jag menar det finns ju för tusan de som skaffar kids när de pluggar! 😉

Så välkommen Pongo you are fucking magic 🐶!

Likes

Comments

Likt Jesus som gick på vatten vandrar jag in i min blogg igen 🙋!
Ett halvår med 150% plugg, två ideella engagemang och ett nytt planerat företag. Fick mig att tja, nästan kapitulera. Jag har spenderat sommaren med att endast jobba i fyra veckor på en av världens största ideella organisationer och sedan jag har badat 💦!


Min sommar har varit precis vad jag behövt, lugn. Och som den duktiga flicka jag är, så har jag tillåtit mig själv att vara precis tvärtom nu i sommar. Släppt på all press och bara existerat, som en människa.
Fantastiskt! ✨

Men nu är jag taggad igen! Jag ska satsa på att langa 3 blogginlägg per vecka, fullproppade med ett vänsterperspektiv på ekonomi och annat gott! TJOHO! 🎈🌈
Hoppas vi ses! 😍Likes

Comments

Året var 2011 jag bodde i Örebro, hade ångest, ett distansförhållande & en etta mitt i Örebro City utan möbler givetvis. Samtidigt jobbade jag som jordgubbsförsäljare innan jag skulle fly till Malmö.

Mitt jobb var simpelt och roligt plus att jag var omringad av jordgubbar. VEM ÄLSKAR INTE JORDGUBBAR?
Det var mitt bland alla jordgubbar som ett Telenorgäng blev mina nya kompisar. Dom sålde telefoner & jag jordgubbar, varför inte skillsharea? Kort & gott slutade det med att jag blev rekommenderad att söka jobb hos dom, teamleadern sa att jag hade det där extra som krävdes för att bli en riktigt bra säljare.

Jag skrattade högt & sa något i stil med "Haha! Tack för komplimangen i alla fall".
Dock växte hans kommentar inom mig & ett år senare när jag stod arbetslös, hade hoppat av mina studier, gjort slut med snubben som jag älskat i över tre års tid & flyttat till Malmö. Så kände jag WHY NOT?

Två veckor senare sålde jag förnyelsebara elavtal i Skåne & älskade mitt arbete!
Det var där någonstans mellan Örebro & Malmö som jag insåg att sälj & företagande inte behöver innebära att du ska svika dina ideal. Snarare kan du förverkliga dom, om du blir duktig på att sälja ett budskap kan du förändra världen till det bättre. Det är bara du som bestämmer när den förändringen ska ske! Den kan ske idag, imorgon eller om flera år, desto snabbare du tar tag i det, desto skickligare kan du bli & desto mer kommer du utvecklas mot din dröm att göra världen bättre.

SO LET'S GO!🚀

Likes

Comments