​2017 

​Kan inte fatta att det är 2017, vart tog 2016 vägen!?

Men när jag kollar tillbaka på året så han man med om mycket.

* Åkte rom
* Klassresa 
*Gick ut grundskolan 
*Åkte till London och mala med familjen
​*Började på gymnasiet 
*Justin Bieber ​
*Åkte till London med mitt fotbollslag 

Det var några av dem stora händelserna som hände 2016.
Men såklart hände det tråkiga saker man kan säga att 2016 har varit väldigt mycket upp och ner för mig. Men det är bara att blicka framåt och ta vara på dem man har kvar i livet. Även om 2016 har varit kanske det mest jobbigaste året så har jag även fått upptäcka saker själv. Som att åka på klassresa att vara i Göteborg med vänner som jag har känt i flera år och vissa i 10 år till och med. Att få åka utomlands utan mina föräldrar för första gången. Vist vi hade med oss vuxna men vi fick gå /åka vart vi ville göra vad ville och att tänka på ekonomin under resan det gör man ju aldrig direkt, visst tänker jag hur mycket jag har shoppat för men hur mycket man kan äta för och om ville göra någon aktivitet fick man betala själv. Man kan säga det föräldrarna brukade betala åt en när man är bortrest fick man sköta själv. 

Mina mål för 2017?

* Skaffa ett jobb
* Träna mer 
*Äta nyttigare 
* Förbättra betygen 
* Hitta tillbaka till några av min gamla vänner 
* Åka på en liten resa med några vänner 
* Och bara blicka framåt 

Sen vi får vänta och se hur detta kommer att gå. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej alla igen, det va ett tag sen men jag har en eller några ursäkter. 

jag åkte ju till Gotland och då har man inte tid att blogg det var ju en fotbollscup så man spelade fotboll och bara var med laget men bilder har jag tagit. Och ska lägga ut dom och även bara skriva t inlägg om Gotland.

Men sen när jag kom hem så var jag bara hemma i 3 dagar sen åkte vi till Turkiet, och den resan haha...     Vi bokad resan på torsdagen och åkte till Stockholm på fredagen sen på lördagen åkte vi till Turkiet så allt hände på på 3 dagar.

Vi kom hem i Lördags och när vi kom hem var det baka och städa för igår alltså dagen efter fyllde jag år. 

Men jag kommer skriva ett inlägg om bara Turkiet också. 

Nu kommer en till ursäkt varför jag inte kommer blogg och det är .....

På Torsdag börjar vi i skolan igen och jag har fotbollen och jag har moppen. Jag skulle göra moppeprovet idag men eftersom vi var utomlands i Torsdags när jag skulle ha uppkörning så får man inte göra provet eftersom jag inte har gjort alla delar. Så nu har har uppkörning den 25 och provet den 27. Så nu är det bara PLUGGA PLUGGA...

SES..

Likes

Comments

Ja jag somnade 10 i 5 och väckarklockan ringde 5 så 10 min sömn. Så har har varit typ vaken i 2 dygn. Men vi for 6 ungefär från Matfors åt ungefär 11 på sabway. Sen åkte vi vidare till båten som gick 14:55 åkte båt i typ 4 t så hela resan tog ungefär 12 t. Men nu är vi äntligen framme på Gotland. Har packat upp bäddat, ätit kollat runt lite händer mer imorgon.
Ses!

Likes

Comments

​Hej, nu har jag snart packat klart och kan inte fatta att jag åker imorgon. Känns som det bara var någon vecka sen vi pratade om denna cup. Vi åker från Matfors kl 6 på morgon så vet inte om jag ska sova eller vara vaken hela natten och sova i bilen. Hoppas vi har tur med vädret det är Gotland så jag hoppas att det blir sommarväder.

Men bilder kommer nog. 

Likes

Comments

Just nu är jag på ett bra ställe i mitt liv, har inge drama med tjejerna eller familjen. Har fått kontakt med en kille igen men hur det kommer gå vet jag inte. Träningen har börjat, åker på onsdag till Gotland för att spela fotboll. Längtar har alltid så kul på på fotbollscuper. Kommer nog upp bilder.

Men det jag har gjort medans jag var borta ...

Har varit på en sommarresa i Sverige med familjen och en till familj, vi åkte först till Stockholm shoppade typ inget en tröja från Hollister och en topp från H&M och mjukisshorts från H&M. Var där i två nätter sen åkte vi vidare till Motala och där mötte vi upp en till familj gick runt och kolla i Motala var ganska dött. Men vi var på ett Museum där det fanns gamla bilar, mobil , datorer och lite mer. Vi såg även på på en båt som åkte i Göta kanalen var ganska intressant att se hur med gick till. Men sen åkte vi vidare till Köpenhamn där var full rulle. Där shoppade jag en kjol från Cubus och en topp där ifrån sen 3 toppar från H&M. Köpenhamn var otroligt fint och det finns mycket historia där man skulle ha haft en So lärare med sig. Men efter Köpenhamn hade vi varit borta i 5 dagar så vi ville hem.

Men efter jag kom hem så kom släktingarna till oss var där några dagar, jag, Edvin och Alwar åkte och bowlade var så kul. Badade eller bada och bada snarare doppa mig men grabbarna oj vad dom badade, dom badade när det var kanske 15 i polen och 17 i luften. 

I Tisdags var jag men tjejerna var så mysigt och kul, vi åt, dansa, sjung, åkte på fotboll och såg på en jätte bra film. Vi cyklade och såg på fotboll i spö spö regn var kul eller för mig, Emma och Ida eftersom vi gillar fotboll men men...

