Jag är då bland dom klumpigaste och osmidigaste man kan tänka sig! 🤡

Häromdan lyckades jag låsa in mig i källaren. Var tvungen att springa in med vagnen till gargaet för det började regna efter våran promenad och tänkte att jag skulle ta innevägen, dörren in till källaren från garaget har tydligen nån konstigt grej att man måste dra in handtaget mot siginnan man kan öppna den, som jag inte visste då.. jag stänger iaf den dörren, går upp för trappen för att öppna dörren som tar mig in till huset, och kommer på att barnlåset sitter i.. suckar, går ner igen och får väl gå utevägen ändå då! Men eftersom jag inte visste om grejen med handtaget, så kommer jag inte ut den vägen heller. Får panik och börjar rycka i handtaget och putta mot den, men ingenting funka.. står där nere med händerna över huvudet och funderar på, VAD GÖR JAG NU?! Jag måste ju upp, Selma är ju där uppe!! Kan ju inte vänta tills Max kommer hem, är ju flera timmar dit. Ingen telefon hade jag med mig heller SÅKLART!! Och vad skulle jag göra, stå och skrika efter hjälp?? Alla fönster är ju igenbommade så man inte ska kunna öppna dom.. så först virrar jag ba runt i alla rum nere i källaren som nån virrad hund som jagar sin svans.. sen springer jag upp för trappan igen! Jag har inget val, jag måste sparka upp dörren! Så jag tar i allt jag kan och puttar upp dörren allt jag kan så dörren åker upp, barnlåset flyger åt alla håll. Men jag kom in.. Selma står på sin gåstol och tittade på mig som att "vad sysslar du med pucko?!" Haha.. 😅 men den paniken! Kunde ju varit värre, att dörren var låst och inte bara hade en såndär spärr, utan LÅST. då hade det varit kört! Jag berättade allt för Max och han visade sen hur man skulle öppna dörren där nere till garaget! Så ja.. jag har lyckats låsa in mig själv i vår egna källare, i vårt egna hus!

Och nu inatt när Selma vaknade och jag skulle gå i i hennes rum för att stoppa in nappen som hon alltid ska slarva bort. Så går jag rätt in i hennes dörr! Slår dörrkanten rätt i pannan, när jag bara går rätt in i den å slår både pannan och min fot. Så idag är man lagom snygg med en stor bula mitt på pannan 🤕😅 haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen fick jag också en god natts sömn! 👏

Inatt fick vi en bra natt, eller iaf jag. Max sover oavsett, förstår inte hur han inte kan vakna av Selmas skrik 😂 .. men semlan har sovit i sin egna säng hela natten nu utan problem, och jag fick också då sova ut lite. Vaknade vid 07 tiden och kände mig utvilad och glad, samma med Selma.

Tar mig en kaffe i kaoset, men fått lite ordning i varsagsrummet, men bara lite. Fått undan alla kläder som låg i soffan och lyckats hitta plats till allt😂 .. nu vill jag bara ha lite nya gardiner som passar 👍

Blev en liten morgonpromenad här också, har lite svårt att hitta dock 😏 virrade runt lite bland massa byggnader jag inte har en aning om vad det var för nå. Typ företagsbyggnader eller nått 😂 hittade världens största lada iaf. Den blev jag lite impad av🤔 .. haha!

Likes

Comments

Då är man husbo på riktigt nu! 👏

Alltså, det känns så himla bra! Jag känner mig som en helt annan människa, min stress jag hade i lägenheten är liksom som bortblåst. Jag är så sjukt mer avslappnad nu, och är inte alls lika lättirriterad som innan.. vi bor just nu i kaos med kartonger och sopsäckar, men vet att det kommer bli bra med tiden, man behöver inte stressa upp sig att få ordning allt med detsamma!

Här kommer jag verkligen trivas, trivs här redan! Tila verkar också mycket gladare även katten Wirre med som har fått vara ute nu för första gången på 1 1/2 år🐱 känns "gladare" eller hur man ska säga det.

Men att bo i hus är ju inte en dans på rosor har mab märkt. Haft svärfar här varje dag i princip, fixat och donat med grejer, elkontakter som suttit löst, taklampor som inte funkat🤔 element i källaren som inte kommer igång, och ja lite smågrejer man hittar här och var! Men det är väl så det är med hus antar jag 😏

Men detta känns verkligen som vårt hem! Älskar våran hall, och vardagsrum ♥️ även våran nya säng LÖÖÖÖV IT!!! Vi kommer helt eneklt skapa något väldigt fint här. Älskar tystnaden, även fast det känns ovant, men ba kunna ta ut hunden på kvällen och inga jobbiga bilar eller epor som stör, man kan liksom ba gå runt några kvarterer i lugn å ro, med en lugnare hund också som slipper bli stressad av alla bilar.. känns helt jäkla bra helt enkelt.! 👍💋

Och lilla Selma älskling har såklart blivit sjuk, eller varit sjuk iaf, är på bättringsvägen, men också upptäckt nya tänder är på gång, så är mkt nu för den lilla damen. Så haft några tuffa dagar å nätter, (såklart dom första i huset) men hoppas på att de ska släppa snart.. tror hon kanske är i nån 6månadersfas också 🤔 då hon är väldigt mammig och får typ panik om jag bara går på toaletten och är väldigt krävande just nu. Men man härdar ut och väntar på att lite gladare tider snart ska komma :)

Men nu blir det sängen. God natt 🖐🏻

Likes

Comments

Idag är det vår sista natt i lägenheten. Imorgon flyttar vi in i huset på riktigt 👍🏡

Likes

Comments

Idag blir vår lilla älskling 6 månader gammal! 💋

Herregud, har det redan gått ett halvår?! Vilken jäääkla resa det har varit detta första halvår alltså. Vad jag har fått lära mig så mycket, och känna en helt annan nivå av kärlek. För kärleken till ens barn är verkligen obeskrivlig, jag skulle springa genom eld för denna tjej!

