Header
View tracker

Bilderna får tala för sig själva! Ska fixa så ni får se videon när jag kommer hem, puss

Likes

Comments

View tracker

Hej hallå!
Efter sex timmar från Arlanda till Boha, sju och en halv timma flyg från Doha till Singapore och nästan nio timmar från Singapore till Carins helt ensam. Men nu är jag äntligen framme tillsammans med Alva. Eftersom jag kom tidigt igår (måndsg) hade vi hela dagen på att utforska och sola. Och jag tror ingen riktigt kan förstå som inte varit här, den här tiden på året hur stark solen är. Jag hade smörj mig hur många gånger som helst med "stark" faktor men ändå brände jag mig :( Därför blir det tröja för min del och massor med solskyddsfaktor på det. Man ska verkligen ha respekt för vad solen kan göra.
Hörs!

Likes

Comments

View tracker

Detta är vår kära Julia som lagt upp våra första veckor i Australien. Vi är supernöjda med den hjälp vi fått och här nere ser nu hur det kommer att se ut.

16 Jan - arrive in Cairns, stay there for 3 nights at Njoy

17 Jan - free day to explore Cairns

18 Jan - Great Barrier Reef day tour including one introductory dive and one certified dive. Meals and snorkel / dive gear included.

19 Jan - Bus to Townsville and Ferry to Magnetic Island, one night at Base on Magnetic, return ferry is in the package included

20 Jan - Bus to Airlie Beach, one night in Airlie at Nomads

21 Jan - Whitsunday Sailing Trip for 2 days / 2 nights on a classic wooden boat with 32 people. It's a mix of party and chilling, it also has a waterslide and paddle boarding. A great boat for anyone seeking an adventure. All meals included and snorkel gear, BYO!

23 Jan - back to Airlie Beach for one night, enjoy a night out with all the people from the boat

24 Jan - Day in Airlie Beach and nightbus to Rainbow Beach

25 Jan - arrive in Rainbow Beach, chill out for the day and go to a briefing in the afternoon, where you get explained how to drive on Fraser Island, what to bring etc.

26-28 Jan - Fraser Island self drive 4WD tour, a guide in the first car and all the other cars (8 people per car) are following the tour guide. If you are over 21 you can actually drive yourself, otherwise you can take care of the music.

:) Everything is provided! A great backpacker trip with camping on the island, lots of fun guaranteed.

28 Jan - back to Rainbow Beach for 1 night after the tour


29 Jan - Bus to Noosa, stay there for 2 nights at Nomads Noosa

31 Jan - Bus to the Gold Coast, stay there for 2 nights at Bunk Surfers

02 Feb - Bus to Byron Bay, stay there for 3 nights at Backpackers Inn

03 Feb - surfing in Byron Bay

04 Feb - Kayak with Dolphins

05 Feb - Bus to Brisbane, stay in Brisbane for 1 night at Bunk Brisbane

06 Feb - Flight to New Zealand


Likes

Comments

Vet inte hur jag ska beskriva eller vad jag faktiskt känner just nu. För vissa som läser detta kanske inte alls håller med eller känner samma. Men jag har verkligen längtat efter den här resan enda sedan jag bokade den och nu är det två veckor eller mer exakt 12 dagar kvar tills jag lyfter ifrån Arlanda. Som sagt jag har längtat i stort sätt varje dag sedan jag bokade resan men nu börjar resfebern komma. Jag är verkligen jättenervös samtidigt som jag inte kan förstå att det inte alls är så långt kvar. Vet inte vart jag ska börja riktigt, hur ska jag packa, vad ska jag packa, hur prioriterar den tiden jag har kvar till nära och kära? Dagarna fram över ser ut som så att jag jobbar 7 dagar till, i helgen ska jag fira min födelsedag och nästa vecka ska jag inhandla att jag behöver till resan. Träffa min farmor, farfar, mina vänner, pappa, mamma och killen i mitt liv. Hoppas att denna resa blir den roligaste i livet för jag har världens bästa respartner. Fyfan vad taggad jag är!!!

Likes

Comments

Nu är två väldigt efterlängtade dagar över. Julen och Nyårsafton. Endast två veckor till Australien!

Likes

Comments

Hej alla!

Tänkte uppdatera lite om den senaste helgen. Det händer mycket på jobbet just nu och kanske inte det roligaste att kollegor slutar även fast man önskar dem det bästa med mina nya äventyr. I fredags skulle vi käka middag med alla på avdelningen för att vår kära Jessica slutat. Men hur synd är det inte att hon då blir sjuk!? Tråkigt att det blev plus att en annan tjej också var sjuk...men men vi andra som fortfarande kunde käka god middag och umgås gick till Angry Bulls här i Norrköping. Det är ett nyöppnat ställe nära en annan restaurang vid namnet Vila och Norrköpings kära Strömmen. Jag älskar att testa nya ställen att käka på och såsom nästan alla restauranger hade denna massa olika hamburgare. Dem brukar vara god på dem flesta ställena därför tänkte jag välja något annat och rätten hette "Triss från grissen". Det var tre stycken olika spett, tre olika såser, två stora vitlöksbröd, klyftpotatis, grillade grönsaker och även vanliga grönsaker. Maten var jättegod men det hade räckt till två personer, jag hade aldrig klarat av att äta allt det där själv. Så för er som är sugna på att gå dit var gärna väldigt hungriga för man fick mycket. Betyg för helheten för restaurang, mat, service osv får 3/5 av mig. Maten får högsta betyg men gillar kanske inte miljön, den var inte i min smak och det var helt okej service.

Likes

Comments

​Dem här tre snyggingarna har jag hittat. Väldigt nöjd med alla tre, både passform och färger. Dock har jag alltid svårt att hitta en bra underdel som visar för mycket och som faktiskt sitter bra storleksmässigt. Men dessa är jag ändå nöjd med, fick skicka tillbaka lite saker som jag inte tyckte passade. En av bikinisarna köpte jag i Göteborg, den andra har jag beställt från Nelly.com och den tredje beställd ifrån H&M. 

Likes

Comments

Mysig middag i förrgår (tisdag). Hemlagat är oftast godast för då kan man göra det på sitt egna lilla viss plus att man kan göra det med massa kärlek. Och det var verkligen en av huvud ingredienserna denna middag.

Förutom middagen blev det också traditionell bio, som många gör på dejter. Superglad över filmvalet, en väldigt bra film. Den rekommenderar jag till alla, förutom dem som kanske inte klarar av att se filmer med mycket blod och krig. Mycket mycket bra film, Hacksaw Ridge heter den och har fått 8,6 i betyg på Imdb. Rekommenderas starkt!

Likes

Comments

Helt sjukt, hur nöjd man kan vara varje gång! Nu är i alla fall mina naglar till julafton, nyår och även min födelsedag klara. Blev verkligen supernöjd denna gången med och Nicolina är jätteduktig som kunde rädda en av mina naglar om gick av igår. Fantastiskt!

Rekommenderar ni som vill och kan att gå till henne. Ring bara in till Salongen, här i Norrköping. Ligger ungefär vid sönder tull om ni har vägarna förbi. Puss och Kram så länge!

Likes

Comments