Blogkeen
Nouw

För ca 3 veckor sedan började jag så smått tappa hår. Det märkligaste är att jag tappar i hårfästet runt om huvudet. Kan knappt göra några fina frisyrer, Iom håret är så känsligt. Plattar jag håret så håller det endast i några timmar. Var och klippte håret förra veckan. Frisören sa till mig att det kommer vara så i några månader till. Dessa hormoner efter en graviditet/förlossning och amning. Det tar ju 9 månader för kroppen att repa sig.
Tycker det ser så tråkigt ut att bara ha håret uppsatt i en knut/bolle typ. Det är vad mitt hår klarar av just nu.

Äter näring varje morgon och kväll. Ser till Vad jag äter oxå för håret skull och för kroppen!

Idag har varit en lugn dag för mig och Noel!
Har jobbat lite med mitt företag, vill verkligen få det till att utvecklas. Envis som jag är, så tänker jag ej vika mig.

Nu ska jag hjälps sambon inne i bonusbarnens rum!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen har vi efter ett års härligt letande, fått en större lägenhet. Tur att vi ej ska flytta så långt. Blir att flytta upp för backen. Igår lämnade vi Noel till sin äldsta stora syster Nora. Dom myste nästan hela dagen. Vi passade på att rensa vinden, vad som ska sparas och vad som ska packas ner. Det som ska slängas ska vi fixa med idag.

Har typ lagt ner 6 timmar på denna ugn. Får verkligen ej den ren. Sedan vet jag ej om den kommer att godkännas i flytten heller. Får prova allt jag kan komma på. Jag tänker ej förlora mot denna ugn haha.
Så har ni några bra tips att komma med!? Så släng i dom i kommentarerna.

Noel vaknade kl 5 och ville ha en flaska och somnade om efteråt. Denna härliga Goa kille, blir 5 månader om 5 dagar. Förstår verkligen ej var tiden har tagit vägen. Han har snart knäckt koden på att krypa. Haha! Då kommer vi att ha honom överallt och ingenstans. Ska bli så roligt och skönt, när han kan krypa.
Sitter med en kopp kaffe och inser att sängen är varm och Go. Tyvärr så blir det snart dags att lämna sängen. Har massor med att bocka av från listan denna dag!
Kl 9.30 ska jag ner i simbassängen med bonussonen. Av någon märklig anledning, är det bara jag som funkar bäst med honom där i. Sedan iväg och fira hans födelsedag. Vill gärna hinna med en rejäl lång Pw och lite fys. Samtidigt som ett hem, ska fixas.
Inser att det blir att gå upp kl 5 varje dag tills vi ska flytta.
Vi har rätt mkt annat inbokat på agendan med. Så jag och Noel får göra så mycket vi bara kan om dagarna!

Ni får ha en toppen söndag!!

Likes

Comments

Idag blir det att shoppa byxor till mig!! Vilka jeans är bra som håller länge, inga super dyra. Då jag har börjat och träna. Min tanke är att bygga min kropp. Så min garderob kommer som sagt att rensas ut med jämna mellan rum!!!
Vilka jeans skulle ni kunna rekommendera!

Jag blev så arg på min kropp/kost förra månaden. Så jag typ gav bort nästan hela min garderob.
Visst är det 9 månader upp och 9 månader tillbaka efter en graviditet/förlossning. Bara mitt tålamod som tryter och önskar vissa dagar att det finns någon form av Quick fix.

Just nu så bor jag typ i mina träningsbyxor. Då jag ej har något fint att ta på mig. Kan ej åka ut på jobb i träningsbyxor precis.

Likes

Comments

Hej igen!
Nu är det verkligen längesedan jag skrev. Har så svårt att veta vad jag ska skriva. Här går det verkligen undan i vårt liv nu. Kommer berätta mer om den i bloggen som antingen kommer i kväll eller imorgon . Är nervös inför mötet kl 13.30. Har av olika anledningar svårt att lita på folk. Därav tänker jag positivt. Det som är lovat är ju återigen lovat.
Noel han växer och utvecklas som bara den. Han är en pigg, Go, glad och social kille av sig.
Han vaknade återigen kl 5 imorse och vill hinna busa med sina syskon innan dom åkte till skola/förskolan. Haha jag vill så gärna skriva dagis.

Det här med attraktionslagen är något som jag behöver utveckla mer av. Att det man beställer kommer för eller senare. On det tar en månad, 3 månader, 6 månader eller ett 1 år. Så gäller det helt enkelt att ej ge upp hoppet. Tänka samma sak varje dag. Lönar sig verkligen i längden.

