Header

Försöker i alla fall se hård ut men jag är jättesnäll!

Livet rullar på och kan inte klaga över hur allting är just nu men jag nöjer mig ALDRIG. Vill alltid ha det bättre, vill alltid göra mer och älskar att det inte finns något stopp.


Likes

Comments

Blomster från fina tjejerna på jobbet. Mycket uppskattat sällskap i fredag, vin mat och skratt. Det var verkligen en toppenkväll och det vill jag tacka allihopa för!

Likes

Comments

Träningsbyxa ifrån Casall, mycket skön och blev att beställa den då vi hade slut i butiken. Vet också att denna byxa är mycket snyggare på vilket många plagg gör. Tråkigt är att man missar vissa gobitar gör att de inte ser så speciella ut på galge.

LÄNK UNDER

https://www.xxl.se/casall-destiny-pants-traningsbyxa-dam/p/1119706_1_style

Pannband ifrån Johaugs kollektion.

Det finns lite grann kvar på xxl.se men inte alls lika mycket som förr. Det kan också vissa av hennes kläder i butiken men där är sortimentet också väldigt tunt.

LÄNK TILL BYXORNA NEDAN

https://www.xxl.se/johaug-win-head-band-pannband-dam/p/1120683_2_style

En vindbyxa också ifrån Johaugs kollektion. Jag har sätt dessa byxorna på en annan tjej och tyckte dem satt riktigt bra. Hoppas de även kan sitta lite bra på mig.

LÄNK NEDAN
https://www.xxl.se/johaug-win-wind-pants-traningsbyxa-dam/p/1120087_1_style

Likes

Comments

Två grymma dagar i Gävle på utbildning/kurs. Roligt att träffa leverantörerna och att dem får presentera de nya kläderna för vår och sommar. Det är roligt att kunna förklara för att gäster de små detaljerna som finns i ett plagg och hur de är tillverkade. Jag har fått massa kött på benen och känner mig extremt taggad på att gå till jobbet i morgon. Kan säga att mina två favoriter denna utbildning var Haglöfs och Casall.

Likes

Comments

Nyinköpta filtar och en matta för att få in lite färg.

Jag blev kär i mattan och den färgen och vilket tur att det fanns en likadan filt.

Nu ska jag bara spika upp en tavla över soffan. Frågan är bara när det ska ske....

Likes

Comments

Ganska usla bilder men tänkte att det är dags att släppa lite bilder ifrån lägenheten som jag skriver om hela tiden. Det ni ser är mitt sovrum, kanske lite stelt än så länge men det ska upp någon tavla eller liknande på väggarna vart efter. Det är inte lätt att välja dem sista detaljerna. Temat som ni ser är blått, svart och vitt för det mesta. Jag gillar verkligen mitt överkast tillsammans med mina lakan och prydnadskuddar, dock är sängen inte bäddat...inte så bäddad som den brukar vara.

Jag har även tre stora garderober mittemot sängen där jag har övriga kläder som inte är på klädställningen och byråarna. Kan säga att det var knappt att jag fick plats med alla kläder även fast jag rensade massor till loppis och lite kastade jag. Dock shoppar jag mer än vad jag rensar bort så jag kan förstår att allting inte får plats, lite hamnar i tvättkorgen och får ligga där för de inte får plats.

Ska lägga ut mer vartefter och då mycket bättre bilder, kram!

Likes

Comments