Hallojsan!

Behöver egentligen skriva ned mina anteckningar på datorn, men jag har pluggat en del. Förhoppningsvis så kan jag mycket.

Varför jag vill skriva om just detta ämnet är för att det är så viktigt? Det spelar ingen roll om du är ung, vuxen eller kanske en ung vuxen. Jag vet hur viktigt det kan kännas med andras åsikter, men är det dina egna. Alla andra är som du fast annorlunda. Jag menar att alla är vi framtagna på samma sätt, men vi har olika tankar och värderingar. Grundvärderingarna är det som samhället tycker skall vara lika.

Med tanke på allt som har skett sedan jag senast skrev här. #metoo och allt annat. Jag hörde om något skämt som Paulo Roberto hade dragit om rörelsen, och blev avstängd från Facebook. Han påstod att vänsteraktivister förstörde hans yttrande frihet.
Om vi tänker såhär! Om jag hade sett skämtet så hade jag snarare blivit kränkt av faktumet att jag är kvinna, och har blivit sexuellt utnyttjad framför att jag är "Vänsteraktivist". Nu känner jag inte Paulo och jag läste inte om hur han hade skämtat, men jag tror om han hade fått ett skämt mot sig som hade klämt på en öm punkt, så hade han nog blivit förbannad. Tyvärr det är så människor funkar. Vi blir ledsna och vi blir sårade av saker som rör oss. Vi kan till och med bli förbannade och ta till våld.

Grejen är vi kan aldrig styra hur människor tänker, känner eller lever. Tänk hur få eller många krig vi hade haft om vi kunde styra varandra.
Med tanke på hur många krig! Tänk på hur många inre krig du har med dig själv varje dag. "Ska jag göra det?". Impulstankar och annat. Det är aldrig en rak väg till det "rätta", utan vi testar oss fram. Ibland funkar det och ibland inte.

Jag vet att jag har skrivit en del flummiga saker, och jag har en tendens att skryta. Det gäller att rannsaka sig själv innan man går på andra, och jag har inte alltid gjort det. Varför inte bara låta människor vara som de vill? Alla älskar inte det som jag älskar. Jag kan inte få alla att träna, och det vill jag inte heller. Gör det som du mår bra av, så länge du inte skadar någon annan.

Hoppas att folk kan se allvaret i vad som är fel. Hat! Där har vi roten till allt.

Ha det bäst <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej babes!

Nu är jag så trött men jag körde en timmas bröstpass idag. Det var fokus på kontroll, snarare än styrka. Det är väldigt viktigt att variera sin träning. Jag brukar pendla mellan styrka, uthållighet och kontroll. Då tröttnar man inte lika lätt.

En av mina kollegor sa till mig igår att jag inte har förstått konceptet semester. Nej det kanske jag inte har, eller så tar jag tillvara på tiden och gör sånt som jag tycker är kul. Som träning. Inne på mitt sjätte år inom just styrketräning och gym.

Jag har börjat måla på ett porträtt och det måste vara klart innan fredag kväll. Ska lämna den till personen, som då är i Göteborg och jag orkar inte sitta med det nu. Fast det är ett måste i mitt huvud. Istället sitter jag här och skriver, men ska försöka sitta i en halvtimma innan jag ska åka till jobbet. Det roliga är att jag ska dit snart!

Vi har just nu besök av Stenaskjums Cesar! Kittys (Affalejs Kiss Me Kate) enda son.

Cesar på bild ett och Kitty på bild två.

Fick alla att titta på mig! Kitty, Larsson, Elsa och Cesar!

Bus Griffoner <3

Nu ska jag måla!

Ciao <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej babes!

Sitter och lyssnar på en låt som Janni Delér hade i en av hennes senaste vloggar. Den heter "Turn It Up". Någon remix och den är riktigt skön att lyssna på. Jag gillar vloggmusik, eftersom att de är sköna att lyssna på.

Jag har köpt lite saker på "Nelly" och "Lyko" den senaste månaden och jag tänkte visa upp lite av dessa.

Denna serien är bra för er som är veganer. Fri från animaliska ämnen. Doftar fantastiskt gott och du får mycket produkt för pengarna. Jag kan säga att mitt hår blir väldigt antifriss med. Jag som har väldigt frissigt lockigt hår kan prata för det. Jag måste prata för en produkt för killar med som man kan hitta på Lyko, som också doftar gott. Har en kompis som använder den. Vill ni få ragg på krogen så kan ni använda den, no joke. Det måste vara feromoner i den eller något... Men den kan ni bara använda om ni har hår! ;)

Riktigt härlig men det var inte det som jag skulle prata om.

Denna bilden är typ Nelly!

En fin klänning från Vila, en choker och en rygglös bh!

Det var typ allt!
Hoppas att ni har en trevlig kväll.

Ciao <3

Likes

Comments

Hej babes!

Jag är verkligen en hundmänniska och älskar nästan varenda hund jag träffar. Har tittat en del på olika raser från när jag lärde känna Tora (Rottweiler). Rottisen är en väldigt skarp och kraftig individ, med riktigt skarp mentalitet. Sen ser de dock ut som nallebönar. Jag kan förstå rädslan för Rottisar, men är du vänligt sinnad så brukar det gå bra med den rasen.
Man ska alltid ha respekt för hundar, stor som liten. Sanningen är att om Chihuahuan hade varit lika stor som rottisen, så hade den varit bannad. Jag har mött en del aggressiva chihuahuor. Grejen är att dessa avlivas aldrig som en stor hund skulle göras om de attackerade en människa. Just för att den är ju liten, söt och missförstådd.. Fast nej så är det inte.

Jag har tittat en del på Rhodesian Ridgback, Staffordshire bullterrier, Schäfer, Dobermann Pincher och även Rottweiler. De som jag tycker har mest uttryck är staffen och rottisen. Staffen är dock mer en hund för mig i lynnet. Gillar ju även Rhodesian, men jag gillar kraftigare gosbollar.


Staffe! Folk ser dessa som något liknande till Pitbull. Jag trodde också det! Mentaliteten ska vara helt annorlunda. Jag skilde inte på Pitbull och en Staffe eller Amstaff.
Tittar inte dessa hundar in i din själ? Så fina <3 Jag dör lite inombords. Älskar blicken!

Sen har vi min kompis!

Tora Andihn. Så vacker hund <3 Älskar henne!
Hundar är bäst men jag har stor respekt för dem. Biteforce liksom!

Ciao <3

Likes

Comments

Hej babes!

Idag har jag meddelat mitt jobb om att jag kommer att vara studieledig från och med nu, detta ska bli så spännande. Jag tänkte börja läsa första boken som jag har fått hem.

Anatomi och fysiologi har jag varit intresserad av länge. Hur fungerar vi egentligen? Det är verkligen intressant! Bland annat ska jag läsa om det här denna terminen. Känner mig ganska hemma i just det här ämnet och psykologi.

Ska börja läsa nu :)

Ciao <3

Likes

Comments

Hej babes!

Jag vet inte vad jag ska börja berätta, men det var ju ett tag sedan jag skrev på min blogg. Jag har försökt att hålla tyst om en sak till många, men jag har också sagt det till många. Jag ska nog inte berätta om det här eftersom att jag vet typ vilka som läser min blogg. Mina närmsta vänner och min mamma och pappa vet om detta. Ingen annan i släkten. Inte vad jag tror i alla fall!

Jag börjar jobba om en vecka sen ska jag jobba en månad, sen kommer jag vara tjänstledig under en tid. Kommer att sakna mina kollegor, men jag vill verkligen detta.

Sen planerar jag en ny BF-tävling! Tänka sig. Grejen är ju den att jag inte har ett team, så jag måste kolla runt om någon vill ha mig.... Ganska jobbigt, men jag måste försöka!

Den senaste tiden har jag märkt att jag är en riktig filantrop, som idag! Jag berömde en tjej som bänkade riktigt mycket. Först kände jag en sån sjuk avundsjuka. Varför kan inte jag!? Men grejen är att denna tjejen har andra förutsättningar än jag. Jag svalde min stolthet och gav henne beröm. För varför kände jag avundsjuka, jo för att hon var bättre än jag.
Det visade sig att denna tjejen hade tittat på när jag körde frivändning och axelpress med 40 kg och hon tyckte att jag var duktig. Hon sa att hon inte riktigt vågade frivända.

Det jag menar med detta är att jag älskar människor för att vi är olika och har olika kvaliteter, och vi faktiskt kan berömma och lyfta varandra. Mycket hat grundar sig i avundsjuka, men eftersom att jag kände att jag var tvungen att berömma henne, så vill jag kalla mig för filantrop. Detta gjorde mig så glad för jag fick utbyte med henne. Hon fick mig att tycka om mig själv.

