Hej igen babes!

Jag har typ inte sovit något inatt och jag tror att mina föräldrar vet varför. Det är ingen fara, men ibland händer det oväntade saker. Tror att det har löst sig nu, men jag fick ett raserianfall igår på grund av en sak som jag inte kan berätta. Ska försöka ha samma glada leende idag som alltid <3

Var uppe tidigt och drog till gymmet för att köra bröst, och jag vill ut och springa nu, men frågan är om min kropp pallar det...

Instagramfilter på den till höger... Syns ju! Usch!

Ciao <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej babes!

Tänkte att jag ska skriva ett litet födelsedagsinlägg till en kille som fyller 16 idag. Han läser säkert inte, men ändå.
Jag träffade han och hans mamma när jag var i Spanien. De har flyttat från Borås till Fuengirola. Det roliga med oss tre är att det är tio år mellan mig och hans mamma, samt mig och honom. Jag satt barnvakt för honom när han var 6 år och jag var 16 år. Nu är han 16 och fortfarande lika söt och har precis samma personlighet som jag minns, fast han är ju äldre.

Grattis Olliver!

Tiden går fort! Saknar tiden när jag var 16!

Ciao <3

Likes

Comments

Hejsan babes!

Idag har jag tränat ben och ländrygg och jag försökte köra en snatch med 30 kg, men tekniken sitter tyvärr inte. Det betyder att jag får fortsätta med stången tills tekniken sitter. Detta är det som jag tycker är tråkigast med styrketräning i samband med teknikträning... Repetitioner med låga vikter.

Dagens fråga till mig själv är om det är hälsosamt att träna så mycket. Vad jag har för svar på det är att så länge jag mår bra och inte stressar allt för mycket, så är det mer än bra och att man inte glömmer att äta!
Just att äta och dricka vatten är superviktigt!

Dagens frukost var osmaksattkvarg och granola. Det är en väldigt bra frukost, men jag tycker inte att det är gott. Ibland får man trycka i sig mindre goa saker för energins skull.

Men nu skall jag göra lunch till jobbet!
Ciao<3

Likes

Comments

Hej babes!

Jag har en ny favoritbutik, och detta är också på grund av Spanien. Mango och den finns tydligen i Arkaden i Göteborg. Jag hade aldrig besökt den innan Marbella, men det var verkligen min stil av kläder.

Min syster berättade att Göteborgarna var stolta över att få Mango till staden innan Stockholmarna. Vilket jag kan tycka är lite töntigt. Tycker att folk överdriver med sin lokalpatriotism.

Men i alla fall! Detta köpte jag väl i Spanien.

Ett par vita stretchbyxor, ett lite annorlunda linne och en blus.

Jag är väldigt nöjd. Skorna köpte jag på Bianco för säkert 6-7 år sedan. Älskar dem <3

Over and out <3
Ciao <3

Likes

Comments

Hej nu kommer vi till min favoritdel som jag vill berätta om, när det gäller Spanien.
Sista dagen innan hemgång, så åkte jag och min pappa med pappas kompis Lasse. Vi åkte upp i bergen på slingriga vägar och jag blev lite åksjuk, haha. Lasse körde lite visa och berätta, vilket var fantastiskt. Vi körde igenom hans hemby, Istan, och vägarna genom byn var knappt så att bilen fick plats.

Lite bilder som jag tog!

Bild på Istan. Typ en sagoby!

Detta var verkligen en upplevelse. Lasse brukar ha en typ av Jeep safari på dessa kullar.

Nu kommer vi till lite mer kända trakter i Marbella, också fint om man gillar golfbanor. Nej, men det var väldiga kontraster mellan Istan och detta området i Marbella.

Fortfarande jättefint fast på två helt olika sätt.

Jag trodde faktiskt inte att det fanns sådana här ställen i Europa. Jag har varit mycket utanför Europa, men faktiskt så finns fantastiska ställen närmare än vad man tror!

Ciao <3

Likes

Comments

Hallojsan godingar <3

Dagens träning kommer att bestå av axlar och mage, samt lite flexibilitet. Jag har lite ont i främre delen av deltoideus, så jag tänkte köra lite rehab också.

Dagens agenda (övningar) blir då:

Axelpress ev. militärpress, med stång. 12*3 och tyngre 6*3
Omvända flies, samma med rep och set på varje.
Arnoldpress
Frivändningar OFC!

Magen kommer jag att köra olika typer av crunches, uthållighet och plankan!

Gårdagens träning gick lite segt, eftersom att jag hade sovit i fyra timmar. Dock var jag ute och sprang samt körde ben och ländrygg.

Tänkte skriva ett till inlägg om Spanien när jag kommer hem från jobbet!

