Header

Just nu lyssnar jag på Femtio nyanser av honom (Fifty shades of grey) på ljudbok och är heeelt fast. Om man gillar romantik så får man inte missa denna bokserien. Har sett filmerna innan och tyckte dom va så himla bra så valde att lyssna på böckerna också. Är snart klar med den första och kommer lätt att lyssna på dom andra också!

Rekommenderas starkt!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er.

Är påväg till ett läger vid örebro just nu. Har suttit i bilen sedan 12, drygt men värt det. Lägret är med Frälsningsarmén som är kyrkan som jag är med i. Ska träffa en kompis från konfan som är sjukt saknad som också kommer. Kul!

Var i stallet igår och det gick ganska bra. Han va väldigt snäll. Red lite dressyr vilket jag tycker är väldigt kul. Fokuserade mest på att han skulle lyssna på mig men tränade också lite skänkelvikningar. Han jobbade på bra och blev ganska trött. Bra pass och belönades med lång avskrittning.

Likes

Comments

Skolan var ju tråkig idag som alla andra dagar. Det ända roliga idag va musik, så något iaf. Efter skolan hade jag piano lektion. Det gick bra, inget speciellt.

Ikväll va jag i stallet. Frosty var ganska jobbig i början, höll på o slänga med huvudet och ville bara springa. Men när jag fått honom lugn lät jag honom trava på lite längre tygel och försökte få honom helt avslappnad i nacken. I galoppen va han också alldeles för pigg i början men gick ganska snabbt att få honom avslappnad.
Sammanfattat så gick det ganska bra idag, han jobbade på bra och jag kunde tänka på min egen sits och ridning och inte bara på att han inte skulle springa iväg som han brukar göra.

Fick sällskap av en kottbäbis också, alltid lika trevligt😊

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Sara och är 15 år. Mitt allra största intresse är hästar och det är också det jag hade tänkt blogga om. Så om du är intresserad av mina dagar i stallet så får du gärna fortsätta läsa.
Jag började rida på ridskola när jag va 10 år och red där i 4 år. Just nu är jag bara medryttare och har varit det i ca 2 år. Hästen som jag är medryttare på heter Dalåkras Inus, men kallas för Frosty. Han är en c-ponny på 12 år.
Jag kommer kanske också uppdatera om mitt liv utanför stallet men vet inte hur mycket.
Hoppas ni vill stanna här på min blogg och läsa om mitt liv.

Likes

Comments