Haha hörde på radio att singeltjejer ofta är smartare än andra tjejer. Var tvungen att kolla upp detta, och det är som allt annat! Man måste ta det med en nypa salt, men jag tror faktiskt det ligger något i det. Killar känner sig underminerade av smarta tjejer.
Det kan ligga något i det, men alla är ju olika. Jag menar att alla killar är ju inte likadan som den andra. Mindre testosteron etc. Visste ni förresten att killar med håravfall har mer testosteron än de som inte har det. Kroppen är så fruktansvärt intressant, hos både man och kvinna.

Hmmmm undra om män med mindre håravfall är mer atletiska. Känns nästan så! Det var bara en teori. Det beror nog på mentaliteten dock.
Jag gillar män, just för att vi är olika både kroppsligt och mentalt. Dock finns det män som är mer lika kvinnor och vise versa. Vi ska dock inte behandlas olika.

Detta blev ett vääääldigt flummigt inlägg! Ha det bäst!

Ciao <3

Likes

Comments

Hej!

Jag har redan kört två pass idag, men jag funderar på att köra ett till. Är detta sjukligt? Det kan nog folk tycka, men jag vet inte. Jag tycker att det är kul, och eftersom att jag kör olika muskler vid varje pass så är det ju ingen fara.. Jag tror dock att jag blir hemma. Man vet aldrig med mig dock haha.

Det kan bli lite tråkigt att bara sitta och plugga webbdesign och titta på youtube. Dock har det dykt upp en massa grymma youtubers som man kan titta på. En är Anis Don Demina, en DJ som verkligen har roastat Sveriges största youtuber (Pewdiepie räknas inte som svensk youtuber), utan numera Joakim Lundell fd. Jockiboi. Anis har även skitsnygga 4K vloggar och de är ifrån Dubai. Vilket gör det så häftigt. Jag som gillar att titta på Jons och Jannis vloggar i 4K. Man blir typ satisfied.

Hmmm så ska jag gå och träna eller stanna hemma. Får se om typ en halvtimma, men just nu är jag ganska taggad. Mitt hjärta hoppar lite dock... Gillar inte det.. Inte alls!

Men men ni får ha det så bra!

Ciao <3

Likes

Comments

Hej!

Ibland undrar man varför man faktiskt bor i Sverige. Vädret kan inte bestämma sig, men det populäraste är regn och jag gillar det inte.
I varje fall har jag kört ben idag och det gick som det gick. Nej, men det gick jättebra! Dock försökte jag att köra ben och ländrygg igår med, men jag hade en brutal huvudvärk. Jag kände att det var fan inte värt smärtan, samt att jag orkade knappt lyfta 70 kg i marklyft. Då är det illa! Jag vill liksom smasha mina personbästa, varje gång jag tränar. Det var ju inte tal om igår. Oj, oj Sahara lite väl målinriktad. Ja, så är det. Man måste vara det för att komma någonstans, när det gäller vad som helst.

Så idag körde jag mestadels fokus på baksida lår och igår var det mest stabilitet i overheadsquat. Alltså jag är ganska skakig, men jag ger mig inte! Jag ska lära mig no matter what.

Tänkte få upp en träningsvideo idag, men inte en vlogg..

Jag är både kobent och har inga höfter, men man ser ju hyfsat tränad ut! Gillar mina Vastus Lateralis, eller på svenska yttre lårmuskulaturen. Det är faktiskt den muskeln jag gillar bäst hos killar med, eller Latisimus Dorsi aka. Lats. Snyggt med starka ryggar och lår..
Ja nu ska jag kolla igenom klipp!

Ciao <3

Likes

Comments

Hej!

Idag har varit en städdag och jag har hittat en hel del saker som jag vill bli av med. Väldigt mycket höga skor! Tänkte lägga ut de här också. Så får vi se om någon vill ha dem.

Ett par tidlösa skor. Passar till allt om det är middag eller party. Storlek 38. Använda 1-2 gånger.

Ett par pälsbeklädda skor. Storlek 38. Använda runt 4 gånger.

Ett par glitterpaljetter. Storlek 38-39.

Ett par snygga kilklacksskor. Storlek 39.

Priset kan diskuteras men jag vill gärna bli av med dem och jag är tacksam om det sker ganska snart.

Ciao <3

Likes

Comments