Något annat jag faktiskt är stolt över, är att träningen är igång. Vissa pass får jag ha Noel med mig. Där jag tränar är barnen hjärtligt välkomna, under tiden som vi tränar. Vilket leder till att vissa barn tränar på sitt sätt. Ser så söt ut.
Noel är snart 5 månader och får lära sig att vara med andra barn. Säga ifrån när han tycker något är fel. Han delar gärna med sig. Men rör ej min snutte som vi kallar kompis och min napp. Då hörs han. Resten av sina leksaker har han inga problem att dela med sig av. Haha
Vilket jag hoppas djupt och innerligt av att det håller i sig. Fast man vet ju aldrig.

Sa flera gånger under graviditeten att försöka få Noel att ej bli så mammig. Jo men eller hur!?
Det är mammas pojke. Sedan är han inne i en utvecklingsfas, som gör att han blir mer och mer mammig.
Därför är det bra med min träning. Andra får lov att lyfta upp honom, så länge han kan se vart jag befinner mig i tränings lokalen. Eller när vi är på öppna förskolan.

För att några veckor sedan gjorde jag ett misstag, som jag aldrig mer kommer att göra. Vad det handlar om kommer jag ej att gå in på här, av många olika anledningar. Men denna olustiga känslan jag bär på, är mindre trevlig. Hoppas djupt och innerligt att det rättar till sig. För eller senare så kommer det att bli bra, vilket jag vet.

Nu är det dags att ta itu med dagens sysslor, som är många .. min tanke är att hinna med så mycket som möjligt inför mötet kl 13.30.

Likes

Comments

Igår var Noel och jag iväg på utbildning!! Haha vad jag skrattade åt Noel!! När jag bad Noel vara tyst, då skrattade han hjärtligt och babblade ännu mer. Vilket innebär att han har presenterat sig och hädanefter blir denna härliga kille hemma med sin pappa!

Så att mamma kan koncentrera sig och anteckna bättre!

Igår pratades det om våra hjärnspöken oh herre Gud vad våra hjärnspöken kan ställa till det. Jag kom på mig själv att mina hjärnspöken ställer till det väldigt tycker för mig.

Så det blir verkligen fokus med att hantera mina hjärnfokus, så att dom ej styr mig lika mkt som dom gör idag! Dessa hjärnspöken gör att jag just nu vacklar i väldigt mycket och alla beslut jag tar och gör därefter.

Kan vara helt ärligt och säga att dessa hjärnspöken styr mig alldeles för Mycket helt enkelt. Trivs jag med det : öh NEJ verkligen ej!

Så idag ska jag skriva ner olika handlingsplaner på hur jag ska hantera mina hjärnspöken, så jag kan komma dit jag vill med mitt liv,

Sedan pratade vi om ordet : VARFÖR!


Har jag mitt varför på rätt plats? Kommer jag vidare med mitt
VARFÖR?!
Nej, mitt varför är ej Helt rätt, för då hade jag varit så mkt längre fram under dessa senaste två åren.
Okej!! Nu tar vi och blickar vi framåt och ej bakåt! Tur att backspegeln den finns, där jag kan blicka tillbaka med jämna mellanrum. Det bästa i detta är att vindrutan är så sjukt mycket större och ger mig fler val möjligheter att springa vidare!

Denna dag började med en massa mys med Noel. Under tiden tar en powernap, då tar jag fram paddan och tittar på olika filmklipp på youtube!
Sedan kommer Nora upp och då blir de syskonmys och härliga skratt. En stund senare dyker bonussyster Tove upp och deltar i vårt härliga morgon mys!

Vissa dagar upplever jag bara att tvättmaskinen den går i varv.. så den är igång innan det är dags för simskola med Tove!

Igår tog jag ett annat beslut tillsammans med min sambo. Så nu är jag anmäld och på tisdag kl 16 och det ska bli roligt, givande och spännande!

Ni får ha en trevlig onsdag!

Likes

Comments

Denna härliga kille är 9 veckor idag. Tänk att det är 9 veckor sedan vi var på förlossningen vid denna tid. Hinner ej riktigt med att det går så fort. Sedan upplever vi ej honom som en bebis heller. Han har på 2 veckor hittat sina händer, börjar blåsa bubblor av sitt eget saliv. Gör Sälen när han ligger på mage etc.
Denna kille sover verkligen oroligt om nätterna. Många drömmar skrik och gråt. Vilket är helt normalt.

Idag är dessutom första gången jag ska vara ifrån honom i mååånga timmar. Noel ska följa med Nora till mormor och morfar. Medans vi andra ska till barnens dag på sundspärlan. Även där kommer det att ske en hemlighet för tösen. Ska bli roligt att se hennes min. Hoppas verkligen att vi har tur med vädret hela dagen. Himlen ser lite skum ut, lite mörka moln. Hoppas att det håller sig där och ej börjar att regna. Då vi ska vara ute sägs det.