Imorgon ska jag på bröllop,min kusin ska gifta sig. Så det blir nog kul antar jag.

Vi hörs SES!

Likes

Comments

​Idag hade man nog sommarens bästa kväll, tog 16:25 bussen till stan men den gick nog inte förs 16:45. Skulle på Hamnyran med Emma, Ida och Maja och Wilma kom dit också men var tvungen att åka hem typ på en gång mådde inge bra hade feber. Men vi åkte karuseller lyssnade på bra musik, åt på max när vi satt och åt kom en full gubbe och frågade om vi vill ha is han hade en systembolgaspåse full med is och öl. Vi träffade även Oliver, Jonte och Leo så vi var med dom. Bestämde att vi skulle bada när vi kom hem. Åkte hem halv 10 Majas mamma kunde hämta oss, när jag kom hem frågade jag om jag fick åka och bada och det fick man, så jag skyndade mig  att byta om och ta bort sminket sen cyklade man iväg. När man kom fram var det ingen där jag är ju så snabb😉 men sen när Ida, Emma, Oliver, Jonte, Leo, Charlie och Linus så satt vi och prata. Kajsa kom även sen drog hon och Emma för dom ska upp tidigt imorgon och Konfirmera sig. Till slut badade vi sen drog vi hem var nog hemma runt halv 12 kanske. När man kom  hem åt man lite och datorn är så trött. Älskar vädret Sundsvall har landets bästa vädret!!!


Likes

Comments

23 DAGAR KVAR....

Kan inte fatta om 23 dagar har det gått 1 år sen vi var på Ljusdalscupen. Där vi vann hela skiten vi gjorde sammanlagt 22 mål och vi släppte in 0 vi var obesegrade. Men vi tog inte bara hem vinsten vi hade en jätte rolig helg, lärde känna nya personer `( killar ) bråka lite,lite med några tjejer precis som det ska vara om laget heter Matfors.

Kan inte fatta 1 år snart har gått, jag minns det som igår,minns vad jag hade på mig den kvällen vi lärde känna killarna, saker vi gjorde saker vi sa, hur det såg ut minns det bokstavligen som igår.

Nu taggar vi till en ny cup på Gotland!!!!!!!!!!

Bildresultat för matfors flickjuniorer ljusdal         Bildresultat för matfors flickjuniorer ljusdal            Bildresultat för matfors flickjuniorer ljusdal         


Bildresultat för matfors flickjuniorer ljusdal                                   Bildresultat för matfors flickjuniorer ljusdal                

Likes

Comments

​Denna helg va blandade känslor, men för er son inte visste så var det lill@vm i helgen och jag var domare. I fredags var det dåligt väder var på lill@vm hela dagen även om jag inte dömde men Wilma och Emma gjorde det så träffade dom och var bara där och hade kul och Ida kom sen också. Men jag skulle även jobba alltså sälja remmar jobbade från 2-5 men jag skulle jobba med Tess men det krockade lite med schemat för hon skulle döma en match och just när hon gick så kom typ alla fick panik så jag bad Oliver att hjälpa mig så TACK. Sen kom Tess tillbaka och då gjorde hon jätte mycket så jag fick rast. Lördag hade jag en match att döma 9:20 var så nervös gick väl bra, efter den matchen hade man bara 5 kvar. När jag åkte hem hade jag en halvtimme på att göra mig klar för jag skulle på lill@vm discot mitt lag skulle jobba på det var väl okej skoldiscorna var roligare att jobba på. När jag kom hem var det bara att sova skulle upp 7 hade matcher att döma runt 9 men var tvungen att vara där 45 min tidigare eftersom jag skulle döma dagens första match. Men vädret i går var fantastiskt kan det inte vara så varje dag.  Men igår somnade jag runt 9 så jävla trött, sen sommarlovet började har jag somnat runt 5 på morgon och somnade 9 igår kväll så trött.

Men till alla TRÄNARE där ute som skällde ut domarna på lill@vm FUCK U!!! Jag fick inte så mycket skit men vist var det tränare som inte kunde hålla käften, en tränare sa till att jag måste gör si och så var dom kan inte fotbollsteckerna det förstår jag men hallå ja dom är små men om man spelar fotboll ska man kunna sånt du som tränare ska lära dom det jag är snart 15 jag är inte domar för svenska landslaget. Och jag kollade på när en kompis dömde en tränare var så taskig mot henne tyckte så synd om henne till och med dom vuxna som jobbade på lill@vm tyckte han var taskig. Så om du inte har något snällt att säga så säg inget!! Om du har tid att skälla ut 15 åringar SÅ SKAFFA ETT LIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Idag har jag bara latat mig, men det är ju faktiskt sommarlov.

Träningen blev även inställd så då blev man mer latare, jag som tänkte att det inte gjorde något eftersom jag ändå ska träna men så blev det inte. Och som jag skrev igår om vädret HAHA ja det är ju Sverige regn vart det idag. 

Fick ​ett brev från trafikverket eller vad det det var ifrån, men det var bara lite info om teoriprovet, man måste ha 52 rätt av 65 tror jag. MÅSTE PLUGGA!!!!!!

Imorgon blir det shopping med Mammi och syrran. Ska köpa sommargrejor som shorts, enkla skor. Men även saker till helgen, jag ska döma på lill@vm vilket är en förenings cup mitt första år som domare + jag får pengar😉

Men till det behöver man svart shorts och kanske en domartröja, sen blir det säkert mer.

Likes

Comments