• Blogkeen
  • Nouw

Har varit iväg på ett toppen bra möte i FM!
Under dagen ska jag ha skrivit min vision , vad jag vill med livet som person och småbarnsförälder!!

Just nu har Noel fått lite mat och är nöjd !
Så nu ska dammsugaren fram och jag ska fundera på min vision. Skriva punkter innan jag gör en sammanfattning. När jag är klar med den, kommer visionen hamna här och ni kommer att få läsa den!!

Ni får ha en toppen dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Läser lite olika bloggar, där vissa skriver att det är långtråkigt att gå hemma. Visst, den känslan kommer säkert drabba mig. Dessa första 5 veckorna har jag ej hunnit känna denna känsla. Upplever att dagarna går i ett och får ej gjort de jag vill. Nu har det varit en del problem med amningen, som jag tyvärr får lägga på hyllan. Acceptera och gå vidare. Rutinerna med mat och sömn på Noel sitter ej riktigt än. Men kanske blir bättre med ersättningen nu.

Så mkt jag vill göra om dagarna som ej hinns med. Hoppas verkligen att rutinerna snart sitter, så de jag vill hinna med blir av.

De ska pluggas till körkort och lite annat. Vill göra om min dreamboard tavla, få igång alla mina målsättningar och verkligen göra de. Ej bara säga att jag ska och sedan kommer jag ej dit. Förändringarna får lov att ta tid, vissa men inte alla. Då kommer jag ingenstans i livet. Utan står och trampar på samma ställe. Vill ej ångra mig sen när jag har blivit gammal och säga: varför gjorde jag ej de, när chansen fanns.

Så många gånger Jag har hört detta, när jag har jobbat i äldrevården. Många drömmar hen har haft och aldrig blivit av.

Precis gett lillkillen lite mat. Ska se på filmen jägarna 2.

Ni får sova så gott så hörs vi i nästa inlägg.

Likes

Comments

Det är så himlans skönt att kunna få lov att ha äran att motionera. Fick besked i fredags att gymmet dröjer typ efter sommaren :( lite ledsen blev jag. Men denna skada jag har, får jag vara försiktigt med. Träna upp den hemma och en massa promenader som jag redan gör.

Tänk att vi bor i en stad, vi har ej så långt ner till havet eller till ett litet skogsparti. Att gå ner till stan är heller ej så himlans långt.
Sedan är det rena turen att Noel dessutom älskar sin vagn.
Det bästa med powerwalk är att rensa hjärnan på en massa tankar som finns just nu. Som dessutom har funnits med ca 8 dagar innan Noel föddes.
Försöker att ej tänka på de för mkt, men vissa dagar går lättare än andra dagar.

På bilden ovan gör hunden brandy allt för att få lov och jaga ner änderna i dammen haha. Hon är ju som sagt en jakthund. Lite sur blir hon på mig. Då brandy älskar att bada. Hon badade i havet kvällen innan, tyckte lite att det kunde räcka!

Likes

Comments

God morgon!
Vilket härligt väder vi har idag med! Här ska de passas på att njuta av det fina vädret. Får faktiskt erkänna att jag saknar en trädgård. När det är såhär fint väder ute.
Här börjas alltid morgonen med amning/flaska, babblarna, magmassage och jag med en kopp kaffe.

Noel är 6 veckor idag, alltså vad tiden den går fort. Äntligen börjar saker så smått att falla på plats. Rutiner med mat/sömn sitter ej riktigt till 100, men ej så långt ifrån.
Min dröm har varit att amma Noel så länge de bara går. Jo men tjena, här funkade ej amningen som jag ville. Då lilleman ej av någon anledning blir mätt. Så det ammas morgon/kväll. Ibland på natten med.
Känner mig så himlans misslyckad, vilket jag ej ska göra.
Jag har en dröm som jag vill lyckas med, men den är helt upp till mig och jag vet i vilken ände jag ska börja i. Det första är att plocka fram böckerna. Fixa ett samtal/sms. Boka ett möte där och följa riktlinjerna. Hålla mig till dom hela tiden.

