Header

Nya inlägg

Okategoriserat 2017Igårkväll blev vi hembjudna till Hannah för lite plockmat, dricka och umgänge. Att få ihop en gemensamt ledig kväll när vardagen börjar dra ihop sig för allihopa är svårt nu för tiden, men igår lyckades vi äntligen att pricka in precis en sån!


Vi placerade oss i hennes lilla utestuga. En röd liten stuga som är så himla mysigt inredd. Vi lagade all mat inne i köket och bar sedan tillsammans ut det i foppatofflor och flippflopp och en liten kisse runt fötterna. Älskar landet. Har växt upp här, bland fält och skogar. Att kunna springa barfota på gräsmattan i morgonrock. Man saknar det efter ett år i lägenhet.Plockmat och plockdricka kvällen till ära.


Och här satt vi tills solen gick ner och klockan rann iväg till sent.


Tänk att vi har känt varandra så pass länge att vi kunnat se varandra växa upp, genom upp och nergångar, genom allt från första jobb och killar till skilsmässor. Från att börja skolan till att sluta den, & förhoppningsvis kommer vi att se varandra bli gamla tillsammans. Är inte det coolt?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Okategoriserat 2017

Cullottes från Zara Danmark


Jag brukar sätta klockan på åtta de dagar jag är ledig. Dels för att det är så skönt att ha en lång dag framför sig, men också dels för att de där dagarna man börjar sju på jobbet inte ska bli lika svåra att ta sig upp på. Men trots att jag har haft fyra timmar på mig innan klockan ens slår tolv på dan så har den eviga långa "to do-listan" inte blivit särskilt kortare. Jag är inne på min andra lediga dag nu och jag har fått cirka noll gjort. Verkligen noll. Jobbhelgen börjar imorgon och det skulle vara så skönt att känna att allt man tänkt göra är avbockat och klart innan dess, men ni har kunnat hitta mig i sängen dessa dagar. Scrollandes på inredning och nya höstkläder och allt annat som jag egentligen inte borde göra. Jag borde plocka bland kaoset i garderoben, åka hem till pappa och få hjälp med bilen, ringa några viktiga samtal. Och så borde jag ta en promenad, en lång lång promenad i denna början på höstväder. Min älskade favoritårstid är påväg!

Likes

Comments