View tracker

Hej.

Nu sitter jag har, rastlös och inte vet vad jag ska göra riktigt. Över tre timmar kvar tills jag ska gå iväg och jobba lite kväll. Var ett tag sen man jobbade nu, så ska bli skönt å variera sitt pluggande med lite jobb, OCH komma hemifrån. Nackdel med att plugga på distans är ju att man sitter hemma hela dagarna framför datorn och ba skriver så fingrarna brinner upp..

Så jag sitter och väntar med spänning att min lärare ska skicka iväg ett meddelande att hon har rättat mitt första uppdrag i Medicin 1 kursen. Jag är så nervös, förstår inte ens varför. Jag vill att hon ska tycka det är bra, jag vill få bra betyg. Helt galet vad jag ställer högra krav på mig själv känner jag. Jag till och med drömde inatt att jag fick ett meddelande och att min lärare gav mig ett A i detta uppdrag och att hon sen ba "nja.. du får ett E istället" .. Var helt förkrossad i drömmen! Och när jag vaknade så kastade jag mig på telefonen och kollade om jag hade fått något mail.. (klockan halv sju på morgonen) .. Tror knappast hon sitter och rättar då, hehe..! Men jag gjorde 13 texter på 4 dagar, förstår ni hur mycket jag har suttit och nötat, läst och skrivit dessa dagar? Har varit så himla slut varje kväll och min hjärna har ba låst sig. Så därför vill jag få ett bra betyg av det också, annars är ju allt jobb för ingenting. MEN, huvudsaken är att jag ska få godkänt.. jag VILL få högre, men ska bli glad att de inte blir underkänt iaf.. Men jag tror jag kommer bli besviken om jag får under mitt betygsmål. Jag vet inte varför jag ställer såna högra krav på mig själv!

Varför kunde man inte bry sig såhär mycket om skolan när man gick i högstadiet och gymnasiet, då kvittade det en vad man fick för betyg typ. Men jag antar att man var ung och obrydd på den tiden, eventuellt trött och taskig barndom som har skapat denna omotivation jag hade i skolan då.

Men nu har jag verkligen styrt upp mitt liv på HELT egen hand, och just nu kretsar mitt liv kring skolan. Skulle få panik om jag inte skickade in mina uppgifter i tid, jag skulle bli jätteledsen om jag inte fick godkänt i någon uppgift. Jag är som besatt, hehe! och jag tycker det är kul, för jag vill göra nånting bra utav det här.

Ja, nu blev detta inlägg lite tankar för mig och mina studier.
Men jag går typ med ångest av väntan på svar.. Hoppas jag får idag iaf.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker