• Blogkeen
  • Nouw

Jag är en person som gärna kommer in i svackor med jämna mellanrum. Tanken var att körkortet skulle vara klart nu. Okej!! Vi början om från början!

Börjar få lite panik då lillkillen är beräknad om 12 veckor. Nu blir de att lägga in en hård, snabb växel så jag blir klar med körkortet innan han kommer.
Hujedamig för alls vägskyltar vi har regler etc. På något vis ska jag lyckas med mitt körkort. Så som vårt liv ser ut nu, klarar vi ej oss på att det bara är min sambo som har körkort. Utan att jag oxå har ett.
Det är märkbart varannan vecka när vi har hans barn, detta med lämna hämta på dagis/skola. Börjar tröttna på att behövs be andra om hjälp.
Så som en stund ska jag sätta mig bakom ratten och köra lite.

Hur ser er dag ut?!

Denna härliga dag har verkligen gått i ett. Pluggat teori och lite annat. Innan vi hämtade hem bonusbarnen. Därefter åkte vi och gick en runda med kidzen, rastade hundarna. Sedan vidare till affären och handlade mat. Blev ugnsteks falukorv med hemmagjord potatismos!! Busat med kidzen och nu ser vi på hundpensionatet.

Märks att jag är gravid och har 12 veckor kvar, min energi är verkligen ej densamma!!!

Likes

Comments

Vuxna människor kan lära sig att sköta sitt eget, acceptera och gå vidare. Men tyvärr så finns det någon som måste skapa intriger.
Just nu håller jag på att jobba med denna bit. Hör vad dom har att säga och sedan låta de stanna där. Ibland är det lättare sagt än gjort.

Denna gravida mage är spänd som en ballong idag. Tror de beror på att lillkillen har varit ovanligt aktiv senaste två veckorna. Då blir de väldigt trångt i magen. Idag har varit en bra dag på alla sätt och vis.
Min stora dotter är sjuk förmodligen är det influensan som är och hälsar på.

Måste berätta att jag har verkligen en favvo produkt just nu av alla produkter. Mina vader är som stenar. Applicerar ett litet lager på morgonen och masserar in och ett lite lager på kvällen. Detta innebär att jag slipper kramperna i vaderna på morgonen. Så skönt är det!!!
Härligt att krypa ner i en nybäddad säng och vara ny duschad och kroppen är insmord med våra härliga produkter


Det är denna salva som jag använder till mina vader, ömma muskler etc. Är ni nyfikna på den så hör gärna av er!!

Likes

Comments

​Idag är det fredagen den 13:e vilket kan innebära otur eller en turdag!  Jag måste verkligen säga att denna dag har verkligen varit underbar på alla sätt och vis. Denna dag är min födelsedag, den började med att min dotter väckte mig i morse och min älskade sambo var också hemma. Var på ett möte där min energi tog slut, detta mötet fick mig att vakna upp och inse mycket i mitt liv. Vad jag vill med mitt och vårt liv, personlig utveckling för att komma dit jag vill med mitt företag och mycket annat.

Idag blev jag överraskad av en go vän som alltid finns vid min sida och hennes pojkvän. Fick blommor och ett kort som fick mig att skratta. Av svärföräldrarna fick jag prenumeration av tidningen mama i ett halvår. Denna dag har verkligen varit underbar på alla sätt. 

Sedan är det alltid lika roligt och få höra att det snackas bakom ryggen på en, det bara bevisar saker och ting om dom som snackar bakom ens rygg. Som väljer att ej ta kontakt med mig. Jag har kommit så långt där att jag rister det av mig och bara skrattar åt dom. 

Det som irriterar mig är att jag vet vad jag vill med mitt liv, jag håller motivationen uppe ett tag och sedan trillar jag tillbaka. Tror mig veta vad detta beror på. Så det finns mycket som jag ska jobba med mig själv detta året. Ska sätta mig ner och skriva en bucket lista och målsättning på min personlighet och lite annat. Finns alltid saker som man kan förbättra och utmana sig själv med!!!

Jag/vi ska snart bli föräldrar tillsammans, många tankar och funderingar, saker ska klaffa när vi närmar oss, bf den 14/4


Ni får ha en toppen fredag kväll!!!


Likes

Comments

Igår kväll påbörjade jag en film som heter I am not your guru, med Tony robbins. Såg typ halva filmen. Fick så mkt att tänka på. Reflekterade vad det under medvetna styr oss mer än vad vi tror i våra tankar. Gjorde dom två första uppgifterna, som fanns med i filmen. Tanken är att jag ska fortsätta där idag.
Denna vecka är sambon långt i från mig och jobbar. Då tackar jag att min härliga dotter finns. Hon har varit här sen i tisdags, hjälpt mig med våra hundar. Så många härliga skratt vi har haft och djupa samtal om saker och ting.

Idag är jag uppe med tuppen, iväg och på ett städjobb, sedan hem och jobba med mitt företag och mkt annat som ska fixas.

