Kär i mina stövlar från Footlight.

Likes

Comments

​En favoritbild från gårdagens festligheter. Riktigt taggade och riktigt mycket party. Idag? Nästan lika taggad men inte lika mycket party, det blir en lugn tacokväll med girlsen. Happy Friday!

Likes

Comments

Två favoriter från Mango. Sa jag att jag älskar volanger?

Likes

Comments

Ny kavaj från H&M.

Likes

Comments

New in from H&M.

I och med mina numera kontorsliknande arbetsplatser kände jag att jag måste utöka min dressade garderob lite. Beställde hem denna klänning från H&M och är supernöjd. Gillar att den är rak och marinblå och dessutom har den jättefina manchettdetaljer. Nu: kundmöte!

Likes

Comments

Vårkänslor på jobbet igår tack vare min outfit, ute var det ju i princip minusgrader. Ska precis lägga mig och säga tack för denna vecka, ser extremt mycket fram emot att vara ledig imorgon. Godnatt!

Likes

Comments

Vi har fått in så många fina skor i butiken nu att jag kommer bli ruinerad... Älskar verkligen att blockklackarna syns mer och mer också. Den svarta pumpsen på bilden till exempel är ju en perfekt vardagssko, lite mer användbar än pumps med stilettklackar. Sväng förbi butiken idag när jag jobbar, Footlight på Södra Larmgatan.

Likes

Comments

Äntligen fredag och ledig helg! (Ledig från plugg vill säga) Puss!

Likes

Comments

​Inget som gör en så glad som när man skrivit klart tentan! Så glad, lättad och taggad på livet nu! Det här ska firas! Happy Thursday! 

Likes

Comments