Lite sådär efter, när sommaren håller på att ta slut inhandlar jag dessa. Jag har tyvärr inte hunnit eller inte hittat några jag tycker om. Men nu har jag till och med två stycken 😃

Kan meddela att jag nu har bokat biljett men ingen returbiljett. Det känns bra att datumet är satt och därmed blir det på riktigt. NI kommer att bli uppdaterade med tiden, dock kommer jag jobba ganska mycket nu veckorna innan jag åker men ska finna tid till att skriva lite. 💜

Påminner också om möblerna att höra av sig om man är intresserad för det är många som vill ha dem men den som kan hämta först får dem. Skriv bara ett meddelande på facebook. Kram så länge!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Soffa i nyskick - 6000kr

Fotpall - 1000kr

Fåtölj - 1500kr

Två stolar svart/silver - 250kr/st

Långsmal tavla - 200kr

Storbyrå - 400kr

Nattygsbord - 200kr

Här är det som är kvar att säljas. Ni som är med i köp och säljsidor i Norrköping har säker redan sett mitt inlägg men för er som inte har sett har det här. Under dagen har tre saker redan sålts och därför lägger jag inte upp dom bilderna eftersom de redan har en ny ägare. Skulle ni vara intresserade av något så hör bara av er, kram!

Likes

Comments

Lite tur har man allt. Fyndade på rean med Idisen i torsdags och fick med mig denna hem. Hur snygg? Fick faktiskt använda den i fredag (igår) när det var sjukt bra väder. Solen stod väldigt bra och fick lite bikinirand direkt. Kanske sista dagen denna sommar jag fått njuta av lite sol. Det blev ju ingen semester denna sommar för min del eftersom jag haft två månader på början av året. Dem enda gångerna jag har haft tid att njuta av lite sommar har varit mina enstaka lediga dagar. Nu börjar det ju dock lida mot sitt slut och hösten börjar komma...tråkigt med sant.

Likes

Comments

Sista arbetsdagen denna vecka var igår. Vi var ett gäng som lunchade ihop på Ingelsta och sedan efter jobbet tog jag och Ida en sväng i shoppingcentret. Det blev också en fika på Lindahls 😍 Vi hann nästan gå i alla butiker och jag fick utnyttja ett presentkort som jag haft sedan två år tillbaka. Skönt att få använda det nu när det inte är så lång tid innan jag byter land. Det var mycket trevlig dag som avslutades med lite handling med mamma. Somnade ganska tidigt och sov faktiskt ut, hela tio timmar. Det var länge sen! Nu njuter jag av den soliga dagen och senare blir det "tjejkväll"..

Kram!

Likes

Comments

Gud vad tiden bara försvinner iväg. Det är redan onsdag kväll och i morgon jobbar jag mitt sista pass för denna vecka. Det känns som att jag ändå hunnit med mycket, till exempel träffade jag Lina i måndags innan hon skulle hem till Göteborg igen. Igår var jag med Alva ute i krokek och var jag en sväng till Mio med Ida och Kajsa.

Jag är hemma nu och förbereder lite planer inför helgen. Det blir lite mer packning inför flytt och sedan packning inför loppisen på lördag, där jag och mamma ska sälja lite grejer. Förutom de sakerna jag ska ta med på loppisen finns det några större saker till salu. Till exempel min soffa med fotpall och fåtölj samt två stycken matstolar (svarta med silvriga ben ifrån Mio). Så är det någon som är intresserad kontakta mig.

Kram!

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har nu kommit in i ett serie mode. För bara någon dag sedan avslutade jag serien The Following som var riktigt spännande och väntar ivrigt på en fjärde säsong. Men i väntan började jag kolla på Blocka Widows vilket inte var en besvikelse. Faktiskt också en riktigt bra serie, spännande med humor. Girls power serie! Dock finns denna i bara två säsonger, än så länge vilket betyder att jag kommer se klart den väldigt fort. Lite tips sådär till er alla när det är dåligt väder på semestern.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Här har ni länk till snarlika band.

Länk


Superbra att ha hemma om man inte har tid att gå till gymmet. Passar perfekt att ha när man står och lagar mat till exempel. Bara några enkla övningar på stället man står på, mycket bra tycker jag. Öknar ni något tips på övningen med banden kommentera gärna!

Likes

Comments

Nu har det börjat. Mamma och Marley kom förbi mig för att hjälpa till att börja packa. Vi har monterar bort saker ifrån väggar och tömt så många skåp som möjligt. Även tömt nästan alla garderober och byråar. Planen är att köra loppis igen nästa vecka för att bli av med lite mer saker istället för att bara kasta det. Så om ni vill fynda lite kom till Himmelstadlunds loppis lördag den 12/8 mellan 9-15.

Det känns inte så tråkigt ändå att lämna lägenheten. Jag vet att det kommer vara mycket bättre på nästa ställe. Plus att jag vet att lägenheten ska övertas av någon som verkligen vill ha den och behöver den. Det är så mycket som kommer att vara nytt, lite som en ny start och jag är supertaggad på det. Mer uppdateringar kring allting kommer framöver.

Likes

Comments

Saker och ting ändras snabbt ibland. Nu är det så att jag ska lämna min fina lägenhet efter snart fem månader. Det har varit mycket lärorikt att bo- och sköta allting själv. Men nu är det dags att dela allt det vardagliga i hemmet och allt runt omkring med någon. Det kommer bli ett nytt kapitel som jag verkligen ser fram emot. I början av vecka meddelade jag att min sista dag som Säljledare på textil, Xxl Norrköping blir den 31 augusti innan de nya äventyret börjar.

Det kommer vara en tid nu framöver där allt ska fixas och förberedas inför flytt utanför Sverige. Börjar redan nu med att packa inför flytten från min lägenhet. Den ska vara överlämnad den 1 september och därefter bokar jag min flygbiljett som leder till det nya livet. Uppdaterar när jag vet mer...just nu är många saker oklara men det kommer fixas med tiden.

Likes

Comments

Detta är hur de såg ut efter lite mer än fyra veckor.

Sådär blev de, nya och fina. Lika nöjd som vanligt. Dock nästa sista gången...

Likes

Comments