Igår var jag hos sjukgymnasten, då min rygg speciellt höger sida har varit skum sedan efter förlossningen. Här blir det ej gymmet förrän efter sommaren. Så det är övningar som ska göras och hålla mig till långpromenader helt enkelt. Så jag kan bygga upp en grund kondition innan det är dags för gymmet.

Noel ligger här sidan om mig, armar och ben går i ett. Snackar som bara den åh vad jag väntar på hans skratt, som ej är så långt ifrån. Han är verkligen en lätt kille att ha med att göra. Nu när han äntligen får lov att vara mätt.

Igår var vi ute från kl 8-21. Han sov och lekte i vagnen. Sa ifrån när det var dags för mat/blöja och givetvis lite sällskap!!

Likes

Comments

Denna bikini skulle jag vilja ha. Hoppas att jag kan få rätt på magen med powerwalk och rätt kost, innan det är dags för stranden. Annars blir de shorts och Linné för min del. Kroppskomplex deluxe har jag, har alltid haft och kommer förmodligen att alltid ha.

Jag är glad och tacksam över äran att få bära ett barn i min kropp och va med om en förlossning. Bara jag som har svårt med tiden efter, innan kroppen går tillbaka.

Likes

Comments

Är fullt medveten om att det är 4 veckor sedan jag gick igenom en härlig, intensiv förlossning. Vi fick en underbar liten kille Noel. Men min kropp börjar verkligen skrika efter gymmet. Är medveten om att det är ca 2 månader dit. Under dessa två månader har jag en hel del att jobba med mig själv. Dels är det dags att förbättra kosten, slippa denna kopiösa irritation jag har inom mig. Det beror mkt på att blodsockret åker som rena berg och dalbanan. Vilket jag är fullt medveten om,Vilka hälsorisker det kan leda till.
Är trots allt en förebild för 4 härliga individer som är under 18 år.
Vilken bra förebild jag är då? Säger en sak men gör totalt tvärtemot. Där slår jag mig själv på fingrarna.
Dags att ändra kosten och göra den till det bättre och bättre efter hand.
För dom resultaten jag vill ha på gymmet, kommer att ta så mkt längre tid med denna kost

Vi har varit ute på en härlig morgonpromenad. Noel bara älskar sin vagn och njuter Medans jag anstränger mig.
Denna dag består av att fixa i hemmet, samtal och mindset. Sätta nya målsättningar.

Likes

Comments

Vilken härlig vecka! I tisdags gick jag ner till bvc, där de fick bra med Noel. Gick sedan och hämtade min tonåring. Härlig promenad hem. På onsdagen bestämde jag mig för att gå ner till stan igen och träffa Nora och Sanne. Biffgänget lixom. Solen den sken på oss och Helsingborg är så vacker när solen den skiner och jag vet ej allt. Tur att jag valde onsdagen, för sen på torsdagen blev vädret sämre en hemma dag om man säger så.
Ja fast i sett hem kommer vi ut flera ggr om dagen, då de finns 2 härliga hundar som behöver rastas. Sedan märker jag på Noel när han ej är ute som vi ska. Då det är en kille som trivs i sin vagn och att vara ute.

I onsdags kväll var vi tvungna att låta katten Kattis somna in. Jag Hant lära känna denna härliga katt. Det var faktiskt Kattis som markerade att jag var gravid, men trodde ej på de då. Denna katt har legat antingen på ni gravida mage eller i närheten av mig. Saknaden av henne är faktiskt stor
❤️

I lördags var vi på traktorpulling med alla 4 kids/tonåring. Vilken tur med vädret vi hade. Helt underbart runt 20 grader ute och vi alla har fått lite färg i ansiktet. Förutom Noel då, som ej ska ha någon sol på sig. Träffade en hel del som man känner. En härlig lördag med andra ord. Alla somnade tidigt.

