Jag har levt på Gotland hela mitt liv. Jag kan dock med handen på hjärtat säga att jag inte har sett jättemycket av ön. Jag har verkligen bara varit i skolan/jobbet eller hemma. Ibland så är jag iväg i Klintehamn eller någon annanstans men jag har inte lärt mig vad ställena heter eller varken kollat runt omkring mig så jag är verkligen begränsad i min syn om Gotland. Har liksom levt i min egna bubbla lite faktiskt. Får en liten sorglig känsla när folk frågar vart ställen/vägar finns och jag har helt ärlig ingen aning. Det måste ändras på. Jag bor faktiskt på Gotland och Gotland är faktiskt riktigt fint ställe att bo på och jag borde uppskatta det mer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förra tisdagen (30/5) var jag och mamma uppe på fastlandet för att ögonlysa valparna (som förövrigt var 6 veckor på dessa bilder :) ) Vi var även hemma hos min mormor och där tog jag lite bilder när dom lekte i hennes trädgård. Har varit dunderförkyld så har inte orkat lägga upp bilderna förrens nu men bättre sent än aldrig. Haha :)

Likes

Comments

I söndags så var jag och mamma ute i Klintehamn hos våra hundars uppfödare och tränade lite agility med Gry. Gry är lite tränad agility med mamma men jag har aldrig tränat med henne så jag åkte med och testade lite. Har nämligen lite lust att försöka ta upp träningen av agility igen. Hade iallafall skoj men det känns verkligen att det var ett bra tag sen jag ordentligt tränade agility (typ 2-3 år sen). Både fysiskt och mentalt. Haha.

Tog iallafall några bilder som ni ser ovanför denna text :)

Likes

Comments