Ja, det er svært at vide om der sidder en eneste tilbage derude der stadig kigger forbi i ny og næ efter der har været 4 måneders komplet stilhed på bloggen. Men jeg tager alligevel kampen op og prøver at komme op på hesten igen (red. facebook venner: prepare for spamming ;-))

overnfor ses lidt af mit arbejde

Først og fremmest, UNDSKYLD, til dem der fulgte med som jeg forlod midt i det hele. Her kommer hele historien:

I oktober søgte jeg et job og jeg vidste godt at det måske ville være svært at arbejde fuldtid på dette job og have bloggen samtidig, men at det skulle blive SÅ svært havde jeg ikke forestillet mig. Jeg søgte et job som stylist på Bestseller og til min store overraskelse så fik jeg jobbet! Det hele gik sindssygt hurtigt og 2 uger efter jeg havde søgt jobbet havde jeg været til to samtaler og en kreativ test og stod pludselig med fuldtidsjob der lå 80 km væk (ca. 75min. i bil) fra min bopæl. Det il sige op kl 6 om morgenen og hjem til 17.30. Ja, det var der jeg blev af. I Brande, syd for Herning bruger jeg nu en meget stor del af min tid. Men nu er jeg efterhånden kommet godt ind i jobbet, vænnet mig til kørerturene og blevet en MEGET bedre stylist og derfor tænkte jeg at det måske kunne være sjovt at vende tilbage til blog verdenen og dele lidt ud af min nuværende hverdag i modebranchen! Jeg håber derfor meget på at i kunne have lyst til at læse lidt med igen, ellers er i velkomne til at følge mig på den gode gamle instagram platform, hvor jeg ofte ligger ting og sager op fra mit arbejde 👍


Og ellers er der ikke så meget andet at sige end: Møjn jeg er støgn, og god søndag!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

AARHUS, EVENT

Hey beauties! Long time no see - i'm so sorry! Jeg har været så ramt af influenza og halsbetændelse at jeg simpelhen har måttet tage et break fra arbejde. Men nu er jeg tilbage og det er med en mega god nyhed til alle jer søde Aarhusianere! Nu på fredag d. 14/10 kommer SAS x Malene Birger kampagnen 'Travel in style' nemlig til Aarhus! I den anledning holder de et super fint event på fredag i Malene Birger butikken i Volden i Århus fra 13-18. I butikken har du mulighed for at at få indgraveret dine personlige initialer på en taske eller pung! Det er helt perfekt til din næste rejse ✈. Derudover serveres der også nogle lækre specialdesignede snacks til eventet, så der er absolut ingen grund til ikke at smutte forbi den fine Malene Birger butik på fredag! Ses vi? 💋

Love Sara Marie ❤

Likes

Comments

ABOUT SARAMARY, RANDOM

MONDAY

Havde en lang arbejdsdag derhjemme.

Om aftenen mødtes jeg med denne skønne mand til en omgang fastfood aftensmad på Café Gran i Horsens.

Det skal bare til engang imellem.

TUESDAY

Mødtes til morgenmad med min blogger kollega @MathildeLinnebjerg

WEDNESDAY

Blev hjemme i den skønne natur og nød det smukke vejr. Om aftenen så vi en af de smukkeste solnedgange som jeg har set i lang tid. Hele himlen blev ildrød og spejlede sig i det rolige vand.

THURSDAY

Hang ud med smukke Linnea. Vi var forbi lagkagehuset og hente en kaffe to go før vi gik ud på opdagelse i byen og tog en masse outfit billeder. Jeg ente med at vælge vores smukke rådhus som baggrund til mine billeder.

FRIDAY

Var i Århus og spise middag sammen med Jakob og mine forældre. Vi spiste på en indisk restaurant tæt ved rutebilsstationen og tog derefter forbi baresso og sad og snakkede og fik kaffe & chaichino som er min absolut favorit drik på baresso.

SATURDAY

Lørdag var jeg desværre syg med tandpine igen. Næste uge står den helt sikkert på et tandlæge besøg. Vi gik en lang tur ude i naturen hvor vi bor rundt om denne smukke sø.

SUNDAY

Idag er søndag og dagen står på at opvarte min søde mand lidt. Han har hold i nakken så jeg har bagt gulerodskage med lækker cream-cheese frosting. Nu vil vi nyde kagen og slappe fuldstændig af inden en ny arbejdsuge starter imorgen.

Likes

Comments

Instagram@saramary

Hej & velkommen til min blog! Mit navn er Sara Marie Winther og jeg står bag bloggen; Saramary. Jeg er 24 år gammel, har en bachelor i kunsthistorie. Jeg bor ude på landet ved vandet syd for Odder men holder meget til i Århus hvor jeg kommer fra oprindeligt. Jeg blogger om mode, kunst, design og meget mere. I kan ofte finde mig rundt omkring på caféer i Århus hvor jeg elsker at drikke en varm kop kaffe eller ved havet hvor jeg går lange ture. Derudover nyder jeg hver dag at arbejde med de sociale medier, hvilket har ført mig hertil. Så tusinde tak for at i læser med! I kan også finde mig på instagram & snapchat under sammen navn; @saramary. Love, Sara Marie

For business inquiries/for collaborations: saramaryblog@yahoo.com

  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw