• Blogkeen
  • Nouw

Ohoj! Vad lillkillen satte fart i oss. I lördags kväll kände jag mig konstig. Svårt för att somna, då saker och ting kändes fel i magen. Efter mkt om och men somnade jag sent in på natten.
Söndag morgon vaknade jag av mer sammandragningar. Lätt dom vara lite. Vi fixade och donade här hemma. Vid 12 tiden blir magen konstig hård, går in i duschen och ger magen lite massage av varm vattnet. Som alltid annars brukar hjälpa,. Åh nej va fel jag hade.

Till slut bestämmer jag mig för att ringa förlossningen. Då har min dotter kommit och min sambos barn. Allt blir lite rörigt, när Bm på fl säger att vi ska komma in. Dom små barnen blir lite ledsna och oroliga, försökte förklara för dom att de ej var någon fara.

Samtidigt som min egen puls/blodtryck blir högre.

Min dotter stannar kvar hos sina bonus syskon mesans vi åker in. Tack och lov är allt bra med Noel. Han är en intensiv/härlig och en bestämd kille i magen.

Han har nästan fixerat sig färdigt, huvudet var lite ruckbart. Fick order av läkaren att ta de lugnt och vila!!!


Haha!!! Denna graviditet har ju bara bestått av ordet vila, iaf sen minst 2,5 månad tillbaka. En hel del härliga komplikationer. Idag är jag ovanligt trött, fast att jag har sovit gott. Men dessa sammandragningar och foglossningar tar mkt av min energi.

Skulle lätt kunna sova hur många timmar som helst idag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då är det måndag och ny vecka!
Idag har vi en tjej som fyller 7 år, det är så stort för henne. Hon är så medveten om att då är det ej många veckor kvar tills hon blir stora syster igen!
Om ca 8 veckor är det dags för oss, sedan vet vi ej om han vill komma tidigare eller stannar kvar i magen ett tag till. Jag börjar bli otålig och riktigt nyfiken på denna härliga krabat i magen!

Tyvärr så är det färdigt jobbat för min del :( magen och jag vill ej samma!!

Sitter och inser att det är viktigt att behålla rutiner tills lillkillen kommer!!

Varannan vecka finns de rutiner, när bonusbarnen är här. Varannan vecka är jag helt själv hemma. Vilket innebär att det är extra viktigt med rutiner!!

Idag ska jag låta kidzen få baka själva och jag vägleder dom.

Solen den skiner härligt på oss idag!! Snön finns kvar på vissa ställen. Synd att vi ej fick mer snö och som vanligt få behålla den!!

Nu ska jag sätta mig och plugga lite och fixa lite innan bonusbarnen och min egen dotter kommer.
Sedan är det kalas ikväll!!

Ni får ha en toppen måndag och va rädd om er!!!

Likes

Comments

Tur att vi alla tycker olika, mello har varit mkt bättre. Bara för några år sedan. Bonusdottern orkade bara se på mello ca 25 min efter sitt kalas på busfabriken.

Har varit en härlig eftermiddag på busfabriken. Jag satt ner hela tiden och pratade med dom andra mammorna. Iom jag ej kan göra så mkt nu för gravidmagen säger ifrån. Lilla minsta ansträngning!!

Nora min dotter var oxå med, min kusin och många Goa personer.

Bonusdottern fick mycket pyssel i presenter. Först tog de tid innan jag förstod hur vi skulle göra haha. Finns sju olika alternativ och jag lyckas välja den svåraste. Omg så typiskt mig, de bjuder jag på.
Sen ser jag att den gärna snurrar på olika håll, inser genast att jag har dragit upp för hårt.
Blir så klart att dra upp allt igen och börja om från början!!

Ni får ha en super trevlig lördag!!

Likes

Comments

Vilken dag de har varit på alla sätt och vis!
Många känslor och intryck!
Som jag ej vet hur jag ska hantera i vissa situationer som jag befinner mig i eller hamnar i.
Därför behöver jag verkligen lära mig att applicera Loa!

För vissa situationer gör mig verkligen stressad inombords och jag blir ej fasiken klok på varför, de blir som de blir. Vet bara att denna inre stress är en fara för mig och lillkillen i magen. Då magen redan har sjunkit på tok för mkt. Är 9 veckor kvar av denna graviditet. Finns så stora risker hälsomässigt om han kommer för tidigt.
För stressen kommer verkligen inifrån mig själv!
Kan ej fortsätta att ha de såhär!!

Sitter i köket en fredag kväll och pluggar teori och hjälper min dotter med sitt cv och att skicka iväg cv, formulering etc.


Min dotter har haft egentid med min sambo idag. Hon har fått övningsköra en hel del, hon gör stora framsteg.

Denna vecka har hon varit här en hel del, dessa känslor och hur roligt vi har de tillsammans. Är så glad över vår relation.

När jag fyllde år fick jag en prenumeration av svärföräldrarna tidningen mama! Tidningen kom idag och den innehåller väldigt mkt matnyttiga saker i den. Har bläddrat igenom den snabbt. Kryper ner i sängen och läser tidningen

Likes

Comments

Fick höra igår att vara gravid är ingen sjukdom. Försöker skaka de av mig, men ibland är de lättare sagt än gjort!!
Tur att jag har många glada positiva personer runt om mig.

Nu blir de att lära sig FK och eventuellt börja plocka ut havandeskaps penning. Då de är kämpigt att jobba och att klara av en vanlig vardag!

Tur att jag har den envishet i mig som jag har. Tänker fasiken ej ge upp!!

Idag har vi fått en del snö och de snöar smått smått. Frågan är bara hur länge vi får lov att behålla snön egentligen.
Här fixar jag till i hemmet, haha det tar sin lilla tid och jag får sätta mig i soffan och ta en paus under tiden. Sedan ska jag till en där jag är bjuden på ärtsoppa och pannkakor. Ska bli skönt och komma utanför dörren och vara social.
Tack och lov har jag två hundar och en katt som hjälper till med den sociala biten!!!

Likes

Comments

I natt när jag var på väg och somna var där någon utanför huset. Vaknade av att jag hörde hur de rasslade till, från byggnadsställning. Hundarna sa ifrån!
Kan mkt väl har varit ett djur eller något. En stund senare blev de en massa spring i trappan.
Så jag vaknade 45 min försent.
Känner att jag ej längre orkar att skynda mig på samma sätt som förut!
Märker direkt att de blir liv i magen när jag blir stressad.
Stress är ju aldrig bra och ännu mindre när jag har Noel att tänka på oxå.
Sover som en kratta första natten när min älskade sambo är iväg. Sedan blir de mkt bättre i natt. Tänk att två hundarna kan ta så mkt plats i en säng. Men så mysigt att ha dom hos en nere vid fötterna!!


Denna dag står de jobb på schemat!!! Sedan ev träffa en kompis.

Sitter här i lugn och ro åh njuter av mitt kaffe istället!!!

Så mkt försenad blev jag trots allt. Dricker en kopp kaffe samtidigt som jag städar. Städar i lugnt tempo. Här snöar de enstaka snöflingor från och till.
Undras om vi kommer att få någon snö eller ej!!!

Här går det verkligen undan!!
9 veckor kvar till bf ohoj vad tiden den verkligen har sprungit iväg! Tiden går mkt fortare än vad man tror.

Likes

Comments

Har haft en konstig känsla i min kropp, sen jag vaknade i morse. Dessvärre är att jag ej kan ta på va de kan vara. Längesedan som jag hade denna känsla.

Denna dag har varit en bra dag! Som ni ser på fotot så har jag försökt plugga stadskörning, men hunden brandy har tyckt något helt annat. Haha.

Här har vi verkligen haft den kallt, tom så hundarna har visat detta.

Från och till har snön kommit, men ej valt att stanna så klart. Vilket jag personligen tycker är synd. Då jag verkligen älskar snön.

Egentligen hade jag behövt sova, ska upp vid 04.30 tiden. Men men kommer snart till ro.

Lilla Noel i magen, är en väldigt busig och aktiv kille. Är så himlans nyfiken på honom och hur han är som individ. Att få äran att lära känna denna lilla härliga individ. Nu är det ej så långt kvar, ca 9,5 vecka kvar. Sen vet man aldrig om han kommer att komma tidigt eller väljer att vänta någon vecka efter bf.

Min längtan så stor iaf. Min stora dotter har handlat ett fint klädes sätt till honom. Med Batman på och en mössa. Den ska han få inviga när han e född. Många som är nyfikna på denna lilla kille.


Vet ej vad jag ville egentligen med inlägget. Bara skönt att få skriva av sig

Likes

Comments

Japp, då är det bara Åh inse att jag har kommit en bit på vägen. Inväntar på brevet om godkänd handledare och det borde komma någon gång nästa vecka. Under tiden pluggar jag så mkt teori det bara går.

Idag har varit en väldigt hackig dag, jobbat, varit på möte, rastat hundarna med sambon, hämtat bonusbarnen. Sedan ta buss, tåg, buss igen. Denna dag har mest gått åt en massa pendling och en hel del dötid känns det som. Ska bli så skönt den dagen jag har klarat mitt körkort. Visst kan erkänna att de har funnit perioder i mitt liv, där jag ej har behövt pendla. Trots allt så har jag kunnat sakna de.

Nu har jag kommit så långt i mig själv att jag insett att livet är lite lättare med ett körkort.

Sitter på tåget på väg hem, kan säga att jag har hemlängtan denna kväll!!!

Taggad till Max med körkortet och lite annat!!!

Ni får ha en skön kväll!!!

Likes

Comments

Här har jag kommit in i en period med smoothie. Äter gärna 2 ggr om dagen, morgon och kväll. Provar olika bär att ha i, annars är det lätt man blir trött på smakerna.

Ska börja med mina gröna smoothies på morgonen igen. Just nu är jag tvungen att inta järntabletter för lillkillen i magen tar väldigt mkt av mig. Tänk att det är 10 veckor kvar av denna graviditet. Ohoj vad tiden den har gått fort.
Idag har jag fått fixa en del mejl och lite annat.
Sedan pluggat landskörnings teori och den sitter snart.
Dax att blanda in lite mer vägmärken oxå. Dom däremot är lite kämpigare och givetvis en härlig utmaning.

Hur ser era smothies ut och vad innehåller dom??
Ni får gärna komma med tips och idéer !!

Likes

Comments

Dagens teori är verkligen ej helt lätt, mkt som går ihop och vissa saker upplever jag vara lite onödig. Samtidigt som jag är lika nyfiken iaf. Haha. Landskörningen sitter snart perfekt, behöver öva lite till bara. Bättre att plugga lite för mkt än inget alls.

Sen syns det i trafiken att många ej kör som de står i böckerna. Vilket gör det till en utmaning för oss som tar körkort nu. Blir mkt mer att tänka på. Sedan är majoriteten stress körning ute i dagens samhälle.

Så Ja med andra ord har jag en hel del att tänka på när det pluggas in.

Nu läsa några sidor till.
Sedan ska jag laga kycklingklubbor, ris, sås och givetvis grönsaker.

Likes

Comments