Header

Detta är lätt den snyggaste lampan jag sett på jävligt länge. Påväg hem till mig, hehe..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 742 Readers

Likes

Comments

1 sak du önskar dig just nu: En sista minuten resa till ett varmt land!

2 saker du är rädd för: Spindlar och dinosaurier

3 favoriträtter: Calzone, tacos och viltgryta.

4 saker du ser fram emot: Sommarn, en fast anställning, helgen och min sovmorgon!

5 saker du gjorde i helgen: Åkte traktor, fotograferade, jobbade, åt god mat och träffade min familj.

6 sätt att vinna ditt hjärta på: Man ska vara snäll, humor är väldigt viktigt, visa respekt, vara förstående, glad och visa att man är en person att lita på.

7 saker du vill göra innan du dör: Vara backpacker i iaf ett halvår, gifta mig, ha en liten uppfödning av alpackor (alt highlandcattle kor), skaffa familj, besöka alla 7 historiska underverk, designa något eget inom heminredning och äga en mustang gt.Likes

Comments

Fy vilket jävla väder att köra i! E22an såg riktigt förjävlig ut, hörde på radion att någon rörde på fel sida mitträcket alltså mot mötande trafik. Ingen vi stötte på och tur var väl det!

Nu kom brorsan hit, han ska lana med min kar tydligen. Jag får snällt gå och lägga mig i tid... röv...Brorsans jaktbil, en sån hade inte varit dum att ha i vintertider..

Likes

Comments

Körde hem till mina föräldrar igår och har spenderat hela dagen här. Jävla skit att jag har in "extra-helg" imorgon annars hade vi lätt stannat en natt till. Piss schema..

Pappa håller iaf på med en älggryta som vi ska få avnjuta ikväll, sen skulle mamma göra smooties till efterrätt. Senare ikväll får vi köra tillbaks mot Hörby eftersom jag tvunget ska jobba imorgon.
Likes

CommentsBilderna är tagna med mitt nya objektiv, det är ca 2-3 meter mellan kamera och föremålen. Helt okej bilder!

Likes

Comments

Beställde hem ett nytt objektiv nu i början av veckan, den kom på posten igår!

Hittills så gillar jag det verkligen. Det är ett telezoom med macrofunktion, har dock inte riktigt fått utmana det än men det ska det bli bot på i helgen tänkte jag!

Likes

Comments

Hemkörd, upprörd, slutkörd.

Nu ska jag lägga mig i soffan och känna mig nerslagen, svårslagen, blåslagen.

Gosigaste soffkuddarna!

Likes

CommentsEn liten grå gris jag köpte på Smartbuy häromveckan. Söt va? Han passade bra att ha liggandes på "fårafittan" förtillfället iaf. Hehe

Likes

Comments

Idag var min brevidgång på det nya området slut, och efter 2 dagar känner jag mig fortfarande verkligen helt lost... Imorgon börjar allvaret och ja, det får gå som det går. Förväntar mig inget annat än en förvirrad höna från mig själv.

Helt slut i huvudet idag, kommer somna tidigt kan jag lova.Likes

Comments