Idag har vi varit på Ikea och tittat på rullgardiner och lite annat. Varit på lekplatsen uppe bakom kärnan och njutit av solen.

Nu när vi börjat och få rätt på noels mage, så börjar hans personlighet mer och mer syns. Det är en kille som älskar att snacka, mysa och skratta. Väntar på att han ska få igång skrattet mer. Innan idag låg han på filten/golvet. Låg på mage för att träna nacken, då lägger han sig nästan på rygg. Det är EN stark kille både fysiskt och psykiskt.
Häromdagen var Nora här och den bilden på dom två som är i början av bloggen tog jag då. Plus en härlig video med dom två.

Likes

Comments

Vilken härlig natt, denna Goa kille fick för sig att mellan kl 03-05 skulle vi vara vakna. En krånglig natt måste jag verkligen säga. Tror de var för varmt i vårt rum, då har han svårt att sova plus att han sover bäst, med massor av ljud runt omkring sig.
Vi har hunnit med en härlig runda med hundarna. Sitter med lillkillen och myser lite, Medans jag fixar en massa samtal!

I EM bär det av till bvc och kolla hur mkt denna kille har ökat i vikt.
Kan säga att jag är ej bekymrad, med tanke på vilken matglad kille vi har haha.

Likes

Comments

Vi börjar Valborg med att åka och handla inför kvällen!!
Åker till babyland och köper nuknapp till Noel 0-2 månader. Äntligen får vi bukt på hans sugbehov och Noel hänger ej i mina bröst!! Vi har verkligen varit inne i en ond spiral. Amningen har gett magknip etc.
Men nu har vi fått en nöjd kille, känns det som.

Sedan vid lunchtid åkte vi till sundspärlan och gick på tivoli. Underbart väder vi har denna härliga Valborg. Sällan vi har tur med vädret.
På kvällen åkte vi till frillestad och firade Valborg. God mat och massor med trevligt folk.
Noel väljer att gå i idé och sover 3 härliga timmar. Givetvis väljer Noel att vakna när vi ska tända majbålet!
Så det var bara att vända gå till ladugården och amma lillkillen.
Tyvärr fick jag ej med ett fint foto!!
Men men så e ju livet!!

Hoppas att ni har haft en trevlig Valborg!!

Likes

Comments

Idag har vi haft lilla Noel i 3 veckor, dessa 3 veckor har verkligen gått snabbt. Den sista veckan har han varit så ledsen. Så mkt magknip han har haft. Ser ut som att vi börjar få rätt på hans tarmar. Jag har dragit ner på mängden mjölkprodukter och kaffe med koffein i. Igår provade jag att lägga honom på magen och träna nacken. Ojoj vilken stark kille vi har

Kan bara säga att det verkligen var nyttigt att ha honom på magen. Tarmarna fick jobba! Sedan ett varmt gott bad på detta 😀

Är inne i en känslomässig period😕 haft jag fått bestämma hade alls min nära och kära bott under samma tak eller träffat dom flera timmar om dagen. Dessa tre veckor har varit väldigt,väldigt känslosamma på olika sätt. Har säkert med gravidhormonerna att göra plus amningen. Igår var jag, Noel och hundarna ute i Åstorp hos svärföräldrarna. Då de var fönsterbyte och balkongdörr byte. Åkte tåg med barnvagn och hundar, vilket gick bra!
Som här såg ut när vi kom hem, fick börja med att städa direkt vilken härlig fredag EM/kväll or not.
Idag kommer en Go vän hit och hälsar på. Sedan ska vi bege oss till mina föräldrar, äta lite mat och ha de trevligt.

Sitter och ammar lillgrabben nu! Klockan är mkt och vi har ej lämnat sängen ännu. Vilken härlig lördag fm! Snart dags att gå upp och få något gjort!
Ni får ha en toppen lördag!

Likes

Comments