Fotboll...

Som det ser ut nu kommer nästa match bli min sista. I veckan fick vi veta att våra tränare kommer att sluta och som det ser ut nu har vi inte ens ett lag eftersom alla vill sluta. Jag vet inte om jag vill sluta, beror helt på vilka som stannar och vilka tränare vi får. Antar jag bara får vänta och se, men till veckan får man bara njuta av fotboll och laget.

Idag hade vi match och det blev en skön vinst. Dem senaste matcherna har gått jätte bra vunnit eller spelat oavgjort. Synd att vi inte spelade så här hela säsongen. Efter matchen åt vi tårta som U-laget hade med sig. Dem vann sin serie och ska gå upp en division nu. De hade haft match innan oss så det blev mycket kvar som vi fick efter matchen. Och U-laget är utvecklingslaget ett extra herrlag.

Tyvärr har mitt lag behövt gått igenom saker som inte ens har med fotboll att göra, vilket jag vet andra lag också har fått höra och varit med om. Vi har spelat så många matcher där hälften av matchen inte ens är fotboll. Utan bara knuffar och folk som drar ner oss, drar i våra armar osv. Sen är det självklart att det blir lite sånt i fotboll. Men om ni inte förstår mig så har de dragit ner oss till marken genom att dra ner våra armar och de knuffar oss 3 meter framåt.

Förr veckan var den värsta matchen jag har sätt. Vi mötte ett lag som heter Fränsta. En tjej i mitt lag blev sparkad i bakhuvudet, hon är typ 1,60 vad gör din fot där upp?? Deras tränare herregud, han var 50 + och säger till en tjej i mitt lag att hon var döm i huvudet. Visst hon gjorde fel, men hon gjorde exakt samma sak som deras spelare gjorde mot våran . Hon skulle gå på men kom in fel så deras spelare flög, dem förtjänade absolut frisparken men deras trönare gick på våran spelare hon är 17 år och du är 50 +. Men då fick vi svaret varför deras spelare är som de är när deras tränare är som de är. Det smittas ju av sig från tränare till spelare .

Så tråkigt att man inte åker till en match för att spela fotboll, utan istället åker dit för att skada någon och uttrycka sin känslor vi oss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tonårslivet måste nog vara den jobbigaste tiden i ens liv, om inte oj då kommer livet framåt bli jobbigt.
Allt händer på en och samma gång, vänner, kärlek, familjen osv. Men om det är något jag har lärt mig så har jag klagat över något som verkligen inte är något att klaga över. För 2 år sen klagade jag över samma sak vänner, kärlek osv men jag skulle gärna backa till baka till dem problemen. För även om det är samma kategori som idag är det värre nu. Och om 1 år kommer jag kolla tillbaka till denna tid och fråga mig varför jag klagade över detta. Men sanningen är att det spelar ingen roll om det är något stort ett något litet i andras ögon är det något som stör dig så är det. Och jag vet att jag ser vissa som att det har det perfekta livet och jag vet att folk ser mig som att jag har det. Men alla har något som stör dem, vissa har kanske värre saker en andra men alla har något. Bara för man har fina kläder och ett leenden på sig behöver det inte betyda att man mår bra inombords.

Efter bara en vecka i skolan han jag se hur vi behandlar andra som kanske inte är som oss. Eller hur vissa person tror att dem har makt över andra. Hur svårt ska det vara att låta alla vara sig själv, att någon ser eller är annorlunda påverkar inte mig i mitt liv eller i min vardag. Jag behöver bara inte vara med den bara. Så om jag kan det, varför kan inte alla andra också göra det. Om dem inte påverkar mig hur kan dem påverka dig?


Likes

Comments

Har ni någon gång varit med om något som ni inte aldrig kan glömma och som verkligen kändes som en dröm. Jag har, jag träffade en kille för 3 år sen. Och han och jag klickade så fort, vi hade inte jättemycket gemensamt men ändå förstod vi varandra. Dock varade detta bara en helg och när helgen var över så tog det slut. Vi hade ingen kontakt efter och det har jag fortfarande inte. Vi bor i olika städer, även om jag inte har pratat med han på 3 år så kommer jag ihåg allt som igår.
På något sätt kan jag inte få ut han ur mitt huvud. När själva helgen var kändes det så normalt. Me när helgen var över kändes det så overklig. Det kändes som den helgen bara kan hända i filmer inte i mitt liv. Så mycket glädje, skratt, kärlek på en gång.
Jag vet att man ska blicka framåt men just nu vill jag bara gå tillbaka några av mina favorit dagar som jag aldrig kan glömma, ha tillbaka några gamla vänner. Vännerna jag hade för några år sen har varit dem bästa vännerna ingen har fått mig att skratta så mycket och har aldrig känt mig så speciell. Saknar dem verkligen, men jag ska inte klaga ja när fortfarande vän med dem men inte som vi var förut. Det är mer drama med kompisar idag än vad det för 2 år sen, vilket jag hatar man känner sig som 12 år när man är 17. Var tacksam för dem ni har och visa verkligen att ni är det innan ni kanske förlorar dem. Det är något jag verkligen ska tänka på! 

