Hur kan saker hända så fort?

Ena sekunden lever man ett liv och andra sekunden ett annat. I början av 2015 trodde jag det skulle bli det bästa året men sen började saker hände på vägen när vi kommer till nästan halva året inser jag ganska mycket jag hade fallit för en kille som ..... jag tappade inga vänner men nivån som jag hade med dom tappade jag. Sen hände en massa problem på vägen och när allt kom efter varandra så blev det bara för mycket. Varför är det så svårt att komma till toppen men så enkelt att falla ner.

Det värsta är att när jag hade en kille vid sidan fantastiska vänner så ville jag ha mer, varför för om jag fick önska mig en sak skulle det att bli att kunna gå tillbaka till tiden jag hade allt det. Jag vill alltid ha mer än vad jag kan få tyvärr är jag en sån person fattar inte varför jag lär mig någon gång.

Jag har flera fantastiska vänner som jag kan prata med men det finns bara en person som  förstår mig, och det är skönt men kontakten vi hade finns inte där längre.

Ta aldrig något eller någon för givet, en dag tar dom sina egna vingar och flyger iväg utan dig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Då var man tillbaka jag har varit borta ett bra tag nu, men har haft en tuff period. Men nu ska man kanske försöka komma tillbaka.

Men det har varit höstlov och då var jag i Prag, det är en jätte fin stad mycket historia i den. Fanns även shopping vilket var ett stort +. Hade ett jätte bra hotell vårt rumt var toppen man kände sig verkligen hemma + att jag fick en dubbelsäng för mig själv. Vädret var precis som Sverige men kändes varmare ( hahah ). Men till Prag åker jag gärna tillbaka till, det tar ungefär bara 1 och en halv timme dit 

När jag kom hem så tog jag det bara lugnt. 

Nu är det mycket i skolan måste välja gymnasium och har nationella prov + det är mitt sista år på min skola och med klassen känns jobbigt men man måste ju lämna dom någon gång,  kommer ha bra kontakt med dom flesta hoppas jag.

Men vi ses...

Likes

Comments

​Idag är det fredag igen, veckorna går så fort nu.

Men idag var första lektionen inställd och vi fick veta det igår så vi kunde sova längre,klev upp typ halv 9 istället för 7. Vi kommer nog få ganska mycket hål nu för vi har inga lärare eller jo men om dom är borta så har vi ingen annan. 

Men när jag kom hem vilade jag lite kolla på tv/dator,sen åkte jag med pappa och handla. Var hemma en stund till tills mina killkompisar ringde och frågade om jag skulle med ut så en kompis kom och hämtade mig sen åkte vi till dom andra. Åkte runt i Matfors spela lite fotboll bara hängde med varandra. Sen skjutsade dom hem mig. Och nu sitter jag och kollar på datorn ska sova snart tror jag är trött.

Imorgon blir det nog kolla på fotboll och samma på söndag.

Likes

Comments

​Hej, idag var med Emma vilket var helt RANDOM.

Jag fick ett samtal av Emma där hon sa att hon skulle komma och hämta kläder som hon skulle låna av mig. Så jag tog en promenad och mötte henne på Thule där vi träffade en bra kompis till Emma vi följde med han till Handland sen blev det bara att jag följde med henne hem. A laget hade match i Lucksta bara 10min kanske från Matfors så vi drog dit. Sen skjutsade vi hem Emma och for och handlade sen hem och laga mat efter vi år har jag bara kollat på datorn.

Medans alla ungdomar i Sundsvall är och festar i stan är jag hemma och har haft en jättebra dag med Emma. I dag var det sensommar och ungdomsfesten men jag hade inte lust att gå eller jo sensommar skulle vara kul men biljetterna är ganska dyra. 

Men imorgon har jag inga planer får se om man hittar på något. 

SES!

Likes

Comments

Sista året!!

Kan inte fatta det är sista året på Matforsskola sista  året i grundskolan, tiden går så läskigt fort. Jag började ju nyss på Matfors. Men nu kommer det svåra att välja gymnasium och linje. Men jag har en början på min plan min framtidsplan...

Men jag har några saker att se fram i mot innan detta skolåret är slut och innan jag lämnar min klass som klassresan. Vet inte 100% vart vi ska eftersom vi behöver samla in pengar,men vi har gjorde det i 3 år så vi är inte fattig om man får säga det.

