Header

Contains affiliate links

Fina skrivböcker, anteckningsböcker eller kalendrar hittar ni här! Tack till fina kollegor för presenten, ni känner verkligen mig. Härliga doftljus i fin förpackning hittar ni här!

Faktiskt väldigt bra presenter att ge bort nu till jul, ett doftljus vill väl alla ha 😍

Likes

Comments

Dessa hittar ni i er närmaste Bianco butik eller så går ni in på länken här. Ni finner Biancos egna julkalender, där ni kan handla nya skor varje dag till en superbra pris. Mailar ni in er nu får man 50kr rabatt vid köp av 500kr.

P.S jag köpte både dem rosa och de beiga!

Likes

Comments


Klänning nr 1 och klänning nr 2Klänning nr 3 och klänning nr 4


eller klänning nr 5?

Det kommer komma tillfällen framöver där jag behöver en klänning, det kommer vara till exempel middagar, galor, jul, nyår osv. Skulle gärna vilja höra eran åsikt. Klicka i vad du tycker i frågan nedanför. Tack på förhand för att du visar din åsikt, kram!

Likes

Comments

Här kommer lite av det jag handlat i helgen. Blev sju nya tröjor/blusar/toppar varav fyra samma topp fast i olika färger 😂 När jag hittar något jag gillar köper jag gärna det i alla färger för att jag vet att jag verkligen kommer att använda det. Jag är väldigt nöjd med det jag köpt eftersom jag inte köpt ett enda plagg (förutom ett par kostymbyxor) i svart. Jag har alltid svart på mig men denna gång blev det vitt, silver, rosa, beige, grått och blått 😃

Vad tycker ni om dessa?? 😍

Likes

Comments

Torsdagskväll och den spenderar jag själv i soffan med ett glas cola och Wahlgren på tvn. Min älskade sambo har flugit hem till Sverige där plikterna kallar. Lite tråkigt en helg själv men det är endast en vecka kvar tills det är min tur att åka hem till Norrköping igen.

Dagen till ära gick jag faktiskt ner till stan och kostade på mig tre blusar och ett par byxor som kommer till användning nästa helg. Alltid lika kul med nya grejer i garderoben! Dock blev det ej den blusen på bilden...ska sova på saken så får väl se ifall den köps senare.

Ha en trevligt kväll, massor med kramar!!!

Likes

Comments

Nu är det hela två månader sedan jag flyttade hit till Molde. Det har hänt mycket på dom månaderna, skulle nästan vilja påstå att det känns som att jag bott här lite längre. Från att jag anlände på Molde flygplats har jag fått ett jobb, blivit norsk medborgare, fixat norskt bankkonto, flyttat till radhus, m.m.

Jag trivs jättebra på jobbet och det är för trevliga kunder men också min underbara butikschef Hilde som sprider positiv energi. Det känns alltid kul att gå till jobbet och vill nästan aldrig gå därifrån när jag slutat. Jag trivs också sjukt bra i radhuset vi bor i och snart, snart är allting på plats. Endast mattor och blommor som ska på plats. 🌷

Bjuder på två bilder, en ifrån balkongen och en ifrån högst punkten där vi bor. 😍

Likes

Comments

Här kommer några bilder ifrån övervåningen i huset. 

Likes

Comments


Nu är det tilbud på dessa skor. Här är länken till dessa snyggingar, finns också flera loafers till ett riktigt bra pris!


Likes

Comments