Helt ärligt, vad väntar du på?

Livet rör sig bara i en riktning och det är ständigt framåt. När man känner så starkt för någon så har detaljerna en tendens att bli gigantiska. Saker som bara existerar i ett ögonblick för resten av världen, hänger sig kvar lite extra länge hos någon som är förälskad. Sånt som man inte skulle hinna lägga märke till om det inte vore för att tiden saktar ner när man är i deras närhet. Tro mig, jag vet hur det känns. Men aldrig lär det sakta ner heller. Det är som att skjutas ut ur mynningen på en pistol och allt vi egentligen kan göra är att hoppas på det allra bästa , samtidigt som vi förbereder oss på det allra värsta.

För den där rätta tidpunkten du kanske bara går och väntar på? Den är just här och den är just nu. Var aldrig rädd för att misslyckas för i slutändan så är det våra misslyckanden som ger vår lycka så mycket mer betydelse.

Skrik. Allt vad du kan.

Samla ditt mod och ta det där första steget. Sträck på dig och visa hela världen vad du egentligen går för. Jag vet att du kan.

För helt ärligt, vad väntar du på?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det kommer finnas någon där ute som kommer att älska dig för den du är och acceptera alla dina brister och misstag. Denna någon kommer att krama dig. Hårt, nära och få dig känna att du är den mest speciella människan i hela universum och det är viktigt. Du kanske inte möter denne någon idag, kanske inte imorgon eller en månad senare, men så småningom kommer denne någon att komma in i ditt liv, antingen genom en enkel introduktion eller ett ögonblick som du minst förväntar dig.

Vänta, bara vänta.

Likes

Comments

Ibland önskar jag verkligen att psykisk ohälsa var något som syntes på utsidan eller iallafall att alla som träffar mig på något sätt visste allt. För mycket av det jag gör och säger styrs av min ohälsa. Om folk visste att jag har depression. Om folk visste att jag har ångest så kanske dom skulle förstå mina enorma känslor och varför jag har svårt med relationer. Jag önskar att folk visste varför jag i vissa tillfällen agerar som jag gör, jag önskar folk visste vad jag gått igenom. Men samtidigt vill jag inte vara en tjej med en diagnos som det är så synd om. bla bla bla. Det är så jag känner just nu. Det känns som jag tappat min personlighet, jag har tappat livet.

Jag lever inte, jag existerar.

Jag är så trött på att folk slutat se min personlighet. Det enda dom ser är ångesten och skitsnack. Men jag är mer än bara en sida, jag är inte ledsen hela tiden. Jag är glad, omtänksam och en smått vrickad tonåring.

Likes

Comments

Han var bara några centimeter bort men ändå kändes det som flera ljusår bort. Vi hade satt oss ner.  Börjat prata. Vi yttrade samma gamla fraser som vi alltid gjort. Såna som man bara säger av ren hygglighet. Som sägs sådär lite halvhjärtat. Han skrattade till varje gång jag försökte vara rolig, vilket jag egentligen inte var. Men han skrattade ändå. Han tog mig på armen. Jag tyckte om det. Det påminde mig om då vi först träffades och allt var nytt, främmande och outforskat. Nu visste jag vem människan jag hade framför mig var. Vad hans drömmar var, vad han hade på sina pannkakor, vad som får honom att komma. Jag kände honom. Så mycket som man kan känna någon man älskar av hela sitt hjärta. Därför kändes det så jävla hemskt att ha honom bara några centimeter ifrån mig men ändå känna som om det vore flera ljusår bort.

Likes

Comments

Kvällar då himlen ser ut såhär är kärlek ♥ 


Bilder tagna av mig. 

Likes

Comments

Och nu gick jag här. Kände till dessa gator lika väl som alla lockar i hans hår. Där borta, i den den där lägenheten, hade vi hånglat för första gången. Och där, vid hans port, hade jag snubblat och fallit djupt, djupt för honom. Jag var framme nu. Porten som jag utvecklat en sådan hatkärlek för var redan öppen så jag smet in. Nu stod jag utanför hans dörr. En film spelades upp i mitt huvud om alla de gånger då vi stått lutade mot just den här dörren. Nyktra, packade, nåt däremellan. Med händerna överallt på varandras kroppar och med en sån iver att bara riva av varenda klädesplagg från de. Det var fint. Fan vad det var fint.

</3


Likes

Comments

Var bara dig själv så kommer allt gå bra. Jag har fått höra det många gånger. Egentligen är det ju bara en komplimang, men som vägledning i livet är det ett ganska värdelöst råd.

När man känner sig osäker, blyg och rädd är det inte lätt att just vara sig själv. Det krävs att man kan ta dom där sneda blickarna som dömer en uppifrån och ner, att man kan strunta i vad andra säger om ens utseende. Men när ens självförtroende ligger på den hårfina gränsen att falla ännu längre ner så räcker det men en liten blick från någon du inte känner, och vips så står du där framför spegeln och betraktar din kropp från alla håll och kanter. Vad är det för fel på mig?

Våga gå emot samhällets ideal. För vem gör du allt det här - för dig själv, för dina vänner, för samhället, för en killes skull? Jag kan lova att ingen älskar dig mer för att du försöker anpassa dig till ett vridet samhällsideal. Våga vara precis som du vill vara och ingen annan. <3

Likes

Comments