Uppdatering sker ikväll!!

Likes

Comments

Här har vi haft en liten bökig natt med denna Goa härliga Noel. Som drömmer mycket om nätterna nu och är väldigt orolig i sin sömn. Är inne i en fas i sin utveckling, som snart går över.

Så det innebär att jag lyckades försova mig. Skulle upp klockan 6 och vaknar 7.40 haha. En härlig start på morgonen. Det bästa är när Noel förmodligen förstår detta, samarbetar med mig plus hundarna. Vi har hunnit ta en liten morgon promenad med hundarna.

Fixar det sista här hemma innan vi ska ge oss iväg till bvc på föräldrargrupp.
Där vi ska träffa andra barn/mammor.
Därefter ska jag fixa lite samtal gäller som sagt att hålla min målsättning, för att komma dit jag verkligen vill.

Vilket görligt väder vi har ute, håller vädret i sig, funderar jag på att ta en ordentligt powerwalk i kväll.

Likes

Comments

Iaf har jag suttit ner med min målsättning! Vad jag vill nå med mitt företag?! Hur snabbt det ska ske etc. Jag har kommit underfull med varför jag ej kommer utanför comfort zonen! Granskat mig själv väldigt hårt under en period. Nu vet jag vad jag vill och vad jag vill åstadkomma med livet och med min personlighet!

Idag har det verkligen ej varit noels dag. Tack och lov kom Nora och hennes killkompis som kallas för lagge!
Jiha vad glad jag blev. Då Noel är så extremt glad för båda två. Så fick dom Noel ett tag och jag fick dammsugit hemmet och lite annat under tiden.

Jag är ej den person som ber om hjälp! Men ibland får Man svälja stoltheten och be om hjälp.

Noel är just nu i famnen hos sin pappa, Medans jag skriver bloggen och fixar med lite annat.

Sitter med planeringen inför morgondagen och det ska bli intressant hur mkt jag kommer att få gjort Iom Noel ej är på humör.
Tur att vi har en stor säng, där jag får plats med Noel dator/paddan och allt annat jag behöver ha.

Har lärt mig att mina misstag att målsättningen är viktig och att hålla den för att nå ett bra resultat!

Likes

Comments

Fredag morgon började med bvc med Noel. Märks att vi har en matglad kille och växer så att de knakar. Behöver ej bekymra oss, om han har en dag, där han äter mindre! Min dotter var med Iom det stod mamma samtal på bvc. Tycker detta är super för att ej missa förlossnings depression. Tycker det är bra att de belys för många kvinnor skäms över att få en sådan depression.

Jag klarade mig galant iaf.

Kl 13.00 såg vi min kusins dotter springa ut! Därefter begav vi oss ner till Helsingborg och tittade på ekipagen. Sedan var det studentfest. Noel hade verkligen fullt upp med att charma och flörta med alla. Vilket resulterade i att vi knappt såg vår son. Han åkte runder i allas famnar och hade super skoj.
Sen i helgen har han verkligen ej varit sig själv.
Haha ej lätt att vara populär, som de kan bli.
Vi hade verkligen tur med vädret på studentdagen.

Likes

Comments

Min Vision

Jag kom i kontakt med nuskin för ca 2 år sedan. Att jag fastnade för detta företag var bla deras vision, produkter, frihet, pengarna etc.

Jag tappade detta under tiden med graviditeten iom den var en komplicerad, Nuskin fanns med i tankarna varje dag. När jag använde deras produkter både på mig och barnen. Speciellt när man ser resultaten på huden, till det mycket bättre.

När vår son Noel föddes kände jag direkt att det är nuskins produkter på hans hud som gäller. Noel har en väldigt fin hud av dessa produkter.

En incident i min omgivning påminde mig om hur viktigt det är att sköta sin hälsa så mycket man bara kan. Då lockade Nuskin mig ännu mer.

Då jag vet vad jag vill med livet, vill jätte gärna vara min egna chef och få välja vilka jag vill jobba med.

Fördelen är att jag blir min egna chef och slipper att ha en väckarklocka så himlans tidigt på morgonen och barnen dessutom slipper få en lång arbetsdag dom med.

Ett plus med detta företag är att ha det i mobilen/paddan, kan jobba lite överallt och ingenstans typ.

Under tiden jag sitter och skriver kommer jag på massor med idéer jag kan göra och förverkliga.

Är intressad av 4 personer som vill jobba med mig, både killar och tjejer är välkomna att höra av sig

Likes

Comments