• Blogkeen
  • Nouw

Igår var Noel och jag iväg på utbildning!! Haha vad jag skrattade åt Noel!! När jag bad Noel vara tyst, då skrattade han hjärtligt och babblade ännu mer. Vilket innebär att han har presenterat sig och hädanefter blir denna härliga kille hemma med sin pappa!

Så att mamma kan koncentrera sig och anteckna bättre!

Igår pratades det om våra hjärnspöken oh herre Gud vad våra hjärnspöken kan ställa till det. Jag kom på mig själv att mina hjärnspöken ställer till det väldigt tycker för mig.

Så det blir verkligen fokus med att hantera mina hjärnfokus, så att dom ej styr mig lika mkt som dom gör idag! Dessa hjärnspöken gör att jag just nu vacklar i väldigt mycket och alla beslut jag tar och gör därefter.

Kan vara helt ärligt och säga att dessa hjärnspöken styr mig alldeles för Mycket helt enkelt. Trivs jag med det : öh NEJ verkligen ej!

Så idag ska jag skriva ner olika handlingsplaner på hur jag ska hantera mina hjärnspöken, så jag kan komma dit jag vill med mitt liv,

Sedan pratade vi om ordet : VARFÖR!


Har jag mitt varför på rätt plats? Kommer jag vidare med mitt
VARFÖR?!
Nej, mitt varför är ej Helt rätt, för då hade jag varit så mkt längre fram under dessa senaste två åren.
Okej!! Nu tar vi och blickar vi framåt och ej bakåt! Tur att backspegeln den finns, där jag kan blicka tillbaka med jämna mellanrum. Det bästa i detta är att vindrutan är så sjukt mycket större och ger mig fler val möjligheter att springa vidare!

Denna dag började med en massa mys med Noel. Under tiden tar en powernap, då tar jag fram paddan och tittar på olika filmklipp på youtube!
Sedan kommer Nora upp och då blir de syskonmys och härliga skratt. En stund senare dyker bonussyster Tove upp och deltar i vårt härliga morgon mys!

Vissa dagar upplever jag bara att tvättmaskinen den går i varv.. så den är igång innan det är dags för simskola med Tove!

Igår tog jag ett annat beslut tillsammans med min sambo. Så nu är jag anmäld och på tisdag kl 16 och det ska bli roligt, givande och spännande!

Ni får ha en trevlig onsdag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna härliga kille är 9 veckor idag. Tänk att det är 9 veckor sedan vi var på förlossningen vid denna tid. Hinner ej riktigt med att det går så fort. Sedan upplever vi ej honom som en bebis heller. Han har på 2 veckor hittat sina händer, börjar blåsa bubblor av sitt eget saliv. Gör Sälen när han ligger på mage etc.
Denna kille sover verkligen oroligt om nätterna. Många drömmar skrik och gråt. Vilket är helt normalt.

Idag är dessutom första gången jag ska vara ifrån honom i mååånga timmar. Noel ska följa med Nora till mormor och morfar. Medans vi andra ska till barnens dag på sundspärlan. Även där kommer det att ske en hemlighet för tösen. Ska bli roligt att se hennes min. Hoppas verkligen att vi har tur med vädret hela dagen. Himlen ser lite skum ut, lite mörka moln. Hoppas att det håller sig där och ej börjar att regna. Då vi ska vara ute sägs det.

Uppdatering sker ikväll!!

Likes

Comments

Här har vi haft en liten bökig natt med denna Goa härliga Noel. Som drömmer mycket om nätterna nu och är väldigt orolig i sin sömn. Är inne i en fas i sin utveckling, som snart går över.

Så det innebär att jag lyckades försova mig. Skulle upp klockan 6 och vaknar 7.40 haha. En härlig start på morgonen. Det bästa är när Noel förmodligen förstår detta, samarbetar med mig plus hundarna. Vi har hunnit ta en liten morgon promenad med hundarna.

Fixar det sista här hemma innan vi ska ge oss iväg till bvc på föräldrargrupp.
Där vi ska träffa andra barn/mammor.
Därefter ska jag fixa lite samtal gäller som sagt att hålla min målsättning, för att komma dit jag verkligen vill.

