• Blogkeen
  • Nouw

Då har vi äntligen flyttat till ett nytt område, i samma stad. Ny lägenhet som är större och mycket bättre planerad. Vilket innebär att jag trivs så mycket bättre, än i förra lägenheten.

Under tiden som vi håller på att flyttpacka, började orken tryta med noels gnällande. Till slut kände jag på mig att något ej stämmer. Slutade med att vi åkte upp till barnakuten. Då visar det sig att han har dubbelsidig öroninflammation. Och hur kunde jag missa detta?! Jo, han har nämligen ej haft feber.
I samma veva får han sin första tand, stackaren säger jag bara!

Igår var det öppet hus på brandstationen i Ängelholm. Vi åkte dit allihopa även med bonusbarnen.
Noel var riktigt fascinerad av brandbilen mer än polisbilen och ambulansen. På fotot är det min dotter Nora och Noel. Haha! Jag som sa att efter Nora blir det ej fler barn! Ibland så vill livet helt klart något annat. Det är 17 år mellan dom 2. Vilken härlig syskon relation dom har.
Sitta bakom polisratten var spännande tyckte Noel!!

Min träningsvärk är verkligen ej nådig. Mina armar och axlar säger jag bara. Ska bli intressant imorgon om jag får passet. Med tanke på att jag ej kan göra en armhävning, förrän träningsvärken känns av.
Det är så skönt och träna, rensar hjärnan på passet och laddar upp med ny energi.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varje morgon och kväll intar jag dessa vitaminer. Snart dags att beställa lite till. För mig är ordet hälsa väldigt viktigt. Hur viktig är hälsan för er???

Det som stör mig är denna eviga snuva, börjar fundera på att min snuva beror på byggdamm. Det renoveras i källaren och snart ger dom på sig vinden.
Min allergi beter sig väldigt mkt likt en förkylning. Enda gången jag vet vad som är vad. Är när jag tar en allergi tablett. Svarar kroppen på den, så givetvis är det allergi och ej förkylning.

Idag står det återigen på schemat packa flyttlådor. Flytten bär av i slutet av nästa vecka. Vi har kommit en bra bit på vägen. Det är så skönt när man planerar och tar lite varje dag. För över en månad sen, mer än det. Tog vi och rensade vinden och källaren. Så det som finns är det som ska behållas.

Dock har vi en liten kille på 6 månader som märker av flytten. Han har blivit väldigt kinkig och mer mammig. Får typ ha han i knät, när jag fixar saker. Plus att han är inne i en utvecklingsfas på detta.
Det kommer bli så mkt bättre när vi väl har flyttat. Större lgh med en my mer bättre planlösning, än de vi har idag.

Likes

Comments

Härliga Måndag! Ny dag och ny vecka med nya mål!
Idag står det babysim och träning på schemat. Där jag har en hel del mål med min träning. Då jag fick en djup magdelning och knappt ett finger kvar. Så är det ett resultat av min träning. Trots att jag var frånvarande i nästan 3 veckor. Efter Noel hade haft sin första öroninflammation.
Noel är 6 månader och 1 vecka! Igår fick han sin första tand. Stora killen nu jöö.

Sedan har denna härliga kille kommit in i en övergivenhet fas!! Alltså jag kan ej gå ett steg ifrån honom, utan att han gnäller och blir riktigt ledsen. Ovan på allt detta är han super mammig. Så klart mitt i flytt och allting!
Jag får göra typ allt när han sover! När han är vaken kräver han min uppmärksamhet fullt ut.
Hade med honom på träningen i torsdags och de gick ej så bra! Så nu får Noel vara hemma med sin pappa ett tag, tills han har lugnat ner sig.
Sedan kan han följa med mig igen på träningen.

Likes

Comments

Noel har en härlig inställning till livet, kl 05.00 är han hungrig. Dricker sin flaska med välling, vaken ca 20 min och sedan därefter. Är det som att trycka på en knapp! Jo han somnar om givetvis. Dock ej jag. Jag är väldigt oerhört tacksam för min nattsömn jag får. Noel somnar vid 19- tiden och vaknar vid 5- tiden.

Jag vaknade med massor med olika tankar, olika drömmar. Vilket sällan händer mig. Undras vad det betyder?! Sitter här och njuter med en kopp kaffe, Medans resten av familjen sover.

Ikväll ska jag iväg på tjejmiddag. Sedan jag blev mamma för 5 månader sen. Har jag verkligen varit mamma. Som person har jag väldigt Svårt de där med egentid.!?
Ser fram emot kvällen, samtidigt som jag har skuldkänslor. Noel har det lika bra med sin pappa, som han har det med mig.

Vad händer hos er denna lördag?!

Likes

Comments

Godmorgon!
Fine jag är rätt morgonpigg av mig. Men 04.40 hör jag Noel! Han ligger i sin säng och testar sin röst i olika läten och olika ljudnivåer. Alltså det är bara för hiskeligt tidigt för mig. Allt efter kl 5 är okey att stiga upp! Dagen blir på tok för lång!
Då jag ej vill släppa ut Noel bland en massa folk idag. Vill att han ska ta de lugnt idag med. Han är ej helt kry, förkyld och hostig. Men så mycket bättre han mår iaf. Busar och har sig i sängen.

Likes

Comments

Läsa böcker är helt klart en hit. Vi har 2 stycken böcker med totte! Har börjat titta på max böckerna. Är lite inne på att beställa eller vänta tills vi har varit i Ullared. För att se om dom finns där till ett helt annat pris. Bokus tar 72 kr för en max bok.