Likes

Comments

Då var först skoldagen klar, dock blev den mycket kortare än vad jag trodde ( vilket är en positiv sak ). Åkte in 08:00 vi trodde vi började 08:30 så hela klassen tog och väntade men ingen lärare kom, då visade sig att vi började 09:00. Men vi började ändå, gick igenom lite nytt, träffade våra nya lärare och gjorde val vart vi vara på praktik och där kommer vi vara 2 dagar i veckan från v.47 till sommarlovet sen tror jag man har samma plats i 3:an. Vi var klar 09:30 så tog bussen hem gjorde lunch och sen somnade om haha. På måndag blir det nog en stor skillnad eftersom då kommer 01. Dem började igår så dem skulle få en dag utan oss och idag var de borta på aktiviteter för att de ska lära känna varandra. Så på måndag är alla elever på skolan. Dem hade gjort om lite i skolan vilket var en positiv sak dem har gjort rum man kan hänga på rasten med soffor och biljardbord.

Morgon dag är lite oklar, vill gå och kolla på en fotbollsmatch där herrarna i min förening spelar så får se om man kan få med sig någon. Var längesen man var och kollade på dem, man har ju några kompisar där och det är ju ens egna förening så alltid kul att kolla speciellt om man får med sig ett bra sällskap.

Likes

Comments

Då var sista dagen på sommarlovet gjord. Har aldrig mått så är dåligt av att börja i skolan. Men varför det är ju inte som det är något nytt, har redan gått i i skolan och klassen i ett år. Men det är första gången man kommer tillbaka och har inte varit med någon i klassen. Förut när man gick på grundskolan gick man i samma klass och bodde på samma ställe som ens kompisar. Och det hjälper inte om att vi har inte fått någon information om morgon dagen. Alla andra klasser vet tiderna, vart det ska vara, vad det ska ta med sig osv. Det ända vi vet är att vi börjar halv 9 sen inge mer.
Jag har flera kompisar som tog studenten i år och flera som tar nästa år själv har man 2 år kvar. Jag vet att flera skulle dö för att få gå i 2:an och bara ha 2 år kvar. Men det känns så surt att gå 2:an när man är så nära.
Har bra tagit et lugnt idag och tränat. Nu ska jag kolla lite på serier och sen försöka sova men om jag känner min klass kommer vi alla att vara döda. Alla har nog vänt på dygnet. Vad ska man ha på sig, men det känns på ett sätt skönt att det är bara en dag sen helg. Men ändå onådigt varför börja på fredag kunde dem inte låta oss ha en dag extra. Det skadar väl ingen.

Likes

Comments

Hej!

Kom nyss hem från träningen, min första träning efter 2 månader + att jag inte är 100% frisk så det var riktigt tungt men jag klarade det ganska bra. Känns så skönt, jag är en person som måste ha ett ställe och en tid att gå till och träna. Därför älskar jag att vara med i ett lag. Man måste dit, man kan inte komma när man känner för det. Jag suger på att gå ut själv och springa ÄLSKAR mitt lag. Det som suger är att detta är sista veckan vi kan träna 20:00 eftersom det börjar bli för mörkt. Så nästa vecka kommer vi dela plan med herrarna hmmm känns kanske inte jätte kul speciellt nu när man är på botten med konditionen och allt haha.
Nästa träning skulle vi få en vikarie som tränare undra vem...
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen bara kolla på serier.

Imorgon ska jag träffa min kompis Sally vi ska ta en lunchdejt och fira varandra för båda har fyllt år.
Man kommer ju verkligen ha jobbigt att kliva upp när skolan börjar nu när man verkligen har vänt på dygnet. Inatt var jag vaken till 03:00 för jag låg och snapa haha. Ja snap, är det bara jag som börjar trötta på det? Jag känner mig stressad av att man ska ha kvar dagarna med alla, och när man ser hur många alla snapar med. Vissa tävlar om poängen. Eller när en kompis tror att man är sur för man har tappat dagarna, men nej jag orkar bara inte att snapa.

Likes

Comments

Denna dag har varit mycket bättre. Klev upp 09:30, sminkade mig och gjorde mig klar för att åka på mitt lags match. Själv är man sjuk och skadad så kan inte spela, men självklart åker man och hejar. Tjejerna gjorde en bra match, vi tappade det lite i andra halvlek men dem sista 10 tog vi tillbaka matchen och det blev en skön vinst med 2-1. Och vi ligger näst sist och dem ligger 4 så är så stolt över tjejerna, motståndarlaget hade några spelar som bara gick på våra spelar istället för på boll men vi är starka och fortsatt och spelade. Att stå på sidan börjar bli irriterande nu, men kommer nog börja träna igen till veckan och får se om jag spelar matchen till veckan. Vi tog ett sommaruppehåll och under uppehållet som var 2 veckor blev jag skadad på en festival så då blev jag borta i 2 veckor sen blev jag sjuk så blev bort i 1 och en halv månad. Under den tiden tappar man väldigt mycket, så nu är det mycket fys på egen hand för att kunna komma tillbaka.