Vilket görligt väder vi har ute, håller vädret i sig, funderar jag på att ta en ordentligt powerwalk i kväll.

Likes

Comments

Iaf har jag suttit ner med min målsättning! Vad jag vill nå med mitt företag?! Hur snabbt det ska ske etc. Jag har kommit underfull med varför jag ej kommer utanför comfort zonen! Granskat mig själv väldigt hårt under en period. Nu vet jag vad jag vill och vad jag vill åstadkomma med livet och med min personlighet!

Idag har det verkligen ej varit noels dag. Tack och lov kom Nora och hennes killkompis som kallas för lagge!
Jiha vad glad jag blev. Då Noel är så extremt glad för båda två. Så fick dom Noel ett tag och jag fick dammsugit hemmet och lite annat under tiden.

Jag är ej den person som ber om hjälp! Men ibland får Man svälja stoltheten och be om hjälp.

Noel är just nu i famnen hos sin pappa, Medans jag skriver bloggen och fixar med lite annat.

Sitter med planeringen inför morgondagen och det ska bli intressant hur mkt jag kommer att få gjort Iom Noel ej är på humör.
Tur att vi har en stor säng, där jag får plats med Noel dator/paddan och allt annat jag behöver ha.

Har lärt mig att mina misstag att målsättningen är viktig och att hålla den för att nå ett bra resultat!

Likes

Comments

Fredag morgon började med bvc med Noel. Märks att vi har en matglad kille och växer så att de knakar. Behöver ej bekymra oss, om han har en dag, där han äter mindre! Min dotter var med Iom det stod mamma samtal på bvc. Tycker detta är super för att ej missa förlossnings depression. Tycker det är bra att de belys för många kvinnor skäms över att få en sådan depression.

Jag klarade mig galant iaf.

Kl 13.00 såg vi min kusins dotter springa ut! Därefter begav vi oss ner till Helsingborg och tittade på ekipagen. Sedan var det studentfest. Noel hade verkligen fullt upp med att charma och flörta med alla. Vilket resulterade i att vi knappt såg vår son. Han åkte runder i allas famnar och hade super skoj.
Sen i helgen har han verkligen ej varit sig själv.
Haha ej lätt att vara populär, som de kan bli.
Vi hade verkligen tur med vädret på studentdagen.

Likes

Comments

Min Vision

Jag kom i kontakt med nuskin för ca 2 år sedan. Att jag fastnade för detta företag var bla deras vision, produkter, frihet, pengarna etc.

Jag tappade detta under tiden med graviditeten iom den var en komplicerad, Nuskin fanns med i tankarna varje dag. När jag använde deras produkter både på mig och barnen. Speciellt när man ser resultaten på huden, till det mycket bättre.

När vår son Noel föddes kände jag direkt att det är nuskins produkter på hans hud som gäller. Noel har en väldigt fin hud av dessa produkter.

En incident i min omgivning påminde mig om hur viktigt det är att sköta sin hälsa så mycket man bara kan. Då lockade Nuskin mig ännu mer.

Då jag vet vad jag vill med livet, vill jätte gärna vara min egna chef och få välja vilka jag vill jobba med.

Fördelen är att jag blir min egna chef och slipper att ha en väckarklocka så himlans tidigt på morgonen och barnen dessutom slipper få en lång arbetsdag dom med.

Ett plus med detta företag är att ha det i mobilen/paddan, kan jobba lite överallt och ingenstans typ.

Under tiden jag sitter och skriver kommer jag på massor med idéer jag kan göra och förverkliga.

Är intressad av 4 personer som vill jobba med mig, både killar och tjejer är välkomna att höra av sig

Likes

Comments

Idag har vi varit och firat min mamma som fyller år imorgon!
Alla 3 barnen har visat vad dom går för. Så härligt att se tre olika personligheter och hur dom växer i sig själv.
Lilla Noel har fått lära känna hunden molly, oj oj vad Noel har blivit tvättad av denna härliga hund!!

På torsdag nästa vecka har vi haft denna lilla livliga krabat. Som jag upplever har lite för bråttom.
Han nöjer sig ej längre att vara i liggdelen i vagnen! Han är så nyfiken på livet. Noel vill gärna se vad som sker runtomkring honom. För mig är det för tidigt med sittdelen. Dels jag känner mig ej redo att denna lilla krabat är förre mig och sedan tänker jag ergonomisk för hans del. Hoppas att det går en månad till i ligg delen.

