Sämst uppdatering idag.

Kvällen har spenderats i Saab arena i Linköping med bra vänner. Hämtade upp Elin och sedan tog vi tåget som dock blev en halvtimme försenat så vi hann inte äta någonstans innan hockeymatchen. Matchen avslutades med vinst till LHC som vann med 3-2 på förlängning så jag hade som tur var bra humör. Efter gick vi till subway och köpte med oss mat och sedan tog vi en buss till resecentrum och åkte hem.
Trevlig torsdagskväll med andra ord.

Imorgon är det friluftsdag så jag ska springa (eller gå?) skoljoggen. Får sovmorgon till halv 10 vilket är skönt. Går inte att förklara hur skoltrött jag är så bra med en dags variation.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gymnasiesnacket var tyvärr väldigt tråkigt. Det som sas visste jag redan om i princip.
Efteråt åkte jag iallafall med Elin och Tilda till gusto och åt focaccia och bara pratade en massa, riktigt mysigt!

Likes

Comments

​Kom hem från skolan för ungefär en 40 minuter sedan och nu ska jag kolla dagens paradise hotel avsnitt (viaplay) och efter det ska jag plugga.. Har två prov nästa vecka så jag vill ligga så bra till som möjligt nu så att jag inte börjar mata in allt i sista sekunden som jag alltid har gjort annars, det blir inte alls bra då. Ska verkligen satsa nu i 9:an och mitt mål är att jag ska ha högre än E i alla ämnen när jag går ut. Jag har jätte många E som det ser ut just nu och jag vill ju ha högre såklart.

Senare ikväll kl 18 så ska jag tillbaka till skolan för att lyssna på någon som pratar om gymnasievalen så jag hoppas att det blir intressant för det ska hålla på i någon timma och annars lär jag väl somna, skulle inte förvåna mig.

Likes

Comments

Contour kit från smashbox - örhängen från glitter - jacka från peak performance

Likes

Comments

Jag har precis haft en rast på två timmar så jag passade på att åka hem och göra klyftpotatis till mig själv, favvo. Börjar lektionen straxt så jag ska åka tillbaka till skolan och ha fysik nu. Ska bara vara med på halva lektionen på grund av att min tandställning har gått sönder så jag har fått en tandläkartid i Linköping senare. Jag har fruktansvärt ont i munnen för att det skaver och min ena kind har svullnat upp så det suger, men det ska bli skönt att få det fixat.
Efter tandläkaren blir det nog lite shopping så om jag köper något så visar jag det senare.

Likes

Comments

Tänkte testa på att blogga ett tag, men bara testa somsagt så det är inte säkert att det blir något av det här. Ska se om jag tycker att det är roligt nu när jag har blivit lite äldre då jag har haft ett antal bloggar innan men har ganska omgående slutat. Men just nu känner jag mig faktiskt rätt taggad på det här.

Likes

Comments