Hejsan allihopa <3

Sitter här och lyssnar på misery business. Det påminner mig om gymnasiet och hur jag var då. Jag är ju väldigt lik mig själv nu.
Jag gillar och gillade ganska annorlunda saker, som typ färgade linser. Eftersom att man kan ändra sitt utseende med en gång.

Jag kommer ihåg hur svårt jag hade att sätta in linserna  förr, nu gick det jättelätt. Jag måste ha blivit bra på det haha.

Kanske inte ett jättekul inlägg men men..

Ciao <3

Likes

Comments

Hej, refererar till mitt förra inlägg pga pengar. Jag har en dröm som jag har haft sedan 2012. Drömmen har dock legat på is ett tag, eftersom att det har hänt en hel del i mitt liv sen 2012 och för att jag inte kan spara pengar. Jag är nästan okapabel till det.
Just nu så pluggar jag ju och kan inte spara. Måste använda varenda krona som jag får in. Det leder ju till att jag aldrig kommer att få göra detta.

Det jag vill göra övergår runt 40 000 kr och det är så mycket pengar. Känns som att jag ALDRIG kommer att nå den summan nu.

Så vad vill du göra Sara?!
Jo!

Jag tänkte redan som 21 åring att jag ville göra detta. Nu har jag försökt hitta andra billigare resmål för att få det billigare, men jag vill hit mer än någonsin.
Jag var faktiskt här när jag var 1-2 år gammal, men det minns jag inget av.

Huvudmålet med detta är inte att sola utan att lära. Att verkligen behöva prata mitt andraspråk och öva. Tänk att få göra det på en vacker plats. Inte bara stränder utan naturen. Vulkanöarna i Stillahavet är så natursköna, eftersom att det är just vulkanöar.

Det är svårt att ha stora drömmar ibland!

Ciao <3

Likes

Comments

Halluuu, dags för ett nytt inlägg.

Idag körde jag igenom hela kroppen med frivänfningar, sittvändningar, rodd med stång, några chins, marklyft, samt latsdrag. Det låg väldigt mycket fokus på ryggen. Senast jag markade felade jag, så var tvungen att lägga mycket tid och energi på att stärka den.
Körde som mest 90kg i mark, vilket gick bra. Så länge man inte köttar med 120kg.
Man känner väldigt mycket efter varje set att man vill lägga på 10kg till, men jag har inte råd att mina kotor ska börja dumma sig...

Det känns gött att snart vara tillbaka!

Ha det bästast!

Ciao <3

Likes

Comments

Hejsan, nu sitter jag och pluggar på företagsekonomi. Jag måste säga att det är 100 gånger lättare än fysiken, men det är påhittad information som vi människor har skapat.

Skrev att jag har beställt nya Träningskläder i titeln och ja det har jag. Dock fanns inte de som metapic så jag länkar!

http://www.madlady.se/traningstights-work-it-cheetah.html Jag gillar egentligen inte leopard, men vafan. Man måste förnya sig! Eftersom att jag är Ca 180 cm så får ju jag beställa L, inte många tjejer som är så långa. Och som alla vet har ju butiker ett snitt på den vanliga tjejkroppen, vilket faktiskt inte existerar. Alla ser vi olika ut.

Jag är ju ganska lång och bredaxlad. Alla tjejer i min familj är väldigt starka. Antagligen för att vi har breda ryggar och axlar. Vi är inte små fast vi är smala.

Men nu ska jag nog åka och gymma. Sen ska jag hem och plugga Företagsekonomi.

Ciao <3

Likes

Comments

Hej, funderat så länge på att läsa ett slaviskt språk, och senare också ta upp den franskan som jag har lärt mig. Jag bör väl egentligen läsa finska, men det är en sån liten språkstam. Man kan inte komma så långt med att kunna finska. Jag tror min förebild sa det till mig också, hon är finsk, och hon är min släkting. Hon ville hellre att jag skulle lära mig ryska. Det är dock svårt, eftersom att jag måste lära mig ett helt annat skrivsätt (kyrilliska). Man får börja från 7 åring-stadiet och det är fasen inte kul.