Likes

Comments

Varje dag har vi alla ett val hur vi vill att dagen ska se ut och hur den blir. Det är upp till var och en hur man vill att livet ska se ut. Jag har bestämt mig hur mitt liv ska se ut.
Min blogg hädanefter kommer att handla mkt om detta val, livsstil. Har precis varit iväg på ett super härligt möte som gav mig så mkt energi.
Då jag vet hur livet ska se ut.
Är ej rädd för att släppa tryggheten som Man har med ett fast jobb och ge mig ut på kalla marknaden. Känns som att jag har fått ett kall och ska följa detta fullt ut. Vet hur jag vill att varje dag ska se ut, under tiden som jag är gravid och under mammaledigheten. Att få välja mina egna arbetstider etc. Slippa vara låst mån-fredag 7-16.00.
Slippa att barnen ska behövs typ bo på dagis och alla aktiviteter etc ska hinnas med. Företaget kommer jag ha i min mobil vilket är helt enkelt en fördel och så givande. Över att få välja vem man vill jobba med etc och vilken tid på dygnet.
Imorgon sätter jag min målsättning planering ännu hårdare än vad jag har gjort hitintills. Tänker verkligen ej att ge mig.

Är på väg hem från mötet, ge hundarna mat. I man jag ska iväg på julkonsert med mina svärföräldrar som ger mig energi!!

Ni får ha en trevlig måndag EM/kväll!

Likes

Comments

Jag har verkligen varit slarvig med min blogg sista tiden, men mkt har kommit emellan. Nu är jag tillbaka. Om typ 2 dagar är jag på väg in i vecka 22. Mycket som händer i denna graviditet ;) måendet är på väg att vända till det bättre. Ikväll när bonusbarnen har lagt sig, ska jag plocka fram målboken och börja läsa den igen och använda mig av den varje dag.

Har kommit till insikt sista tiden och nu vet jag vad jag vill. Ska satsas stenhårt på mitt företag, utveckla de dit jag verkligen vill.

Snart iväg och hämta ena bonusbarnen åka ut till svärmor och kopiera mitt moderskapsintyg som ska vidare till försäkringskassan.
Har en del att läsa på märker när det gäller havandeskapspenning och lite annat.

Ni får ha en suverän dag!!!

Så hörs vi i nästa inlägg

Likes

Comments

Givetvis när vi blir barnlediga, åker vi båda på en dunder förkylning så de heter duga. Jag märker stor skillnad av att jag är gravid. Är mkt mer mottagligare nu, än innan när jag tränade och var mer fit for fight.
Denna vecka har bestått av många jobbiga känslor. Men så är det helt enkelt i perioder. Tur att de finns så många Goa personer runt om oss.

Ikväll förbereder jag mig mentalt i för morgondagens möte. Imorgon är det två möten som krävs mkt av mig.

Är det någon här som är gravid och har varit med om detta fenomen. Så fort jag jobbar och är kanske lite stressad, blir min mage super stor, uppsvullen och hård. När jag e hemma och är ledig typ i 3 dagar. Mår min mage lite bättre. Denna graviditet är verkligen skum måste jag säga.

Denna kväll blir att spendera i soffan eller sängen bara vara och ta de lugnt inför morgondagen.

Har ni varit iväg och firar farsdag?'! Här firas de ej farsdag. Då vi resonerar att varje dag är farsdag och likadant med morsdag!!!

Ni får ha en fin söndagskväll!!!

Likes

Comments

Tanken var att ligga och vila bort min förkylning. Men måste till en affär, där som säljer kattlåda med lock på.
Då den lilla hunden ruff, gärna bor i kattlådan på nätterna och äter de som finns i lådan. För de första så blir jag äcklad. För de andra har jag fått lära mig av Goa svärmor, att de finns tydligen näring i detta. Urk, blir ännu mer illamående. Sedan får vi sätta på honom tratten, så är risken mindre att han kommer in i kattlådan. Just nu väljer han hellre detta, än att äta hundmat.
Vet ej vad detta är för fasoner han har fått för sig på äldre dagar. Får han möjligheten är han gärna mer vaken nattetid än dagtid.
Försöka få honom rätt på dygnet igen, är min tanke!!!

Likes

Comments

Japp, då är det dags att plocka fram min envishet igen!
Jag ger upp alldeles för lätt :( men nu blickar vi framåt ej bakåt!
Denna graviditet har verkligen ställt till det för mig. Går in i vecka 18 på torsdag. Trodde i min vilda fantasi att denna graviditet skulle bli lika rolig lätt och mysig. Så som den var med min dotter som är 16 år idag!!
Haha där fick jag. Dessa foglossningar och allt det bär med sig. Gör att jag snart ej kan jobba!
Efter några törnar denna vecka för att jag är så blåögd har fått mig att vakna upp.
Kommer köra stenhårt på att mitt företag, få i gång den med kunder etc.

Måste verkligen tacka min sambo som står ut med mig. För jag står knappt ut med mig själv. Tänk vad dessa hormoner kan förvandla en till ett monster.
😱

Så från och med idag kommer det ett inlägg varje dag!!!

Likes

Comments

Jag börjar verkligen undra vart jag ska ta vägen?! Är i vecka 16 plussat 5kg, har verkligen ej koll på om det är en bra viktuppgång eller ej?!
Ja från denna vecka som har varit börjar jag känns att hormonerna börjar så smått att falla på plats.
Känner mig mer glad och orkar skratta på ett helt annat sätt än innan.

Maten är verkligen ett kämpigt kapitel, alla runt omkring mig säger: ta hand om kroppen efter graviditeten. Har lite svårt att förstå vad dom menar!!!
Saknar mina rutmuskler på magen, svårt att magen är som en chipsmage och ej blivit fast gravmage!!

Men de kommer att bli bättre finns bara lösningar och möjligheter.
Får verkligen tacks alla i min omgivning som stöttar och står ut med mig ;)

Ni får ha en trevlig fin höstdag!!!

Likes

Comments