Kom hem runt 16:00, tog något och åt eftersom jag åt aldrig innan jag åkte. Sen vilade lite men 17:30 var jag tvungen att gå till Thule där jag spelar fotboll. För jag skulle vara ledare på fotbollsskolan, deras ledare var borta och då är det damernas ansvar att hoppa in. När jag kom hem var middagen färdig åt den och nu ligger jag bara och kollar på serier.


Likes

Comments

Livet är verkligen som en berg och dalbana, känslorna far åt alla olika håll. Ena sekunden mår man toppen och andra ligger man på botten. Jag är en person som inte litar på någon, har blivit lurad för många gånger för att kunna lita på någon. Jag har vänner som jag kan prata med, men det är inte samma sak.. Men såklart skulle det vara skönt att kunna ha någon i livet som bygger upp mig och som jag kan ge mitt liv till 100%. Men idag kan jag inte det, och det kommer ta många år för att en person att kunna vinna all min tillit till.

Jag är verkligen en person som bara kan stänga in mig på rummet och stänga av verkligheten och bara drömma mig bort. En sak jag aldrig skulle kunna klara mig utan är mitt rum, och då menar jag inte rummet jag just nu har. Utan ett eget rum, jag behöver ha en plast som är bara min där jag kan vara själv även om det bara är en dörr emellan.
Det kan vara jobbigt för mig att vara bortrest i flera dagar och inte kunna vara själv, men det beror också på vart och med vem. Är jag med folk som verkligen trycker på fel punkter behöver jag det, men om jag är folk som jag har kul med 24/7 har jag inte tid att ens tänka. I sommars var jag i Spanien i 2 veckor , jag valde att sova i vardagsrummet på en soffa för jag behöver ett ställe att kunna vara själv och bara stänga av.

Men allt detta kanske har med tonårslivet att göra, alla funkar olika :)
Vad är det ni känner som är jobbigt i livet och tror ni att det bara är en fas i livet eller att det alltid kommer vara så?

Likes

Comments

Nu när skolan börjar tycker jag det är viktigt att ta upp hur man ska behandla varandra, eftersom mobbning händer oftast i skolan. Jag kan bara prata från det jag har sätt och hört men jag tycker det är tjejer som trycker ner tjejerna och killarna trycker ner killarna. Vi lägger för mycket energi på vad andra gör, vad andra har på sig osv. Och om man är en killa och inte går i någon sport eller är sportintresserad passar man inte in, om man är inne i t.ex. estet så är man udda. Vi måste sluta och börja lägga den energi på något annat. Sen finns det absolut killar som trycker ner tjejer och tjejer som trycker ner killar men överlag trycker vi ner vårt egna kön. Vi ska ju vara på samma sida och hjälpa varandra.Jag personligen har tappat mitt självförtroende genom hur tjejer tycker man ska vara och se ut. Det är killarna som har hjälpt mig att få upp mitt självförtroendet. De har visat att de gillar mig för mig, hur jag är som person. Inte för hur jag ser ut eller hur jag klär mig. Men så här ser det ut i mitt liv, det är såklart olika överallt från person till person. Men hur det än är måste vi alla sluta lägga energi på att trycka ner folk. Vi alla kan inte vara likadan, vilket jag är väldigt glad över.

Likes

Comments

Hej! Denna dag fick bli en lugn dag. Låg bara i sängen men vid 17:00 gjorde jag mig i ordning för att gå och kolla på mitt lag som hade match idag. Även om man inte kan spela ska man såklart vara med och stötta. Det känns så roligt att kunna gå till ett ställe där alla ens kompisar är, dem får en verkligen att må bra. Har man haft en skit dag blir den alltid bättre efter en träning med dessa tjejer. Vi vinner och förlora som ett lag!

När börjar alla i skolan igen? Jag vet några som redan har börjat, men dem fick sommarlov tidigare än mig. Jag börja nästa fredag. Skolan, vill verkligen inte. Men jag har nu bara 2 år kvar, och 1:an gick riktigt fort så snart står jag där på studenten. I år kommer jag bara gå i skolan 3 dagar i veckan och dem dagarna kommer jag ha sovmorgon. Så tiden kommer bara springa iväg eller det hoppas jag.

För mig har det tyvärr blivit så att vännerna är utanför skolan, eller vissa kan man var med. Men det är inga jag skulle kunna vara med själv isåfall ett stort gäng. Men jag är absolut inte själv på skolan, har bra vänner på skolan men vi kanske inte klickar lika bra som jag gör med mina andra kompisar. 

Likes

Comments