Header

Det är svårt att hålla sig ifrån och inte inhandla alla fina detaljer som finns. När jag varit på stan eller i Ingelsta området har jag köpt små saker och detaljer i inredningen till mitt nya hem. Har tyvärr inte kunnat köpa de stora möblerna än förutom säng. Jag tycker verkligen om att köpa små saker, såsom handdukar, kuddar, underlägg osv. Det ni kan se på bilden är ifrån H&M och Lagerhaus. Två krukor, tvålpump, decilitermått, torrullshållare, handdukar, underlägg, kuddfodral, bricka, bunkar och en hållare till schampo osv. Roliga köp! Inte första och heller inte sista, det är så kul att inhandla detta och allting kommer passa perfekt i lägenheten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla!

Redan söndag och det är mer än en vecka sedan jag kom hem ifrån min resa. Färgen på kroppen kvarstår ett litet tag till även fast jag har tappat en del. Dock känns det som att jag har varit hemma betydligt längre än en vecka eftersom jag hunnit med så mycket. Jag har jobbat hela veckan vilket har varit väldigt lärorikt. Det har varit superkul att få komma tillbaka till kollegorna och rutinerna. Därefter har det varit inhandling av inredning både förra helgen och denna helg. Igår var jag tillsammans med mamma och pappa på IKEA. Det inhandlades en ny säng men i övrigt bara små saker till hemmet vilket gick på 8 500kr. Men det finns många fler saker kvar som skall köpas innan mitt nya hem är komplett.

Flyttkartongerna börjar fyllas och det är inte många saker till som ska packas förrän allting är klart. För er som inte visste flyttar jag hemifrån PÅ RIKTIGT lördagen den 1a april. Jag har fått hyra en två inne i stan som kommer bli perfekt för mig. Superbra läge både nära stan, strömmen och inte alls långt till jobbet, endast 15-20 minuter med cykel. Mer om flytten kommer jag att skriva om längre fram och självklart ska ni få ta del av alla nya saker som jag har handlat.

Ha en jättebra söndagskväll! Och en riktigt bra start på den nya veckan.

Likes

Comments

Igår var jag äntligen hos Nicolina och fixade mina naglar. Det var hela nio veckor sedan jag var där sist. Trots den långa tiden var alla mina naglar hela vilket är väldigt ovanligt. Glad att jag hade hällt dem i bra skick så att jag kunde göra riktigt fina denna gång. Det blev en rosa och glitter design som är superfin!. Mycket nöjd denna gång också, som alltid när jag har varit hos henne! Känner mig riktigt snygg igen ;)

Likes

Comments

Det är ganska stor temperaturskillnad mellan Sverige och Australien. Från shorts till stickad tröja...Märkte att jag behövde fylla på med lite varma tröjor i garderoben och köpte den gosig tröjan som jag har på bilden. Fick även med mig en annan mysig tröja men i grått (bild finns i inlägget "söndagens").

Likes

Comments

Måndag

Jobbade min första pass på underbara XXL efter två månader utomlands.

Intervju för en fast tjänst. Storhandlande för hela veckan.


Tisdag

Andra dagen på jobbet. Hämta Marley hemma hos farmor.

Skriva på kontrakt för min nya och allra första lägenhet.


Onsdag

En helt vanlig arbetsdag. Fixa naglarna hos Nicolina. Städa bilen.

Torsdag

Fjärde arbetspasset denna vecka. Tvätta bilen.

Packa inför flytten.


Fredag

Sista arbetspasset för denna vecka.

FREDAGSMYS!


Lördag

Heldag på IKEA. Se på IFK i Svenska cupen.

Middag.


Söndag

Njuta av en ledig dag.

Packa lite smått inför flytten.

Här fick ni en liten inblick vad som händer den första veckan i Sverige, i Norrköping, i mitt liv. Jag är otroligt glad och tacksam att jag får jobba så mycket med tanke på att jag varit borta en längre period. Det är verkligen skönt att vara tillbaka i vardagen igen och få lite rutiner. Det är så mycket att se fram emot för min del också vilket gör mig på ännu bättre humör. Jag skulle vilja säga att dem flesta sakerna i mitt liv är superbra, utan att överdriva.

Bjuder på en solnedgångsbild ifrån Queenstown i Nya Zeeland. Puss och kram!

Likes

Comments

Här har ni videon när jag hoppas Bungy. Väntan är det värsta och att faktiskt få sig själv att hoppa 43 m akt när var inte lätt. Som ni hör i videon är jag väldigt rädd och har tankar på att inte hoppa men jag gjorde det! En otrolig känsla och verkligen inget jag ångar. Får ni möjlighet att göra detta så tveka inte. Titta och bli inspirerade!

Likes

Comments