Att säga att jag går i 9:an är så konstigt jag var ju nyss yngst i högstadiet. Och att sen dom nya elverna som kommer från Runsvik skola där jag gick innan Matfors, när jag gick i 5:an gick dom i 3:an och nu i 6:an!! Dom ser så små ut!!

Men för att inte stressa upp mig för mycket så får jag ta en dag i taget,och försöka tänka positivt och framåt. 

Last year here we go !!!!

Likes

Comments

​Hej alla igen, det va ett tag sen men jag har en eller några ursäkter. 

jag åkte ju till Gotland och då har man inte tid att blogg det var ju en fotbollscup så man spelade fotboll och bara var med laget men bilder har jag tagit. Och ska lägga ut dom och även bara skriva t inlägg om Gotland.

Men sen när jag kom hem så var jag bara hemma i 3 dagar sen åkte vi till Turkiet, och den resan haha...     Vi bokad resan på torsdagen och åkte till Stockholm på fredagen sen på lördagen åkte vi till Turkiet så allt hände på på 3 dagar.

Vi kom hem i Lördags och när vi kom hem var det baka och städa för igår alltså dagen efter fyllde jag år. 

Men jag kommer skriva ett inlägg om bara Turkiet också. 

Nu kommer en till ursäkt varför jag inte kommer blogg och det är .....

På Torsdag börjar vi i skolan igen och jag har fotbollen och jag har moppen. Jag skulle göra moppeprovet idag men eftersom vi var utomlands i Torsdags när jag skulle ha uppkörning så får man inte göra provet eftersom jag inte har gjort alla delar. Så nu har har uppkörning den 25 och provet den 27. Så nu är det bara PLUGGA PLUGGA...

SES..

Likes

Comments

Ja jag somnade 10 i 5 och väckarklockan ringde 5 så 10 min sömn. Så har har varit typ vaken i 2 dygn. Men vi for 6 ungefär från Matfors åt ungefär 11 på sabway. Sen åkte vi vidare till båten som gick 14:55 åkte båt i typ 4 t så hela resan tog ungefär 12 t. Men nu är vi äntligen framme på Gotland. Har packat upp bäddat, ätit kollat runt lite händer mer imorgon.
Ses!

Likes

Comments

​Hej, nu har jag snart packat klart och kan inte fatta att jag åker imorgon. Känns som det bara var någon vecka sen vi pratade om denna cup. Vi åker från Matfors kl 6 på morgon så vet inte om jag ska sova eller vara vaken hela natten och sova i bilen. Hoppas vi har tur med vädret det är Gotland så jag hoppas att det blir sommarväder.

Men bilder kommer nog. 

Likes

Comments

Just nu är jag på ett bra ställe i mitt liv, har inge drama med tjejerna eller familjen. Har fått kontakt med en kille igen men hur det kommer gå vet jag inte. Träningen har börjat, åker på onsdag till Gotland för att spela fotboll. Längtar har alltid så kul på på fotbollscuper. Kommer nog upp bilder.

Men det jag har gjort medans jag var borta ...

Har varit på en sommarresa i Sverige med familjen och en till familj, vi åkte först till Stockholm shoppade typ inget en tröja från Hollister och en topp från H&M och mjukisshorts från H&M. Var där i två nätter sen åkte vi vidare till Motala och där mötte vi upp en till familj gick runt och kolla i Motala var ganska dött. Men vi var på ett Museum där det fanns gamla bilar, mobil , datorer och lite mer. Vi såg även på på en båt som åkte i Göta kanalen var ganska intressant att se hur med gick till. Men sen åkte vi vidare till Köpenhamn där var full rulle. Där shoppade jag en kjol från Cubus och en topp där ifrån sen 3 toppar från H&M. Köpenhamn var otroligt fint och det finns mycket historia där man skulle ha haft en So lärare med sig. Men efter Köpenhamn hade vi varit borta i 5 dagar så vi ville hem.

Men efter jag kom hem så kom släktingarna till oss var där några dagar, jag, Edvin och Alwar åkte och bowlade var så kul. Badade eller bada och bada snarare doppa mig men grabbarna oj vad dom badade, dom badade när det var kanske 15 i polen och 17 i luften. 

I Tisdags var jag men tjejerna var så mysigt och kul, vi åt, dansa, sjung, åkte på fotboll och såg på en jätte bra film. Vi cyklade och såg på fotboll i spö spö regn var kul eller för mig, Emma och Ida eftersom vi gillar fotboll men men...

Imorgon ska jag på bröllop,min kusin ska gifta sig. Så det blir nog kul antar jag.

Vi hörs SES!

Likes

Comments