Header
View tracker
View tracker


Herregud vad jag behövde åka iväg och ifrån allting bara för en helg. Underbart! SÅ kul att träffa Lina igen, det dröjer ju veckor i mellan våra träffar vilket det inte brukar göra eftersom vi här i Norrköping typ bor grannar. Roligt att se hur bra hon har det, med skolan, lägenheten, miljön och alla nya vänner. Jag är jätteglad för hennes skull och sjukt stolt att hon orkar plugga direkt efter gymnasiet. Grymt! Helgen var som sagt bra men tiden går fort och tillbaka till vardagen igen. Idag har jag jobbat 9 timmar plus att jag hann träna med laget nu på kvällen. Börjar bli riktigt trött nu och kommer verkligen sova gott inatt. Puss

Likes

Comments

View tracker

Igår var det inte vilken fredag som helst utan en fredag som innebar en riktig helg. Och med riktig helg menar jag, en ledig helg där man verkligen kan slappna av. Som det har sett ut den senaste tiden har jag jobbat varje helg och det är alltså 13 helger sedan jag var så ledig som jag är nu. Känner mig lite mänsklig igen, haha!

Så efter jobbet igår tog jag tåget till Göteborg. Somnade en stund under resan vilket var behövligt och därefter anlände jag till stationen. Lina var på plats och mötte upp mig när jag klev av. Sedan åkte vi hem till hennes och jag fick se henne nya lägenhet. Den var och är hur fin som helst, vilket jäkla kap familjen Nygren har gjort. Underbart att få stanna här över helgen!

Idag har vi varit förbi Linas gamla lägenhet och på vägen dit fick vi njuta av lite vinter sol. Tur att jag hade ett par av mina ny inköpta solglasögon med mig. Köpte tre stycken solglasögon häromdagen som jag inhandlade specifikt för att ha med mig på resan. Och köpte även en bikini till resan nu idag under shoppingen på Göteborgsgator. Är också klar med julhandlingen i stort, kanske finns någon smått kvar att köpa men alltså typ klar. Vi käkade på en bra lunchrestaurang inne i nordstaden som också blev en liten paus i handlingen. Det blev några andra grejer till mig själv också utöver bikinin. Väldigt bra dag!

Likes

Comments

I fredags kväll pakerade jag utanför Actic här i Norrköping. Skulle bara stå där över natten men på morgnen möts jag av detta...Blir så himla irriterad och arg. Det fann verkligen INGENTING i bilen, ändå slår man sönder rutan!? Föstår inte varför man vill gå in i min skrutt bil, som är typ 100 år gammal. Varför skule jag ens lämna något av värde? Lärde mig verkligen något förra gången någon gick i i bilen och snodde min plånbok. Sedan dess har jag varit supernoga med att inte lämna något alls i bilen, även fast det inte har något värd. Denna gång fanns det endast en vi IKEA filt (som ni ser på bilden) och en tom energi burk. Förstår verkligen inte!!! Ni som håller på att förstöra för andra är idioter och väldigt korkade. Tack för mig, hälsingar en förbannad Saris!

Likes

Comments

Det var Black Friday i fredags och det var mycket folk på jobbet. I helgen har vi också haft lite extra erbjudanden, såsom 25% på träningskläder. Om ni inte har utnyttjat de billiga priserna som varit i helgen går det fram till 23.59 att beställa på hemsidan, www.xxl.se.

I övrigt har jag hunnit träna lite grann, sprang i fredags morse och gick en långpromenad hem från jobbet idag. Umgicks med kompisar igår kväll, då vi var ute och partajade. Det bör man ju göra en löne helg, haha.

Tänkte även i detta inlägg svara på en fråga på mitt inlägg "Ställ frågor"

Svar: Nej!

Om ni har någon annan fråga går det fortfarande att ställa dem. 

Likes

Comments


Här är verkligen drömlägenheten just nu. Brukar kolla runt lite på hemnet.se för att se vad som ligger ute till salu. Denna lägenhet är inte rimligt i pris för mig men man måste drömma sig bort lite grann. Önsketänkande kan bli verklighet någon gång , det så jag brukar tänka. Man måste alltid ha någon strävan i livet och att ha en fin och lyxig lägenhet min nu. Länkar lägenheten här nedan så ni kan se alla bilder!

HÄR


Likes

Comments


1. Tränat fotboll sen jag var 7 år

2. Fick mitt första jobb efter sommaren 2014

3. Jag älskar att gå i morgonrock

4. Jättenervös över att jag ska flyga själv till Australien

5. Inte den bäste på att prata engelska

6. Vet inte vad jag vill utbilda mig till

7. En bra känsla är när man tjänar sina egna pengar

8. Är noga med vem jag litar på

9. Det bästa som finns är att få en kram

10. Min favoriträtt är korvstroganoff


Gillar ni dessa inlägg, gilla eller kommentera så kan jag göra flera.

Likes

Comments

Svårt att förstå vad vi alla tillsammans har åstadkommit. Svårt att förstå hur mycket vi har kämpat. Svårt att förstår att 2016 säsongen är slut och ny börjar vi på nya äventyr. Det blev en bra kväll tillsammans med hela gänget på Hugo här i Norrköping. Kul at får avsluta allting i väldigt fina lokaler och med alla underbara människor i laget. Jag kan verkligen ärligt säga att jag älskar alla eftersom vi tillsammans gör varandra bättre och är bäst ihop. Det var superkul att se alla igen då jag varit borta ganska mycket här på slutet för att jag jobbar hela tiden. Som det ser ut nu kommer jag kunna träna några pass innan julledigt och sedan resan till Australien.

Vill bara påpeka att vi fick en personlig hälsing ifrån Pia Sundhage!! Hur mäktigt som helst!!

BÄSTA LINDÖTJEJERNA SPELAR I DIVISION 1 NÄSTA ÅR!!!

Likes

Comments