Header

Hejsan!

Det är endast onsdag idag men jag har gjort mitt näst sista pass denna vecka. I morgon ska jag på ett medarbetarsamtal under två timmar sedan är jag ledig hela dagen, fredag och lördag! Skönt om vädret kan leverera när man har några lediga dagar. På söndag blir det jobb som vanligt och hoppas det är många som vill besöka XXL Sport och Vildmark i Norrköping där Sommar REAn pågår.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som vanligt lite posering inne på toaletten efter jag avklarade min första P-timma. Detta var i fredags morse strax efter tio då jag träffade Ulrica för att se vad jag kan bli bättre på. Jag själv vill bli mer rörlig och bara få tips på övningar jag kan köra. Vi snackade lite innan vi gick igenom lite enklare saker för att sedan köra lite hårdare. Idag, söndag, har jag sån träningsvärk att jag knappt kan gå! Det gör så ont i framsida och badsida lår samt mellan skulderbladen.

Ska träna med henne igen om ca två veckor så hinner nog återhämta mig tills dess. Planen är väl att ta en promenad för att få bort den värsta värken i benen så att jag kan jobba i morgon.

Likes

Comments

Vilken skön dag det var i fredags! Jobbade från 6 till 14 och cyklade därefter hem för att byta om lite snabbt. Sedan en mysig fika tillsammans med fina kollegorna Kajsa, Ida och Alva. En sväng på rea tog vi också och fynda något enstaka plagg men har sagt att jag ska inte shoppa så mycket. Det blev en tröja ifrån Gant och en enklare top på gina men annars ingenting mer. Bra jobbat av mig själv!

Käkade lite kvällsmat hemma innan jag träffade LIna på Trädgårn. Det blev ett glas bubbel innan vi gick till vår gamla skola. Där träffade vi min galna mamma och massor av föredetta lärare. Superkul att få hälsa på gamla Kunskapsskolan. Det är ganska galet att det var fyra år sedan vi tog farväl.

Likes

Comments

Glädjen efter att ha avklarat ett svettigt spinningpass!

Likes

Comments

Tisdag

Jobb 7-15

Promenad med Alva

Match mellan Sverige och Norge


Onsdag

Jobb 7-16:30

Spinning 17:30

Torsdag

Jobb 7-15

Inhandla lite presenter

Fika med Ida, Kajsa och Alva :D


Fredag

PT - timma från 10:15

Matildas utspring 13:30

Carros och Emmas utspring 15:00

Likes

Comments


Innan jag slingade och klippte håret var det såhär långt. Ganska slitet var det längst ut i topparna och det är inte så konstigt eftersom det var nästan ett år sedan jag gjorde något med håret. Passade som sagt även på att slinga håret vilket blev en ljusare nyans. Det är lite roligt att bli lite sommarfin!Nu ser det ut såhär! Bilden är inte helt rättvis då håret inte är åt det gula hållet utan mer åt det vita/ljusblond. Men nu har jag ett mer friskt och fräscht hår. Supernjöd!

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Godkväll! Måndag igen vilket betyder tillbaka till jobbet och denna vecka är det morgon pass mellan 7-15. Jag var ganska trött när klockan ringde i morse pågrund av att jag somnade väldigt sent. Det gick inte att somna...Men det var bara att gå upp och ta tagi dagen. Jobbdagen gick jättefort och jag fick åka hem i solensken vilket var superskönt.

Jag har ju pratat om att ta tag i min träning vilket jag har gjort. Det finns en plan på vad jag vill uppnå och hur jag ska göra för att komma dit. Igår fick jag ett samtal ifrån Actic där vi bestämde tid för min försa PT tid som blir nu på fredag. Det ska bli kul att få inspiration och ännu mer motivation till träning. Idag har jag faktiskt varit på ett Core Pass som var mycket givande. Känner att jag tränar som bäst i en grupp och därför passar Actics pass just mig. Det finns pass varje dag och ska försöka gå på dem när jag har morgonvecka. Dock blir det väldigt svårt när jag jobbar kväll för då måste jag gå upp tidigt och ta tag i träningen själv men jag ska försöka så gott jag kan.


Likes

Comments


Lördagskväll var vi ett gäng tjejer och killar hos Tilda för att fira hennes 20års dag. Det var mycket trevligt och kul att få träffa alla.


Likes

Comments

Sådär då...lite bilder på mitt blonda hår. Kanske inte det bästa ljuset vilket gör att färgen på håret inte är helt rättvist. Men jag är supernjöd med mitt somriga hår!

Vad tycker ni?

Likes

Comments