Detta är vår nya ögonsten✨. Välkommen till familjen Pongo 🐶!
En härlig blandning mellan labrador/bordercollie/dalmatian. 


När jag endast va några månader gammal blev jag introducerad till min livskärlek Emma. En liten terrier som kom att bli min bästa vän, sedan dagen då Emma gick bort har jag drömt om att ha en egen Emma. Dock inte terrier, då det inte skulle matcha med min och min sambos livsstil😜. Vi vill ha en hund med GO i!
Så förra veckan i måndags hämtade vi hem honom, Pongo ✨!

Många kanske tänker, shit vad crazy du som pluggar? Men nu är verkligen bästa tajmingen. Inom 2år kommer jag vara färdig utbildad och då blir det mycket svårare att skaffa valp. Jag menar det finns ju för tusan de som skaffar kids när de pluggar! 😉

Så välkommen Pongo you are fucking magic 🐶!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likt Jesus som gick på vatten vandrar jag in i min blogg igen 🙋!
Ett halvår med 150% plugg, två ideella engagemang och ett nytt planerat företag. Fick mig att tja, nästan kapitulera. Jag har spenderat sommaren med att endast jobba i fyra veckor på en av världens största ideella organisationer och sedan jag har badat 💦!


Min sommar har varit precis vad jag behövt, lugn. Och som den duktiga flicka jag är, så har jag tillåtit mig själv att vara precis tvärtom nu i sommar. Släppt på all press och bara existerat, som en människa.
Fantastiskt! ✨

Men nu är jag taggad igen! Jag ska satsa på att langa 3 blogginlägg per vecka, fullproppade med ett vänsterperspektiv på ekonomi och annat gott! TJOHO! 🎈🌈
Hoppas vi ses! 😍Likes

Comments

Året var 2011 jag bodde i Örebro, hade ångest, ett distansförhållande & en etta mitt i Örebro City utan möbler givetvis. Samtidigt jobbade jag som jordgubbsförsäljare innan jag skulle fly till Malmö.

Mitt jobb var simpelt och roligt plus att jag var omringad av jordgubbar. VEM ÄLSKAR INTE JORDGUBBAR?
Det var mitt bland alla jordgubbar som ett Telenorgäng blev mina nya kompisar. Dom sålde telefoner & jag jordgubbar, varför inte skillsharea? Kort & gott slutade det med att jag blev rekommenderad att söka jobb hos dom, teamleadern sa att jag hade det där extra som krävdes för att bli en riktigt bra säljare.

Jag skrattade högt & sa något i stil med "Haha! Tack för komplimangen i alla fall".
Dock växte hans kommentar inom mig & ett år senare när jag stod arbetslös, hade hoppat av mina studier, gjort slut med snubben som jag älskat i över tre års tid & flyttat till Malmö. Så kände jag WHY NOT?

Två veckor senare sålde jag förnyelsebara elavtal i Skåne & älskade mitt arbete!
Det var där någonstans mellan Örebro & Malmö som jag insåg att sälj & företagande inte behöver innebära att du ska svika dina ideal. Snarare kan du förverkliga dom, om du blir duktig på att sälja ett budskap kan du förändra världen till det bättre. Det är bara du som bestämmer när den förändringen ska ske! Den kan ske idag, imorgon eller om flera år, desto snabbare du tar tag i det, desto skickligare kan du bli & desto mer kommer du utvecklas mot din dröm att göra världen bättre.

SO LET'S GO!🚀

Likes

Comments

THIS IS ME

Mitt namn är Sara med H. Jag är 25år gammal, född på fredagen den trettonde (mina föräldrar älskar mig ändå och hittills har jag haft tur i livet, med vissa undantag). Jag har blont hår som blir solblekt på sommaren och mina ögon är blåa som isbjörnen på halstabletterna.

Och jag är vänsterfeminist som studerar på Handelshögskolan i Göteborg. Jag äger inga Fred Perry tröjor och mitt hår ligger inte i kontant backslick. Jag älskar secondhand och har i år infört köpstopp.

Låter jag som en typisk handels student? Antagligen inte.

Min blogg kommer fokusera på att slå hål på myten om backslick ekonomen. Visa på fördelarna med att läsa något som inte bara är fantastiskt roligt och lärorikt utan som också utmanar en ideologiskt. Mina utgångspunkter kommer vara:
Att utmana sig själv och att våga förändra!


DÅ KÖR VI! 💪

Likes

Comments