View tracker
  • Blogkeen
  • Nouw

Jag har verkligen varit slarvig med min blogg sista tiden, men mkt har kommit emellan. Nu är jag tillbaka. Om typ 2 dagar är jag på väg in i vecka 22. Mycket som händer i denna graviditet ;) måendet är på väg att vända till det bättre. Ikväll när bonusbarnen har lagt sig, ska jag plocka fram målboken och börja läsa den igen och använda mig av den varje dag.

Har kommit till insikt sista tiden och nu vet jag vad jag vill. Ska satsas stenhårt på mitt företag, utveckla de dit jag verkligen vill.

Snart iväg och hämta ena bonusbarnen åka ut till svärmor och kopiera mitt moderskapsintyg som ska vidare till försäkringskassan.
Har en del att läsa på märker när det gäller havandeskapspenning och lite annat.

Ni får ha en suverän dag!!!

Så hörs vi i nästa inlägg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Givetvis när vi blir barnlediga, åker vi båda på en dunder förkylning så de heter duga. Jag märker stor skillnad av att jag är gravid. Är mkt mer mottagligare nu, än innan när jag tränade och var mer fit for fight.
Denna vecka har bestått av många jobbiga känslor. Men så är det helt enkelt i perioder. Tur att de finns så många Goa personer runt om oss.

Ikväll förbereder jag mig mentalt i för morgondagens möte. Imorgon är det två möten som krävs mkt av mig.

Är det någon här som är gravid och har varit med om detta fenomen. Så fort jag jobbar och är kanske lite stressad, blir min mage super stor, uppsvullen och hård. När jag e hemma och är ledig typ i 3 dagar. Mår min mage lite bättre. Denna graviditet är verkligen skum måste jag säga.

Denna kväll blir att spendera i soffan eller sängen bara vara och ta de lugnt inför morgondagen.

Har ni varit iväg och firar farsdag?'! Här firas de ej farsdag. Då vi resonerar att varje dag är farsdag och likadant med morsdag!!!

Ni får ha en fin söndagskväll!!!

Likes

Comments

View tracker

Tanken var att ligga och vila bort min förkylning. Men måste till en affär, där som säljer kattlåda med lock på.
Då den lilla hunden ruff, gärna bor i kattlådan på nätterna och äter de som finns i lådan. För de första så blir jag äcklad. För de andra har jag fått lära mig av Goa svärmor, att de finns tydligen näring i detta. Urk, blir ännu mer illamående. Sedan får vi sätta på honom tratten, så är risken mindre att han kommer in i kattlådan. Just nu väljer han hellre detta, än att äta hundmat.
Vet ej vad detta är för fasoner han har fått för sig på äldre dagar. Får han möjligheten är han gärna mer vaken nattetid än dagtid.
Försöka få honom rätt på dygnet igen, är min tanke!!!

Likes

Comments

Japp, då är det dags att plocka fram min envishet igen!
Jag ger upp alldeles för lätt :( men nu blickar vi framåt ej bakåt!
Denna graviditet har verkligen ställt till det för mig. Går in i vecka 18 på torsdag. Trodde i min vilda fantasi att denna graviditet skulle bli lika rolig lätt och mysig. Så som den var med min dotter som är 16 år idag!!
Haha där fick jag. Dessa foglossningar och allt det bär med sig. Gör att jag snart ej kan jobba!
Efter några törnar denna vecka för att jag är så blåögd har fått mig att vakna upp.
Kommer köra stenhårt på att mitt företag, få i gång den med kunder etc.

Måste verkligen tacka min sambo som står ut med mig. För jag står knappt ut med mig själv. Tänk vad dessa hormoner kan förvandla en till ett monster.
😱

Så från och med idag kommer det ett inlägg varje dag!!!

Likes

Comments

Jag börjar verkligen undra vart jag ska ta vägen?! Är i vecka 16 plussat 5kg, har verkligen ej koll på om det är en bra viktuppgång eller ej?!
Ja från denna vecka som har varit börjar jag känns att hormonerna börjar så smått att falla på plats.
Känner mig mer glad och orkar skratta på ett helt annat sätt än innan.

