idag så var den stora tävlingen som var anledningen till att vi åkte hit för👍🏻 Det var totalt 1000 pers som deltog men 50 som var i min kategori. Man skulle bygga en kulbana med hjälp av en frigolit platta och man skulle tänka på både design och teknik lösningar. jag och Max kom på 10 plats av 50 men ändå nöjda. Eftersom vi hade fått reda på det här uppdraget igår och hade lite tid på oss att förbereda medans sydkoreanerna hade tydligen fått flera veckor på sig. Det tar väldigt lång tid att planera ett sånt här bygge eftersom man tydligen skulle göra frigolitplattan till en "konst". medndra ord klippa och klistra mycket med bara mallen. Alla svenska lag hade inte riktigt fått den infomartionen och använde den mest som stöd och la mer tid på kulbanan istället.

Trotsallt så var alla Svenska lag top 18 av 50 som är väldigt bra.

Även jag är väldigt nöjd eftersom jag och max fick bronz medalj 🥉💪🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag,Dag 2 handlade mest om att träna till tävling. vi fick cirk 2 timmars träning totalt för att öva.

på kvällen gick vi till en resturang på samma gata som hotelet där vi fick rå kyckling😂 den var i en skål med kokhet vatten och var fylld med ris.

Likes

Comments

​Efter totalt 10 timmars flygresa var vi äntligen i Sydkorea! vi började flyga på svensk eftermiddag och kom fram 2 på natten svensk tid. Eftersom Sydkorea ligger 8 timmar före så kom dit kl 8 på morgonen och skulle börja dagen direkt👍🏻 så den natten fick jag inte mycket sömn. Det lilla vi gjorde igår var att hälsa på 4D frame huset och äta middag med andra koreaner.

Likes

Comments

v.37 var jag hos Mika's igen och tog lite bilder. Mina tidigare besök hos dem hade dem bara tagit lite bilder för att updatera mitt portfolije. Eftersom jag inte hade längden inne så räknades jag inte som modell. Nu ett halvår senare åkte jag tillbaka dit för att ta nya bilder,pröva filma lite och gå. På ett halvår har jag vuxit 4 cm och 176 och därför räknas som modell, det menas att jag är öppen för uppdrag.

Likes

Comments