Ciao <3

Likes

Comments

Hej alla! För er som inte vet det så var jag och min familj i Andalusien, en provins i Spanien för att fira min pappas 60 års dag.
Jag är en person som gärna målar upp saker i mitt huvud att de ska vara bättre än de är. Tyvärr så var det lite så med Marbella. Där lever många förmögna svenskar bland annat. Så man tror att det ska vara bättre än vad det är, men en sak som jag gillade med staden Marbella, var gamla stan. Inte Puerto Banus dessvärre, eftersom att de stället saknade den charmen, som gamla stan hade.

Puerto Banus

Gamla Stan

Två jätteolika delar av Marbella!

Kommer prata lite mer om olika ställen som jag besökte. Som Fuengirola, Istan och kullarna mellan Istan och Marbella. Jag hann med mycket på en vecka!

Ciao <3

Likes

Comments

Hallojsan! Idag är det min barndomskamrat Annas födelsedag! Ett stort Grattis på 26 årsdagen!
Inte bara det. Jag gjorde en synundersökning på Optikkällaren i Mölnlycke, som gick riktigt bra. 0,9 på vardera öga och 1,0 ihop. Vilket nästan är det högsta.

Nu skall jag bara skicka in detta till Transportstyrelsen. Kan både postnumret och orten till var transportstyrelsen haha. Man har jobbat på Posten för länge!

Tänkte att jag skulle dra till gymmet snart! Har bestämt mig för att köra baksida lår, ländrygg samt mage. Så det blir lite raka mark och annat smått och gott..

Men ska göra mig i ordning och dra mig mot gymmet.

Ciao

P.s Ett stort lycka till, till min nu förra Produktionschef Linus, som slutade igår. Jag har redan sagt det två gånger, men ändå! Heja dig!

Likes

Comments

Hallojsan! Kom och tänka på att det fasen var sju år sedan jag tog studenten och det var tio år sedan jag slutade högstadiet. Alltså medelåldern tycker att jag är ung, men fan nu börjar det bli distans på åldrarna, och jag har inte kommit så långt som jag vill. Nu vet jag typ vad jag vill läsa, vilket fortfarande är luddigt. Jag vill kunna så mycket och jag vill utveckla min hjärna och mitt minne, samtidigt som jag utvecklar min muskelstyrka.

Vi får se vad jag börjar läsa. Jag har typ sagt det mesta som jag vill läsa förutom en sak, och den kommer jag inte prata om tyvärr. Det är störst chans att jag kommer in på den linjen.

Men som sagt sju år sedan studenten, men jag har faktiskt inte känt mig yngre och tyngre haha. Jag lyssnar på musik från högstadiet/gymnasiet och funderar på hur jag var. Jag var väldigt glad, osäker, tyst om jag inte kände mig bekväm, hade väldigt mycket huvudvärk men jag var också sprallig.

När jag slutade nian <3

Balen innan studenten <3 Tjejen jämte har jag känt sen 94-95, och vi är fortfarande vänner. Man träffas dock inte lika ofta, men vi gick både i samma klass från dagis till nian och samma skola i gymnasiet. Då träffas man ju varje dag.
Nu är man vuxen och jobbar på olika ställen och tider.

ja men tiden går fort, så ta tillvara på saker <3
Ciao

Likes

Comments

Hej mitt namn är Sara Louise och jag är en feminist som inte röstar på F! Eller jag gjorde väl det fast i landstinget.
Sanningen är inte att alla män är våldtäktsmän, MEN alla är potentiella våldtäktsmän. Det är faktiskt en jätteskillnad, eftersom en man har ett val om han vill vara det.

Jag har en massa killkompisar som är fantastiska, men jag snackar inte om er och jag hoppas att ni vet det.

Jag pratade med en släkting igår som är i tidiga tonåren. En väldigt söt, rolig och smart tjej. Hon har redan upplevt att killar/män har förföljt henne, och hon pratade om dessa som svenska män (vilket dock inte ska spela roll). Alltså min kusin är 13-14 år, hon är liten.

En annan tjej väldigt väl, hon var 19 då. Hon trodde att hon och en kille som jag tror var 7 år äldre skulle ta en fika, men han hämtade henne i en svart stor Jeepliknande bil. Mer vill jag inte berätta. Varför hon följde med, var för att hon kände sig tvungen och rädd.

Jag har själv känt att killar ska ta tyngre vikter än jag på gymmet för att säga "Jag är starkare än dig". Jag VET att män har starkare muskler, för att jag har läst anatomi. Det är ingen nyhet om en man tar mer vikter än jag.

Många fler tjejer har varit med om liknande, och fortfarande säger folk att feminister har fått för lite kuk. Ja men eller hur!

Att vara manshatare och feminist är två helt olika saker. Män är så härliga i allmänhet och jag älskar att slänga käft med män.

Jag vet också att HBTQ-personer har det lika svårt om inte svårare. Massa kärlek till er <3

Tänk på era döttrar, systrar och mödrar <3

Ciao <3

Likes

Comments