Selma gör mig till en bättre människa, hon har helt enkelt räddat mig! Först träffade jag Max, han gjorde mig också till en bättre människa, och nu när vi fått Selma vill jag göra allt för att försöka vara en bra förebild för henne! Hon är min absoluta bästa vän i hela världen 💖 .. jag hoppas verkligen att vi kommer ha en såndär underbar relation när hon blir äldre. Jag vill vara den hon vänder sig till när hon är ledsen eller har problem, hon ska känna att hon kan komma och prata med mig och att hon kan lita på mig!

Till en början var jag en total vilsen mamma! En nybliven mamma, jag visste eller kunde verkligen ingenting. Jag vågade knappt hålla i henne i början, var så rädd att jag skulle göra fel.. jag var förtvivlad över att hon skrek så himla mkt i början, jag kände mig värdelös och kass som mamma! Jag fick aldrig uppleva någon "bebisbubbla" som vissa pratade om. Första tiden var verkligen så tung, jag grät så mkt och var så förtvivlad! .. nu, ett halvår senare, känner jag mig mycket säkrare i min roll, lär mig fortfarande, men känner mig inte lika vilsen, dålig och sådär trött å less. När man bara måste gå in på toa och slita sig i håret! Jag känner att jag kan hantera situationer så mkt bättre nu! Jag blir inte lika stressad när hon skriker eller gråter, jag härdar ut på ett bättre vis nu. Innan grät jag också alltid, som oftast slutade med att Max fick ta Selma medans jag ba grät och grät! Jag känner att den biten är över nu, jag känner mig inte lika dålig och värdelös längre!

Och att få höra från Max, som sa till mig häromdan, att det känns som att jag har mer koll och har blivit mkt lugnare. Känns så ooootroligt bra, för man vill ju faktiskt höra och känna att ens partner ser en och att man faktiskt försöker med sitt bästa och få höra att man gör ett bra jobb. Det värmer såå! ♥️💋 .. för jag vet att Max hade det nog riktigt tufft i början med, eftersom JAG också grät så mkt, när vi redan hade Selma som skrek å grät hela nätter långa!

Iaf.. idag blir Selma 6 månader gammal! 💋 och hon utvecklas till en sån underbar vacker liten tjej. Hon är det sötaste jag nånsin skådat, jag kan ibland inte sluta titta på henne, när hon sover så går jag igenom min telefon och tittar på bilder på henne, jag kan stå å titta på henne när hon sover, ibland längtar jag tills det blir morgon så vi kan kliva upp och uppleva en ny dag tillsammans, älskar henne otroligt underbara leende, jag smälter verkligen varenda gång hon ler eller skrattar, ba älskar det! Bara älskar hela henne av hela mitt hjärta! ♥️

Likes

Comments

Jahaja, då hade vi söndag här igen då. Vart tog denna vecka vägen egentligen..? 🤔

Oj, vilken latvecka detta verkligen har varit. Eller rättare sagt, en trött vecka kanske.. jag skulle inte vilja påstå att jag gjort nånting vettigt alls denna vecka! Sjukt trött och seg har jag varit, helt sjukt! Veckan innan då Max jobbade, så höll jag ju igång hela veckan, med promenader, packa, rensa, städa lite smått, tvätta, laga mat.. och denna vecka ba, orkar knappt titta på min telefon! Jag har verkligen legat på latsidan.. gått upp i vikt har jag också gjort, ätit nå fruktansvärt med skit.. varför blire så på hösten alltid för🤔 man unnar sig då nå fruktansvärt mkt då och man blir mer sugen på godsaker, iaf jag...

Men imorgon är det en ny vecka, Max börjar jobba igen och man får börja "ta tag i saker" igen.. jag hoppas bara verkligen att min ork kommer tillbaka, för den har verkligen varit som bortblåst.. 💨

Fast jag har iaf tagit mig ut med Selma på olika saker så hon har fått aktivera sig! Lillkyrkis, babycafé, kalas, dop, hälsat på svärfar, ätit middag hos Selmas faster, varit till jysk å handlat ny säng, en tripp till h&m å köpte lite höstkläder till Selma, trots min trötthet!

Meeen, imorgon är det en vecka kvar tills vi får nycklarna till huset 👏 .. ska bli så kul! Fast så tråkigt att packa och flytta, men längtar verkligen till huset nu. Vi var dit idag för att godkänna städningen, och jag bara längtar mer än nånsin nu! Jag har ju som sagt legat på latsidan denna vecka, packningen har gått riktigt trögt och inte känt nån alls längtan eller "peppad" .. eller, självklart en längtan men inte sådär, som när man var barn och längtade till julafton.. mer "ja, vi flyttar snart.. skönt..." men när vi var dit idag så kom den där stora längtan tillbaka igen!!

Likes

Comments

Förstår inte vad denna grej är bra för ens 😂

Likes

Comments