Under dessa åtta härliga veckor, har verkligen hänt en hel del. Många känslor som sker inombords. Så svårt att förklara då jag ej kan berätta allt. Då jag har lovat att ej nämna det. Kan säga att det är tufft att vara mamma i många lägen. När man bara vill väl och det blir fel.

Sedan dessa hormoner ställer verkligen till det. Plus att amningen ej fungerade som jag ville och hade tänkt.. fick börja med ersättning vilket jag är så emot. Förstår ej varför ersättning ska bestå av så mycket kolhydrater och dessutom snabba. Bebisar anser jag behöver långsamma. Japp som sagt anti mot detta. Att acceptera att amningen misslyckades, är svårt . Tyvärr är jag duktigt att vara hård mot mig själv och typ anser mig misslyckad i mammarollen.. nog om detta!!

Imorgon ska vi se faster lina uppträdda håll nu tummarna på att vädret är med oss. Då det är ute uppträdandet är.
I år ska vi ha dricka/fika med oss, vilket vi ej hade förra året och det var super varmt ute!!

Hoppas att ni har haft en trevlig lördag!!

Likes

Comments

Har varit iväg på ett toppen bra möte i FM!
Under dagen ska jag ha skrivit min vision , vad jag vill med livet som person och småbarnsförälder!!

Just nu har Noel fått lite mat och är nöjd !
Så nu ska dammsugaren fram och jag ska fundera på min vision. Skriva punkter innan jag gör en sammanfattning. När jag är klar med den, kommer visionen hamna här och ni kommer att få läsa den!!

Ni får ha en toppen dag!

Likes

Comments

Läser lite olika bloggar, där vissa skriver att det är långtråkigt att gå hemma. Visst, den känslan kommer säkert drabba mig. Dessa första 5 veckorna har jag ej hunnit känna denna känsla. Upplever att dagarna går i ett och får ej gjort de jag vill. Nu har det varit en del problem med amningen, som jag tyvärr får lägga på hyllan. Acceptera och gå vidare. Rutinerna med mat och sömn på Noel sitter ej riktigt än. Men kanske blir bättre med ersättningen nu.

Så mkt jag vill göra om dagarna som ej hinns med. Hoppas verkligen att rutinerna snart sitter, så de jag vill hinna med blir av.

De ska pluggas till körkort och lite annat. Vill göra om min dreamboard tavla, få igång alla mina målsättningar och verkligen göra de. Ej bara säga att jag ska och sedan kommer jag ej dit. Förändringarna får lov att ta tid, vissa men inte alla. Då kommer jag ingenstans i livet. Utan står och trampar på samma ställe. Vill ej ångra mig sen när jag har blivit gammal och säga: varför gjorde jag ej de, när chansen fanns.

Så många gånger Jag har hört detta, när jag har jobbat i äldrevården. Många drömmar hen har haft och aldrig blivit av.

Precis gett lillkillen lite mat. Ska se på filmen jägarna 2.

Ni får sova så gott så hörs vi i nästa inlägg.

Likes

Comments

Det är så himlans skönt att kunna få lov att ha äran att motionera. Fick besked i fredags att gymmet dröjer typ efter sommaren :( lite ledsen blev jag. Men denna skada jag har, får jag vara försiktigt med. Träna upp den hemma och en massa promenader som jag redan gör.

Tänk att vi bor i en stad, vi har ej så långt ner till havet eller till ett litet skogsparti. Att gå ner till stan är heller ej så himlans långt.
Sedan är det rena turen att Noel dessutom älskar sin vagn.
Det bästa med powerwalk är att rensa hjärnan på en massa tankar som finns just nu. Som dessutom har funnits med ca 8 dagar innan Noel föddes.
Försöker att ej tänka på de för mkt, men vissa dagar går lättare än andra dagar.

På bilden ovan gör hunden brandy allt för att få lov och jaga ner änderna i dammen haha. Hon är ju som sagt en jakthund. Lite sur blir hon på mig. Då brandy älskar att bada. Hon badade i havet kvällen innan, tyckte lite att det kunde räcka!

Likes

Comments