Idag är det som sagt visning av vår lgh. Här har jag beställt fint väder. Visningen tar ca 20 minuter. Iom vi har hundarna hemma och att Noel ej är helt frisk. Vill jag ej att han träffar, andra människor just nu. Han intar Kåvepenin 3 ggr om dagen och tar sista dosen på lördag morgon.
Denna dag går till att fixa snyggt i lgh och bara ta det lugnt.

Likes

Comments

I söndags kväll bar det av till barnakuten med Noel. Träffade på gamla bekanta där. Kändes verkligen konstigt. Typ fel ställe. Läkaren kunde konstatera att Noel har vaxpropp i vänster öra. Sedan virus på detta. Under natten till måndagen blev Noel sämre, tillbaka till barnakuten. Där läkaren undrade varför Noel ej var insatt på pencillin. Så det blev Kåvepenin för hans del. För han kunde se öroninflammation trots vaxproppen. Noel har verkligen varit dålig. Hoppas att han är på bättringsvägen.
Jag saknar verkligen träningen denna vecka. Då sömnen har varit väldigt dålig, sedan måndag förra veckan. Låter jag detta vara en vilo vecka. Ska träna på lördag och se hur det känns då.

Imorgon är det visning på vår lgh, städar som bara den. Vill verkligen att här är rent och fint. Får garanterat damma av en gång till imorgon. Plus dammsuga och torka golv. Iom brandy gäller som bara den. Vi ska byta foder på henne och se om det hjälper.

Den lilla hunden ruff har börjat på ett nytt foder som heter senior. Vi ska senior och se om det hjälper honom. Kan lugnt erkänna att han går mig på nerverna. Lyssna vad är det?! (Haha) typ hör bara det jag vill höra. Sedan hans beteende överlag.

Medans jag skriver detta inlägg, sitter jag med en kopp kaffe, skummar igenom boken. Är redan efter 1 kapitel och ytterliggare 1 kapitel ska vara läst till nästa vecka. Är aldrig fel att förnya sina kunskaper inom ämnet barnuppfostran.

Likes

Comments

För ca 3 veckor sedan började jag så smått tappa hår. Det märkligaste är att jag tappar i hårfästet runt om huvudet. Kan knappt göra några fina frisyrer, Iom håret är så känsligt. Plattar jag håret så håller det endast i några timmar. Var och klippte håret förra veckan. Frisören sa till mig att det kommer vara så i några månader till. Dessa hormoner efter en graviditet/förlossning och amning. Det tar ju 9 månader för kroppen att repa sig.
Tycker det ser så tråkigt ut att bara ha håret uppsatt i en knut/bolle typ. Det är vad mitt hår klarar av just nu.

Äter näring varje morgon och kväll. Ser till Vad jag äter oxå för håret skull och för kroppen!

Idag har varit en lugn dag för mig och Noel!
Har jobbat lite med mitt företag, vill verkligen få det till att utvecklas. Envis som jag är, så tänker jag ej vika mig.

Nu ska jag hjälps sambon inne i bonusbarnens rum!

Likes

Comments

Äntligen har vi efter ett års härligt letande, fått en större lägenhet. Tur att vi ej ska flytta så långt. Blir att flytta upp för backen. Igår lämnade vi Noel till sin äldsta stora syster Nora. Dom myste nästan hela dagen. Vi passade på att rensa vinden, vad som ska sparas och vad som ska packas ner. Det som ska slängas ska vi fixa med idag.

Har typ lagt ner 6 timmar på denna ugn. Får verkligen ej den ren. Sedan vet jag ej om den kommer att godkännas i flytten heller. Får prova allt jag kan komma på. Jag tänker ej förlora mot denna ugn haha.
Så har ni några bra tips att komma med!? Så släng i dom i kommentarerna.

Noel vaknade kl 5 och ville ha en flaska och somnade om efteråt. Denna härliga Goa kille, blir 5 månader om 5 dagar. Förstår verkligen ej var tiden har tagit vägen. Han har snart knäckt koden på att krypa. Haha! Då kommer vi att ha honom överallt och ingenstans. Ska bli så roligt och skönt, när han kan krypa.
Sitter med en kopp kaffe och inser att sängen är varm och Go. Tyvärr så blir det snart dags att lämna sängen. Har massor med att bocka av från listan denna dag!
Kl 9.30 ska jag ner i simbassängen med bonussonen. Av någon märklig anledning, är det bara jag som funkar bäst med honom där i. Sedan iväg och fira hans födelsedag. Vill gärna hinna med en rejäl lång Pw och lite fys. Samtidigt som ett hem, ska fixas.
Inser att det blir att gå upp kl 5 varje dag tills vi ska flytta.
Vi har rätt mkt annat inbokat på agendan med. Så jag och Noel får göra så mycket vi bara kan om dagarna!

Ni får ha en toppen söndag!!

Likes

Comments

Idag blir det att shoppa byxor till mig!! Vilka jeans är bra som håller länge, inga super dyra. Då jag har börjat och träna. Min tanke är att bygga min kropp. Så min garderob kommer som sagt att rensas ut med jämna mellan rum!!!
Vilka jeans skulle ni kunna rekommendera!

Jag blev så arg på min kropp/kost förra månaden. Så jag typ gav bort nästan hela min garderob.
Visst är det 9 månader upp och 9 månader tillbaka efter en graviditet/förlossning. Bara mitt tålamod som tryter och önskar vissa dagar att det finns någon form av Quick fix.

Just nu så bor jag typ i mina träningsbyxor. Då jag ej har något fint att ta på mig. Kan ej åka ut på jobb i träningsbyxor precis.

Likes

Comments