Denna dag har varit mycket bättre. Klev upp 09:30, sminkade mig och gjorde mig klar för att åka på mitt lags match. Själv är man sjuk och skadad så kan inte spela, men självklart åker man och hejar. Tjejerna gjorde en bra match, vi tappade det lite i andra halvlek men dem sista 10 tog vi tillbaka matchen och det blev en skön vinst med 2-1. Och vi ligger näst sist och dem ligger 4 så är så stolt över tjejerna, motståndarlaget hade några spelar som bara gick på våra spelar istället för på boll men vi är starka och fortsatt och spelade. Att stå på sidan börjar bli irriterande nu, men kommer nog börja träna igen till veckan och får se om jag spelar matchen till veckan. Vi tog ett sommaruppehåll och under uppehållet som var 2 veckor blev jag skadad på en festival så då blev jag borta i 2 veckor sen blev jag sjuk så blev bort i 1 och en halv månad. Under den tiden tappar man väldigt mycket, så nu är det mycket fys på egen hand för att kunna komma tillbaka.

Kom hem runt 16:00, tog något och åt eftersom jag åt aldrig innan jag åkte. Sen vilade lite men 17:30 var jag tvungen att gå till Thule där jag spelar fotboll. För jag skulle vara ledare på fotbollsskolan, deras ledare var borta och då är det damernas ansvar att hoppa in. När jag kom hem var middagen färdig åt den och nu ligger jag bara och kollar på serier.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Livet är verkligen som en berg och dalbana, känslorna far åt alla olika håll. Ena sekunden mår man toppen och andra ligger man på botten. Jag är en person som inte litar på någon, har blivit lurad för många gånger för att kunna lita på någon. Jag har vänner som jag kan prata med, men det är inte samma sak.. Men såklart skulle det vara skönt att kunna ha någon i livet som bygger upp mig och som jag kan ge mitt liv till 100%. Men idag kan jag inte det, och det kommer ta många år för att en person att kunna vinna all min tillit till.

Jag är verkligen en person som bara kan stänga in mig på rummet och stänga av verkligheten och bara drömma mig bort. En sak jag aldrig skulle kunna klara mig utan är mitt rum, och då menar jag inte rummet jag just nu har. Utan ett eget rum, jag behöver ha en plast som är bara min där jag kan vara själv även om det bara är en dörr emellan.
Det kan vara jobbigt för mig att vara bortrest i flera dagar och inte kunna vara själv, men det beror också på vart och med vem. Är jag med folk som verkligen trycker på fel punkter behöver jag det, men om jag är folk som jag har kul med 24/7 har jag inte tid att ens tänka. I sommars var jag i Spanien i 2 veckor , jag valde att sova i vardagsrummet på en soffa för jag behöver ett ställe att kunna vara själv och bara stänga av.

Men allt detta kanske har med tonårslivet att göra, alla funkar olika :)
Vad är det ni känner som är jobbigt i livet och tror ni att det bara är en fas i livet eller att det alltid kommer vara så?

Likes

Comments

Nu när skolan börjar tycker jag det är viktigt att ta upp hur man ska behandla varandra, eftersom mobbning händer oftast i skolan. Jag kan bara prata från det jag har sätt och hört men jag tycker det är tjejer som trycker ner tjejerna och killarna trycker ner killarna. Vi lägger för mycket energi på vad andra gör, vad andra har på sig osv. Och om man är en killa och inte går i någon sport eller är sportintresserad passar man inte in, om man är inne i t.ex. estet så är man udda. Vi måste sluta och börja lägga den energi på något annat. Sen finns det absolut killar som trycker ner tjejer och tjejer som trycker ner killar men överlag trycker vi ner vårt egna kön. Vi ska ju vara på samma sida och hjälpa varandra.Jag personligen har tappat mitt självförtroende genom hur tjejer tycker man ska vara och se ut. Det är killarna som har hjälpt mig att få upp mitt självförtroendet. De har visat att de gillar mig för mig, hur jag är som person. Inte för hur jag ser ut eller hur jag klär mig. Men så här ser det ut i mitt liv, det är såklart olika överallt från person till person. Men hur det än är måste vi alla sluta lägga energi på att trycka ner folk. Vi alla kan inte vara likadan, vilket jag är väldigt glad över.

Likes

Comments

Hej! Denna dag fick bli en lugn dag. Låg bara i sängen men vid 17:00 gjorde jag mig i ordning för att gå och kolla på mitt lag som hade match idag. Även om man inte kan spela ska man såklart vara med och stötta. Det känns så roligt att kunna gå till ett ställe där alla ens kompisar är, dem får en verkligen att må bra. Har man haft en skit dag blir den alltid bättre efter en träning med dessa tjejer. Vi vinner och förlora som ett lag!

När börjar alla i skolan igen? Jag vet några som redan har börjat, men dem fick sommarlov tidigare än mig. Jag börja nästa fredag. Skolan, vill verkligen inte. Men jag har nu bara 2 år kvar, och 1:an gick riktigt fort så snart står jag där på studenten. I år kommer jag bara gå i skolan 3 dagar i veckan och dem dagarna kommer jag ha sovmorgon. Så tiden kommer bara springa iväg eller det hoppas jag.

För mig har det tyvärr blivit så att vännerna är utanför skolan, eller vissa kan man var med. Men det är inga jag skulle kunna vara med själv isåfall ett stort gäng. Men jag är absolut inte själv på skolan, har bra vänner på skolan men vi kanske inte klickar lika bra som jag gör med mina andra kompisar. 