Jag kan redan pyttelite kroatiska, och jag gick igenom dem ord jag kunde på kroatiska och översatte till ryska, det är ungefär skillnaden mellan danska/tyska och svenska. No shit! Det är ju slaviskt. Dock gillar jag kroatiska mer, eftersom att jag tycker att språket är mjukare. Dock har man så mycket mer användning för ryska.
Jag har ju några från mitt jobb som säger att de är från sovjet. De flesta från de länder inom forna sovjet, lär sig ryska.

Ni får ursäkta mig men jag blev väldigt intresserad av detta i gymnasiet, då jag var ute och träffade på andra kulturer. Som just Balkan. Det hänger fortfarande kvar, även om man inte är vänner med de som jag var då.

Eller ah språk är roligt överlag, fast jag är inte görimponerad av typ latinska språk. Det är nog för att alla gillar denna språkgrenen. Just för att det är vackra språk, men jag vill säga att alla språk är fina. Svenska låter väldigt gulligt, engelska är ju det coola språket. Franska är ansedd som det vackra språket. Jag tycker väl att det är skönt att lyssna på, men det tycker jag typ om alla språk.

​Hrvatski <3 Nu är ju tjejen görfin som sjunger. 

Aja ska dra och träna med huvudvärk ;-) U can do it!!!!

Ciao <3

Likes

Comments

God morgon! Det må hända att jag har nada pengar just nu när jag studerar, men fasen vad jag vill göra en språkresa. Antingen till Belfast eller Honolulu. Två helt olika ställen, men antingen regn och rusk eller sol och bad (om det inte är monsun period). 

Jag var ju i/på Hawaii typ när jag var 1-2år tror jag skulle fylla 2, så då måste det ha varit 1993. Jag minns ingenting från denna resan haha, NO SHIT SHERLOCK! Jag har försökt påstå för mina föräldrar att jag såg en val på den resan. Dock var det när vi var på Nya Zeeland (samma resa). Jag tror dock att jag såg det på film, haha. Mitt första minne har jag från 3 års ålder. Som de flesta. Ljud och bild minnet kommer igång då, det är bevisat vad jag vet. 

Men jag vill resa antingen dit eller regniga Belfast <3

Vad händer idag?! En massa plugg. En 25 åring som pluggar :O Haha bättre sent än aldrig <3 

Ska nog dra och träna snart! Ska bli sköj, vet dock inte vad jag ska köra (Vilodag).

Aja ciao! <3

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag skriva om pseudovetenskap. Vad är detta?! Själva ordet betyder falskvetenskap, och för att särskilja religion och pseudovetenskap vill jag säga att religion är en tro och ingen pseudovetenskap. Så ingen missförstår. Dock kan man säga samma om astrologi.
Jo, visst känner man igen sig i mycket när man läser sitt horoskop. Det är dock inget som är bevisat, fast vi försöker få det bevisat genom oss själva.

Om vi tar mitt tecken; Fiskarna!
Det står först att jag är lyhörd och väl medveten om min omgivning, vilket gör det lätt för mig att visa medkänsla. Ja, men det är många som jag känner som inte är fiskarna, som är precis likadana. Ta min mamma till exempel (våg). Hon har sina känslor på precis samma ställen där jag har mina. Vi är människor som älskar att göra andra glada. Vi blir dock ledsna när vi inte kan uppfylla detta.
Vad jag menar med detta är att jag tror snarare att de ligger i arvsanlagen än i tecknet.
Det här med att jag är kreativ och fantasifull. Mhm, men jag är för lat för att visa det. Jag är mer praktisk inom teoretiska ämnen just nu. Jag orkar inte lägga ned tid på att vara kreativ. Dock har jag ju målat senaste veckan, men jag brukar ALDRIG bli klar med mina teckningar/målningar. Sad but true! Senaste grejen jag började med var för att varva med teoretiska studier..