Maten är verkligen ett kämpigt kapitel, alla runt omkring mig säger: ta hand om kroppen efter graviditeten. Har lite svårt att förstå vad dom menar!!!
Saknar mina rutmuskler på magen, svårt att magen är som en chipsmage och ej blivit fast gravmage!!

Men de kommer att bli bättre finns bara lösningar och möjligheter.
Får verkligen tacks alla i min omgivning som stöttar och står ut med mig ;)

Ni får ha en trevlig fin höstdag!!!

Likes

Comments

Bilden är 2 veckor gammal, går in i fjärde månaden på torsdag.
Alltså varför kan dessa hormoner spöka så himlans tokigt?! En ny kropp att lära känna. Har svårt att förstå att jag ska bli mamma igen. Barnet är ett vår barn, då är det 17 år sen jag blev mamma, första gången.
Mkt som händer med kroppen, hjärnan ja allt möjligt.
Men njuter till Max mer och mer, när jag inser att jag faktiskt har fått äran att bli mamma tillsammans med mina underbara sambo!

Likes

Comments

Har varit på min dotters skola i Klippan!
Dom har öppet hus, var super roligt åh träffa hennes lärare. Fick höra mkt positivt om henne och att de går bra för henne.
Äntligen har min dotter hamnat på en skola där hon trivs och gör stora framsteg. Har kämpat sjukt mkt för denna tös, sen den dagen hon skolades in i 0:an som de hette då.
Vilket slit de har varit varit för Att hennes skolgång skulle bli så bra dom möjligt. Vissa kommuner får man verkligen stånga huvudet i betongvägg innan man får gehör.
Samtidigt som jag fick höra en massa positivt om min dotter. Gav jag mkt feedback tillbaka, anser att det är väldigt viktigt.
Ikväll ska sambon och jag till ett par vänner och äta god mat!!!

Ni får ha en toppen lördag :)

Likes

Comments

Saker och ting blir ju efter hur Man tänker. Pratade med en person häromdagen, som sa: är så trött på alla problem och motgångar.
Jag är helt tvärtom där, ser bara lösningar och möjligheter. Ordet problem finns ej hos mig, det är något som vi själva skapar.
Har lärt mig genom dom tre senaste åren att allt går och lösa, så länge hoppet finns i en själv och tryggheten. Så fungerar saker och ting så mkt lättare.

Imorse vaknade jag ca 30 min innan väckarklockan ringde. Felet jag gjorde var att jag låg kvar i sängen och vilade mig. Sedan när det var dags att stiga upp för en ny arbetsdag, då slog verkligen tröttheten in.
Tog mig en kopp kaffe och kände hur tröttheten kom som en storm i min kropp.
Då har jag lärt mig något nytt att ej ligga kvar i sängen och vila mig. Sitter på tåget och är snart framme på jobbet.
Idag blir det en lugn jobbdag, ska passa på och fixa lite samtal etc.

Ni får ha en trevlig torsdag!

Likes

Comments

Godmorgon!
Usch va de var riktigt segt att gå upp imorse. Resultatet på att jag somnade alldeles försent helt enkelt. Tack och lov är det en kort dag, då jag har ett super viktigt möte i EM. Ikväll blir de att lägga sig i tid.
För en liten stund sedan swishade en mygga förbi mig i vår lgh. Haha minns ej när vi hade myggor i oktober månad.

Märks att klimatet är förändrat för oss, sitter här och njuter med en kopp kaffe. Innan det är dags att bege sig till bussen och börja dagens pendling.
Vad händer hos er idag?
Ni får ha en toppen tisdag!!!

Likes

Comments

Nu märks det mer och mer att härliga årstiden hösten är på språng. Igår regnade de tidigt på morgonen. Tog mig en promenad i regnet, tycker om att promenera och springa en löprunda när det regnar.

Idag är det regn för hela slanten, bara så mysigt tycker jag.
Har varit iväg på ett möte som jag verkligen var i behov av. Men många tankar och funderingar efteråt. Ett ämne som togs upp är väldigt känsloladdat.

Annars så för övrigt blir det en lugn dag för min del. Sedan kommer de att bli en intensiv vecka med alla jobb och olika möten.
Tycker om när min agenda är fullsmockad.

Vad som händer i helgen har jag igen aning om. Den är väldigt tom om man säger så.

Vad händer hos er idag???

Likes

Comments