Likes

Comments

Då börjar denna dag lida mot sitt slut. Har haft en jobbig dag men ändå den bästa dagen man kan ha eftersom man är sjuk. Har inte orkat göra något, tror det tog mig 2 timmar att göra mig klar och det brukar ta 40 min. Men min familj kom in i morse med några paket, väldigt nöjd med dem. Saker jag absolut behöver och sånt som det vet att jag gillar. Runt 17:00 kom släkt och vänner, vi fikade och satt och pratade. De åkte hem runt 20:00 och efter det la jag mig direkt i sängen.
Det bästa med att fylla år är att man får se vilka bra vänner man har. Började prata med en gammal killkompis idag igen vi har känt varandra sen vi var 5 ungefär och för ungefär ett halv år sen tappade vi kontakten. Men under sommaren har vi börjat pratat lite smått igen. Känns väldigt kul, dem äldsta vännerna kommer alltid vara dem bästa. Dem vet redan allt om en, vad man har gått igenom, vem man är osv.

Eftersom man inte mår bra och sminket bara rinner fick det bli spegel bilder, men dem får duga.


Likes

Comments

Idag blev det en tur in till stan för att skaffa p-piller.
Har någon av er p-piller? Skriv gärna vad ni har för någon och hur det har påverkat er. Om det är något jag är rädd för är det om jag kommer påverkas av det t.ex. må jätte dåligt både fysiskt och psykiskt, gå upp i vikt osv. Vi får bara vänta och se. Ska tillbaka om 4 månader för att sammanfatta hur det har gått och vad jag tycker om dem.

Jag är väldigt förkyld, har varit det i över 2 veckor. Så efter stan var jag helt död, somnade och har bara legat i sängen hela dan, mår verkligen inte bra. Det roliga är att jag fyller år imorgon, så jag kommer vara sjuk på min födelsedag gud vad kul. Men som tur är att det är en onsdag så folk jobbar, så de kommer inte förs 17:00 så jag kan ligga och ta det lugnt och det är bara familjevänner och släkt som kommer så behöver inte anstränga mig som tur är. Men man vill ju inte må skit på sin dag. Dock är jag glad att det är just denna födelsedagen, för jag fyller bara 17 nästa år blir man ju 18 och då ska man ju gå ut med vänner. Och i år är det faktist den första födelsedagen på många år som jag inte har gjort några planer med några kompisar.

Alla som jag känner längtar till sin dag men jag gör inte det. Gjorde det såklart när man var mindre men ju äldre jag blir så mindre vill jag fylla år. Jag vill ju bli 1 år äldre men själva dagen kan jag hoppa över. Får dåligt samvete av presenterna hur mycket folk lägger på mig. Hatar när folk frågar vad man önskar sig. För man vet ju aldrig vad man ska svara på det eftersom det har med pengar att göra. Jag får saker av mina föräldrar även om det inte är något speciellet så att önska mig mer saker nä det inget för mig. All uppmärksamhet som man får gillar jag inte. Och jag fyller år veckan innan skolan börjar, så när jag fyller år vet man att sommarlovet är snart över.

Likes

Comments

Då har man äntligen kommit hem och är hemma för att stanna. Jag har varit i Spanien i 2 veckor kom hem i onsdags, var hemma en dag sen åkte jag till Stockholm med en kompis. Vilket var så kul, lärde mig att mina kunskaper och lokalsinne är ju on point redo för att flytta dit nu. Men vi båd har varit utomlands och fick bara var hemma en dag vilket var ganska jobbigt bara packa upp och packa om, så att få vara hemma nu känns så skönt få sova i ens egna säng.

Men dag 1 i Stockholm. Klev upp halv 04:30, tåget gick 06:00, var framme runt 10:00. VI tog oss till lägenheten packade upp och vilade lite, sen gjorde vi oss klara. Vi åkte till Mall of Scandinavia, själv är jag inget fan av mall of Scandinavia hittar aldrig något där. Efter några timmar åkte vi hem till lägenheten, hämtade hem mat och gjorde kväll tidigt så vi skulle orka med en heldag nästa dag.

Dag 2. Vi klev upp lagade frukost sen gjorde vi oss redo för att åka in till stan. Där blev det lite shopping, ganska svårt att hitta något eftersom rean är igång och jag orkar inte stå och knuffas och gå igenom allt, Men fick med mig 3 tröjor ändå dock var bara en på rea. Vi åt en väldigt sen lunch. Efter det shoppade vi lite till men vi kom ut lite försent och butikerna stängde mycket tidigare än vad jag trodde. Vi åkte till baka runt 16:00, kom hem och vilade, sen fixade vi oss till middagen. Runt 9 tog vi oss tillbaka till stan och åt på Fridays. Vi satt där till 00:00 var hemma 00:30 då satt vi och pratade sen gick vi och la oss.

Dag 3. Det fick också bli en stan dag, vi gick och köpte saker som vi såg dagen innan men som vi var tvungen att fundera på. Vi tog tåget hem 20:30 var hemma ungefär 00:00. Låg och kollad på datorn ett bra tag så somnade väldigt sent. Och jag är väldigt förkyld så jag har svårt att sova.

Men resan var jätte kul, ett bra avslut på lovet som tyvärr är på väg mot sitt slut.

Likes

Comments

Då tänkte jag ta tag i bloggande igen, den här bloggen har jag faktiskt bloggat på ett bra tag men har raderat allt så kan jag verkligen starta om på nytt.
Nu när jag bloggar tänker jag vara mer öppen om vad jag känner och tycker, och hoppas någon där ute kan känna igen sig. Så stanna gärna kvar och läs och följ mig och min vardag.

Likes

Comments