Här har ni bevis;

Jag lovar att denna teckningen ej kommer att bli klar... Suger, men det var ett sätt att slappna av. Ja jag kanske är duktig bla bla. men jag har inget tålamod och blir sur när saker blir fel.
Det står att fisken ska ha tålamod... Öh okej, nej.

Det står också att fiskarna ska passa ihop med ett fåtal människor från fiskens håll. Öh okej, sen att alla typ gillar fisken. Aha. Konstigt.. Fisken avskyr alla förutom skorpionen, men alla gillar fisken. NEJ NEJ NEEEJ! Jag gillar många. Dock har jag en killkompis som är skorpion, som jag alltid kan prata med, men de hör inte hit! Och jag kommer aldrig att bli kär i honom, för han är min "bror". (Det är något som zodiaken påpekar).

Jag ska skriva upp alla som gillar fisken enligt horoskopen! Vi börjar med det första tecknet!
Väduren gillar fisken gööör möö!
Oxen (andra tecknet) tycker samma som väduren.
Tvillingarna ogillar fisken (stämmer detta min vän som jag känt i 21 år? Eller min pappa), varför har ni inte berättat?

Orkar inte skriva alla men ni fattar principen. Det är snarare hur man är uppfostrad och vilka föräldrar man har. Det är dina föräldrar som just du speglar! Fan ta zodiaken...

Visst jag var en drömmare när jag var liten.. Blev dock realist sen...

Ciaaao!

Ps. Har ni invändningar kommentera gärna!

Likes

Comments

Hejsan! Jag är inne och tittar på partykungen eftersom det snart är halloween.
Själv ska jag väl inte göra något speciellt, men det hade varit kul att göra någon sminkning. Jag tänkte mig en zombiemilitär. Varför?! För att det är skojsigt. "Du symboliserar döden". Ja vadå då. Tycker inte att man ska noja över döden. Döden är inte ond. Dock är det hemskt när folk går bort, men jag nojar inte över min egen död. Den händer när den händer och jag kan inte påverka det. Tänkte nu på Stephen Hawkins, som fick två år på sig i princip pga sjukdom, och han lever än idag. Om man hade haft hans hjärna. Jag hade skitit i om jag suttit i rullstol och låtit en dator prata för mig. Så häftig gubbe.

I och med halloween är ju allhelgonahelg. Jag ska åka till min morfar och hälsa på i Sätila. Jag avskyr kyrkor och kyrkogårdar, men jag känner att min morfar behöver att jag kommer och hälsar på. Han dog när jag just hade börjat i skolan 1:an eller 2:an vilket snart är 20 år sedan. Jag kände väl aldrig min morfar, men det lilla jag upplevde av honom var att han var snäll. Han kanske inte var så plikttrogen till min mormor, en av de människor som jag ser upp till mest. Fast jag tycker att han inte ska dömas för något.

Tänkte skriva någon hyllning till min mormor då hon fyller 82 här, men det är i december. Det finns ett kort på henne som jag vill måla. Jättevacker! 

Ciao <3 Skriver nog något senare!

Likes

Comments

​Gaaah, har både tenta och prov om två veckor... Lagom stressad, men men vi ger oss inte! 
Jag tränar varje dag för ökat fokus. Det funkar men det är jättejobbigt när man sitter med en uppgift i två timmar, och det lossnar inte. 

Jag behövde en avstickare, därför jag skriver detta. Direkt efter ska jag sätta mig och räkna impuls och rörelsemängd. Tänk två bilar som krockar. Under krocken så skjuts ju bilarna ifrån varandra. Ska räkna rörelsemängden efter en krock. 

Gymmet gick bra idag, även om jag var stressad. Börjar få upp min styrka i bröstet (pectoralis major). Vilket känns skönt! Dock vill jag börja tävla i styrkelyft när jag är bamsestark. Skiter i bodyfitness. I'ts not my thing. Även om det är kul att stå på scen, men det är en ytlig bedömningssport. I så fall atletic fitness. Fast nee. Bedömningssporter som sagt.....

Ja nu ska jag P-lugga

Ciao

Lovar att ta lite bilder och lägga ut snart :P

Likes

Comments